فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    نشکست و رفت بالا!
    اما
    یهو چه خبر شد تو نفت؟!!6 درصد رفت بالا!!
    خب
    احتمالا فردا دلار بشکنه بره پایینتر
    ​نه دوست عزیز نفت فعلا بالایی نداره و این 5 تا 6 درصد فقط یه پولبک بوده بعید میدونم بیشتر از 2 تا 3 روز ادامهپیدا کنه
    Honesty is the best policy

نظر

• majid664
      ستاره‌دار (۴)
      • Oct 2011
      • 1052

دلار 3455
      آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
      وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• madio
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 390

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        ​نه دوست عزیز نفت فعلا بالایی نداره و این 5 تا 6 درصد فقط یه پولبک بوده بعید میدونم بیشتر از 2 تا 3 روز ادامهپیدا کنه
        حرفتون رو منطقا و با توجه به شرایط قبول دارم ، ولی تو این حدود داره مقاومت بالائی رو بروز میده ،و بعصی نشانه ها هم امکان تغییر جهت رو نشون میدن
        من به شخصه حسم میگه امادس که از این نقاط برگرده،

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

یه پیشنهاد دارم که اسم تاپیک تغییر کنه و طلا و نفت (البته میدونم تاپیک مجزا دارن)هم به این تاپیک اضافه بشه ،تا یه جای واحد جمع بشن.
          بنظر اینطوری موثرتر باشه

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            18/10/93

تکنیکال دلار بازار آزاد در 3550 انتظار اصلاح داشتم (در تاپیک هم نوشتم) که قیمت حدود 1% هم بالاتر رفت :p
            تحلیل همچنان معتبر است و احتمال قوی در موج 4 از 3میباشیم و انتظارما اینست که قیمت در تراز %38 تا 50% فیبو اصلاحی واکنش نشان داده و وارد موج 5 بشود !
            نفوذ rsi به زیر خط روند صعودی احتمال بالا را تقویت کرده است
            نکته : ترازهای دیگر فیبو اصلاحی برای انتهای موج 4 نیز قابل استناد هستند, اما محتملترین ترازها دو مورد ذکر شده میباشد .
            در صورت پائین تر رفتن قیمت از 3400, 3350 مهمترین حمایت کلاسیک در مسیر نزول میباشد .

در ادامه ...
            قیمت بر روی تراز38% قرار گرفت و چون با 5 موج به این سطح رسیده اصلاح پایان نپذیرفته و میتوانیم این موج را a هم در نظر بگیریم و انتظار یک صعود حداقل تا 3500و حداکثر تا 3530 میتوان داشت به عنوان موج b ... و اگر رسید مجددا بررسی میکنیم

نمودار در تایم فریم H1
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• majid664
              ستاره‌دار (۴)
              • Oct 2011
              • 1052

اونس طلا 1256 دلار
              دلار 3447
              سکه 999000 و بیش از 27000 تومن حباب منفی!
              این واگرایی طلا و دلار در بازار داخلی آخر و عاقبت خوبی نداره چه عمدی باشه و چه جو گیری بابت مذاکرات!
              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                اونس طلا 1256 دلار
                دلار 3447
                سکه 999000 و بیش از 27000 تومن حباب منفی!
                این واگرایی طلا و دلار در بازار داخلی آخر و عاقبت خوبی نداره چه عمدی باشه و چه جو گیری بابت مذاکرات!
                فعلا که فلزات به رهبری مس یک حرکت رو به بالا شروع کردند.طلا داره گرون میشه.بیشترین تاثیر هم از افزایش فرانک در مقابل یورو گرفته.نمیدونم این میتونه بازار را تحت تاثیر بزاره یا نه؟ چون ممکنه عدهای دوبتره برند سمت طلا، دلار هم که این چند روزه خوب افت کرده که عده ای منتظرند که مجددا خرید کنند.اگر اینجور بشه اونوقت مجددا پول از بورس بیرون میره و باز هم منفی شدن سهام

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

همانطور که اشاره شد....
                  نزدیک شدن برابری یورو و دلار باعث فروپاشی اتحادیه اروپا که بخشی از دنیای سرمایه داریست خواهد شد...
                  این اتفاق بر نرخ طلا فشار خواهد آورد و اونس را بالا خواهد برد....
                  برابری دلار و یورو قبل از اینکه اقتصاد امریکا را تقویت کند ...چین را قدرتمند خواهد کرد...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

امروز روز عجیبی در بازارهای جهانی بود یه عده بدبخت شدند کال مارجین و یه عده خوشبخت..
                    بهرحال این بازار بازار لحظه هاست و گاهی اوقات یه لحظه غفلت آدم رو به فنا میبره.
                    دلار 3460 رو ظهر زد الان 53_55 امرور برخلاف حهان بازار آرامی داشتیم .

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

​واقعا همینه حیدر جان.بازار ایران شرایط خودشو داره.میدونم شما هم با من اشتراک نظر دارید.متاسفانه برخی دارن جو میدن که آقا بورس هفته بعد پرواز میکنه و چنین و چنان میشه.این وسط فقط عده ای تحت تاثیر جو، سهم گرون میخرند و بعدش ضرر می کنند.چندین بار دیدم که شما هم تذکر دادید که برخی دوستان جوسازی نکنند.انگار برخی دوستان به اینکار عادت دارند.بهر حال بازار ایران فعلا نوسانی خواهد بود

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

فعلا که فلزات به حالت بورس منفیه...خیلی نیس رهبری مس یک حرکت رو به بالا شروع کردند.طلا داره گرون میشه.بیشترین تاثیر هم از افزایش فرانک در مقابل یورو گرفته.نمیدونم این میتونه بازار را تحت تاثیر بزاره یا نه؟ چون ممکنه عدهای دوبتره برند سمت طلا، دلار هم که این چند روزه خوب افت کرده که عده ای منتظرند که مجددا خرید کنند.اگر اینجور بشه اونوقت مجددا پول از بورس بیرون میره و باز هم منفی شدن سهام
                        در نوشته های شما در هرحالت بورس منفیه....خیالی یست...هفته بعد معلوم میشه.........فلزات - بورس منفی...ف..=..بورس -....نفتچه-..چه مثبت....بورس -.........با اینکه20 درصد تو منفی چهرشنبه سهم شدم...ولی استرس نقدا...بیشتر از سهماست.............کلا ملت با حالی هستیم
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          در نوشته های شما در هرحالت بورس منفیه....خیالی یست...هفته بعد معلوم میشه.........فلزات - بورس منفی...ف..=..بورس -....نفتچه-..چه مثبت....بورس -.........با اینکه20 درصد تو منفی چهرشنبه سهم شدم...ولی استرس نقدا...بیشتر از سهماست.............کلا ملت با حالی هستیم

دوست عزیز لازمه چند نکته را عرض کنم .اولا من حدود 10 درصد نقد هستم و خودم سهامدار هستم که البته به یاری خدا کلا 2 درصد در ضرر هستم.ثانیا من در این فروم قصد شرط بندی یا هرچیز دیگر را ندارم و صرفا نظرات خودمو بیان می کنم.به علاوه اگر شما نوشته های منو خونده باشید، تقریبا در تمام نوشته هام تاکید میکنم که نباید بیجهت جو مثبت یا جو منفی بدهیم بلکه باید واقع بین باشیم.در نوشته هایم هنوز هم میتونید ببینید که عرض من اینه که این جوسازی ها باعث ضرر رسوندن به دوستان ، مخصوصا تازه کارها میشه.مثلا میگن آقا فردا بورس سقوط میکنه ، عده ای در ضرر میفروشند.فردا میگن بورس داره پرواز میکنه ، عده ای میان سهام را در قیمتهای بسیار بالا میخرند.هدف من اینه که در جهت خاتمه دادن به این هیجانات تلاش کنم.من شخصا دیدگاهم میان مدت بود که اون را هم به بلند مدت تغیر دادم.هرچی پستهای قبلی را مرور میکنم مطلبی که باعث اعتراض دوستان بشه را نمیبینم.بهر حال ما با هدف کسب اطلاعات بیشتر و به اشتراک گذاشتن اطلاعات خودمون به این فروم میایم.من که شخصا هدفی جز این ندارم

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

​به علاوه فکر نمیکنم که تصور شما این باشه که من سهامدار از اینکه بورس مثبت بشه ناراحتم! من هم مثل سایر دوستان آرزو میکنم شرایط فعلی هر چه زودتر تموم بشه و بازار رونق بگیره

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

[QUOTE=arad700;580897]​به علاوه فکر نمیکنم که تصور شما این باشه که من سهامدار از اینکه بورس مثبت بشه ناراحتم! من هم مثل سایر دوستان آرزو میکنم شرایط فعلی هر چه زودتر تموم بشه و بازار رونق بگیره[حمل ر بی ادبی نشه...اقا شما که تو تحلیلات نظرت کاهشیست...چه حور 90 درصد سهمی....من که اگه نظرم کاهشی باشه.میفروشم...مریض نیستم با اینکه نظرم رو کاهشه قیمتاست...هر روز وایسم کم شدن مالم ببینم..........در صداقت شما شکی نیست...ولی الان مد شده طرف هزارتا دلیل مثبت بیاری بازم منفی نظرش...بعد میگه 90 درصد سهمم............
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

[QUOTE=mey;580898]
                                ​به علاوه فکر نمیکنم که تصور شما این باشه که من سهامدار از اینکه بورس مثبت بشه ناراحتم! من هم مثل سایر دوستان آرزو میکنم شرایط فعلی هر چه زودتر تموم بشه و بازار رونق بگیره[حمل ر بی ادبی نشه...اقا شما که تو تحلیلات نظرت کاهشیست...چه حور 90 درصد سهمی....من که اگه نظرم کاهشی باشه.میفروشم...مریض نیستم با اینکه نظرم رو کاهشه قیمتاست...هر روز وایسم کم شدن مالم ببینم..........در صداقت شما شکی نیست...ولی الان مد شده طرف هزارتا دلیل مثبت بیاری بازم منفی نظرش...بعد میگه 90 درصد سهمم............
                                ​جناب mey عزیز.فکر میکنم نوشته من را به دقت مطالعه نفرمودید.من عرض کردم دیدگاهم بلند مدته ، کاری هم به نوسانات ندارم.در قدرت تحلیل و درک شما هم هیچ شکی نیست ولی اگر پستهای قبلی منو دیده باشید همواره توصیه کردم که در روزهای منفی نفروشید.کافیه به پستهای قبلی من رجوع کنید.در ضمن همانطور که عرض کردم من 2 درصد در ضررم.پس اینجور نبوده که هر روز شاهد آب شدن سرمایم باشم.بنده هم قصد جسارت ندارم ولی شما چطور از نوشته های من اینطوری برداشت کردید که بازار کاهشیه.من به دفعات گفتم بازار نوسانیه .نوسان یعنی اینکه ممکنه یه روز مثبت یه روز منفی باشه .واسه همینه که توصیه کردم بی جهت در روز های مثبت خرید نکنید و در روزهای منفی هم بی جهت فروش نکنید.بهر حال احساس کردم که سوء تفاهم شده و توضیح دادم.با عرض پوزش من هیچگاه تمایل به مباحثی از این قبیل نداشته و ندارم و تاریخچه حضور من در تمام فرومها هم دقیقا همینو نشون میده.اینجانب علاقه دارم به مباحث علمی و مستند .چون در غیر این صورت ، مباحث غیر علمی باعث اتلاف وقت و خدای ناکرده رنجش هر دو طرف میشه.بنابراین اجازه میخام که به این بحث خاتمه بدم

نظر

در حال کار...
                                X