کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود هر خریدی ریسک خاص خودشو داره بنده کزاریح تعداد قابل توجهی خریدم تا حدود زیادی خاطرم جمع هست به نظر میرسه میخوان
این موارد را به خوبی مدیریت کنن تا نقدینگی لازم جهت طرح و توسعه شرکت ها با اطمینان خاطربیشتری وارد بشه اگه توجه فرموده باشین با حق تقدم ها هم همین روش
عقلانی را دارن انجام میدن من گرچه سال های قبل بیشترین سود خودم را از حق تقدم ها میبردم اما مدیتیست دیگه این طور نیست اگه فرصت بده خیلی کم هست ..به سهم خودم از دست اندرکاران
وبانیان اینچنین روش های هوشمندانه با تمام وجودم کمال تشکر را دارم امیدوارم این مدیریت بی نقص استمرار داشته باشه
2 میلیون تقدم کرازی ثبت کرده بودم که همه ان با قیمت ثابت تعیین شده 160 تومان خرید شده است
سهم هم که الان صف فروش است در قیمت 192 ت
اگر اصلاح کند احتمالا به خود سهم هم ورود خواهیم کرد
30 اردیبهشت 1402
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
درمورد خرید حق تقدم کرازی که هفته گذشته پذیره نویسی شد و تمام گشت برخی دوستان سوال داشتند که باتوجه به اتمام آن چندان الان توضیح مفید نیست و نظرم رو قبلا نوشتم.
البته گلدیرا شرایط خاصی داشت و به عنوان عرضه اولیه محسوب میشد و اختلاف قیمت بین حق و سهم و...
اما درمورد این نماد هم بنظر باتوجه به رشد متوسط قیمت سهم ها در بازار و نرخی که برای عرضه حق ها تعیین شده گزینه کم ریسکی باشد اما اینکه میزان بازده چقدر باشد عوامل مختلفی دخیل است.
قیاس بین گلدیراح و یا فرودح با کرازیح قیاس مع الفارق است. دومورد اولی عرضه اولیه بودند و قیمت مربوطه بر همین اساس کشف شده بود و پس از افزایش سرمایه آن تئوریک برایش لحاظ، ولی کرازیح یک سهم عادی درحال معامله در بازار و در روز پذیره نویسی هم خود سهم متعادل و حدود20 درصد با سهم فاصله داشت که سود مجمع هم به حق نمیرسد. فکر نمیکنم کسی هم انتظار بازده به مانند آنها را داشته باشه که اگر چنین تصوری دارد اشتباه کرده.
منتها دلایلی که مجاب کرد خرید کنم عمدتا این بود که در این مدت اخیر سود خوبی کسب کرده بودم و بهتر دیدم بخشی از سبد رو ببرم بر روی این نماد کمریسک و از اونجایی که تعداد بالا میشد خرید، حتی کسب درصد پایین سود میتونه جذاب باشه.
کم ریسک از این جهت که باتوجه به قیمت 160 تومانی احتمال اینکه به زیر این قیمت افت کند ضعیف است و البته ناممکن نیست ولی احتمال پایین است و یا به عبارت دیگر ازنظرم ریسک آن از متوسط بازار کمتر است اما میزان سود احتمالی بستگی به عوامل مختلف اعم از شرایط بازار و گزارشات و... دارد که البته طبیعتا چنانچه خریداران در هنگام ثبت در سود خوبی باشند فشار عرضه بالا خواهد بود. در قیمت160 هم بخش قابل توجهی از حق رو حقوقی ها خریدند و اگر سهم به آن قیمت نزدیک شود احتمال خرید توسط آنها دور از ذهن نیست.
این سهم اواخر اسفند یعنی حدود 2ماه قبل در محدوده 140 تومان هم معامله میشد آنهم با سرمایه قبلی و بدون افزایش سرمایه و به هرحال در نوسانات و افتو خیز بازار هر احتمالی وجود دارد، با اینحال همانگونه که گفته شد به این خرید به چشم خرید کم ریسکی که احتمال ضرر پایین ولی احتمال بازده بنظر کمتر از میانگین بازار نباشد نگاه میکنم و انتظار بیش از این فعلا ندارم که همین هم برایم کفایت میکند. حالا اگر بازده بهتری داد که چه بهتر.
خرید این نماد به معنای نبود گزینه مناسب دیگر در بازار یا خوب نبودن بقیه نیست بلکه صرفا یک گزینه در کنار سایر موارد است.
2 میلیون تقدم کرازی ثبت کرده بودم که همه ان با قیمت ثابت تعیین شده 160 تومان خرید شده است
سهم هم که الان صف فروش است در قیمت 192 ت
اگر اصلاح کند احتمالا به خود سهم هم ورود خواهیم کرد
30 اردیبهشت 1402
2 پله کرازی خرید شد از صف فروش 174 ت
در منفی ها اضافه خواهد شد
سهامداری
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
2 پله کرازی خرید شد از صف فروش 174 ت
در منفی ها اضافه خواهد شد
سهامداری
درود
دیروز در174تومان هم میفروختند که استفاده شد
باتوجه به اینکه مجمع در پیش است و بافرض تقسیم 50درصدی سود، خرید سهم در174 برای خریدار حدود 163 تومان تمام میشود که درمحدوده قیمت پذیره نویسی حق ها است با این تفاوت که اختیار زمان فروش با خود فرد است.
درود
دیروز در174تومان هم میفروختند که استفاده شد
باتوجه به اینکه مجمع در پیش است و بافرض تقسیم 50درصدی سود، خرید سهم در174 برای خریدار حدود 163 تومان تمام میشود که درمحدوده قیمت پذیره نویسی حق ها است با این تفاوت که اختیار زمان فروش با خود فرد است.
درود اقا وحید عزیز
کرازی چند وقت پیش مجمع داشت برای افزایش سرمایه قرار بود افزایش سرمایه فکر کنم حدود 15درصدی هم از انباشته داشته باشد بعد در بازگشایی هم از قیمت تئوریک کم کردند این افزایش سرمایه تصویب شده یا خیر؟؟ممنون از پاسخ مفیدتان
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
کرازی چند وقت پیش مجمع داشت برای افزایش سرمایه قرار بود افزایش سرمایه فکر کنم حدود 15درصدی هم از انباشته داشته باشد بعد در بازگشایی هم از قیمت تئوریک کم کردند این افزایش سرمایه تصویب شده یا خیر؟؟ممنون از پاسخ مفیدتان
درود
آبان سال گذشته افزایش سرمایه25درصدی از محل سود انباشته داشت
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
نظر