فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

    #3196
    پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

    راجب دلار باید یک نکته خیلی مهم را بگم
    کلا زمانی که بودجه سال بعد را دولت اعلام میکنه چند روز قبلش دلار را بالا میکشن ( پارسال هم این موقع همین طور بود )
    بودجه دلار در سال 92 محدوده 2450 بود . سال 93 را به 2650 رساندن و قراره امسال هم به 2850 برسونن
    پارسال هم دقیق یادم هست که یک هفته قبل از اعلام دلار در بودجه دلار چند روزقیمتش رشد کرد و این امر طبیعی هست
    بنظرم دلار حداکثر تا 3350 رشد میکنه و با اعلام بودجه مجدد در محدوده 2300 نوسان میکنه

    نظر

    • "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

      #3197
      پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

      امروز 3308بسته شد .

      نظر

      • "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

        #3198
        پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

        ببینید بعضی افراد رشد سه برابری دلار در چند سال گذشته را یکی از علل اصلی رشد بازار میدانند که این حرف قطعا درست است .برخی سهام درآمدشون بالا رفت برخی سهام ارزش دارایی شون بالا رفت..برخی سهام ارزش انبارشون بالا رفت و...ولی اینکه چطور شد مملکت به حالت احتضار در آمد ولی مرگش فرا نرسید این بحث جداگانه میطلبد ولی این رو بگم این مملکت در حال احتضار با مسکن سرپا مانده و هنوز معالجه نشده .
        اگر علاج یافت که هیچ!
        ولی اگر علاج نیافت سیکل کاهش ارزش پول ملی و رشد سهام مرتبط تکرار نخواهد شد. چون هیچ مسکنی مرده را احیا نخواهد کرد.

        نظر

        • نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

          #3199
          پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو




          روز گذشته بهای دلار برای سومین روز متوالی افزایش یافت و قیمت این ارز پس از گذشت 6 ماه از 3290 تومان عبور کرد. گروهی از فعالان، توراندازی نوسان‌گیران ارزی برای کسب سود و افزایش شایعات در بازار را عامل اصلی افزایش قیمت عنوان کردند. با افزایش دلار، بهای سکه نیز از کانال 920 هزار تومانی عبور کرد و وارد کانال 930 هزار تومان شد.


          بالا رفتن نرخ خرید تا 3280 تومان
          در پنجمین روز آذرماه، دلار معاملات خود را با قیمت 3270 تومان آغاز کرد که افزایشی 5 تومانی نسبت به روز قبل داشت. در ادامه روز قیمت این ارز با افزایش بیشتری مواجه شد و قیمت ثبت شده دلار، بر تابلوی اکثر صرافی‌ها در ساعات انتهایی بازار به 3295 تومان رسید.

          این در حالی است که آخرین باری که بهای این ارز به این حد قیمتی رسیده بود، به تاریخ 31 اردیبهشت سال جاری بازمی‌گردد. با افزایش قیمت فروش، نرخ خرید دلار، بر تابلوی فعالان رسمی تا 3280 تومان بالا رفت. با بالا رفتن قیمت فروش دلار، نرخ حواله این ارز نیز از 3295 تومان به 3310 تومان صعود کرد.

          پررنگ شدن نقش فعالان غیر‌رسمی
          در روزهای اخیر، بازار ارز شاهد افزایش حضور فعالان غیررسمی و نوسان‌گیران است. با کاهش قیمت دلار در ابتدای هفته، برخی از نوسان‌گیران، دچار ضرر و زیان شدند.

          پس از تمدید مذاکرات و افزایش جزئی قیمت، این گروه، در پی پوشش ضرر خود با ایجاد نوسان در نرخ ارز افتادند؛ بنابراین با بالا بردن حجم خرید خود و ایجاد شایعات در بازار ارز، سعی در بالا بردن درجه نوسانات ارز و افزایش نرخ را داشتند.

          رفتار نوسان‌گیران در روزهای اخیر را به‌نوعی می‌توان به توراندازی قیمتی تشبیه کرد. این فعالان با خرید ارز و نگهداری موقت آن، سطح تعادلی قیمت در بازار را به هم زده و تلاش می‌کنند ارز خود را با بالاترین قیمت ممکن به فروش برسانند تا زیان قبلی خود را جبران کنند.

          پوشش کوتاه‌مدت و آینده نوسان
          با وجود افزایش فعالیت نوسان‌گیران و افزایش درجه تغییرات قیمت، نگاهی به عوامل بنیادی اقتصاد نشان‌دهنده این است که دامنه نوسانات به احتمال زیاد بیشتر از این نخواهد شد.

          بررسی عوامل عرضه و تقاضا بیانگر این است که دلیلی برای افزایش تغییرات قیمتی دلار وجود ندارد و پس از تخلیه عوامل روانی بازار، تاثیر نوسان‌گیران ارزی نیز کاهش خواهد یافت. با تمدید مذاکرات، تغییر خاصی در سمت عرضه بازار اتفاق نخواهد افتاد.

          همچنین بر اساس آمار گمرک، آمار صادرات غیر‌نفتی طی چند ماه اخیر به‌طور میانگین در سطح 3 میلیارد دلار بوده و میزان واردات نیز 4 میلیارد دلار ثبت شده است. با توجه به آنکه آمار گمرک، صادرات نفت را در بر نمی‌گیرد به این ترتیب می‌توان عنوان کرد که تراز ورود ارز از خروج آن بیشتر است؛ بنابراین اگر منابع نفت نیز به آمار صادرات اضافه شود از منظر تراز پرداخت‌ها بازار با مشکل چندانی روبه‌رو نیست.

          بررسی سمت تقاضا نیز بیانگر آن است که بازار در ماه‌های آینده به‌دلیل تغییر نکردن وضعیت با فشار تقاضای جدیدی از سوی بخش واقعی مواجه نخواهد شد. از طرف دیگر، از آنجا‌که به‌طور سنتی پایان آذرماه مصادف با اتمام پیک ثبت سفارش‌های تجاری است، انتظار می‌رود در ماه‌های آینده تا حدودی از فشار تقاضا بر بازار کاسته شود.

          اطلاعات یک موسسه پژوهشی نیز که مدلی برای پیش‌بینی رشد و تورم، پایان سال طراحی کرده نشان می‌دهد در بدترین سناریوی ممکن، قیمت ارز در پایان سال 93، 3360 تومان خواهد بود و اگر وضعیت کنونی قبل از سوم آذر ادامه یابد و تغییر خاصی به لحاظ رفتارهای سفته‌بازانه رخ ندهد، قیمت دلار در حالت میانی در کانال 3200 تومان نوسان خواهد کرد؛ بنابراین می‌توان نوسان اخیر را زودگذر و هیجانی عنوان کرد. نوسانی که ظاهرا یک بخش از سوی نوسان‌گیران با هدف پوشش سود کوتاه‌مدت هدایت می‌شود.

          تخت گاز سکه در جاده صعود
          دیروز با افزایش 30 تومانی دلار، هر سکه بهار آزادی به بهای 935 هزار تومان معامله شد که افزایشی 8 هزار تومانی نسبت به روز قبل داشت. رقم ثبت شده برای سکه، بالاترین قیمت این فلز گران‌بها، از تاریخ اول آبان سال جاری است. با این افزایش 8 هزار تومانی، بهای سکه در دو روز اخیر، با 18 هزار تومان افزایش مواجه شد و طی این مدت، از دو کانال 920 هزار تومان و 930 هزار تومان عبور کرد.

          در روزهای اخیر، قیمت سکه همسو با افزایش دلار حرکت می‌کند.
          روز گذشته بهای دلار 9/0 درصد بالا رفت و به‌دنبال آن بهای سکه با 9/0 درصد افزایش رو‌به‌رو شد.

          محاسبات نشان می‌دهد که در پنجمین روز آذرماه، ارزش ذاتی سکه 934 هزار تومان بود و اختلافی هزار تومانی با قیمت فروش بازار داشت. گروهی از فروشندگان در کنار افزایش دلار، بالا رفتن تقاضا را عامل دیگر جهش قیمتی این فلز گرانبها عنوان می‌کنند.




          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

          نظر

          • "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

            #3200
            پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

            قیمت غیر رسمی شب:D
            3317-18

            نظر

            • گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

              #3201
              پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

              5 دقیقه قبل, 3320
              لایودیتا، سایت زنده قیمت دلار، قیمت طلا، نرخ سکه لحظه ای مثقال مظنه ،قیمت نفت ،نرخ فلزات و قیمت مس و روی ،قیمت شکر و آنلاین بازار جهانی و داخلی بورس ، نرخ ارز و دلار و پوند و درهم و یورو در بازار آزاد و فرمول سکه و عیار و تبدیل ارز
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

              نظر

              • mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11253

                #3202
                پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                با این کاهش قیمت جهانی نفت به نظرم دلار دراین قیمت ها بی معنی میمونه!!

                اقتصاد ایران با نفت 70دلاری که قراره برای سال بعد بسته بشه واز الان داره به ان می رسه قابل کنترل نیست

                دلار به نظرم نوسانات زیادی داره ولی در میان مدت صعودی است

                هر چند صعود ان چنانی براش متصور نیستم ولی کف دلار برای اخر سال احتمالا 3500 خواهد بود

                بدرود

                نظر

                • "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

                  #3203
                  پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                  در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  57-58
                  ........
                  65شکسته شود احتمالا بریم برای 3350
                  با این ولع خریدار ..3350 تومان شاید نتواند زیاد مقاومت کند. باز باید دید ....;)

                  نظر

                  • mesbah1989
                    Banned
                    • Oct 2014
                    • 403

                    #3204
                    پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                    سلام شب بخیر.......من 3 تا سایت انلاین نمایش نرخ ها رو زدم :nerkhbox.com و 24hrs.ir و iranjib.ir از سایت 6 به اینور دارم چک میکنم هیچ کدوم نرخ دلار رو نشان نمیدهند تابناک و ایرانجیب هم رو 3303 کلوز کردن واقعا دارم میترسم از شرایط پس پرده بازار!...........فکر میکنم از طرف مخالفین ثروتمند و قدرتمند دولت قراره از ناحیه بالا بردن نرخ دلار کفایت کابینه دولت رو زیر سوال ببرند !!!............اوضاع دلار تو سایتها امنیتی شده و فکر میکنم در شنبه دولت اگر فکری به حال دلار صرافی ها نکنه باز سبزه میدون و چهار راه استانبول دوباره شاهد چهارپایه دلالان دلار فروش و حضور نیروهای امنیتی باشه.........تصور میکنم هفته بعد دلواپسان و اعوان اصحاب بد خوابی برای برنامه های موفق دولت دیده باشند.....یکیش میتونه همین افزایش قیمت دلار و افزایش تورم در جامعه و ساز ناکوک مجلس در بودجه 94 باشه !!!......یادتون باشه جنگ قدرت از امروز پنج شنبه شروع شد! و تا رویارویی دولت و نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس به پیش خوهد رفت...........نظر دوستان چیست ؟!!

                    نظر

                    • majid664
                      ستاره‌دار (۴)
                      • Oct 2011
                      • 1052

                      #3205
                      پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                      در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                      سلام شب بخیر.......من 3 تا سایت انلاین نمایش نرخ ها رو زدم :nerkhbox.com و 24hrs.ir و iranjib.ir از سایت 6 به اینور دارم چک میکنم هیچ کدوم نرخ دلار رو نشان نمیدهند تابناک و ایرانجیب هم رو 3303 کلوز کردن واقعا دارم میترسم از شرایط پس پرده بازار!...........فکر میکنم از طرف مخالفین ثروتمند و قدرتمند دولت قراره از ناحیه بالا بردن نرخ دلار کفایت کابینه دولت رو زیر سوال ببرند !!!............اوضاع دلار تو سایتها امنیتی شده و فکر میکنم در شنبه دولت اگر فکری به حال دلار صرافی ها نکنه باز سبزه میدون و چهار راه استانبول دوباره شاهد چهارپایه دلالان دلار فروش و حضور نیروهای امنیتی باشه.........تصور میکنم هفته بعد دلواپسان و اعوان اصحاب بد خوابی برای برنامه های موفق دولت دیده باشند.....یکیش میتونه همین افزایش قیمت دلار و افزایش تورم در جامعه و ساز ناکوک مجلس در بودجه 94 باشه !!!......یادتون باشه جنگ قدرت از امروز پنج شنبه شروع شد! و تا رویارویی دولت و نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس به پیش خوهد رفت...........نظر دوستان چیست ؟!!
                      قیمت دلار تابع قیمت نفت، نقدینگی بازار و دیگر عوامل است. در حالیکه در چند ماه گذشته قیمت نفت 30 درصد کاهش و در یک سال گذشته نقدینگی بیش از 20 درصد افزایش داشته، دلار کمتر از 10 درصد افزایش قیمت پیدا کرده است و افزایش آن تا جبران این عقب افتادگی اجتناب ناپذیر است.
                      نگران نباشید نه توطئه ای در کار است و نه شرکای دولت قبل قصد زیر سوال بردن دستاوردهای دولت! را دارند.
                      آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                      وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                      نظر

                      • گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

                        #3206
                        پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                        در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                        سلام شب بخیر.......من 3 تا سایت انلاین نمایش نرخ ها رو زدم :nerkhbox.com و 24hrs.ir و iranjib.ir از سایت 6 به اینور دارم چک میکنم هیچ کدوم نرخ دلار رو نشان نمیدهند تابناک و ایرانجیب هم رو 3303 کلوز کردن واقعا دارم میترسم از شرایط پس پرده بازار!...........
                        .
                        .
                        نظر دوستان چیست ؟!!
                        برخی سایتها تا ساعت 6 بعداز ظهر قیمت میدهند ,
                        برخی نیز قیمت خرید را درج میکنند
                        ضمن اینکه در زمانهایی که قیمت هیجانزده میشود بسته به اینکه سایت ها از چه منبعی قیمت میگیرند اختلاف قیمت درشان مشاهده میشود
                        بنده از دو سایت قیمتها را میبینم که هر دو امروز تقریبا مشابه هم بودند و تا ساعت 9 شب هم قیمت میدادند , یکی را در پست بالا اشاره کردم و دیگری نیز مشاهده میکنید

                        به نظر بنده نگرانی چندانی وجود ندارد وبرای بالانس بین بازارها شاهد نوسان قیمتها میباشیم!
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                        نظر

                        • mesbah1989
                          Banned
                          • Oct 2014
                          • 403

                          #3207
                          پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                          majid664 اخه عزیز من ملت دلار بخرند چه کنند باهاش و چرا این کاهش قیمت جهانی نفت یک عده رو امروز خبردار کرده !؟.........اثر افزایش نقدینگی 20% رو از پارسال تا الان رو کاهش قدرت خرید و امید به کاهش قیمت ها بخاطر توافق هسته ای خنثی کرده...........و اینکه شاید خود دولت قصد جبران کسری بودجه رو داره ! که الان بدترین موقع است چون داره برای بودجه کابینه میره مجلس و نمیخواد ضایع بشه...............رای به فرهادی بخاطر ترس از حکم حکومتی رهبر بود نه معامله پشت پرده ..........یادتون نرود که حضرت اقا سلامتیشون در شرایط پر ابهام هست و خودسرها از الان در حال رهبر بعدی میگردند نشون به او نشون که هاشمی گفت اگر بخوان تک روی کنند من خودم در انتخابات خبرگان رهبری دوباره شرکت میکنم !............واقعا این دلواپسان فتنه گران قهاری هستند

                          نظر

                          • ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1137

                            #3208
                            پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                            خدا شاهده هیچوقت آرزوی زمین خوردن کسی رو نداشته و ندارم ولی خیلی دوس دارم سیلی خیلی محکمی بر صورت دلال های دلار که جم میشن اونجا و با کلی افتخار از بالا رفتن دلر صحبت میکنن اونورش فکر نمیکنن که این بالا بردنا پدر مردم رو در میاره.البته انتظاریم نیست چون دست بزرگان توش هستش و متاسفانه دلال ها هم فقط به سود خودشون فکر میکنن و زیرشو داغ میکنن.
                            امیدوارم خدا روزی اینارو گرفتار همین کارایی بکنن که باعث میشه تو زندگی مردم اختلال بوجود بیاد.
                            مثل همون بال زدن پروانه ها که امکان بوجود اومدن طوفان رو میارن.دلالی اونم رو دلار چون پول داری راحت میتونی مردم بیچاره رو بدبخت تر کنی
                            لعنت خدا بهشون
                            آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2014/11/28, 00:02.

                            نظر

                            • majid664
                              ستاره‌دار (۴)
                              • Oct 2011
                              • 1052

                              #3209
                              پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                              در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                              majid664 اخه عزیز من ملت دلار بخرند چه کنند باهاش و چرا این کاهش قیمت جهانی نفت یک عده رو امروز خبردار کرده !؟.........اثر افزایش نقدینگی 20% رو از پارسال تا الان رو کاهش قدرت خرید و امید به کاهش قیمت ها بخاطر توافق هسته ای خنثی کرده...........و اینکه شاید خود دولت قصد جبران کسری بودجه رو داره ! که الان بدترین موقع است چون داره برای بودجه کابینه میره مجلس و نمیخواد ضایع بشه...............رای به فرهادی بخاطر ترس از حکم حکومتی رهبر بود نه معامله پشت پرده ..........یادتون نرود که حضرت اقا سلامتیشون در شرایط پر ابهام هست و خودسرها از الان در حال رهبر بعدی میگردند نشون به او نشون که هاشمی گفت اگر بخوان تک روی کنند من خودم در انتخابات خبرگان رهبری دوباره شرکت میکنم !............واقعا این دلواپسان فتنه گران قهاری هستند
                              در مورد مسائل سیاسی ماجرا نظری ندارم و فقط نظرم را در رابطه با علت اقتصادی بالا رفتن دلار گفتم. ضمن اینکه امروز با شکست نشست اوپک برای کاهش تولید، نفت ریزش 4 دلاری کرد و از نظر تکنیکالی احتمال ریزش آن تا 55 دلار وجود دارد.
                              در رابطه با خرید دلار توسط افراد،سرمایه داران در این مملکت مرتبا نگران کاهش ارزش نقدینگی یا کاهش سود خود هستند و در حال رصد بازارهای مختلف میباشند. این بازار میتواند بورس، طلا، دلار، زمین و ملک و ... باشد.
                              ضمنا در حالیکه بدون رشد اقتصادی، آرزوی رشد تمام بازارهای موازی با دلار از جمله بورس را داریم، چگونه ممکن است قیمت دلار ثابت باقی بماند!
                              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #3210
                                پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

                                بارها عرض شد.....
                                رشد قیمت ارز مانند بسیاری از متغیرهای دیگر میتونه به اندازه تورم رشد کنه.....
                                کاهش تورم به معنی کاهش قیمتها نیست!!!!

                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X