کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر بنده اینطور پیامهای تلگرافی و بی تحلیل جز گمراه کردن معامله گر ارزشی دیگر ندارد , البته ممکن است تا چند روز آینده به اهداف مد نظر نگارنده هم برسد, اما بدور از اخلاق حرفه ایی گری است و نگارنده بایستی حق بدهد به خواننده که ارزشی برای اینطور پست ها قائل نشود
ارادتمند
به نظر بنده اینطور پیامهای تلگرافی و بی تحلیل جز گمراه کردن معامله گر ارزشی دیگر ندارد , البته ممکن است تا چند روز آینده به اهداف مد نظر نگارنده هم برسد, اما بدور از اخلاق حرفه ایی گری است و نگارنده بایستی حق بدهد به خواننده که ارزشی برای اینطور پست ها قائل نشود
ارادتمند
من معذرت میخوام که بدور از تعارفات دیپلماتیک:D مطلبم را نوشتم ,
منظور من بیشتر به ضعف تحلیل در فروم های بورسی است که خود شما هم مستحضرید بیشمار وجود دارد
شخصی میگفت انس طلا میشود 850 دلار !پرسیدم چطور به این عدد رسیدید ؟ میگوید دو سال دیگه این پست را بالا میاورم تا بفهمی!#:-S...دیگر انسان میماند چه در جواب بگوید ! به قول فامیل دور :آقای مجری من دیگه حرفی ندارم .
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
وقت خودتان و اموالتان را در خرید و فروش ارز هدر ندهید....
افرادی که در این تاپیک و تاپیکهای سیاسی در فرومهای بورسی مطلب مینویسند کاری بجز این جو سازیها بلد نیستند درآمدشان از جای دیگری تامین میشه..
البته متاسفانه برخی دوستان هم جو گیر میشوند و در فضای مجازی امکان جدا سازی وجود نداره!!!
یکی از حماقتهای دولت نهم و دهم این بود که فضا برای مطالب افرادی که دنبال گل آلود شدن آب هستند را تامین کرد!!!
خوب کمی از این فضا دور بشیم
3370 عددی است که تضمین کننده ی روند صعودی است حتی ممکن است به سمت این عدد حرکت کند ولی تازمانیکه شکسته نشده خطری ندارد.
خریدار امروز از خریدار دیروز ضعیف تر بوده.
.........
اگر شکست فرصت فروش در غیر اینصورت خیر...
من معذرت میخوام که بدور از تعارفات دیپلماتیک:D مطلبم را نوشتم ,
منظور من بیشتر به ضعف تحلیل در فروم های بورسی است که خود شما هم مستحضرید بیشمار وجود دارد
شخصی میگفت انس طلا میشود 850 دلار !پرسیدم چطور به این عدد رسیدید ؟ میگوید دو سال دیگه این پست را بالا میاورم تا بفهمی!#:-S...دیگر انسان میماند چه در جواب بگوید ! به قول فامیل دور :آقای مجری من دیگه حرفی ندارم .
هنوز هم قبول ندارين كه دلار بالايي نداره. شما و اين حيدر منو مسخره كردين. سر پل صراط يقتونو مي گيرم. گفتم هر بالا رفتني فرصت فروش است . همون موقع كه روي 3430 بود. الان برو ببين ازت مي خرن يا نه. چنان بز خرش مي كنن كه تا .... مي سوزي
ارادتمند
نظر