فرآورده های غذایی و قند چهارمحال ( قچار )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    lما نظر دیگری دارم اگر هم صف فروش شه و منفی فقط فردا و پس فردا خواهد بود اگر بشه امار دارم افراد قدری قچاری هستند که اجازه منفی شدن را نمیدهند شاید فردا موقعیت خرید باشد;)
    نه تنها صف فروش نیست بلکه دارن خوب هم میخرن!!!!!
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

اینم از صف خرید قچار خرید رو 763 دیروز چقدر لذت بخش بود در ضمن ورود سنگین به قشیر

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
        اینم از صف خرید قچار خرید رو 763 دیروز چقدر لذت بخش بود در ضمن ورود سنگین به قشیر

مبارکه دوست عزیز ، منم سنگین قچار دارم ، از فردا بنشین معاملاتش را ببین و لذت ببر ، امروز آخر وقت صف را عرضه کردند و حتی تا 8120 پایین کشیدند تا سهام را از دست سهامداران ترسو و خسته و بی حوصله و نوسانگیران بیرون بکشند . در ضمن خرید گروهی و حقوقی هم خیلی خوب بود . <:-p :D <:-p :D

نظر

• reza ourom
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 165

:)دلار در بودجه 92 بيش از 2000تعيين شده .
          فردا قچار در منفی اگه فرصت بده به نظرم برای خرید خوبه دوستان اگه نظربدن ممنون میشم
          آخرین ویرایش توسط reza ourom؛ 2013/02/25, 22:32.
          [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

گور به گور شده امروز چرا صف فروش شد !!!
            ما از صف خریدیم ........هاها .....البته برا نوسان .........رفت تو پاچمون گویا.......
            ///

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              گور به گور شده امروز چرا صف فروش شد !!!
              ما از صف خریدیم ........هاها .....البته برا نوسان .........رفت تو پاچمون گویا.......
              من از 3 روز پیش میخوام بخرم هنوز نخریدم ، فکر کنم فردا هم منفی بشه. پس فردا برا خرید فکر کنم فرصت خوبی باشه یا شنبه هفته آینده.
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                من از 3 روز پیش میخوام بخرم هنوز نخریدم ، فکر کنم فردا هم منفی بشه. پس فردا برا خرید فکر کنم فرصت خوبی باشه یا شنبه هفته آینده.
                من دیروز از صف فروش خریدم امروز 665 با ضرر کمی ردش کردم ............ولی خوبی به نظر اخرای اصلاحشه .........سهمو به زور صف فروش میکنن ..........بازی گری داره این سهم ولی خوب نهایت به نظرم همون 10 درصد دیگه اصلاح کنه !!!

ولی روزهای اخر منفی خوردنشه .......از طرفی وقتی اینج.ری پایین میاد از اون طرف همین جوری بالا میره ......فقط خریدی نباید بفروشی .......;)
                ///

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

فردا به فیبوی 62 درصد در قیمت 607 برخورد می کند ، با توجه به اینکه معمولا در موج شماری ها پایان موج 2 در فیبوی 62 درصد اتفاق می افتد ، می توان گفت که به انتهای موج 2 رسیدیم و 607 پایان موج 2 می باشد و فردا و نهایت پس فردا وارد موج 3 صعودی بزرگ خواهیم شد .

خیلی بعید می دونم که سهم به زیر 607 نفوذ کند ، خرید در محدوده 607 ریسک کم و سود زیاد به همراه خواهد داشت .

خودم به شخصه فکر نمی کردم که همچین اصلاحی داشته باشد خوب در بورس ایران هر اتفاقی ممکن است ، با دو سه میلیارد میشه سهم را به خاک سیاه نشاند . حیف که نقدینگی ندارم وگرنه از این موهبت حقوقی که سهم را به این روز انداخته تا مفت از چنگ ملت در بیاره کمال استفاده را می بردم.

معاملات قچار من را یاد معاملات ذوب بعد از عرضه اولیه میندازه که حقوقی سهم را حسابی پایین کشاند و در قیمت پایین هرچی خواست جمع کرد .

تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
                  آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/03/04, 20:39.

نظر

• anahita
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 769

فردا یه خرید میزنم ، هر چه باداباد . خدا بزرگه :)
                    *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                      فردا یه خرید میزنم ، هر چه باداباد . خدا بزرگه :)
                      فردا برا خرید زمان مناسبی هست همیشه در خرید سهمی که مناسب میدانید دچار شک شدید خرید پله ای را لحاظ کنید ولی قچار برای خرید فردا عالیه

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        فردا به فیبوی 62 درصد در قیمت 607 برخورد می کند ، با توجه به اینکه معمولا در موج شماری ها پایان موج 2 در فیبوی 62 درصد اتفاق می افتد ، می توان گفت که به انتهای موج 2 رسیدیم و 607 پایان موج 2 می باشد و فردا و نهایت پس فردا وارد موج 3 صعودی بزرگ خواهیم شد .

خیلی بعید می دونم که سهم به زیر 607 نفوذ کند ، خرید در محدوده 607 ریسک کم و سود زیاد به همراه خواهد داشت .

خودم به شخصه فکر نمی کردم که همچین اصلاحی داشته باشد خوب در بورس ایران هر اتفاقی ممکن است ، با دو سه میلیارد میشه سهم را به خاک سیاه نشاند . حیف که نقدینگی ندارم وگرنه از این موهبت حقوقی که سهم را به این روز انداخته تا مفت از چنگ ملت در بیاره کمال استفاده را می بردم.

معاملات قچار من را یاد معاملات ذوب بعد از عرضه اولیه میندازه که حقوقی سهم را حسابی پایین کشاند و در قیمت پایین هرچی خواست جمع کرد .

http://www.8pic.ir/images/wpcbvta4hxulfx2h7luz.png
                        دوست عزیز قچار هنوز به مرحله ای نرسیده که با دید تکنیکال تحلیل شود. تعداد کندلهای آن فقط 28 عدد است و موج شماری و خطوط فیبو با این تعداد کندل قابل تعریف نیست. فعلا با جو غالب در گروه قند و شکر حرکت می کند و بدلیل اینکه جدیدالورود است و سهم فرابورسی است رشد سریعی را بدنبال داشت و لذا برای تصمیم گیری در خصوص خرید یا فروش آن فعلا نگاه بنیادی و روند کلی گروه را باید مد نظر داشت.

نظر

• gharoon
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 20

تا 500 میاد پایین؟

نظر

• MOSTAFA
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 989

اینو بادش کردن چپوندن به یک سری جوگیر
                            همش میگفتن 1200 !!! الان 600 کسی نگاش نمیکنه

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

ویگولندزج ...............قچار بخر حالشو ببر (-: ولی خوب بچه بازی نیست و معاملاتش پر حجمه و همه هم نوسان گیر ..........ما هم گفتیم وارد بشیم ......ببینیم چه میکنن ......:D
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/09, 10:07.
                              ///

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

خرید قچار هام واقعا زیاد شده !!!! باورم نمیشه ! از شیران دارم کم میکنم به این اضافه میکنم !!!! 20 تومان تا الان #:-S

نظر

در حال کار...
                                X