پالايش نفت لاوان ( شاوان )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #1291
    پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

    چشم انداز "شاوان" در سال 93

    تاکنون ابلاغیه شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در مورد میزان نرخ فروش محصولات نیامده است اما مقرر گشته طی یک الی دو روز آینده این ابلاغیه به دست شرکت پالایش نفت لاوان برسد.
    براساس آخرین اطلاعات درج شده بر روی سایت کدال، درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 93 به میزان 3162 ریال برآورد شده این در حالی است که درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه سال 92 به میزان 3023 ریال بوده است و در نتیجه درآمد هر سهم برای سال جاری به میزان پنج درصد افزایش داشته است.

    در همین راستا، دادور، مدیر عامل پالایش نفت لاوان در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: بنده چشم انداز "شاوان" را طی سال 93 مثبت ارزیابی می کنم. بطوریکه شرکت پالایش نفت لاوان در نظر دارد در صورت تأمین نقدینگی مورد نیاز خود، ارزش جایگزینی "شاوان" را برای سهامداران بالا ببرد.

    دادور تصریح کرد: به نظر بنده ارزش سهم "شاوان" با توجه به پروژه هایی که اجرایی شده و همچنین با توجه به افزایش سهم این شرکت در تولید فرآورده های نفتی صنعت سوخت کشور، بسیار بالاتر از قیمت کنونی است.

    مدیر عامل پالایش نفت لاوان عنوان کرد: همچنین تاکنون ابلاغیه شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در مورد میزان نرخ فروش محصولات نیامده است اما مقرر گشته طی یک الی دو روز آینده این ابلاغیه به دست شرکت پالایش نفت لاوان برسد.

    دادور بیان کرد: "شاوان" در نظر دارد در صورت تأمین نقدینگی مورد نیاز، طرح کیفی سازی را به صورت کامل طی سال جاری اجرایی کند که این طرح منجر به افزایش قدرت رقابتی "شاوان" خواهد شد. همچنین هزینه تمام شده "شاوان" با توجه به صرفه جویی های صورت گرفته در بخش تولید به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت. شایان ذکر است که سیاست شرکت پالایش نفت لاوان در سال 93 حفظ بازار رقابتی نیزمی باشد.

    وی در خاتمه عنوان کرد: پالایش نفت لاوان در نظر دارد افزایش سرمایه حدوداً 200 درصدی را از محل هزینه اجرایی پروژه ها تا پایان سال جاری اعمال کند. این افزایش سرمایه احتمالاً در نیمه دوم سال اجرایی خواهد شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • tplnoor
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 31

      #1292
      پاسخ : شاوان

      دوستان چه خبر از شاوان؟

      نظر

      • albatross
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 16

        #1293
        پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

        سلام دوستان وسهامداران محترم پالایشگاهی

        اجازه میخوام تا از ظلم و تضییع حقی که بر سهامداران این صنعت شده دو خط بنویسم و تقاضا کنم از دوستانی که دستی بر اتش دارند پیگیری و اعتراضمون رو اعلام کنیم و تا احقاق حقمون کوتاه نیاییم.
        اگه خاطر دوستان باشه نمادهای پتروشیمی مدتها(که اتفاقا زمان ریزش بازار هم بود به بهانه نرخ خوراک)بسته بودن و دور از گزند نزول قیمت.در حالیکه تمام این مدت پالایشگاهها هم به علت عدم پاسخگویی شرکت پالایش و پخش در اعلام میزان سود همون مشکل رو داشتن.دلیل برخورد دوگانه با یک معقوله یکسان چی بوده؟چرا حق ما سرمایه گزاران حقیقی در این اثنا ضایع شده و هیچکس مسولیت قبول نمیکنه .خود من هر وقت زنگ زدم سهام شبندر فقط گفتن ما نامه زدیم پالایش پخش پاسخ نداده...

        نظر

        • hamed2014
          عضو عادی
          • May 2014
          • 123

          #1294
          پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

          دوستان کسی نیست بگه با شاوان 2500 چکار باید کرد؟ میرسه به این قیمت؟اگه نمیرسه با ضرر ردش کنیم بره خستمون کرد

          نظر

          • Ahmad16
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 223

            #1295
            پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

            در اصل توسط hamed2014 پست شده است View Post
            دوستان کسی نیست بگه با شاوان 2500 چکار باید کرد؟ میرسه به این قیمت؟اگه نمیرسه با ضرر ردش کنیم بره خستمون کرد
            شاوان که هیچ ، این چندماهه کدوم سهم سهامداران رو خسته نکرد ؟

            تقریبا همه سهمها مثل شاوان چندین ماهه با 40-50 درصد از قیمت 5-6 ماه پیش خودشون در حال معامله هستن !

            نظر

            • hamed2014
              عضو عادی
              • May 2014
              • 123

              #1296
              پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

              پایان تحریم ها برای 14 شرکت ایرانی

              تهران - ایرنا - 14 شرکت مهم ایرانی در دولت یازدهم از فهرست تحریم ها خارج شده و فعالیت های بین المللی خود را از سر گرفتند.


              شرکت بیمه معلم (بیمه گر ناوگان کشتیرانی ایران) از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج شد و همزمان با چهار بانک ایرانی، نام بیمه ایران در فهرست 7 شرکت خارج شده از تحریم اروپا دیده می شود.

              بر اساس توافقات صورت گرفته، شرکت ملی نفت ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های نفتی جهان هم اکنون از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج شده است

              در ماه های اخیر نشانه های روشنی از تضعیف تحریم های اقتصادی علیه ایران به چشم می خورد. این تحریم ها که از سال 2012 میلادی بشدت افزایش یافته بود، از اواخر سال گذشته بتدریج در حال لغو است و بدین ترتیب شرکت هایی که در این سال ها به دلیل اعمال محدودیت های تحریم با مشکلات بسیاری مواجه شده بودند، یک بار دیگر به فعالیت های روزمره خود بازمی گردند.

              همان طور که حسن روحانی رئیس جمهوری نیز پیش از این گفته است، در دیوار تحریم ترکی ایجاد شده است که شالوده آن را بر هم زده است و روز به روز شکافی که در آن به وجود آمده بیشتر می شود. با روی کار آمدن دولت یازدهم که اعتدال را سرلوحه سیاست های خود قرارداده است، فضای بین المللی که پیش از این علیه ایران بود، تغییر کرد و نگاه ها مثبت شد.

              در ادامه نیز توافقات اولیه ایران با گروه 1+5 و لغو بخشی از تحریم ها، این فضای مثبت را تقویت کرد بطوری که در نزدیک به 11 ماهه اخیر، شاهد خروج تعدادی از شرکت های ایرانی و افراد حقیقی از فهرست تحریم ها هستیم.

              روز گذشته نیز شرکت بیمه معلم با صدور حکم دادگاه اروپا از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج شد.

              از دو سال پیش و زمانی که بیمه معلم بیمه کشتی های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفت، اتحادیه اروپا نسبت به تحریم بیمه معلم اقدام کرد. از زمان شروع این تحریم، شرکت بیمه معلم با اقامه دعوی به دادگاه اروپا نسبت به اثبات حقانیت این شرکت اقدام کرد که در نهایت، با پیگیری های مکرر معاونت حقوقی و امور بین الملل ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه و مسئولان ذیربط، دادگاه اروپا با صدور حکمی، این شرکت را از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج کرد.

              بیمه معلم بطور قطع آخرین شرکتی نیست که از فهرست تحریم ها خارج شده است. پیش از آن نیز شرکت های زیادی از بانک گرفته تا شرکت های نفتی و برقی از شمول تحریم ها خارج شده اند.



              **بانک ها

              پس از آن که بانک های ملت و سینا در اواخر سال 1391 موفق شدند با شکایت نزد دادگاه های اروپایی، تحریم های اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا را کنار بزنند، در اواخر سال 1392 نیز تعداد دیگری از بانک های ایرانی از شمول تحریم خارج شدند. براین اساس در دی ماه سال گذشته با رأی دادگاه اروپا چهار بانک توسعه صادرات، پست بانک، رفاه کارگران و بانک بین المللی پرشیا به جمع بانک های غیر تحریمی کشور پیوستند.

              در این زمینه بانک های تجارت و صادرات نیز با طرح شکایت نزد دادگاه های اروپایی به دنبال لغو تحریم های اعمال شده هستند که بزودی رأی دادگاه یاد شده درباره آن ها نیز صادر خواهد شد. بنابراین مدیران عامل بانک ها با فراهم شدن زمینه از طریق وکلای خود، لغو کامل تحریم ها را پیگیری کرده اند که تعدادی از آن ها به نتیجه رسیده اند.



              **بیمه ها

              در کنار بانک ها، شرکت های بیمه ایرانی نیز فرایند شکایت از تحریم کنندگان را نزد دادگاه های خودشان دنبال کرده اند. نخستین شرکت بیمه ایرانی که در این زمینه موفق شد رأی لغو تحریم را از یک دادگاه اروپایی دریافت کند بیمه ایران بود که به عنوان تنها شرکت بیمه دولتی کشور و همچنین بزرگ ترین شرکت بیمه از سوی اروپا تحریم شده بود. اما همزمان با چهار بانک ایرانی، نام بیمه ایران نیز در فهرست هفت شرکت خارج شده از فهرست تحریم های اروپا دیده می شد. بدین ترتیب این شرکت در دی ماه سال گذشته از بند تحریم ها رها شد.

              بنابراین شرکت بیمه معلم دومین شرکت بیمه ایرانی است که از سوی اتحادیه اروپا لغو تحریم شده است.



              **شرکت های نفتی

              بر اساس توافقات صورت گرفته، شرکت ملی نفت ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های نفتی جهان موفق شد در بهمن سال گذشته از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج شود.

              آن زمان نام شرکت ملی نفتکش که وظیفه حمل و نقل محموله های نفتی ایران را بر عهده داشت نیز به چشم می خورد که می توانست در قالب توافق صورت گرفته نفت خام ایران را به شش مشتری سنتی کشور حمل کند. اما این شرکت به صورت جداگانه در تیر ماه امسال از سوی دادگاه اتحادیه اروپا رأی لغو تحریم را گرفت. این رأی در صورتی که مورد اعتراض و تجدید نظر قرار نگیرد از دو ماه دیگر لازم الاجرا می شود.

              شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران نیز یکی دیگر از شرکت های نفتی بود که همزمان با هفت شرکت ایرانی دیگر در دی ماه سال گذشته رأی لغو تحریم را از دادگاه اروپا دریافت کرد. یک ماه بعد یعنی در بهمن ماه 92 نیز شرکت حفاری شمال به عنوان دومین شرکت ایرانی فعال در صنعت حفاری میدان های نفت و گاز با تحریم ها خداحافظی کرد.



              **شرکت های حمل و نقل

              بزرگ ترین شرکتی که در بخش حمل و نقل تحریم شده بود، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بود که حمل و نقل کالاهای ایرانی را تحت تأثیر خود قرار داده بود ولی در شهریور ماه سال گذشته پیگیری های حقوقی این شرکت به نتیجه رسید و باعث شد تا نام این شرکت از فهرست تحریم ها خط بخورد. البته در اسفند همان سال نام 11 مدیر کشتیرانی که در فهرست تحریم ها قرار گرفته بودند نیز از شمول تحریم خارج شد. شرکت کشتیرانی گودلاک که متعلق به بخش خصوصی است نیز از جمله شرکت های حمل و نقل بین المللی است که در دی 1392 از تحریم های اروپا کنار گذاشته شد.



              **شرکت های دیگر

              علاوه بر شرکت های بانکی، بیمه ای، نفتی و حمل و نقلی، شرکت ها و نهادهای دیگری از ایران تحت تحریم قرار گرفته بودند. یکی از این نهادها، دانشگاه صنعتی شریف بود که بعد از سال ها تحریم در تیر سال جاری موفق شد حکم لغو تحریم را بگیرد. در کنار آن، شرکت های خصوصی دیگری نیز در این سال ها تحریم شده بودند. یکی از این شرکت ها که در صنعت برق کشور فعال بوده، شرکت فولمن است که در آذر سال گذشته به جمع غیر تحریمی های کشور اضافه شد.

              بدین ترتیب در دوره فعالیت دولت یازدهم 14 شرکت مهم ایرانی موفق شدند از فهرست تحریم ها خارج شده و دوباره به فعالیت های خود بازگردند.
              http://www.irna.ir/fa/News/81235414/...A7%D9%86%DB%8C

              نظر

              • شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

                #1297
                پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )




                احتمال تشکیل سرشانه کف در شاوان ...
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

                نظر

                • ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

                  #1298
                  پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                  در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post



                  احتمال تشکیل سرشانه کف در شاوان ...
                  شاهین جان چون بیشتر از 2 روز معاملاتی رو تابلو نیست و برای مجمع بسته میشه این نمودار فیلد میشه یا به قوت خودش باقی می مونه؟
                  أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

                  نظر

                  • شاهین محلوجی
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 2050

                    #1299
                    پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                    در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                    شاهین جان چون بیشتر از 2 روز معاملاتی رو تابلو نیست و برای مجمع بسته میشه این نمودار فیلد میشه یا به قوت خودش باقی می مونه؟
                    درود

                    بنظر سهم پايين چندانى ندارد و احتمالا نهايت اصلاح سهم در ١٩٠٠ هست و تكميل الگو سرشانه كف چرا كه در منفى افزايش خريدار داشتيم ..
                    اگر تحليل فيل شود به احتمال ضعيف تا حوالى كف كانال اصلاحى داريم .
                    از طرفى سهم بالاى خط روند نزولى ميان مدت حوالى ٢٠٥٠ تثبت شود اهداف بالايي خواهد داشت ...
                    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #1300
                      پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                      موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29


                      الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                      از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز سه شنبه مورخ 1393/05/14 درمحل شيراز - خيابان مشکين فام - هتل هماي شيراز برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

                      ب– دستور جلسه :
                      استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی.
                      تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29
                      تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                      سایر موارد
                      توضیحات:
                      در دستور جلسه مجمع عمومي عادي ساليانه مورخ 31/04/1393 مقرر گرديد مجمع عمومي عادي ساليانه شرکت پالايش نفت لاوان در روز سه شنبه مورخ 14/05/1393 در محل هتل هماي شيراز برگزار گردد .

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

                        #1301
                        پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                        گزارش فعالیت هیات مدیره لاوان اومده روی کدال

                        سود محقق شده برای سال 92 رو زده 912 ریال !!!

                        سود تقسیمی احتمالا 100 ریال !

                        نظر

                        • zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

                          #1302
                          پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                          باید دید دلیل اصلیش چی بوده

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

                            #1303
                            پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                            در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            باید دید دلیل اصلیش چی بوده
                            کل گزارش 15 صفحه هست !!! گزارش هیات مدیره !! مطلب خاصی رو اشاره نکرده !

                            با این حساب پیش بینی 93 رو هم احتمالا باید تعدیل کنه !!

                            نظر

                            • mary
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 133

                              #1304
                              پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                              دوستان در یک سایت خبری خوندم که :
                              شاوان سهامداران خود را روز 14 مرداد ماه جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه فراخواند.

                              نظر

                              • سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

                                #1305
                                پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )

                                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                کل گزارش 15 صفحه هست !!! گزارش هیات مدیره !! مطلب خاصی رو اشاره نکرده !

                                با این حساب پیش بینی 93 رو هم احتمالا باید تعدیل کنه !!
                                درود؛
                                خیر تعدیلی در کار نخواهد بود. این تعدیل مربوط به همون سهم صندوق توسعه ملیه که مورد مناقشه بود و یحتمل مجدد برمیگرده به شرکت
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

                                نظر

                                در حال کار...
                                X