کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
دولت مطلقا از طریق افزایش نرخ ارز به دنبال کسب درآمد نیست
تهران - وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان آنکه اولویت اصلی دولت کنترل تورم، برقراری ثبات و آرامش در بازارها است،
تاکید کرد: دولت مطلقا از طریق افزایش قیمت کالا و نرخ ارز به دنبال کسب درآمد نیست.
فکر کنم دلار پولبک زده به 3350 و دیگه حالا حالا از دلار زیر 3300 خبری نیست
متاسفانه بازار بورس هم با افت همراه خواهد بود هدف اول 68 هزار واحد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
خدا رو شكر مذاكرات سازنده بود و كليد در دستمان بود
بهرحال دولت جديد تونست با اخبار مثبت هسته اي و تلاش بي وقفه قيمت دلار رو از ٣٨٠٠ امروز به محدوده ٣٥٠٠ برساند
كه اين همه تلاش براي ٣٠٠ تومن كاهش دلار واقعا سازنده بود يعني ده درصد كاهش
كاش در عوض اين ده درصد كاهش نان سي درصد گران نميشد
تلاشها دولت تدبير ،،،،،
دولت و قانونگذار و قوه قضائیه خودشان بزرگترین دلال هستند و البته اجزاء یک کشور مردمش هستند که دست بدست هم میدهند به مهر تا میهن خود کنند آباد;)
به نظر من اشخاصی که بدون پرده و لاپوشانی و البته با شجاعت هر چه درونشان هست آشکارا میگویند جای تشکر دارند , اما متاسفانه ما طوری تربیت شده ایم که به هر کس دروغ بگوید یا به رویا ببردمان یا کلاهی گشاد سرمان بگذارد احترام میگذاریم ! و اینرا از میلیونها بی اخلاقی و فریب در پرونده های قضایی و دعوا و مرافه های هر ثانیه ایی مردم و مسئولان بوضوح میشود دید, که حاصل نزول اخلاقیات و احترام به دروغ و جهل در یک ملتی است !
اگر معاملات فارکس در ایران آزاد بود بالا و پایین شدن نمودار قیمت دلار با دیگر نمادهای بازار هیچ فرقی نداشت و این همه حساسیت بوجود نمی آمد. تا حالا در تاپیک نمادهای دیگر بورس ندیدید کسی از بالا رفتن قیمت خوشحال بشه؟
یا در کدام تاپیک دیدید که با کاهش قیمت کسی ذوق زده بشه؟
فقط اینجاست که با بالا رفتن قیمت دلار اونایی که دلار ندارن خودشونو فوری میرسونن و اظهار ناراحتی میکنن یا وقتی کاهش پیدا میکنه به امید دلار 2200 تومنی جشن میگیرن!
دقیقا موافقم.متاسفانه در این کشور سکه رایج و ارز قابل عرضه در بسیاری محافل دروغ و ریاکاریه.مگر همین حضرات نبودند که بعد از انتخابات شروع کردند از بورس تعریف و تمجید کردند.مگر همین حضرات نبودند که اطمینان مردم به دولت تدبیر و امید را دلیل رونق بتزار بورس تفسیر کردند.من شخصا از مخالفین جدی دولت قبلی بودم ولی واقعا معتقدم که دولت فعلی هم به نوبه خودش باعث به هدر رفتن دارایی مردم شده.چطور ممکنه که تمام سهام اعم از سهام ارزنده و یا سهام بی ارزش یکسره قرمز پوش بشند؟ واقعا حقیقی ها به این اندازه قدرت مانور دارند که تمام بازار را با فروش سهامشون تحت تاثیر قرار بدند؟ مگر غیر از اینه که عمده سهام شرکتها متعلق به حقوقی ها اعم از تامین اجتماعی آستان قدس و ...هستند؟ حضرات برای جبران کسری بودجه و کنترل تورم شروع به جمع آوری نقدینگی مردم کردند.این روزها هم که درآمد دولت به دلیل کاهش قیمت نفت روز به روز در حال کاهشه حالا حضرات بهترین و آسان ترین راه برای جبران کمبود درآمدشون انتخاب کردند و اونهم رجوع به دارایی و دسترنج این مردم.نتیجه هم که مشخصه افزایش دلار ، افزایش مالیات گرانی اجناس و هزار ناهنجاری دیگه.
دولت و قانونگذار و قوه قضائیه خودشان بزرگترین دلال هستند و البته اجزاء یک کشور مردمش هستند که دست بدست هم میدهند به مهر تا میهن خود کنند آباد;)
به نظر من اشخاصی که بدون پرده و لاپوشانی و البته با شجاعت هر چه درونشان هست آشکارا میگویند جای تشکر دارند , اما متاسفانه ما طوری تربیت شده ایم که به هر کس دروغ بگوید یا به رویا ببردمان یا کلاهی گشاد سرمان بگذارد احترام میگذاریم ! و اینرا از میلیونها بی اخلاقی و فریب در پرونده های قضایی و دعوا و مرافه های هر ثانیه ایی مردم و مسئولان بوضوح میشود دید, که حاصل نزول اخلاقیات و احترام به دروغ و جهل در یک ملتی است !
دوست عزیز با بالا رفتن دلار بیای ابراز خوشجالی کنی از احمقیه.......دروغ چرا من خودم دلار 1070 داشتم ولی خدا شاهده نمی دونستم بالا میره به خودم ببالم یا به حال اون بابای بدبختی که باید واسه بچش گوشی لب تاب و و و ... بخره گریه کنم.....بعد اون ابله میاد میگه چه ربطی به وضعیت مردم داره بالا رفتن دلار.....مثل اون زمان خودم کور شده....سودی که به نظرم جبران ضرر هم نمی شه اسمش رو گذاشت چشماشو به رو حقیقت بسته..........
پ.ن. بنده اون زمان 21 ساله بودم.
پ.ن.2 دلار رو فروختم چون داشت حالم بهم می خورد مثل بعضی کارم به جایی کشیده بود صبح تا شب بگردم دنبال خبر های منفی...و جالبتر اینه چشمم رو به روی خبر های خوب و اینده روشن ببندم
نظر