کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر امروز بتونه بالاترین قیمت دیروز رو رد کنه یک حرکت شارپی خواهد داشت
هر چند بعید به نظر میرسه که بتونه این کار رو بکنه و احتمال ریزش امروز از دید من بیشتره و این اتفاق ممکنه فردا رخ بده و فردا حرکتش رو شروع کنه
به هر حال دیروز خیلی ها که پایین تر سوار شده بودن خالی کردن و اگه امروز اول بازار بتونه این مقاومتی رو که داره رد کنه اوضاع شاوان بسیار دگرگون میشه
موفق باشید
اگر این گاز تو هوا نمی سوخت ادم می گفت دارن می خورند ولی یک عده امدن ان را تبدیل کردن اشتغال ایجاد کردن سرمایه گزاری کردن ریسک کردن حالایک عده کاسه داغ تراز اش شده اند حرمخوارمفتخور میکنند اگر راست میگوید بروید بقیه گازی که در هوا درحال سوختن را شما تبدیل کنید اقتصاد گلنکی همین است هرکی که کارمی کند باید بدهد اقایان مفت مفت بخورند انتقاد کنندتا حالایک طرح از این اقایان شنیده ای یا گره ای از مردم مظلوم بازکرده باشند نرخ دلار میبرند بالابعدمیگن سوخت باید 90درصد فوب باشه یعنی مرغ شترمرغ این فرمول زمانی نوشته شد که دلار1000تومان بود وسوخت شد 700تومان و45تومان سوبسیت دادن الان دلارکردن 3000تومان بازهم همان فرمول و منت سر مردم که سوخت داریم ارزان می دهیم باید گران شود تا قاچاق نشود بابا یکی به اینها نیست بگوید نرخ دلار درست کنید که ریشه همه چیز است 700تومان اگر بشود دیگر نرخ بنزین می شود 700تومان دیگه سوپسیت هم نمی خواهد بدهید بابا جمع کنید این اقتصاد گلنکی را که ریشه اشتغال را هدف کرفته تا نرخ سرمایه گذاری را بالا ببرد تا اشتغالی صورت نگیرد تا بیکاری قشر جوان را از پا در بیاوردوناامیدی وبعد هم کف خیابان چون چیزی برای از دست دادن ندارن هدف این اقتصاد گلنکی همین است زدن ریشه هاست.........................
با سلام
دوست عزیز در تایید شما باید گفت که شاوان داره برای موج 3 بزرگ اماده میشه که این پولبک میتونه نشون دهنده این استارت باشه.
درود
فردا منتظر -5 هستیم
عجب خریدی بشه
البته مجمع فوق العاده هم پیش روی هست که فکر نمیکنم باعث بشه مدت زیادی سهم بسته بماند
ولی مطابقت این موج با انتهای سال و ابتدای سال آینده نشانه های خوبی است.
فردا منتظر -5 هستیم
عجب خریدی بشه
البته مجمع فوق العاده هم پیش روی هست که فکر نمیکنم باعث بشه مدت زیادی سهم بسته بماند
ولی مطابقت این موج با انتهای سال و ابتدای سال آینده نشانه های خوبی است.
بعید میدونم -5 بخوره
فردا از قیمت 2640 احتمالا شروع میشه و یک نیم نگاهی تا حدود 2600 به نظرم خواهد داشت وبعد حرکت میکنه
به نظر من همون دیروز پول بک رو هم زد و دیگه نباید پایین بیاد
اگه فردا سهم رشد نکنه و برعکس صف فروش بشه صعودش میافته برای 4 شنبه هفته بعد و تا اون موقع ممکن هست کلا روند برگشت بزنه و باز سقوط
از دید من فردا مهمترین روووووووووز تو این 2 ماه اخیر برای سهم هست واگه بتونه مقاومت پیش رو رو رد کنه همونجوری که قبلا گفتم حدود 20% رشد شارپی میکنه
به قول دوستان دست به اینتر هستیم فردا
هر چند خرید و فروش فردا میتونه ریسک داشته باشه ولی شیرینی خودش رو هم خواهد داشت
پر سود باشید
بعید میدونم -5 بخوره
فردا از قیمت 2640 احتمالا شروع میشه و یک نیم نگاهی تا حدود 2600 به نظرم خواهد داشت وبعد حرکت میکنه
به نظر من همون دیروز پول بک رو هم زد و دیگه نباید پایین بیاد
اگه فردا سهم رشد نکنه و برعکس صف فروش بشه صعودش میافته برای 4 شنبه هفته بعد و تا اون موقع ممکن هست کلا روند برگشت بزنه و باز سقوط
از دید من فردا مهمترین روووووووووز تو این 2 ماه اخیر برای سهم هست واگه بتونه مقاومت پیش رو رو رد کنه همونجوری که قبلا گفتم حدود 20% رشد شارپی میکنه
به قول دوستان دست به اینتر هستیم فردا
هر چند خرید و فروش فردا میتونه ریسک داشته باشه ولی شیرینی خودش رو هم خواهد داشت
پر سود باشید
آقا به شدت پیشنهاد به خرید نفتی ها و پتروشیمی ها دارم
شاوان و شبندر و شیراز در صدر گروه نفتی ها
شیران هم در گروه پتروشیمی ها
این آخری رو توی اخبار صنعت پتروشیمی زدم
شاوان رو فک کنم همون 20 درصد رو بره بالا
تعداد خریدار رونگاه کنین بسیار کمتر از فروشنده است و این یعنی افراد گردن کلفت سوار شدن ئ همون 20% کمتر رو معمولا راضی نیستن
پر سود باشید
امروز در کل گروه پالایشی آمار خریدار فروشنده و خرید حقوقی را برین نگاهی بیاندازید. خود نشانگر خیلی مسایل بود. پالایشی ها را دو دستی بچسبید که دارن جمع میکنن از بازار
این آخری رو توی اخبار صنعت پتروشیمی زدم
شاوان رو فک کنم همون 20 درصد رو بره بالا
تعداد خریدار رونگاه کنین بسیار کمتر از فروشنده است و این یعنی افراد گردن کلفت سوار شدن ئ همون 20% کمتر رو معمولا راضی نیستن
پر سود باشید
هنوز رشد میکنه به نظرم
حداقل 15% دیگه باید بره بالا از همین امروز
نظر کاملا شخصی
نظر