کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هنوز هم قبول ندارين كه دلار بالايي نداره. شما و اين حيدر منو مسخره كردين. سر پل صراط يقتونو مي گيرم. گفتم هر بالا رفتني فرصت فروش است . همون موقع كه روي 3430 بود. الان برو ببين ازت مي خرن يا نه. چنان بز خرش مي كنن كه تا .... مي سوزي
من خیلی ساده و بی تعارف گفتم که پست های تحلیلی تلگرافی و یک خطی جز کاهش اعتبار نگارنده و سایت چیزی به ارمغان نمی آورد !
و شما در عوض مثل دختر بچه های 9 و نیم ساله تا 30 تومان قیمت پائین و بالا میشود میگوید دیدید دیدید اینطوری و آنطوری شد !و این اخلاق و رفتار را کاریش نمیشود کرد به جر اینکه 10 , 20 سالی از عمرتان در بازار بگذرد شاید تغییری در رفتارتان حاصل شود !
بنده نه به حرف شما و نه هیچکس دیگری معامله نمیکنم (تحلیلها را میخوانم و بررسی میکنم ) و اگر بدردم خورد استفاده میکنم و تشکر میکنم , ضمن اینکه بنده در هیچ معامله ایی بدون حد ضرر وارد نمیشوم و اگر حد ضررم فعال شد خیلی راحت و با کمال میل از معامله خارج میشوم و اگردر سود رفت هم ذوق مرگ نمیشوم, و این مفهوم و تعریف واقعی کلمه ریسک است !
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
دلار وقتی بالا میکشه فقط فروشندگان اجناس سو استفاده میکنن و خیلی سریع قیمت ها را بالا میبردن
فقط یک نمونه را میگم
قیمت گوشی دیروز در بازار موبایل در برخی از برند ها مثل اپل 300 تا 500 هزار بالا کشید . در صورتی که گوشی به صورت عمده ای هر چند وقت 1 بار وارد میشه . ولی انقدر این فروشندگان نامرد هستن که سریع سو استفاده میکنن و سود بیشتری نصیب خوشون کنن
این تالار جهت تبادل قیمت هست دوستان ، لطفا از بالا رفتن یا پایین امدن ناراحت نشوید و از تاپیک منحرف نشوید . با تشکر از همه ی دوستانی که قیمت لحظه به لحظه رو درج میکنن .
دلار وقتی بالا میکشه فقط فروشندگان اجناس سو استفاده میکنن و خیلی سریع قیمت ها را بالا میبردن
فقط یک نمونه را میگم
قیمت گوشی دیروز در بازار موبایل در برخی از برند ها مثل اپل 300 تا 500 هزار بالا کشید . در صورتی که گوشی به صورت عمده ای هر چند وقت 1 بار وارد میشه . ولی انقدر این فروشندگان نامرد هستن که سریع سو استفاده میکنن و سود بیشتری نصیب خوشون کنن
اون بنده خدا حق داره.
به فرض مثال گوشی رو با دلار 3000 تومانی یک میلیون تومان وارد کرده .الان میفروشه مثلا 1.2 .
دفعه ی بعد با دلار مثلا 3500 تومانی همان گوشی را حدود 1.2 باید وارد کند .
در این صورت میشه گفت هیچ سودی نخواهد کرد.
این تالار جهت تبادل قیمت هست دوستان ، لطفا از بالا رفتن یا پایین امدن ناراحت نشوید و از تاپیک منحرف نشوید . با تشکر از همه ی دوستانی که قیمت لحظه به لحظه رو درج میکنن .
اگه واقعا بیان قیمت و تبادل نظر هستش خیلی خوبه ولی بالا رفتنش خوشحالی نداره چون سودش مساوی با پول خون مردم بیچاره و از همه جا خورده هستش حمایتیم که از مردم نیست فقط توسری البته حقمونه.ولی دیگه نباید رو دلار خوشحالی کرد من خودم دیدم که چطوری یه عده بدبخت میشن با بالا رفتنش و یه عده پول مفت میره تو جیبشون که اصلا درست نیست این پولا چون مردم عادی رو بدبخت میکنه و اجناس به بهانه اون گرون میشن پدر کشورو همین دلال ها در اوردن ن سواد دارن ن دل رحمی چیزی.
ولی اعلام قیمت یا وضعیت بازار خیل هم خوبه اما خوشحالیش به نظرم نه
اون بنده خدا حق داره.
به فرض مثال گوشی رو با دلار 3000 تومانی یک میلیون تومان وارد کرده .الان میفروشه مثلا 1.2 .
الان 3398_3400
دوست عزیز من که نمیگم چرا کلا گرون میکنن . ولی هر گرونی باید منطق داشته باشه
فرضا برای مثل . گوشی که روزانه وارد نمیشه . یک مغازه دار فرضا یک هفته پیش 500 تا گوشی وارد میکنه و مجدد یک هفته دیگه وارد میکنه
همین فروشندگان در این مواقع سو استفاده میکنن و گوشی که با دلار مثلا 3200 وارد کردن را با قیمتی میفروشن که انگار با دلار 3400 وارد کردن .
بازار الان اینگونه هست . برای همین میگم که بالا رفتن دلار خیلی خطرناک هست و تاثیر خیلی بدی در جامعه داره
باز چند سال پیش حلال حروم بودن سر فروشندگان میشد . الان که فقط دنبال این هستن یه جوری جنس را بالا تو پاچه ملت کنن
من خیلی ساده و بی تعارف گفتم که پست های تحلیلی تلگرافی و یک خطی جز کاهش اعتبار نگارنده و سایت چیزی به ارمغان نمی آورد !
و شما در عوض مثل دختر بچه های 9 و نیم ساله تا 30 تومان قیمت پائین و بالا میشود میگوید دیدید دیدید اینطوری و آنطوری شد !و این اخلاق و رفتار را کاریش نمیشود کرد به جر اینکه 10 , 20 سالی از عمرتان در بازار بگذرد شاید تغییری در رفتارتان حاصل شود !
بنده نه به حرف شما و نه هیچکس دیگری معامله نمیکنم (تحلیلها را میخوانم و بررسی میکنم ) و اگر بدردم خورد استفاده میکنم و تشکر میکنم , ضمن اینکه بنده در هیچ معامله ایی بدون حد ضرر وارد نمیشوم و اگر حد ضررم فعال شد خیلی راحت و با کمال میل از معامله خارج میشوم و اگردر سود رفت هم ذوق مرگ نمیشوم, و این مفهوم و تعریف واقعی کلمه ریسک است !
شما اول بفهم طرفت چيكاره هست بعد بيا حرف بزن. من توي بازار هستم. و دقيقا رفتار بازار رو بررسي مي كنم. طبق فيدبكهايي كه از بازار و از خريدار ها و فروشنده ها مي گيرم اعلام ميكنم. از امروز كه 3440 اول وقت اعلام شد همه فروشنده شدن و خريدار نبودن. افرادي كه روزانه بالاي 1 ميليون دلار معامله مي كنن امروز يه يك دلاري هم تقاضا نداشتن. فكر كنم شما هنوز اكابر رو به اتمام نرسوندي. حرف من اين بود هر بالا رفتني فرصت فروش است دلار محاله بالاي 3500-3600 برسه. شما هم دلار دارين نمي تونيد بفروشيد الان عصباني هستيد. دركتون مي كنم. بالاخره يه روزي خوب مي شد. به اميد انروز
اون بنده خدا حق داره.
الان 3398_3400
حرف شما زمانی درسته که تو مسیر برگشت هم همین رفتار رو نشون بدن.
تو روند افزایشی با قیمت خرید کاری ندارن و اصل جایگزینی براشون حائز اهمیته
تو روند کاهشی قیمت خرید میشه اصل لا یتغیر، حالا جایگزینی هرقدر هم که تغییر کرده باشه مهم نیست!
اون بنده خدا حق داره.
الان 3398_3400
نه حیدر جان حق نداره
بازاری جماعت اصلا پول نقد نگه نمی داره..موجودی اونها فقط جنس است و همیشه در سود هستن
اونها بهتر از من و شما می دونن که چیزی ارزون نمیشه پس به محض تهیه نقدینگی جنس انبار می کنن و افزایش دلار بهانه ای برای کسب سود بیشتر برای آنهاست
فقط یک نمونه را میگم
بازاری جماعت کارش درسته..
دیروز یه باتری ماشین حساب از تو جمهوری خریدم..قیمت مغازه داخل کوچه 1500 بود و اونی که حاشیه بود 5000 میداد
اون داخل کوچه ای حتما 100 درصد سود میخوره یعنی قیمت حدود 700 یا شاید هم کمتر باشه
ولی عجبم از اون حاشیه که به کمار از 600 درصد راضی نیست
حاا این یه مثال کوچیک بود شما بقیه اش رو ببین...
نظر