فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

4425

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

دلار حسابی از ترامپ ترسیده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        4425
        آیا تا هفته آینده سقف سال زده می شود ؟ منتظر هستیم

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

آیا تا هفته آینده سقف سال زده می شود ؟ منتظر هستیم
          هفته دیگه دلار این موقع بالای ۵تومان بشرطی که ترامپ برجامو پاره کنه اگه پاره نکنه دلار زیر ۴تومان میاد
          اگه فکرمیکنید پاره میکنه دلار بخرید و برعکس بفروشید

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
            هفته دیگه دلار این موقع بالای ۵تومان بشرطی که ترامپ برجامو پاره کنه اگه پاره نکنه دلار زیر ۴تومان میاد
            ر
            اگه دلار رفته شده 4400...راه طبیعی را طی کرده...برجامی پاره نخواهد شد...و...دلار هم دیگه زیر 4200...4250...نخواهد رفت...گویا کاملا با اقتصاد بیگانه ایی..قیمت دلار مبادله ایی...3640 شده...دلار بانک مرکزی ..از ترس ترامپ از 3270..15 مرداد..به 3640..21 دی ماه نرسیده....با این نرخ دلار مبادله ایی..کف دلار 4200 ..4250..بسته شده..
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

باب کورکر: لغو توافق ایران می‌تواند کار با کره شمالی را دشوارتر کند

۲۰ دی ۱۳۹۶

اشتراک
              مشاهده نظرات
              چاپ

در آستانه ضرب الاجل های مهم پیش روی پرزیدنت ترامپ بر سر توافق هسته ای ایران، سناتور «باب کورکر» رییس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، هشدار داده است که خروج از برجام می تواند عواقبی برای بحران جاری با کره شمالی داشته باشد.
              نشریه هیل در گزارشی نوشت: سناتور کورکر در همکاری با دولت ترامپ در حال کار بر روی پیش نویس قانونی است که هدف از آن اصلاح توافق هسته ای بدون نقض مفاد آن است.
              این قانونگذار متنفذ جمهوریخواه می گوید رایزنی ها در این باره به جای خوبی رسیده است، اما پرزیدنت ترامپ حتی در صورت نتیجه بخش بودن طرح قانون جدید، می تواند برجام را ترک کند.
              سناتور کورکر گفت ترک توافق هسته ای توجه را از معترضان در ایران منحرف کرده و اهرم فشار آمریکا در برابر متحدان اروپایی را ضعیف می کند: «آن ها در حال حاضر به دلیل نگرانی هایی که درباره خروج پرزیدنت ترامپ از برجام دارند، تمایل بسیار بیشتری برای همکاری در دیگر مسائل دارند و اگر توافق هسته ای را ترک کنیم آن اهرم های فشار از دست می رود.»
              رییس جمهوری آمریکا پنج شنبه باید بار دیگر تصمیم بگیرد که آیا توافق هسته ای ایران در راستای منافع ایالات متحده است یا خیر. پرزیدنت ترامپ در ضرب الاجل قبلی از تصدیق این امر سرباز زده بود، اما از آن جایی که این امر در حوزه قوانین آمریکا است تاثیری عملی بر اجرای برجام نگذاشت.

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

دلار 370-380

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

دلار 370-380
                  انشالله که محقق بشه
                  ولی بنده در3.9و4 هزار تومان آماده ام تا خانه و زمینم را به دلار تبدیل کنم
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    انشالله که محقق بشه
                    ولی بنده در3.9و4 هزار تومان آماده ام تا خانه و زمینم را به دلار تبدیل کنم
                    چرا تبدیل کنید به دلار ؟ الان که 4300-4400 هست ، 10% بالاتر از نرخ موردنظر شماست !

برای گین چند درصدی چنین تصمیمی گرفتید ؟؟ که ریسک خرید دلار در قیمت 10% بالاتر رو نمی پذیرید ! و منتظرید تا 10% بیاد پایینتر !!!؟

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

برخی فعالان بازار انتظار داشتند امروز صراف های بانکی دلار رو با قیمت پایین تری عرضه کنند ! که هنوز اینطور نشده !

امروز صحبت هایی از تعیین نرخ ارز در بودجه 97 نزدیک به 3900-4000 تومان شنیده میشه !

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                        ​دیدی ترامپ پاره نکرد.....ولی دلار برگشت...4400...دلار 4400..الکی بالا نیامده...

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          چرا تبدیل کنید به دلار ؟ الان که 4300-4400 هست ، 10% بالاتر از نرخ موردنظر شماست !

برای گین چند درصدی چنین تصمیمی گرفتید ؟؟ که ریسک خرید دلار در قیمت 10% بالاتر رو نمی پذیرید ! و منتظرید تا 10% بیاد پایینتر !!!؟
                          نه بیشتر برای حفظ سرمایه این کار میکنم
                          بنده ماهانه دلار میخرم ولی محدود
                          وقطعا اگر قیمت پایین بیاد باهاش تک سرمایه میشم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            نه بیشتر برای حفظ سرمایه این کار میکنم
                            بنده ماهانه دلار میخرم ولی محدود
                            وقطعا اگر قیمت پایین بیاد باهاش تک سرمایه میشم
                            منم دارم‌همینکارو میکنم بهترین سرمایه گذاری در همه شرایط و حفظ ارزش سرمایه

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

دلار 4412...سریع امد بالا...دلار بانک مرکزی بشه 3900...دلار ازاد..کفش..4600..4700..میشه..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

4427..بانک مرکزی با حذف ..گروه های مختلف...داره..فشار خرید را بر روی ارز ازاد بالا میبره..داره با اتیش بازی میکنه...پول های خانه دار ...بچه دار..زیر فرشی.بالشی...بیاد برای خرید...نمیتوانند جمع کنند داستان را...نمیفهمند...نقدینگی رسیده به 1500 هزار میلیارد تومان...زمان مموتی نقدینگی یک سوم بود...بادش دلار را 3/5 برابر کرد....الان.سطح هیجان. بالاتره....و.بازار های جایگزین....و..گردش مالی در بازار های کالایی...ضعیف تر از مموتی است...بنظرم...دارن.اتیشی روشن میکنند..که عمرا بتوانند سمتش برن...چه برسه خاموشش کنند..
                                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/01/13, 21:08.

نظر

در حال کار...
                                X