کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فرآوردهای غذایی و قند چهارمحال :
بعد از یک رشد خوب قیمت سهم درحال حاضر با مقاومت 210 تومان خط قرمز رنگ درگیر است ، در صورت عبور از مقاومت 210 تومان هدف و مقاومت بعدی سهم 240 تومان خط آبی رنگ می باشد که قبلا 2 سقف در آن ایجاد کرده است ، احتمال رسیدن به هدف 240 تومان تا پایان شهریورماه زیاد است .
فرآوردهای غذایی و قند چهارمحال :
بعد از یک رشد خوب قیمت سهم درحال حاضر با مقاومت 210 تومان خط قرمز رنگ درگیر است ، در صورت عبور از مقاومت 210 تومان هدف و مقاومت بعدی سهم 240 تومان خط آبی رنگ می باشد که قبلا 2 سقف در آن ایجاد کرده است ، احتمال رسیدن به هدف 240 تومان تا پایان شهریورماه زیاد است .
هر جوری داشتم حساب می کردم که باید از فچار خارج بشم دیدم نمی شه...به دلایل زیر
1)شاخص گروه قندی و تکنیکالش
2)فروش امروز حقوقی 50 تا
3)بعد از به گره رفتن هم گروه هاش باز صف خرید شدند چیزی عرضه نشد
گفتم با چند تا سهم خوبه دیگه عوضشون کنم دیدم اونها معلوم نیست به اندازه قچار بالا برند
باید به سودمون اجازه رشد بدیم
حقوقی قچار اصلا حرفه ای نیست ...بر عکس حقوقی فاذر
سهم 350 را می بینه.بی شک.خیلی ها را هم پیاده می کنند.
رو 240 بفروشید بعد رو 200 بخرید و استارت می زنه برای 350 اگر 240 را رد کرد یک دفعه تا 350 می ره یک کله
الگوی سر و شونه داره شکل می گیره ولی تو بازه 200 تا 240 بازی داره که بخواهد شونه چپ را درست کنه.بازار هم منفی یا متعادل می زنه باز این به نفع قندی ها هست.
من فكر ميكنم خدا منو خيلي دوست داره كه با قندي ها رستگار شدم البته هنوز يه مقدار ديگه مونده كه به اصل پولم برسم ولي خدا رو شاكرم.
روزاي سختي رو پشت سر گذاشتم چند روزه اعصابم راحت شده اميدوارم همه ي دوستاني كه تو ضرر هستن از اين وضعيت خلاص بشن.
پاينده باشيد.
نظر