کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کسی از دوستان از برنامه دولت برای تک نرخی شدن ارزها در سال اینده خبری و تحلیلی نداره برای من شفاف سازی کنه ؟؟؟
بشخصه فکر میکردم دلار زیر 3480 چند ساعت بیشتر دوام نیاره ولی گویا بازار ارز و فعالانش خودشون رو برای یک خبر بنیادی اماده کردند
کسی از دوستان از برنامه دولت برای تک نرخی شدن ارزها در سال اینده خبری و تحلیلی نداره برای من شفاف سازی کنه ؟؟؟
بشخصه فکر میکردم دلار زیر 3480 چند ساعت بیشتر دوام نیاره ولی گویا بازار ارز و فعالانش خودشون رو برای یک خبر بنیادی اماده کردند
جملات پایین فقط شنیده های من هستند و غیر قابل استناد:
من بیشتر گفتگوهای اقتصادی شبکه خبر رو دنبال میکنم و تا به امروز بیشتر مهمانان و کارشناسان قدری که اورده نرخ دلار را با قیمت باور نکردنی متوسط 8 هزار تومان براورد کرده اند . و حتی یکی از اساتید دانشگاه پیش شرط رشد اقتصادی 7 درصدی رو دلار 7 هراری اعلام کرد. اما چیزی که مهمتر از اقتصاد در قیمت دلار است ، سیاست است که در این مورد محبوبیت دولت و قدرت رقیبان سیاسیش مهم است... دلار افزایش خواهد یافت ولی چون ما مردمی هستیم که در افزایش قیمت به صف می ایستیم تا بخریم ( بر خلاف دیگران) لذا بانک مرکزی ابتدا به فکر ذخیره کافی دلار است سپس افزایش قیمت دلار
. در این صورت بعد از عید با دلار فروشان برخورد امنیتی و پلیسی طبق قانون خواهد داشت.
نظر