کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
]مدیرعامل پالایشگاه لاوان:
تولید بنزین ۱،۸ میلیون لیتر افزایش یافت/ صادرات ۱۰۰۰ میلیارد تومانی پالایشگاه لاوان
مدیرعامل پالایشگاه لاوان با بیان اینکه ارزش صادرات نفت کوره و بخشی از گاز مایع ما که صادر میشود سالانه، بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان است، گفت: تا آخر هفته جاری ۱.۸ میلیون لیتر به ظرفیت تولید روزانه لاوان اضافه میشود و ظرفیت تولید کشور به حدود ۷۰ میلیون لیتر میرسد.
از فردا به این شماره ها زنگ بزنید و پیگیر بازگشایی نماد پالایشگاهیها و نمادهای بسته باشید.
شماره زیر برای نمادهای پالایشگاهی
021-84083701
شماره های زیر هم مال بخش نظارت و بارزسی و...سازمان
021-84083000
021-88679624
84083302مالمیر
88679624مالمیر
طی اخبار بدست رسیده احتمالا فردا باز خواهد شد به دوستان توصیه میکنم با توجه به شناور پایین و سهامداران حقیقی در قیمت بازگشایی فروشنده نباشید...
موفق باشید...
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2013/06/18, 10:49.
طی اخبار بدست رسیده احتمالا فردا باز خواهد شد به دوستان توصیه میکنم با توجه به شناور پایین و سهامداران حقیقی در قیمت بازگشایی فروشنده نباشید...
موفق باشید...
..... بیل گیتس به فدات...راز بگشااا....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
دكي پس كي ميخواي نسخه ما رو بپيچي :Dكي ميخواي شرح حال ما رو بگيري ...اسمان داره از دست ميره :((
دكي اگه ننويسي ميدم بيلي بنويسه تا برم فضا<:-P
...آسمان عزیز....میخوام تشنه نگهت دارم...در طلب مطلوب باید جان به جانان سپرد....ولی کاری میکنم که احساس کنی جوون 25 ساله ای بری تجدید فراش...تو فکر کردی من از این پزشک گوججههه هامم....نه ..خداییش چی فکر کردیییی....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
موفق باشید...
درود شاهین جان
خوش خبر باشی
پس با این حساب باید گزارش امروز رو کدال بشینه
...آسمان عزیز....میخوام تشنه نگهت دارم...در طلب مطلوب باید جان به جانان سپرد....ولی کاری میکنم که احساس کنی جوون 25 ساله ای بری تجدید فراش...تو فکر کردی من از این پزشک گوججههه هامم....نه ..خداییش چی فکر کردیییی....
دكتر جان سلام.....فقط به فكرم باش تا از تشنگي زياد.. تلف نشم;)....دكي جان اگر دكتر حاذقي نبودي كه نميگفتم نسخه ما رو بپيچي...
ضمنا امروز از يك منبع شنيدم كه لاوان قرار ه 3000 بازگشايي بشه ...حالا چقدر صحت داشته باشه خدا ميدونه ....ولي با پيشنهاد
ايشون بنده 80 درصد سبدم لاوان شد.....فقط اگر كمتر باز شد فردا دوستان بنده را به رگبار نبندند ....ولي تا اينجا هر چي گفته 90 درصدبه واقعيت پيوسته;)....
نظر