کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افزایش قیمت دلار تو این مقطع نشانه خوبی هست اتفاقا/ اگر همین روند ادامه پیدا کنه امیدواری برای نرمش ایران بیشتر میشه/ اگر تا قبل ضرب الاجل ترامپ دلار 10 هزار تومن هم شد من تعجب نمیکنم/
خیلی ها هم میدونند که کمی بحران قبل ضرب الاجل میتونه دست ها رو برای مذاکره باز کنه
افزایش قیمت دلار تو این مقطع نشانه خوبی هست اتفاقا/ اگر همین روند ادامه پیدا کنه امیدواری برای نرمش ایران بیشتر میشه/ اگر تا قبل ضرب الاجل ترامپ دلار 10 هزار تومن هم شد من تعجب نمیکنم/
خیلی ها هم میدونند که کمی بحران قبل ضرب الاجل میتونه دست ها رو برای مذاکره باز کنه
5370 تومان !!!
تقریبا مشخص شده که فشار و برنامه طراحی شده برای دلار داخلی هست !
با سلام
من با ایشان کاملا موافقم....دوستان انقدر احساسی با مسائل بر خورد نکنیم 6 سال پیش دلار 3800 که شده بود همه صحبت از 10000 می کردند اما دیدیم چه شد الان هم بازی دلار روی 5500-5600 و سکه روی 2000000(یه علت رشد طلای جهانی) بسته خواهد شد ....
با سلام
دوستان انقدر احساسی با مسائل بر خورد نکنیم 6 سال پیش دلار 3800 که شده بود همه صحبت از 10000 می کردند اما دیدیم چه شد الان هم بازی دلار روی 5500-5600 و سکه روی 2000000(یه علت رشد طلای جهانی) بسته خواهد شد ....
چند ساله که قیمت جهانی طلا حرکتی نداشته
در مرز 1250 تا 1330 تومان در نوسانه دلیل اصلی رشد سکه قیمت دلار بوده
بنزین هم که گرون بشه جالب تر میشه
ضمنا دلار بشه 7000 تومن بعدش یه طرحی میدن حذف 3 تا صفر از پول ریال ایران
اونوقت دلار 7 تومنی ج.ا با دلار 7 تومنی زمان هویدا برابر میشه
نظر