فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

920
    سکه 1152

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

برگشت پایین، اتی هم تا مرز منفی شدن اومده !

اتی شهریور همچنان مثبته البته !

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      صبر کنید ممکنه اصلاح باشه و باز ریزش داشته باشیم فعلا 980-990 مقاومت جدی بعدش 4040

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

پیش بینی برخی فعالان اتی این بود که اخر هفته دلار بالای 4 میره !

اما امروز زودتر از این پیش بینی رفت بالای 4 و برگشت !

به نظر میاد هیجان و فشار گروههای دارای رانت و دنباله روهای این گروهها باعث ایجاد چنین وضیعتی در بازار و نوسانات دوسویه شده !

920
        سکه 1152

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

امروز هم گذشت دلار از 860 شروع کرد و تا 940 حدودا رفت و 930 کلوز کرد رسمی .
          سکه از 1144 اومد تا 1164 و اتی از 1130 اومد تا 1175 نوسان های محیر العقول .

یه امار یکی از دوستان کارگزاری به ما داد گفت حدود 70 درصد معامله گرها تو این نوسان ها نه تنها ضرر کردند بلکه کال مارجین شدند و از بازار خداحافظی کردند .
          مثالی هم زد یه بنده خدا 200 میلیونش شده 4 میلیون
          بازار فوق فوق خطرناک ....
          ....
          نوسان ها کماکان زیاده انتظارم از فردا اینه که اگر دلار بالای 940 باز کرد میره تا حدود 980 و اگر زیر این عدد باز کرد احتمالا اصلاح تا حدود 860 و پایین تر خواهد داشت .

سکه بالای 65 باید بره تا فاز جدید خرید شروع بشه . اتی بالای 75 . اصلاح شون هم سکه میفته حدود 45 و اتی میفته 50
          امروز 14 دی 95
          دلار تا 980 رفت ریخت تا 910 اومد تا 930 حدودا کلوز کزد . نوسان بسیار بالاست
          سکه از 1272 اومد تا 1247 بعد 1251 اصلا به انس ربطی نداره حواستون باشه گول انس رو نخورید .
          آتی 1300 رفت تا 1260 کلوز 1277 . میل به خرید کماکان بیشتر از فروش دیده شد . نوسان زیاده حواستون باشه جیبتون رو نزنند .
          فعلا روند خاصی نداره باید دید 910 شکسته میشه یا 980
          سکه 1140 یا 1170
          شهریور 1275 یا 1300

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

امروز 18 دی
            دلار از 920 تا 950 اومد بالا
            سکه از 1170 تا 1193 حباب سکه 100 هزار تومان شد . کماکان خریدارند و داستانی پشت این هست !
            شهریور هم تا نزدیک های 1330 اومد . بعد از چند روز کم نوسانی امروز باز نوسان خوبی داد و خریدار را باز پول دارتر کرد

راستی دوشنبه آتی سکه آبان ماع 96 اضافه میشود .

نظر

• لوئیز
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 81

امروز 18 دی
              دلار از 920 تا 950 اومد بالا
              سکه از 1170 تا 1193 حباب سکه 100 هزار تومان شد . کماکان خریدارند و داستانی پشت این هست !
              شهریور هم تا نزدیک های 1330 اومد . بعد از چند روز کم نوسانی امروز باز نوسان خوبی داد و خریدار را باز پول دارتر کرد

راستی دوشنبه آتی سکه آبان ماع 96 اضافه میشود .
              سلام حیدر عزیز دلار هم میشه مثل آتی سکه معامله کرد؟بنده تو فارکس معامله میکنم اطلاعی ار بازارهای داخل ایران ندارم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10170

درود

این شمع نزولی در نمودار هفتگی میگه که حداقل برای کوتاه مدت نباید انتظار رشد آنچنانی برای دلار داشت.من معاملات دلار رو تعقیب نمیکنم ولی فکر میکنم در کوتاه مدت در این حوالی نوسان کنه یا اندکی منفی شه.
                پیش بینیم برای فردا هم ممکنه اندک منفی باشه.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  درود

این شمع نزولی در نمودار هفتگی میگه که حداقل برای کوتاه مدت نباید انتظار رشد آنچنانی برای دلار داشت.من معاملات دلار رو تعقیب نمیکنم ولی فکر میکنم در کوتاه مدت در این حوالی نوسان کنه یا اندکی منفی شه.

جناب orumbourse از لحاظ نموداری احتمال بازگشت دلار ، یا سقوط شدید قیمتی چقدر هست !؟

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

درود

آقا سجاد ممنون
                    اگر تحلیلی بر سکه هم دارید ممنون میشم . سکه این روزها شده پیش قراول قبل از دلار حرکت میکنه.

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط لوئیز پست شده است View Post
                      سلام حیدر عزیز دلار هم میشه مثل آتی سکه معامله کرد؟بنده تو فارکس معامله میکنم اطلاعی ار بازارهای داخل ایران ندارم
                      سلام عرض کردم کار غیر قانونی است!

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10170

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        جناب orumbourse از لحاظ نموداری احتمال بازگشت دلار ، یا سقوط شدید قیمتی چقدر هست !؟

من نمودار هفتگی دلار رو دارم اون چیزی که من در این نمودار میبینم زور زدن در این هفته برای بالا رفتن بود که اون زور لازم رو نداشته.من فکر میکنم احتمال اینکه به این زودی دلار بالا بره کمه. ولی احتمال اینکه منفی بشه یا در این محدوده نوسان بکنه زیاده.
                        محدوده 3845 تا 3810 تومن محدوده حمایتی خوبی هستند این رو بشکنه 3760 تومن.
                        اگر میخواهید پیش بینی یکی دو ساله داشته باشم باید دیتای کامل دلار بصورت روزانه در اختیارم باشه.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10170

آقا سجاد ممنون
                          اگر تحلیلی بر سکه هم دارید ممنون میشم . سکه این روزها شده پیش قراول قبل از دلار حرکت میکنه.
                          درود
                          حیدر جان دیتاش رو ندارم. دیتای csv لازمه.
                          در ضمن دیتای دیروزی دلار رو متااستوک نتونست کانورت کنه چون نه سر ستون داشت نه تاریخ هاش رو تونست بخونه .بخاطر همون باز نشد.بناچار از یکی از دوستان دیتا رو تهیه کردم.
                          بهرحال سپاسگزارم

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

درود
                            حیدر جان دیتاش رو ندارم. دیتای csv لازمه.
                            در ضمن دیتای دیروزی دلار رو متااستوک نتونست کانورت کنه چون نه سر ستون داشت نه تاریخ هاش رو تونست بخونه .بخاطر همون باز نشد.بناچار از یکی از دوستان دیتا رو تهیه کردم.
                            بهرحال سپاسگزارم
                            دیتای سکه امی بروکر چی؟ قابل استفاده هست براتون ؟

اپلود کردم در ادرس زیر

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

معاون سابق ارزی بانک مرکزی در گفت‌وگو با فارس:

ال سی با نرخ ۳۶۰۰ تومان تسویه نمی‌شود/ نرخ ارز بازار مبنای تسویه است

معاون سابق ارزی بانک مرکزی با بیان اینکه نرخ 3600 تومان تعیین شده برای گشایش ال سی، علی‌الحساب است گفت: تسویه 100 درصدی ال سی گشایش شده براساس نرخ روز ارز در بازار انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از اعلام نرخ 3600 تومان برای گشایش اعتبار اسنادی (ال سی) ابهاماتی در این باره به‌وجود آمد مبنی بر اینکه نرخ سومی برای ارز به وجود آمده است.

اما سید کمال سید علی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه نرخ 3600 تومان را نمی‌توان نرخ سوم ارز تلقی کرد، اظهار داشت: بانک از متقاضی گشایش ال سی 10 درصد از معادل ریالی ال‌سی را به نرخ 3600 تومان دریافت می‌کند، اما تسویه براساس نرخ روز ارز در بازار انجام می‌شود.

وی افزود: به عنوان مثال اگر نرخ ارز بازار در زمان مبادله اسناد 3900 تومان و در زمان صدور گواهی ثبت آماری 3850 تومان بود، بانک 100 درصد معادل ریالی ال سی را با نرخ پایین‌تر (3850 تومان) تسویه می‌کند.

معاون اسبق ارزی بانک مرکزی تصریح کرد: بنابراین نرخ جدیدی برای ارز تعیین نشده، بلکه نرخی علی‌الحساب تعیین می‌شود، تا حاشیه اطمینان برای واردکننده به وجود بیاید.

به گفته مدیرعامل صندوق ضمانت ارزی هدف این است که متقاضی به جای تامین ارز از بازار، به سیستم بانکی مراجعه کند و بانک‌ها بازیگر اصلی بازار ارز باشند.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10170

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                دیتای سکه امی بروکر چی؟ قابل استفاده هست براتون ؟

اپلود کردم در ادرس زیر

http://uupload.ir/view/4nrp_sekejadid_d.txt

این نمودار هم روی مقاومت و یا نزدیک مقاومت هست.
                                یک میلیون و دویست هزار تومن یه مقاومت بوده که تا یه میلیون و دویست و پنجاه هزار تا معامله شده و سپس دوباره اومده زیر اون.سوای اون اگر ردش هم میکرد دوباره یه مقاومت خیلی قویی هم حوالی 1280 هزار تومن داشت که اون برای خودش یلی هست و به این آسونی شکسته نمیشه.فعلا من نظرم بر احتیاط برای این نمودار هست.
                                حتی در چند روز اخیر یه بار اومده زیر خط روند(خط زرد رنگ) ولی سریع برگشت زده ،اگر چنانچه دوباره بره زیر اون قیمت چند روز قبل که قیمت 1110 هزار تومن هست اون وقت سکه پتانسیل صعود در کوتاه مدت رو از دست خواهد داد.
                                از نکات مثبت این نمودار شکست مقاومت 1042 هزار تومن هست که میشه گفت مقاومت بسی قویی بوده که پس از چندین بار اون رو شکسته.بنظرمن رقم 1042 هزار تومن در قیمت سکه رقم روانی برای فعالان بازار سکه میتونه باشه.(خط سبز رنگ)

نظر

در حال کار...
                                X