پالايش نفت لاوان ( شاوان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farda1
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 178

میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی اگر امروز بفروشم دوازده درصد جلوترام

نظر

• مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

خداکنه این سهم و پارسان امروز باز نکنن والا فکر کنم که 5 درصد بیشتر نخوره .
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
        خداکنه این سهم و پارسان امروز باز نکنن والا فکر کنم که 5 درصد بیشتر نخوره .
        چه ربطی داره مگه شتران تو جو از این بدتر صف خرید نشد و تا به امروز مگر بیش از 60 درصد رشدنکرد تازه اون زمان امریکا و انگلیس و فرانسه اماده حمله بودن ولی امروزه فقط هیاهوی ان باقی مونده اگر امریکا قصد حمله داشت توپ و تو زمین کنگره نمینداخت همچنین انگلیس

کد خبر: ۱۲۷۴۶۴تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۲
        نسخه چاپی
        ارسال به دوستان
        ذخیره
        دیوید کامرون از راه هاي ديگر براي کمک به مردم سوريه خبر داد/ پارلمان نظر خودش را داد، باید احترام بگذارم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        یوید کامرون نخست وزیر انگلیس امروز تایید کرد قصد ندارد دوباره به پارلمان بازگردد تا شکست خود در قضیه رای منفی پارلمان به درخواست مجوز شرکت در مداخله نظامی سوریه را جبران کند؛ اما در عین حال تاکید کرد این دیدگاه به این معنی نیست که وی نمی تواند به مردم سوریه که بیش از دو سال است درگیر جنگ داخلی در سوریه هستند، کمک نکند.

به گزارش انتخاب، دیوید کامرون گفت: من فکر می کنم پارلمان به روشنی حرف خود را زد و بسیار مهم است که به دیدگاه پارلمان احترام بگذاریم.بنا بر این من قصد ندارم دوباره به پارلمان بازگردم و درخواست اقدام نظامی ارتش انگلیس در سوریه را مطرح کنم. البته این سخن به این معنی نیست که ما برای کمک به مردم سوریه کاری نمی توانیم انجام دهیم. ما در حال حاضر دومین کشوری هستیم که بزرگترین و بیشترین کمک های بشردوستانه را به مردم سوریه و آوارگان سوری در کشورهای همسایه نظیر اردن اهدا کرده ایم. ما به تلاش های خود ادامه می دهیم. ما به هدایت جهان در ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم سوریه کمک خواهیم و تلاش خواهیم کرد تا در اجلاس گروه بیست اطمینان حاصل کنیم که این کمک های حیاتی به دست نیازمندان سوری می رسد.

نخست وزیر انگلیس ادامه داد : انگلیس برای کمک های بشردوستانه سیصد میلیون پوند هزینه کرده است. کمک های ما جان ده ها هزار نفر از مردم سوریه را حفظ کرده است. من خود در اردن به یکی از این اردوگاه های آوارگان سر زدم و می دانم چقدر پول و چقدر تلاش در این اردوگاه صرف شده است.ارسال کمک ها به داخل سوریه سخت است و ما تلاش خواهیم کرد تا این مشکلات را حل کنیم. انگلیس مثل همیشه در ارائه کمک به نیازمندان سرآمد جهان است

نظر

• مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
          چه ربطی داره مگه شتران تو جو از این بدتر صف خرید نشد و تا به امروز مگر بیش از 60 درصد رشدنکرد تازه اون زمان امریکا و انگلیس و فرانسه اماده حمله بودن ولی امروزه فقط هیاهوی ان باقی مونده اگر امریکا قصد حمله داشت توپ و تو زمین کنگره نمینداخت همچنین انگلیس

کد خبر: ۱۲۷۴۶۴تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۲
          نسخه چاپی
          ارسال به دوستان
          ذخیره
          دیوید کامرون از راه هاي ديگر براي کمک به مردم سوريه خبر داد/ پارلمان نظر خودش را داد، باید احترام بگذارم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          یوید کامرون نخست وزیر انگلیس امروز تایید کرد قصد ندارد دوباره به پارلمان بازگردد تا شکست خود در قضیه رای منفی پارلمان به درخواست مجوز شرکت در مداخله نظامی سوریه را جبران کند؛ اما در عین حال تاکید کرد این دیدگاه به این معنی نیست که وی نمی تواند به مردم سوریه که بیش از دو سال است درگیر جنگ داخلی در سوریه هستند، کمک نکند.

به گزارش انتخاب، دیوید کامرون گفت: من فکر می کنم پارلمان به روشنی حرف خود را زد و بسیار مهم است که به دیدگاه پارلمان احترام بگذاریم.بنا بر این من قصد ندارم دوباره به پارلمان بازگردم و درخواست اقدام نظامی ارتش انگلیس در سوریه را مطرح کنم. البته این سخن به این معنی نیست که ما برای کمک به مردم سوریه کاری نمی توانیم انجام دهیم. ما در حال حاضر دومین کشوری هستیم که بزرگترین و بیشترین کمک های بشردوستانه را به مردم سوریه و آوارگان سوری در کشورهای همسایه نظیر اردن اهدا کرده ایم. ما به تلاش های خود ادامه می دهیم. ما به هدایت جهان در ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم سوریه کمک خواهیم و تلاش خواهیم کرد تا در اجلاس گروه بیست اطمینان حاصل کنیم که این کمک های حیاتی به دست نیازمندان سوری می رسد.

نخست وزیر انگلیس ادامه داد : انگلیس برای کمک های بشردوستانه سیصد میلیون پوند هزینه کرده است. کمک های ما جان ده ها هزار نفر از مردم سوریه را حفظ کرده است. من خود در اردن به یکی از این اردوگاه های آوارگان سر زدم و می دانم چقدر پول و چقدر تلاش در این اردوگاه صرف شده است.ارسال کمک ها به داخل سوریه سخت است و ما تلاش خواهیم کرد تا این مشکلات را حل کنیم. انگلیس مثل همیشه در ارائه کمک به نیازمندان سرآمد جهان است
          هرچند نظر شخصی من اینه که جنگ نخواهد شد و لی ربطش اینه که ما نباید فقط خودمونو در نظر بگیریم اگر یه سری به صفحه اول بورس بزنی میبینی که خیلی ها مثل من و شما فکر نمیکنن همونایی که میتونستن خریدار شاوان باشن ، بنظر من باید همیشه واقع بین بود و شرایط را همانطوری که هست دید .
          فعلا کسانیکه صف فروشهارو تشکیل میدن از منو شما تعدادشون بیشتره بنابراین من به کسی جسارت نمیکنم که جوگیر یا بی تحلیل بدونمشون چون اعتقاد دارم هر کسی با توجه به درجه ریسک پذیری خود تصمیم میگیره که ممکنه آینده نشون بده تصمیماتشون از تصمیم ما بهتر بوده.
          از طرف دیگه حتی تازه واردهایی مثل من هم نظزشون اینه که سهم یک روز مثبت باز بشه بهتره تا یک روز منفی.شما نظرتون غیر از اینه؟
          بمنظور موفقیت

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
            هرچند نظر شخصی من اینه که جنگ نخواهد شد و لی ربطش اینه که ما نباید فقط خودمونو در نظر بگیریم اگر یه سری به صفحه اول بورس بزنی میبینی که خیلی ها مثل من و شما فکر نمیکنن همونایی که میتونستن خریدار شاوان باشن ، بنظر من باید همیشه واقع بین بود و شرایط را همانطوری که هست دید .
            فعلا کسانیکه صف فروشهارو تشکیل میدن از منو شما تعدادشون بیشتره بنابراین من به کسی جسارت نمیکنم که جوگیر یا بی تحلیل بدونمشون چون اعتقاد دارم هر کسی با توجه به درجه ریسک پذیری خود تصمیم میگیره که ممکنه آینده نشون بده تصمیماتشون از تصمیم ما بهتر بوده.
            از طرف دیگه حتی تازه واردهایی مثل من هم نظزشون اینه که سهم یک روز مثبت باز بشه بهتره تا یک روز منفی.شما نظرتون غیر از اینه؟
            بنده هم از همان اول در بورکس و اینجا اعلام کردم جنگی درکار نیست و نخواهد بود ،،،اما درباره بازار
            در کل ماهیت بورس همین منفی و متبت شدن هاست و اگر غیر از این باشه که اسمش بورس نیست ،، قرار هم نیست که بازار و نمادها هر روز صعودی و متبت معامله شوند ،،،اما بهترین فرصتهای سود اوری خرید از بازار منفی است که میتونی در سهمهای بنیادی با خیال راحت و با حجم دلخواه همچنین در قیمت جداب خریدکنی ،،،البته استراتزی هر معامله گر با یکدیگر متفاوت است یکی به محض صف فروش میره تر صف فروش و یکی از فرصتهای پیش امده کمال استفاده رو میبره ،،،مگه در طول سال چند بار فرصت خرید در نمادهای بنیادین به این صورت پیش میاد و یا خواهد امد پارسال برج 4 خیلی هابودن که از بازار خارج شدن و الارم خارج شدن میدادن ولی به یکباره شاخص از 23 هزار تا 42 هزار واحد رشد کرد و اکتر سهما هم. رشد های چشم گیر و چند صد درصدی داشتن

اما در موردلاوان عرض میشود این. جو حاکم تمام خواهد شد و تا پایان سال قیمت هایی را میبینه که شاید خیلی ها افسوس نخریدن و یا فروختن ان را بخورن

نظر

• مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

دوستانیکه چند وقته سهمشون بسته است و حالا که میخواد جبران صبرشون بشه بنظر من حقشون نیست امروز سهم تو بازار منفی باز بشه در حالیکه میشه چند روزی صبر کرد و در بازار مثبت باز کرد تا متضرر نشن ،
              من در مورد ارزندگی شاوان نکته منفی نگفتم بلکه با توجه به بازار گفتم چون دوست دارم دوستان شاوانی بورسی هم به سودشون برسن.
              آیا بنظر شما امروز بازشه بهتره ؟
              بمنظور موفقیت

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

دوستان شاوانی یه سوال ساده دارم
                  شاوان هر بشکه نفت خام رو به چه قیمت خریداری میکند؟!
                  101 دلار یا 107 دلار؟!!

نظر

• parham82
                    ستاره دار(7)
                    • Jun 2011
                    • 509

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    دوستان شاوانی یه سوال ساده دارم
                    شاوان هر بشکه نفت خام رو به چه قیمت خریداری میکند؟!
                    101 دلار یا 107 دلار؟!!
                    96-97
                    طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                    @signal1357
                    سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

پیوست: لاوان حتی با نفت خام بشکه ای 98 دلاری و میعانات گازی 91 دلاری که در 3 ماهه واقعی خریداری کرده است سودش از این ناحیه 400 تومان افزایش می یابد
                      آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2013/09/06, 13:32.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

سهمی که 91/11/16 عرضه شد و یک ماه جمعا" معامله شد
                        سهمی که اکثر فعالان بازار ازش غافل شدند و حال میخواهد با نرخ های پایین تر سوار شوند!
                        سهمی که شناور 57 میلیون عرضه شد و روز بازگشایی به اندازه شناور سهم صف خرید داشت
                        سهمی که از رشد بازار جا مانده و اکثر سهم های درپیت بازار در این مدت 100% رشد داشته اند
                        لاوان اسبی نیست که به راحتی سواری دهد

نظر

• kor000
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 232

مگرشاوان چیش از شپنا کمتره که حوالی 500بسته شدوحوالی1650بازشد آخه تعدیل ازاین بشتر کسی سراغ داره کمترین قیمت2500تومان

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

سلام
                            دعا کنید تا وضعیت عادی نشده باز نشود.

فعلا وضع خراب است.
                            آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/09/07, 09:49.
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• حلما
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 37

تمام صفهایی رو که می بینید دستوریه تا تو قیمت مناسب از ما بهترون جمع کنند وگرنه چه دلیل منطقی می تونه داشته باشه یکی بیاد واین رو بگه تنها دلیلشو ن سیاسی که اون هم اگه واقع بین باشیم می بینیم که اینقدر نباید رو بورس ایران تاثیر بزاره
                              وقتی اقایون وارد شدند انوقت خواهید دید که پست زدن ها شروع و تحلیل های ناب رو می شه الان تحلیل گران حرفه ای ما با خواهش پیام خصوصی ساکت شدند تنها متضرر بازار تازه واردان بی تقصیرند

نظر

• تحلیل تکنیکال
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 98

بازگشايي نماد معاملاتي شركت پالايش نفت لاوان در نماد شاوان1
                                كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پالايش نفت لاوان (شاوان1)، پس از ارائه اطلاعات پيش بيني، بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت (دامنه كاملاً باز)، امروز شنبه مورخ 16/06/1392 آماده انجام معامله مي باشد. لازم به ذكر است، حداكثر محدوديت حجمي در هر سفارش (بلوك) جهت نماد معاملاتي شاوان1، از امروز شنبه مورخ 16/06/1392 به ميزان 100،000 سهم تعيين گرديده است. مديريت بازار فرابورس ايران
                                [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
                                [/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]

[/SIZE][/B][/CENTER]
                                [CENTER][B][SIZE=2]
                                [/SIZE][/B][/CENTER]
                                [CENTER]
                                [/CENTER]
                                [CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
                                [/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
                                [/SIZE][/B][SIZE=2]
                                [/SIZE]
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...