در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
فرآورده های غذایی و قند چهارمحال ( قچار )
Collapse
X
-
-
اینم از صف خرید قچار خرید رو 763 دیروز چقدر لذت بخش بود در ضمن ورود سنگین به قشیردستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاینم از صف خرید قچار خرید رو 763 دیروز چقدر لذت بخش بود در ضمن ورود سنگین به قشیر
مبارکه دوست عزیز ، منم سنگین قچار دارم ، از فردا بنشین معاملاتش را ببین و لذت ببر ، امروز آخر وقت صف را عرضه کردند و حتی تا 8120 پایین کشیدند تا سهام را از دست سهامداران ترسو و خسته و بی حوصله و نوسانگیران بیرون بکشند . در ضمن خرید گروهی و حقوقی هم خیلی خوب بود . <:-p :D <:-p :D
نظر
-
:)دلار در بودجه 92 بيش از 2000تعيين شده .
فردا قچار در منفی اگه فرصت بده به نظرم برای خرید خوبه دوستان اگه نظربدن ممنون میشمآخرین ویرایش توسط reza ourom؛ 2013/02/25, 22:32.[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
گور به گور شده امروز چرا صف فروش شد !!!
ما از صف خریدیم ........هاها .....البته برا نوسان .........رفت تو پاچمون گویا.......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postگور به گور شده امروز چرا صف فروش شد !!!
ما از صف خریدیم ........هاها .....البته برا نوسان .........رفت تو پاچمون گویا.......*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن از 3 روز پیش میخوام بخرم هنوز نخریدم ، فکر کنم فردا هم منفی بشه. پس فردا برا خرید فکر کنم فرصت خوبی باشه یا شنبه هفته آینده.
ولی روزهای اخر منفی خوردنشه .......از طرفی وقتی اینج.ری پایین میاد از اون طرف همین جوری بالا میره ......فقط خریدی نباید بفروشی .......;)///
نظر
-
فردا به فیبوی 62 درصد در قیمت 607 برخورد می کند ، با توجه به اینکه معمولا در موج شماری ها پایان موج 2 در فیبوی 62 درصد اتفاق می افتد ، می توان گفت که به انتهای موج 2 رسیدیم و 607 پایان موج 2 می باشد و فردا و نهایت پس فردا وارد موج 3 صعودی بزرگ خواهیم شد .
خیلی بعید می دونم که سهم به زیر 607 نفوذ کند ، خرید در محدوده 607 ریسک کم و سود زیاد به همراه خواهد داشت .
خودم به شخصه فکر نمی کردم که همچین اصلاحی داشته باشد خوب در بورس ایران هر اتفاقی ممکن است ، با دو سه میلیارد میشه سهم را به خاک سیاه نشاند . حیف که نقدینگی ندارم وگرنه از این موهبت حقوقی که سهم را به این روز انداخته تا مفت از چنگ ملت در بیاره کمال استفاده را می بردم.
معاملات قچار من را یاد معاملات ذوب بعد از عرضه اولیه میندازه که حقوقی سهم را حسابی پایین کشاند و در قیمت پایین هرچی خواست جمع کرد .
آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/03/04, 20:39.
نظر
-
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postفردا به فیبوی 62 درصد در قیمت 607 برخورد می کند ، با توجه به اینکه معمولا در موج شماری ها پایان موج 2 در فیبوی 62 درصد اتفاق می افتد ، می توان گفت که به انتهای موج 2 رسیدیم و 607 پایان موج 2 می باشد و فردا و نهایت پس فردا وارد موج 3 صعودی بزرگ خواهیم شد .
خیلی بعید می دونم که سهم به زیر 607 نفوذ کند ، خرید در محدوده 607 ریسک کم و سود زیاد به همراه خواهد داشت .
خودم به شخصه فکر نمی کردم که همچین اصلاحی داشته باشد خوب در بورس ایران هر اتفاقی ممکن است ، با دو سه میلیارد میشه سهم را به خاک سیاه نشاند . حیف که نقدینگی ندارم وگرنه از این موهبت حقوقی که سهم را به این روز انداخته تا مفت از چنگ ملت در بیاره کمال استفاده را می بردم.
معاملات قچار من را یاد معاملات ذوب بعد از عرضه اولیه میندازه که حقوقی سهم را حسابی پایین کشاند و در قیمت پایین هرچی خواست جمع کرد .
http://www.8pic.ir/images/wpcbvta4hxulfx2h7luz.png
نظر
-
ویگولندزج ...............قچار بخر حالشو ببر (-: ولی خوب بچه بازی نیست و معاملاتش پر حجمه و همه هم نوسان گیر ..........ما هم گفتیم وارد بشیم ......ببینیم چه میکنن ......:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/09, 10:07.///
نظر
-
خرید قچار هام واقعا زیاد شده !!!! باورم نمیشه ! از شیران دارم کم میکنم به این اضافه میکنم !!!! 20 تومان تا الان #:-S
نظر
نظر