کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار 3410
دولت تنها نکته مثبتش کنترل قیمت دلار بود که اینم .................
وقتی فکر وعده های روحانی را زمان انتخابات میکنم و میبینم بهش رای دادم مثل .... پشیمون میشم
عهد کردم دیگه در تمام طول عمرم به هیچ کسی رای ندم
در این دولت امنیت سرمایه گزاری یعنی: پشششششششششششششششششم
خوب یادم میاد که سال 88 از محسن رضایی پرسیدن چرا وارد عرصه انتخابات و دادن وعده های اقتصادی برای شکوفایی و رشد اینده اقتصادی کشور شدید؟ جواب این بود گفت: چون احساس کردم در این برهه از زمان کشور دارای امنیت بالایی برای سرمایه گزاری در حوضه اقتصاد و صنعت شده و دیگر ان ریسک ها و تهدیدهای سالیان گذشته بالای سر فعالان اقتصادی نیست !
و اما اکنون از 88 تا 92 یک جور زمین و زمان دست به دست هم دادن کشور از هر لحاظ سقوط کنه از 92 تا الان هم دارو دسته شارلاتان ضد مردمی و دالتون معاب حسن جیب بر در حال سرقت سفره ملت و انتقال دار و ندار ملت به حساب خزانه جور و ستم خودشون هستند.................حسن خان شما روی هر چی نامرد رو سفید کردید توووووف به خندهات
دلار 3410
دولت تنها نکته مثبتش کنترل قیمت دلار بود که اینم .................
وقتی فکر وعده های روحانی را زمان انتخابات میکنم و میبینم بهش رای دادم مثل .... پشیمون میشم
عهد کردم دیگه در تمام طول عمرم به هیچ کسی رای ندم
به نظر میرسه هدف دولت به حرکت در اوردن بازار از رکود عمیق می باشد دولت دیده کاری نمی تواند انجام دهد برای رفع رکود عیمق تا شاید از این راه کمی تحرک ایجاد کند قیمت دلار را کمی رشد می دهند تا به مردم اعلام کنند که دیگه نباید منتظر حتی توافق نهایی باشید گرفتن دلارهای طلب حداقلی باشند چون تاثیری بر کاهش قیمت دلار نداره مردم ایران شروع به خرید کنید !!!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» بررسی کرد تحلیل بازار ارز در پساتحریم
دنیای اقتصاد: در حالی که 3 سال از آخرین شوک بازار ارز ایران سپری میشود، بررسی روند تغییرات قیمتی دلار، پوند و یورو بهعنوان اولین، دومین و چهارمین ارز پرحجم از نظر مبادلات نشان میدهد همزمان با حصول توافق نهایی هستهای میان ایران و گروه 1+5 بازار ارز دچار نوسان شدید قیمتی نشده است.
دنیای اقتصاد: در حالی که 3 سال از آخرین شوک بازار ارز ایران سپری میشود، بررسی روند تغییرات قیمتی دلار، پوند و یورو بهعنوان اولین، دومین و چهارمین ارز پرحجم از نظر مبادلات نشان میدهد همزمان با حصول توافق نهایی هستهای میان ایران و گروه 1+5 بازار ارز دچار نوسان شدید قیمتی نشده است.
واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» در سومین بولتن «پیشبینی بازار ارز» خود علاوه بر بررسی روند تغییرات نرخ دلار آمریکا و ارائه پیشبینی از روند تغییرات آن، به بررسی تحولات سایر ارزهای مهم از جمله پوند استرلینگ و یورو و همچنین پیشبینی قیمت آنها پرداخته است.
مظاهری اعلام کرد
نرخ تعادلی ارز بالاتر از نرخ فعلی است
چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
رییس کل اسبق بانک مرکزی با اعلام اینکه نرخ تعادلی ارز بالاتر از نرخ اصلی است، در رابطه با نحوه تعیین سود بانکی براساس مفهوم سود در ربا توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، طهماسب مظاهری درباره اینکه نرخ تعادلی ارز با توجه به شرایط فعلی چقدر میتواند باشد؟ گفت: نه تنها الان و نه زمانی که در ریاست بانک مرکزی بودم، هیچگاه نرخ تعادلی بازار ارز را اعلام نکردم و نه تنها من بلکه هیچکس دیگری هم نمیتواند در این جایگاه در رابطه با نرخ مشخصی اظهارنظر کند، چرا که هرگاه رییس کل بانک مرکزی از قیمت ارز سخن بگوید، دو نرخی خواهد شد.
وی در حاشیه همایش بانکداری اسلامی با بیان اینکه تنها عامل تعیین کننده نرخ تعادلی ارز عرضه و تقاضاست و همچنین یک نظام ارزی تکنرخی و دقیق است، اظهار کرد: این بدان معنی نیست که بانک مرکزی در این رابطه برآوردی ندارد، چراکه نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا بانکهای مرکزی حتما از نرخ تعادلی ارز برآورد دارند و در رابطه با آن هدفگذاری و پیشبینی لازم را انجام میدهند اما به هیچ وجه نرخ مدنظر را اعلام نمیکنند و از طریق ابزارهای دخالت در بازار و همچنین سیاستگذاریهای ارزی سعی میکنند به آن دسترسی پیدا کنند.
رییس کل اسبق بانک مرکزی با اشاره به الزام اصلی برای دستیابی به نرخ تعادلی ارز گفت: مهمترین مساله این است که بتوان سیاست چند نرخی فعلی که بر اثر سیاستگذاریهای اشتباه هشت ساله دولت قبل که آن را از تکنرخی به چند نرخی رساند، اصلاح و مجدد به نظام تکنرخی تبدیل کرد. آنگاه میتوان گفت که در این شرایط نرخ ارز را بازار تعیین میکند.
مظاهری معتقد است که اگر بخواهیم پیشبینی از نرخ تعادلی ارز داشته باشیم این نرخ بالاتر از نرخ فعلی خواهد بود.
ادامه دارد
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر