در اصل توسط علیرضا1 پست شده است
View Post
كارخانجات توليدي شيشه رازي ( كرازي )
Collapse
X
-
مجمع فرداستدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
-
برای هر سهم 120 ریال تقسیم شد

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
رالی اصلی با گذر از 200 شروع خواهد شد ، سود واقعی این سهم بالای 50 تومان هستدر اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postعجب حالی داد این کرازی.خرید 137 ، سود 12تومن قیمت فعلی186 تومن
تنها ریسک آن نیز احتمال تعمیرات اساسی یکی از کوره هاست که تازه با احتساب اون سود
فعلی به دست میاددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
من عاشق این نوع اطلاعیه ها و شفاف سازیها هستم مخصوصا وقتی که بازار بعد از 70 درصد رشد
متوجه ارزندگی یک سهم میشه و سازمان و مدیریت شرکت به تکاپو میفتند...:D
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
خوب این هم دنباله اش
نظر
-
شفاف سازی صبح هیچ اثری نداشت
دیدیم که قبل از بازار شفاف سازی رو فرستادن اما تا آخر بازار حتی حجم پر نشد
این نامه ی دومی هم که اصلا تعدیل مثبت بود :D
عملا گفته بود با وجود اینکه راه اندازی ماشینا عقب افتاده اما تعدیل منفی نداریم و این عالیه
تولید جدید راه بیفته چه شود
کهمدای دیگریست ...آخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2013/07/01, 15:17.
نظر
-
فعلا اومدیم بالای 200 اونم چه اومدنی....در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postرالی اصلی با گذر از 200 شروع خواهد شد ، سود واقعی این سهم بالای 50 تومان هست
تنها ریسک آن نیز احتمال تعمیرات اساسی یکی از کوره هاست که تازه با احتساب اون سود
فعلی به دست میاد
حقوقی با یک میلیون عرضه در نهایت مجددا صف خرید را در برابر خود دید:D
شیطونه میگه فردا خودم صف فروشش کنم تا این حقوقی هم زیاد اذیت نشه..>:)در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر

نظر