فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    خیلی خیلی زوده برای تارگت دادن های بالای 4000 تومن
    ما که فضول نیستیم از این جور پست بالا آوردنها بکنیم ولی من اگه بخوام نقل قول بکنم که شما هر روز می نوشتی که دولت با سرعت مردم رو تو دلار جا میزاره باید ده صفحه از این تاپیک ورق بخوره البته لزومی هم نداره کم و بیش دیگه شما رو می شناسیم

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

حسرت این که دلار بره بالا و دوستان محمود بیان استدلال کنن که تو این دولت هم دلار گرون شد پس میمون بی گناه بوده به دلشون خواهد موند

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

عجب آدم دروغگویی هستی. پست بنده که گفتم دلار 4000 رو به این زودی ها نمی بینه هنوز موجوده منتها دل های مریض نمیخان اون رو ببینن در جواب خانم آناهیتا که تارگت 11000 تومنی میدادن عرض کردم
          دلار 3700 بود گفتم شیرین 3500 رو می بینه همون موقع که شما داشتی ذوق مرگ می شدی از رشد دلار تا 3700 که تا 3530 هم اومد پایین پس من درست گفتم
          به لطف مموتی شما دلار تو بیست روز شصت درصد گرون شد ولی تو دولت حسن کلید همچین پدرسوخته های دزد وطن فروشی نداریم

اون موقعی که من گفتم بر می گرده به کانال 3500 اینجا حرف از 5000 تا شب عید بود همچین جوی راه انداحته بودن

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          کاهش قیمت دلار، شاید وقتی دیگر
          تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۰

حسین عبده تبریزی مشاور وزیر راه با بیان اینکه بعد از اجرای برجام قیمت ارز قطعاً پایین نخواهد آمد، گفت: دلیلی ندارد از اقتصاد ملی کشور دفاع نکنیم و به‌محض اینکه مقداری ارز نصیب کشور می‌شود، شروع به واردات و از اولویت‌های اقتصاد ملی صرف‌نظر کنیم.

به گزارش جهان به نقل از تسنیم، حسین عبده تبریزی در مورد تحولات اخیر ارزی و نوسانات آن، اظهار داشت: دولت یازدهم نرخ دلار را با نرخ 3700 تومان تحویل گرفت و امروز هم نرخ دلار در همین حدود است و البته این چرخش و بالا و پایین رفتن قیمت کمکی به اقتصاد نکرد و شاید اگر امکان آن بود که تلاطم قیمت کم‌تر می‌بود، فعالان کسب‌وکار در موقعیت بهتری قرار می‌گرفتند.

وی با بیان اینکه متغیر‌های مختلفی روی نرخ ارز تأثیر می‌گذارد، گفت: مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر نرخ ارز، درآمدهای نفتی کشور است و این درآمدها از 120 میلیارد دلار در دولت قبل، اکنون با کاهش قیمت و تحریم به 20 میلیارد دلار تنزل کرده است و البته امید می‌رود که تا چند روز دیگر و اجرایی شدن برجام، درآمدهای نفتی سیر صعودی به خود بگیرد.

این کارشناس بازار پول و سرمایه افزود: با توجه به افت درآمدهای ارزی، قیمت ارز باید بیش‌تر تقویت می‌شد؛ این فعلاً اتفاق نیفتاده است، زیرا تقاضا برای ارز کم است و چون بعد از اجرای برجام، تقاضا احتمالاً بالا خواهد رفت، قیمت ارز به‌هیچ‌وجه پایین نخواهد آمد.

عبده تبریزی تأکید کرد: می‌توان به‌ضرس قاطع گفت که نرخ ارز کاهش نخواهد یافت. البته افزایش قیمت آن، با توجه به کنترل تورم، تلاطم (نوسانات و تغییرات قیمت) محدودتر از گذشته خواهد داشت، اما قطعاً پایین نخواهد آمد.

* نباید تغییرات شدید نرخ ارز به اقتصاد ایران آسیب وارد کند

عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه نیاز به سرمایه‌گذاری ممکن است تقاضا برای ارز را تحریک کند، گفت: «دولت باید مراقب باشد تغییرات شدید نرخ ارز به اقتصاد ایران آسیب وارد نکند».

وی با اشاره به اینکه سه متغیر ارز، ریال و قیمت نفت به هم وابسته است، اظهار کرد: قیمت ریال یعنی نرخ بهره به نرخ تورم وابسته است و تغییرات آن را هدایت می‌‎کند.

درعین‌حال، هیچ زمانی نباید نرخ بازده ارز بالاتر از نرخ سود بانکی باشد، زیرا در آن صورت مردم به خرید ارز به‌عنوان پس‌انداز روی می‌آورند که بدترین نوع پس‌انداز است.

* دولت علاقه‌مند نیست نرخ ارز تلاطم داشته باشد

عبده تبریزی ادامه داد: دولت علاقه‌مند نیست نرخ ارز خیلی تلاطم داشته باشد و به دنبال آن است که نوسانات قیمت ارز به اقتصاد ملی و صادرات صدمه نزند و شوک ارزی نداشته باشیم و علاقه‌مند است تا حد امکان نرخ ارز متناسب با تفاوت نرخ تورم داخل و خارج اصلاح شود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه درآمدهای ارزی دولت ضعیف شده است، بنابراین کنترل نرخ ارز برای دولت دشوارتر است، تاکید کرد: نرخ تورم اکنون حدود 10 درصد است، اما هنوز از نرخ تورم جهانی بالاتر است، بنابراین نرخ ارز در ایران بالا خواهد رفت؛ و البته چون دامنه‌ی تغییرات تورم نسبت به گذشته بیش‌تر کنترل‌شده، به این دلیل، نرخ ارز خیلی هم افزایش نخواهد داشت.

* با لغو تحریم‌ها نرخ ارز افزایش خواهد یافت

عبده تبریزی با اشاره به اجرای برجام و لغو تحریم‌ها، گفت: تقاضای ارز برای سرمایه‌گذاری در کشور افزایش می‌یابد و این عامل سبب افزایش نرخ ارز خواهد شد. از طرف مقابل، پیش‌بینی می‌شود ارز از خارج به کشور به‌صورت وام و سرمایه‌گذاری مستقیم وارد ‌شود و این عاملی است که می‌تواند باعث کاهش قیمت ارز شود.

برآیند این متغیرها و متغیرهای بسیار دیگر است که قیمت ارز را نهایتاً تعیین می‌کند.

به‌اعتقاد این کارشناس بازار پول و سرمایه، اگر همه‌چیز بر مدار یک سال اخیر حرکت کند و سیاست‌های دولت تغییر نکند، در طول سه سال آینده قیمت ارز افزایش زیادی نخواهد داشت و البته، قطعاً نرخ ارز کاهش نخواهد یافت و نباید هم کاهش یابد.

وی تصریح کرد: دلیلی ندارد از اقتصاد ملی کشور دفاع نکنیم و به‌محض این‌که مقداری ارز نصیب کشور می‌شود، شروع به واردات و از اولویت‌های اقتصاد ملی صرف‌نظر کنیم.

البته، اگر بانک مرکزی مقدار بیش‌تری ارز اسکناس و حواله به دست ‌آورد، طبعاً بهتر می‌تواند سیاست‌های ارزی خود را اعمال کند.

* افزایش نرخ ارز از یک سال و نیم پیش آغاز شد

این کارشناس مسائل اقتصاد با توجه به نوسانات این روزهای ارز و اینکه چرا بانک مرکزی اقدامی نمی‌کند، گفت: می‌توان گفت بانک مرکزی مهمات کافی برای اینکه بازار ارز را در راستای سیاست‌های خود حرکت دهد، ندارد.

البته، افزایش نرخ ارز از یک سال و نیم پیش آغاز شد و در این سه‌ماهه اخیر نرخ رشد قیمت تشدید شده است.

وی در مورد اینکه با توجه به افزایش قیمت ارز آیا هنوز ارز به ‌وسیله پس‌انداز مردم تبدیل شده یا نه پاسخ داد: خوشبختانه هنوز نه، ارز وسیله پس‌انداز نشده است، زیرا بانک‌ها حداقل سود 20درصدی پرداخت می‌کنند و بنابراین هیچ‌کسی نمی‌رود تا از ارز به‌عنوان پس‌انداز استفاده کند و به تعداد پس‌انداز کنندگان ارز اضافه نشده است.

* سفته‌بازی در بازار ارز و طلا کاهش یافته است

عبده تبریزی با بیان اینکه خوشبختانه در ایران سفته‌بازی در بازار ارز و طلا کاهش یافته است، هرچند که در بازارهای ارز و طلای جهان، نوسانات بیش‌تر شده است، افزود: امروزه به‌خلاف سال‌های قبل وقتی به نرخ برابری ارزها توجه می‌کنید، می‌بینید نرخ یورو نسبت به پوند یا دلار نسبت به یورو تغییرات عمده‌ای داشته است و این هم حوزه ریسک دیگری است که سرمایه‌گذار ایرانی را از پس‌انداز به ارز بازداشته است، این دلیل دیگری است که پس‌اندازکننده به سپرده بانکی خود بچسبد و سراغ ارز و دلار نرود.

وی اظهار کرد: در شرایط عادی اگر نرخ سود بانکی از نرخ بازده ارز بالاتر و یا مساوی آن باشد، مردم سپرده‌گذاری در بانک را انتخاب می‌کنند، چون از نوسانات و ریسک ارز و طلا هم دوری می‌جویند و مردم به‌سمت این بازار نمی‌روند
          حسرت این که دلار بره بالا و دوستان محمود بیان استدلال کنن که تو این دولت هم دلار گرون شد پس میمون بی گناه بوده به دلشون خواهد موند
          در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
          این پولایی که براساس برجام ازاد میشه تسکین موقت به روند صعودی دلاره

نفت مهمترین در امد دولت ایرانه که حتی با صادرات بیشتر دولت نمیتونه دلار رو بیاره پایین

ممکنه بالای زیاد نداشته باشه ولی پایینش هم بعیید بنظر میرسه

ما که از خدامون دلار بیاد پایین ولی چیزی که تو ایران گرون ه ارزونیش ارزوست

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

کاربر خاطی بنده سر حرفم هنوز برای دلار که پایینی نداره هستم!!ولی تو سر هیچ کدوم از دورغات نیستی و جوابی نداری بدی جز زیر و رو کشیدن!!

من فکر اینم اگه زمان محمود با نفت 120 دلاری دلار از 900 شد 3700 اگه ا.ن برگ تو این زمان بود بی شک دلار بالای 10000 بود!!

اون همه پول نفت اسسکناس چاپ کردن این بلا رو سر دلار اورد وای بحالمون الان ههمون دم مسجد شاه پاکستان داشتیم گدایی میکردیم!!

خدا رو شاکرییییم بلای 8 سال فعلا از سرمون رفع شد و مثل مصری ها 8 سال خشکسالی و بدبختی که زمان های قدیم بود پرید و رفت!!

حالا خسارت این خشکسالی حالا حالا ها سر این مملکت هست!!

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
              کاربر خاطی بنده سر حرفم هنوز برای دلار که پایینی نداره هستم!!ولی تو سر هیچ کدوم از دورغات نیستی و جوابی نداری بدی جز زیر و رو کشیدن!!

من فکر اینم اگه زمان محمود با نفت 120 دلاری دلار از 900 شد 3700 اگه ا.ن برگ تو این زمان بود بی شک دلار بالای 10000 بود!!

اون همه پول نفت اسسکناس چاپ کردن این بلا رو سر دلار اورد وای بحالمون الان ههمون دم مسجد شاه پاکستان داشتیم گدایی میکردیم!!

خدا رو شاکرییییم بلای 8 سال فعلا از سرمون رفع شد و مثل مصری ها 8 سال خشکسالی و بدبختی که زمان های قدیم بود پرید و رفت!!

حالا خسارت این خشکسالی حالا حالا ها سر این مملکت هست!!
              از اینکه چند روزی است از ترس ناظر ! فحاشی و توهین و تحقیر و تمسخر و .... رو گذاشتی کنار ! و از افکارت ! می نویسی ممنونم !

من اگر از قانون سایت تخطی کردم ! ناظر بگه من کاربر خاطی هستم ! اما شما و دوستانت بارها به قوانین سایت بی توجهی کردید ! و می کنید ! بعد هم مدعی هستید بقیه خاطی هستن !

اما اون موقع که نوشتی پول نفتی بود که باهاش اسکناس چاپ میکردن ! با اون پولها اونهمه طرح و کارخانه راه افتاد

الان چی ؟ اینهمه اسکناس که در این 2 سال چاپ شده و کل نقدینگی بالا رفته ! اما نه در تولید رفته ! نه دست مردم هست ! و کارخانه ها تعطیل میشن و به ضرر افتادن ! و پولها فقط در بودجه جاری دولت خرج شده !!!

نظر

• saft
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 227

روزی فرا خواهد رسید که همه چیز در مملکت سقوط خواهد کرد الا دلار , ان روز خیلی دور نیست ./:.winksmiley02.:/

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

دوستان تا ۱۵ اسفند دلار حداقل ۳۳۰۰ و رو به پایین هم خواهد شد شک نکنید نمودارای دلار دارن میگن قرار چه بلایی سر ارز بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

دلار موقعی که تو کانال 3500 بود عرض کردم پیش به سوی 3650 و بعدش که رفت تو کانال 3700 عرض کردم 3500 رو شیرین خواهد دید خانم مینوی این پیش بینی ها با یه خطای یک درصدی درست درومد البته هنوز دیر نشده دلار ممکنه بره تو کانال 3400 شما نشون بده چی تو چنته داری ؟ چی بلدی؟ یه تحلیل از قیمت دلار بده.
                    من هم می تونم برم خبرهای تسنیم سپاه و فارس و رجانیوز رو بخونم بیام کپی کنم ولی حالت تهوع می گیرم از این کار
                    دلار آرام آرام بره 4000 تومن هیچ کس به هیچ دولتی گیر نمیده ولی وقتی دولتی دزد باشه که صف هزاران نفری جلوی بانک ها برای دریافت 5 عدد سکه درست کنه و دلار رو تو بیست روز کایر 60 درصد گرون کنه دزد وطن فروش پدرسوخته است بهش توهین هم می کنیم چون زندگیمون رو داغون کرد ثروتمون یک چهارم شد خوشبختانه همه با سواد و آگاه هستند فریب اطلاعات دروغ رو نمی خورن

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

??یورو نقدی 3.980 تومان ?
                      ??درهم نقدی 972 تومان ?
                      〽️آبشده نقدی 427.500 تومان?
                      〽️آبشده جهانی 436.000 تومان?
                      〽️سکه امامی 970.100 تومان?
                      〽️ارزش جهانی سکه 962.000 تومان?
                      〽️انس جهانی 1170 دلار?
                      ⚫️نفت سبک 30.98 دلار♦️

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        از اینکه چند روزی است از ترس ناظر ! فحاشی و توهین و تحقیر و تمسخر و .... رو گذاشتی کنار ! و از افکارت ! می نویسی ممنونم !

من اگر از قانون سایت تخطی کردم ! ناظر بگه من کاربر خاطی هستم ! اما شما و دوستانت بارها به قوانین سایت بی توجهی کردید ! و می کنید ! بعد هم مدعی هستید بقیه خاطی هستن !

اما اون موقع که نوشتی پول نفتی بود که باهاش اسکناس چاپ میکردن !
                        با اون پولها اونهمه طرح و کارخانه راه افتاد

الان چی ؟ اینهمه اسکناس که در این 2 سال چاپ شده و کل نقدینگی بالا رفته ! اما نه در تولید رفته ! نه دست مردم هست ! و کارخانه ها تعطیل میشن و به ضرر افتادن ! و پولها فقط در بودجه جاری دولت خرج شده !!!
                        من که گفتم یک دونه پالایشگاه یا مجتمع پتروشیمی که احمدی نژاد در طول هشت سال ساخته رو نام ببرید این درخواست نه توش توهینیه نه به زعم شما فحاشی داره
                        یک دونه نام ببرید هر کس دیگه هم که میتونه بیاد نام ببره

نظر

• majid664
                          ستاره‌دار (۴)
                          • Oct 2011
                          • 1052

من که گفتم یک دونه پالایشگاه یا مجتمع پتروشیمی که احمدی نژاد در طول هشت سال ساخته رو نام ببرید این درخواست نه توش توهینیه نه به زعم شما فحاشی داره
                          یک دونه نام ببرید هر کس دیگه هم که میتونه بیاد نام ببره
                          1- فاز 6,7 و8 پارس جنوبي
                          2- فاز 9 و 10 پارس جنوبي
                          3- پالايشگاه گاز ايلام
                          4- پتروشيمي ايلام
                          5- پتروشيمي مهاباد
                          4- طرح توسعه پالايشگاه شازند اراك
                          5- پتروشيمي مهر عسلويه
                          6- پتروشيمي مرواريد عسلويه
                          7- طرح بوتن 1 پتروشيمي جم عسلويه
                          8-طرح الفين يازدهم عسلويه
                          9- پتروشيمي ونيزان عسلويه
                          10- آمونياك و اوره هشتم عسلويه
                          11- متانول هفتم عسلويه
                          .
                          .
                          .
                          بقيه اش رو هم تو سايت پايين دنبال كن!

آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                            1- فاز 6,7 و8 پارس جنوبي
                            2- فاز 9 و 10 پارس جنوبي
                            3- پالايشگاه گاز ايلام
                            4- پتروشيمي ايلام
                            5- پتروشيمي مهاباد
                            4- طرح توسعه پالايشگاه شازند اراك
                            5- پتروشيمي مهر عسلويه
                            6- پتروشيمي مرواريد عسلويه
                            7- طرح بوتن 1 پتروشيمي جم عسلويه
                            8-طرح الفين يازدهم عسلويه
                            9- پتروشيمي ونيزان عسلويه
                            10- آمونياك و اوره هشتم عسلويه
                            11- متانول هفتم عسلويه
                            .
                            .
                            .
                            بقيه اش رو هم تو سايت پايين دنبال كن!

http://www.pseez.ir/fa/database/petrochemicalunit
                            خیلی ممنون

همون خط اولش زیر سواله بنده کارشناس ارشد کنترل کیفیت تجهیزات برق و ابزار دقیق فاز 9 و 10 بودم در شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت پالایشگاه رو شرکت ما و GS کره ساختیم بفرمایید اصلا چند درصد این فاز زمان آقای احمدی نژاد ساخته شده؟!

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

شاخص کل بورس: 75783 واحد
                              تغییرات : 1214+ (1.63%+)

قیمت نفت برنت : 34.44$
                              اونس جهانی : 1169$

سکه طرح جدید : 969500
                              دلار : 3566
                              یورو : 3980
                              درهم : 990

سکه آتی:
                              سررسید اسفند : 971400
                              سررسید اردیبهشت : 983400
                              سررسید تیر : 996500
                              سررسید شهریور : 1013800

نظر

• majid664
                                ستاره‌دار (۴)
                                • Oct 2011
                                • 1052

خیلی ممنون

همون خط اولش زیر سواله بنده کارشناس ارشد کنترل کیفیت تجهیزات برق و ابزار دقیق فاز 9 و 10 بودم در شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت پالایشگاه رو شرکت ما و GS کره ساختیم بفرمایید اصلا چند درصد این فاز زمان آقای احمدی نژاد ساخته شده؟!
                                پس مهندس اگر بخواي اينجوري حساب كني بفرماييد كه چند درصد فازهاي 12 (بزرگترين فاز پارس جنوبي كه توليد آن به اندازه ي 3 فاز هست) و فازهاي 15 و 16 در اين دولت بوده؟
                                آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

در حال کار...
                                X