کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینایی که سهمیه ای از صرافی های مورد اعتماد بانک مرکزی در سامانه سنا میگیرن با کارت ملی ثبت میشه برا مالیات !
نه اینایی که ازاد میخرن از صرافی های بازار !
با کارت ملی بخرن ثبت هم بشه،مالیات رو چه جوری میخان بگیرن؟
اگر بنا به اخذ مالیات باشه مثل همین بورس مالیات رو نقدی کم میکنند قبل از اینکه پول به حساب سهامدار بدبخت ریخته بشه!
اینا رو میگن بلکه بتونن تقاضا رو کنترل کنند،چون فهمیدن مردم ایران خیلی ترسو و زود باور هستن
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
با کارت ملی بخرن ثبت هم بشه،مالیات رو چه جوری میخان بگیرن؟
اگر بنا به اخذ مالیات باشه مثل همین بورس مالیات رو نقدی کم میکنند قبل از اینکه پول به حساب سهامدار بدبخت ریخته بشه!
اینا رو میگن بلکه بتونن تقاضا رو کنترل کنند،چون فهمیدن مردم ایران خیلی ترسو و زود باور هستن
برای خروج از کشور، یا استعلامات مالیاتی به هر دلیلی مجبور به پرداخت میشن !
برای خروج از کشور، یا استعلامات مالیاتی به هر دلیلی مجبور به پرداخت میشن !
شاید نظر من بدبینانه به نظرتون بیاد،ولی من میگم همه اینا زیر سر همون مافیایی هست که وجود داره
سال آخر دولت محمود رو بیاد بیارید که چطور بازار ارز متشنج شد و به تبع اون کالاهای اساسی مردم چه رشدی کرد؟!!!! دیدید محمود بدبخت رو چطور بی آبرو کردن؟؟؟
محمود بیچاره ماههای آخر دیگه کلا سکوت کرده بود و هیچ مصاحبه ای نمیکرد!
الان تو همین فروم برخی دوستان میگن محمود بدترین بود و چنین و چنان کرد!!!چرا؟ چون اون مافیا رو نمی بینند!!!و محمود رو مقصر میدونن.
پ.ن:
از محمود دفاع نمیکنم،چون اون هم با رفتار خودش به مافیا کمک کرد.!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
شاید نظر من بدبینانه به نظرتون بیاد،ولی من میگم همه اینا زیر سر همون مافیایی هست که وجود داره
سال آخر دولت محمود رو بیاد بیارید که چطور بازار ارز متشنج شد و به تبع اون کالاهای اساسی مردم چه رشدی کرد؟!!!! دیدید محمود بدبخت رو چطور بی آبرو کردن؟؟؟
محمود بیچاره ماههای آخر دیگه کلا سکوت کرده بود و هیچ مصاحبه ای نمیکرد!
الان تو همین فروم برخی دوستان میگن محمود بدترین بود و چنین و چنان کرد!!!چرا؟ چون اون مافیا رو نمی بینند!!!و محمود رو مقصر میدونن.
پ.ن:
از محمود دفاع نمیکنم،چون اون هم با رفتار خودش به مافیا کمک کرد.!
در ایران اقتصاد دولتی است ، و با تمام تلاش هایی که در ظاهر صورت گرفته ، بخش خصوصی قدرت مندی وجود ندارد ، انهایی هم که کمی توانایی دارند شبه دولتی هستند تغییر قیمت ارز بدون اراده دولت ها در ایران امکان پذیر نیست . دولت های ما به دلیل مدیریت ضعیف تورم ایجاده کرده اند و این الزاما به معنای کاهش ارزش پول ملی است . اگر دولت در برابر این مسئله در بلند مدت مقاومت نماید مشکلات از جای بدتری سر باز می کند . تغییرات نرخ ارز فقط و فقط یک مقصر دارد و آن هم دولت نام دارد . حالا در این تغییرات عده ای اگاهانه یا نا آگاه منتفع می شوند . درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر