پارس پامچال ( شپمچا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    یک تاپیک از اعماق خاک بیاریم بالا.
    دلیل خرید امروزم پیشنهاد مهران بود.

البته بهش قول دادم که سهمو کامل بررسی کنم.
    فعلا منفی کامل خریدیم تا بعد از بررسی حجم برداریم.امیدوارم بشه 950 و 940 هم خرید کرد.

انشالا در فرصتهای بعدی بنیادش رو تحلیل میکنیم.
    درود؛

فعلا این رو داشته باشید که:

هر 10 درصد افزایش نرخ فروش داخلی نسبت به پیش بینی برای رنگ حدود 30 تومان و برای رزین حدود 10 تومان به سود اضافه خواهد کرد
    شرکت قیمت صادرات رزین رو کیلویی 1.5 دلار گرفته. (آمار جهانی این رو هم باید مثل محصولات شپارس در بیارم)
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

5 تا دیگه عرضه بشه حجم پره.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

هفته دیگه ما باهاش میریم مجمع.
        اگر کسی سهمو داره حتما بیاد که تنها نباشیم.
        راستی نگاه کردم، تعداد سهامم از 3 تا اعضای هیات مدیره با اختلاف فاحشی بیشتره:D
        لباس رسمیا بپوشیم شاید عضو هیات مدیره شدیم:))
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

هفته دیگه ما باهاش میریم مجمع.
          اگر کسی سهمو داره حتما بیاد که تنها نباشیم.
          راستی نگاه کردم، تعداد سهامم از 3 تا اعضای هیات مدیره با اختلاف فاحشی بیشتره:D
          لباس رسمیا بپوشیم شاید عضو هیات مدیره شدیم:))
          از من بیشتر داری مصطفی؟

نظر

• jomong2
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 55

پیشنهاد هیات مدیره برای تقسیم سود، 10% سود محقق شده است. ( که البته برای سهامداران حقیقی خیلی جالب نیست)

اما فکر میکنم بعد از مجمع بالای 1500 باز بشه.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط jomong2 پست شده است View Post
              پیشنهاد هیات مدیره برای تقسیم سود، 10% سود محقق شده است. ( که البته برای سهامداران حقیقی خیلی جالب نیست)

اما فکر میکنم بعد از مجمع بالای 1500 باز بشه.
              درود؛
              قطعا بالای 60 درصد تقسیم خواهد شد. این 10% که معمولا در گزارش های سالیانه اورده میشه صرفا جنبه رعایت قانون تقسیم حداقلیست و خیلی نباید جدی گرفت

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                از من بیشتر داری مصطفی؟
                باهم رقابت میکنیم. ببینیم کی بیشتر رای داره:D

یاسرجان سود تقسیمی مهم نیست، مهم بازگشایی بعد مجمعه;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

باهم رقابت میکنیم. ببینیم کی بیشتر رای داره:D

یاسرجان سود تقسیمی مهم نیست، مهم بازگشایی بعد مجمعه;)

به جون خودم با اینکه 10 درصد سبدمه اگه دست من باشه دوست دارم منفی باز بشه! اگه بشه چی میشه :D

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

خوب امروز همین که بهمون مجددا شپمچا رسید کافی بود برامون!

میریم مجمع به امید خدا پنج شنبه ببینیم چه خبره تو شرکت. فکر کنم تعداد سهامم از 2 تن از اعضای هیئت مدیره بیشتر شد:D

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

خوب امروز همین که بهمون مجددا شپمچا رسید کافی بود برامون!

میریم مجمع به امید خدا پنج شنبه ببینیم چه خبره تو شرکت. فکر کنم تعداد سهامم از 2 تن از اعضای هیئت مدیره بیشتر شد:D
                      دکتر این 15 هزارتا انگار به کل ایران رسیده;) کل صفش خودمونیم الکی فک کردیم سهم صف خریده:D
                      چنتا برداشتی؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

دکتر این 15 هزارتا انگار به کل ایران رسیده;) کل صفش خودمونیم الکی فک کردیم سهم صف خریده:D
                        چنتا برداشتی؟
                        =))
                        اتفاقا به محمود داشتم همین رو می گفتم! گفتم بلانسبت بقیه عین این اسکل ها خودمون نمی گذاریم سهم به خودمون برسه:D
                        اگه نه امروز ممکن بود منفی هم بشه اگه صف نمی نشستیم!
                        کلا شد 12000 تا. 8 تا که حوالی 900 خریده بودم 4تام این 2-3 روز آخر خریدم

نظر

• mohamad123
                          ستاره دار(5)
                          • Jan 2013
                          • 1171

از مجمع سهم چه خبر؟
                          گزارش کی میاد؟
                          کی سهم بازگشایی میشه؟
                          اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• omid.fayezifar
                            عضو عادی
                            • Dec 2025
                            • 25

با سلام اگر بعد از باز شدن با تعدیل مناسب برخوردار نشود سهام با توجه به پترن روند نزولی خود را آغاز خواهد کرد
                            Capture.JPG

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

به جون خودم با اینکه 10 درصد سبدمه اگه دست من باشه دوست دارم منفی باز بشه! اگه بشه چی میشه :D
                              و اما بعد از یک ماه صبر در این دو روز تونستیم به تعداد مورد نظر حق تقدم استفاده نشده بخریم و وزنش رو از 10 درصد تا 40 درصد سبد بالا اوردم
                              انشالله به تدریج در مورد دلایل انتخاب این سهم صحبت خواهیم کرد. فقط عجالتا این در یابید که قیمت رنگ و رزین در یک سال گذشته بیش از 100 درصد افزایش نرخ داشته اند. از اونجایی که این محصولات اتحادیه دارند افزایش قیمت ها رسمی و مربوط به همه واحدهای تولیدیست. مثل شوینده ها

اما از اواخر اردیبهشت امسال مجددا یک افزایش نرخ حدود 30 درصدی مربوط به انواع رنگ های روغنی و از جمله رنگ های صنعتی دریایی اعمال شده است. در مجمع که حضور داشتیم مدیریت ارشد شرکت به وضوح صحبت از فروش حدود 100 میلیاردی برای سال 92 داشت. نکته دیگه این بود که روی گزارش 6 ماه تاکید بسیاری داشتند و در سه ماهه اول هم تعمیرات تجهیزات داشتند و هم دو دستگاه جدید وارداتیشون که در کاهش بهای تمام شده هم موثر خواهد بود هنوز شروع به کار نکرده بودند. همچنین افزایش نرخ جدید هنوز در گزارش اعمال نشده. با این تفاسیر شرکت تونسته در سه ماهه اول با سرمایه جدید حدود 60 تومان سود بسازه که پیش بینی میشه تا 6 ماهه بین 140-180 بتونه پوشش بده.

تمام این پیش بینی ها هنوز با این فرضه که شرکت با همین درصد پایین ظرفیت کار کنه (حدود 50 درصد از ظرفبت اسمی). در صورتی که خبر میرسه چند قرارداد بزرگ و قابل توجه با صدرا و سایر پیمانکارهای دریایی در حال انعقاده. درصورتی که میزان تولید به بیش از 70 درصد ظرفیت اسمی برسه باید به سود بالای 450 و 500 تومان برای سال 92 فکر کرد.

نظر

• امیران
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 242

و اما بعد از یک ماه صبر در این دو روز تونستیم به تعداد مورد نظر حق تقدم استفاده نشده بخریم و وزنش رو از 10 درصد تا 40 درصد سبد بالا اوردم
                                انشالله به تدریج در مورد دلایل انتخاب این سهم صحبت خواهیم کرد. فقط عجالتا این در یابید که قیمت رنگ و رزین در یک سال گذشته بیش از 100 درصد افزایش نرخ داشته اند. از اونجایی که این محصولات اتحادیه دارند افزایش قیمت ها رسمی و مربوط به همه واحدهای تولیدیست. مثل شوینده ها

اما از اواخر اردیبهشت امسال مجددا یک افزایش نرخ حدود 30 درصدی مربوط به انواع رنگ های روغنی و از جمله رنگ های صنعتی دریایی اعمال شده است. در مجمع که حضور داشتیم مدیریت ارشد شرکت به وضوح صحبت از فروش حدود 100 میلیاردی برای سال 92 داشت. نکته دیگه این بود که روی گزارش 6 ماه تاکید بسیاری داشتند و در سه ماهه اول هم تعمیرات تجهیزات داشتند و هم دو دستگاه جدید وارداتیشون که در کاهش بهای تمام شده هم موثر خواهد بود هنوز شروع به کار نکرده بودند. همچنین افزایش نرخ جدید هنوز در گزارش اعمال نشده. با این تفاسیر شرکت تونسته در سه ماهه اول با سرمایه جدید حدود 60 تومان سود بسازه که پیش بینی میشه تا 6 ماهه بین 140-180 بتونه پوشش بده.

تمام این پیش بینی ها هنوز با این فرضه که شرکت با همین درصد پایین ظرفیت کار کنه (حدود 50 درصد از ظرفبت اسمی). در صورتی که خبر میرسه چند قرارداد بزرگ و قابل توجه با صدرا و سایر پیمانکارهای دریایی در حال انعقاده. درصورتی که میزان تولید به بیش از 70 درصد ظرفیت اسمی برسه باید به سود بالای 450 و 500 تومان برای سال 92 فکر کرد.

سید جان من به بازی حق زیاد وارد نیستم به نظرت رو سهم فعال بشم بهتر نیست؟؟

نظر

در حال کار...
                                X