در اصل توسط shahriar435 پست شده است
View Post
پالايش نفت لاوان ( شاوان )
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/09/01, 14:03.
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postشاوان هميشه پر ريسك بوده و بسته شدنش ماهها دارائي آدمو بلوكه ميكنه بعد از باز شدن هم معادل متوسط بازدهي بازار گين ميده سود پارسالشم كه هيچيA man should get to bleed in peace
نظر
-
بيش از 15 ساله كه در صنعت نفت هستم 17 ساله تو بورس فعالم از نزديك با زير و بم پالايشگاهها آشنايي مختصري دارم بازديد هاي متعددي از تهران آبادان لاوان داشتم 9 سال هر بندرعباس بودم در مقام مقايسه ميگم كه بندر و اراك كم ريسك ترين و شتران و شاوان پرريسك ترين پالايشگاهها هستند كه البته اراك طبق اصل 44 دولتي باقي ميماند.
نظر
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postبيش از 15 ساله كه در صنعت نفت هستم 17 ساله تو بورس فعالم از نزديك با زير و بم پالايشگاهها آشنايي مختصري دارم بازديد هاي متعددي از تهران آبادان لاوان داشتم 9 سال هر بندرعباس بودم در مقام مقايسه ميگم كه بندر و اراك كم ريسك ترين و شتران و شاوان پرريسك ترين پالايشگاهها هستند كه البته اراك طبق اصل 44 دولتي باقي ميماند.
افرادی همانندت درزمان شبندر 200 تومنی زیاد بودند که عنوان میکردن از کارشناسان پخته این صنعت هستن و شبندر رو تو200 پر ریسک اعلام میکردن حالا نوبت. به تو رسیده که لاوان و پر ریسک معرفی کنی
اگر قیمت زیر 2000 باز شد با روند و سود خودت جنگ نکن و سریع وارد شو در غیر این صورت جز پشیمانی حاصلی برات نداره،،،این پست و در اینده نه چندان دور برات بالا میارم،،،،آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/09/01, 15:00.
نظر
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
سعی و تلاش و پشتکار شما قابل ستودن هست
عضو جدید جمعا" 8 پست آن هم فقط در تاپیک لاوان
امیدوارم از روی غرض و عمد نباشد
یه چند تا پست هم تو تاپیک شتران مهمونمون فرمودن...دمشون گرم...
راهنمایی های بی چشمداشتی هم دارن.. فقط میخوان سوار شن مثل اینکه جا نیست..دارن تلاش میکنن جا باز کنن...
آلن جان 1260 هم خوب میخری..ولی من میشینم بریزه سهمش همون 1200 میخرم /:.tonguesmiley:./A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postبيش از 15 ساله كه در صنعت نفت هستم 17 ساله تو بورس فعالم از نزديك با زير و بم پالايشگاهها آشنايي مختصري دارم بازديد هاي متعددي از تهران آبادان لاوان داشتم 9 سال هر بندرعباس بودم در مقام مقايسه ميگم كه بندر و اراك كم ريسك ترين و شتران و شاوان پرريسك ترين پالايشگاهها هستند كه البته اراك طبق اصل 44 دولتي باقي ميماند.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدوست عزیز : همین جوری برای خودت سابقه منویسی ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ایا در مجمع شاوان بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا تبلیغات مهر ماندگار را از رسانه ها شنیدی و دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و....و....و.....
با سلام
تبریک به همه لاوانی ها فعلا" برای شروع گزارش بسیار خوبی بود
من ندارم اگر در روز بازگشائی از دستشون دربره و نزدیک های 1500 باز بشه من هم خرید خواهم کرد
پالایشگاهی ها یکی بهتر از دیگری - یکی تاپ تر از دیگری
آینده از ان پالایشگاه هاست
نظر
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postاگه 2000 باز شد در فروشش تعلل نكن هميشه پر سود باشيدآخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/09/01, 18:55.
نظر
نظر