کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار 3305!laughingsmiley/:.sadsmiley.:/
یکسری نیان اینجا فحش بدن، فقط اطلاع رسانی میکنیم و بالا،پایین شدنش ربطی به ما نداره.
در آستانه نشست امروز اوپک رقم خورد؛
سقوط قیمت نفت
قیمت نفت در آستانه برگزاری نشست امروز اعضای اوپک در اخرین معاملات پایان روز چهارشنبه (پنجم آذرماه)، در واکنش به اظهارات متناقض وزیران نفت کشورهای عضو اوپک پائین آمد.
قیمت نفت در بازارهای جهانی در پایان معاملات روز چهارشنبه (پنجم آذرماه) با افزایش احتمال اینکه اعضای اوپک تولید نفت خود را کم نمی کنند، کاهش یافت.
قیمت نفت خام سبک شیرین آمریکا وست تگزاس اینترمدیت دیروز تحت تاثیر تعطیلات روز شکرگذاری قرار گرفت و پائین ترین سطح قیمت در چهار سال گذشته را تجربه کرد. از سوی دیگر گزارشها نشان می دهد که سطح نفت ذخیره شده آمریکا در هفته گذشته بیش از حد انتظار بالا رفته است.
علی النعیمی، وزیر نفت عراق، دیروز (چهارشنبه، پنجم آذرماه) در وین اعلام کرد که کشورهای عضو شورای همکاریهای خلیج فارس یعنی عربستان، قطر، امارات و کویت به توافق رسیدهاند. این مقام نفتی اشاره نکرد چه توافقی حاصل شده است اما تحلیلگران بر این باورند که این کشورها به این نتیجه رسیده اند که تولید نفت اوپک نباید تغییر کند.
بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران نیز دیروز پس از دیدار همتای عربستانی خود در وین اعلام کرد که ایران و عربستان اکنون نظرات بسیار نزدیکی دارند و اینکه در اوپک اتحاد بر سر نظارت بر بازار وجود دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، قیمت نفت برنت در پایان معاملات روز چهارشنبه (پنجم آذرماه) ٦٨ سنت کاهش یافت و به ٧٧ دلار و ٦٥ سنت رسید. بهای نفت دبلیو تی آی نیز با ٥٣ سنت کاهش به ٧٣ دلار و ٥٦ سنت رسید.
چون سرعت تغییرات بالاست فقط پست ارسالی ویرایش میشه!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
جناب daryadel120 از نظر جو روانی و عمومی بنده نمیتوانم اظهار نظر کنم اما از نظر تکنیکال به نظر بنده 3270 مقاومت مهمی است و در صورت غلبه بر آن به راحتی تا 3330 خواهد رفت
از نظر تکنیکال بنده 3330 را در روزهای اینده خواهد دید و اگرموفق به شکست این سطح بشود تارگت بعدی دلار بازار آزاد 3700 میباشد !
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
[SIZE=3][COLOR="#B22222"] در آستانه نشست امروز اوپک رقم خورد؛
سقوط قیمت نفت
قیمت نفت در آستانه برگزاری نشست امروز اعضای اوپک در اخرین معاملات پایان روز چهارشنبه (پنجم آذرماه)، در واکنش به اظهارات متناقض وزیران نفت کشورهای عضو اوپک پائین آمد.
نفت برنت 2 ونیم درصد از ارزش خود را از دست داد و به عدد 75.5 رسید !
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
از اخبار تاثیر گذار
ارز مرجع 2850 تومانی بود که رییس بانک مرکزی گفت
تمدید مذاکرات
..............
فعلا کمی دور و بر 300 خواهد بود کمی بازار باید عادت کند.
دلار 3308
بنظرم سقف امروز همینجا باشه. واسه روز نیمه تعطیل بازار بد نیست!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
دلار فقط فرصت خروج است احتمالا بازار رو مثبت کردن که بزرگوارن خروج کنند سقفش 3400 تومان هست اما به نظرم 3400 را نمی تواند ببیند اگر ریزش شروع شود ریزش بدی خواهد بود مراقب باشید از خرید دلار دوری کنید .....
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
دلار فقط فرصت خروج است احتمالا بازار رو مثبت کردن که بزرگوارن خروج کنند سقفش 3400 تومان هست اما به نظرم 3400 را نمی تواند ببیند اگر ریزش شروع شود ریزش بدی خواهد بود مراقب باشید از خرید دلار دوری کنید .....
کاملا مخالفم...............اوضاع خزانه و بودجه خرابتر از این حرف ها است و اینکه دلار در سال 94 میتوانست با با بالا رفتن دلار مرجع در بودجه به 3000 تومن بازار را به تعادل برساند و با عرضه بیشتر دلار در صرافی ها نرخ دلار به حداقل 3200 تا 3600 میرساند ولی الان چی نرخ دلار مرجع 94 شد 2860 و در کسری بودجه 93 و نفت 70 دلار و نداشتن بازار فروش های خوب در کشورهای همسایه متاسفانه فقط میتونم بگم بهتره سکوت کنم تا اعصاب دوستان از احتمالاتی که ممکن هست در سال 94 رخ بده خط خطی و خورد و خاکشیر نشه .............فقط میتونم بگم هفته بعد در بورس هر کاری کردید کردید نکردید الفاتح
از 3330 که عبور کند احتمالا مانند دولت احمدی نژاد میگردند دنبال جمشید بسم اللهی یا فرشید وَلاَ الضَّالِّينَ ی , تا مقصر اصلی بی ارزش شدن پول ملی را نشان ملت بدهند;)
کاملا مخالفم...............اوضاع خزانه و بودجه خرابتر از این حرف ها است و اینکه دلار در سال 94 میتوانست با با بالا رفتن دلار مرجع در بودجه به 3000 تومن بازار را به تعادل برساند و با عرضه بیشتر دلار در صرافی ها نرخ دلار به حداقل 3200 تا 3600 میرساند ولی الان چی نرخ دلار مرجع 94 شد 2860 و در کسری بودجه 93 و نفت 70 دلار و نداشتن بازار فروش های خوب در کشورهای همسایه متاسفانه فقط میتونم بگم بهتره سکوت کنم تا اعصاب دوستان از احتمالاتی که ممکن هست در سال 94 رخ بده خط خطی و خورد و خاکشیر نشه .............فقط میتونم بگم هفته بعد در بورس هر کاری کردید کردید نکردید الفاتح
رشد بورس در سال 91-92 بیشتر بخاطر افزایش قیمت دلار بوده، بنده نمیدونم چرا شما عکس این مطلبو میفرمایید؟
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
رشد بورس در سال 91-92 بیشتر بخاطر افزایش قیمت دلار بوده، بنده نمیدون چرا شما عکس این مطلبو میفرمایید؟
درود برشما...شاید بخاطر شفاف صحبت نکردن من بوده باشه...................منظورم این هست هفته دیگه بازار اگر + شد سرمایه های مربوط به بعضی سهم های پیش خور شده خودروی و بانکی و... رو شیفت کنید به "مثلا" ساختمانی های پر پتانسیل دارای حقوقی با شعور
یا پتروشیمی ها یا ش های پر پتانسیل یا داروی های تعدیل دار یا کلا نقد کنید اگر ریسک پذیر نیستید...........دلار 91 92 سه برابر شد خدابیامرزد خوب الان چی 2 3 درصد بالا پایین هم شد تعدیل !
رهبر انقلاب:بنده با تمدید مذاکرات مخالف نیستم و به همان دلیل که با اصل مذاکره مخالف نبودم.هیات مذاکره کننده حقا و انصافا پرتلاش و جدی ایستادگی میکنند و زیر باز حرف زور نمیروند
رهبر انقلاب:بنده با تمدید مذاکرات مخالف نیستم و به همان دلیل که با اصل مذاکره مخالف نبودم.هیات مذاکره کننده حقا و انصافا پرتلاش و جدی ایستادگی میکنند و زیر باز حرف زور نمیروند
نظر