فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    خیلی واضح هست که دلار بیاد پایین،همه چیز مجبوره بیاد پایین...حالا نهایتش اینه که با تاخیر باشه.

اما در یک زمان مناسب مثلا 1 سال.....نه اینکه 1 ماه نشده باز دلار بالا و پایین بشه

اینقدر این مطلب واضح هست که اصلا خندم میگیره که دارم همچین چیز ساده ای رو توضیح میدم.
    دقیقا همینطوره ..‌.راه دیگری نیست ....کل اقتصاد ما دلار محوره ...همین ....همه چیز دنباله روی دلار هست ...فیکس بشه یک جایی که فکر میکنم ۱۸تا ۲۰ هست ...باقی اقتصاد هم خودشو با اون وفق خواهند داد ...ولی به قول شما شاید کمی طول بکشه...

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

سلام چی بگم دوست عزیز
      CHESTER.2020

اصلا از پست من استقبالی نشد که بدونم بدرد میخورد یا نه!!
      قصد نداشتم پاسخ دهم

اما حالا یه پاسخ کوتاه میدهم شاید حداقل بدرد خواننده های مهمان خورد!!

ابتدا بگم که من برای ایدی شما خیلی احترام قائل هستم و شک ندارم شخص درست و قابل احترامی پشت ان هست البته بیشتر ایدیهای سایت همینطور هست و کلا هرکه با نوشته هاش که 50تا پست گذاشته شود میشود فهمید

یه سرچ کنید نوشته های من ریز معاملات فارکسم نیز قبلا گذاشتم الان نیز با دوحساب 5 و 2 هزار دلاری دارم کار میکنم نمیدونم شما چقدر تجربه این بازارها رو دارید اما آیا تا الان متوجه شده اید که گاهی اوقات بروکر یا نرم افزار بشما اجازه سل نمیدهد؟؟!! در موقعیتها و نمودارهایی که اصلاح برخی جفت ارزها بسیار واضح است بشما اجازه سل نمیدهند!!
      بای نیز همینطور البته سل بیشتر و مختص زمانهایی است که صعود یا نزول واضح است!!

برخی حالا از مشکلات انلاینها در بورس میگویند اما در این بازار بدتر نیز هست فقط تریدرهای ان راز نگهدارند!!

شما الان فکر میکنید اگر یک روز مشکلی سرری !! برای ارزهای دیجیتال پیش بیاید که برخی افراد خاص خبر داشته باشند به همه افراد اجازه فروش میدهند؟؟؟

این یک خوش خیالی مفرط است اگر چنین فکری کنید قطعا یک سری کدهای خاص میفروشند و خارج میشوند و زیان و ورشکستگی ان شامل یک جهان خواهد شد!

زیاد خوشبین نباشید به خارجی ها انها استاد و ابر استاد تقلب هستند فرقش با ایران هستند که کمتر دله دزد دارد و قبول دارم که کمتر نیز دزدی میکنند اما بزمانش دزدی انها از نوعی نیست که در جهان سوم انجام میشود

در اخر اینکه بنده در چند سطر و با دلایل کافی این بازارها را قمار دیدم که شما نیز بهتر بود همان دالها را با دالهای خودتان رد میکردید نه اینکه از موضوع خارج شوید و سعی کنید خودم را نقد کنید

به هر حال نظر همان است ما در بورس خودمان میتوانیم میلیاردها تومان سرمایه گذاری کنیم میتوانیم سیتهای مدیریتی شرکتها را بخریم و عضو هیئت مدیره شویم خرید سهام سرمایه گذاری دیداری است که در تولید و سود و زیان شرکتها شریک هستیم کل اینترنت و فضای مجازی نیز یک شبه از بین برود هیچ مشکلی برای سهامدارش بوجود نمیاد و مالکیتش حفظ میشود
      این عدم نقد شوندگی نیز بزودی رفع میشود بعد بورس خودمان اپشنهای زیادی نیز دارد برخی همین الان نیز دارند در صندوقهای سپرده ثابت سود میگیرند زمان صعود طلا و دلار باز صندوقهای پشتوانه طلا و سکه هست
      در فارکس که نمیتوان با سرمایه زیاد وارد شد !! در ارزهای دیجیتال نیز بنظر من کم کم صعود انها تمام است و اکثرا واگرایی منفی دارند سودهای زیادی نیز که داده بشکل زیان زیاد همچون بورس خودمان پس میگیرد اما در بورس خودمان میتوانید حداقل از سود مجامع استفاده کنید و مجددا با صبر و گذشت زمان پولدار شوید!!

ورود افراد به ارزهای دیجیتال بیشتر یک اتفاق و نحله فکری سازماندهی شده دنیای پست مدرن است با هدف کسب سرمایه های دیداری یعنی نهایتا با فروپاشی ان یک عده که این سفره های مجازی را گسترانیده اند با ان صاحب سرمایه های واقعی و دیداری و غیر مجازی ملتها میشوند
      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/22, 21:21.
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        سلام چی بگم دوست عزیز
        CHESTER.2020

اصلا از پست من استقبالی نشد که بدونم بدرد میخورد یا نه!!
        قصد نداشتم پاسخ دهم

اما حالا یه پاسخ کوتاه میدهم شاید حداقل بدرد خواننده های مهمان خورد!!

ابتدا بگم که من برای ایدی شما خیلی احترام قائل هستم و شک ندارم شخص درست و قابل احترامی پشت ان هست البته بیشتر ایدیهای سایت همینطور هست و کلا هرکه با نوشته هاش که 50تا پست گذاشته شود میشود فهمید

یه سرچ کنید نوشته های من ریز معاملات فارکسم نیز قبلا گذاشتم الان نیز با دوحساب 5 و 2 هزار دلاری دارم کار میکنم نمیدونم شما چقدر تجربه این بازارها رو دارید اما آیا تا الان متوجه شده اید که گاهی اوقات بروکر یا نرم افزار بشما اجازه سل نمیدهد؟؟!! در موقعیتها و نمودارهایی که اصلاح برخی جفت ارزها بسیار واضح است بشما اجازه سل نمیدهند!!
        بای نیز همینطور البته سل بیشتر و مختص زمانهایی است که صعود یا نزول واضح است!!

برخی حالا از مشکلات انلاینها در بورس میگویند اما در این بازار بدتر نیز هست فقط تریدرهای ان راز نگهدارند!!

شما الان فکر میکنید اگر یک روز مشکلی سرری !! برای ارزهای دیجیتال پیش بیاید که برخی افراد خاص خبر داشته باشند به همه افراد اجازه فروش میدهند؟؟؟

این یک خوش خیالی مفرط است اگر چنین فکری کنید قطعا یک سری کدهای خاص میفروشند و خارج میشوند و زیان و ورشکستگی ان شامل یک جهان خواهد شد!

زیاد خوشبین نباشید به خارجی ها انها استاد و ابر استاد تقلب هستند فرقش با ایران هستند که کمتر دله دزد دارد و قبول دارم که کمتر نیز دزدی میکنند اما بزمانش دزدی انها از نوعی نیست که در جهان سوم انجام میشود

در اخر اینکه بنده در چند سطر و با دلایل کافی این بازارها را قمار دیدم که شما نیز بهتر بود همان دالها را با دالهای خودتان رد میکردید نه اینکه از موضوع خارج شوید و سعی کنید خودم را نقد کنید

به هر حال نظر همان است ما در بورس خودمان میتوانیم میلیاردها تومان سرمایه گذاری کنیم میتوانیم سیتهای مدیریتی شرکتها را بخریم و عضو هیئت مدیره شویم خرید سهام سرمایه گذاری دیداری است که در تولید و سود و زیان شرکتها شریک هستیم کل اینترنت و فضای مجازی نیز یک شبه از بین برود هیچ مشکلی برای سهامدارش بوجود نمیاد و مالکیتش حفظ میشود
        این عدم نقد شوندگی نیز بزودی رفع میشود بعد بورس خودمان اپشنهای زیادی نیز دارد برخی همین الان نیز دارند در صندوقهای سپرده ثابت سود میگیرند زمان صعود طلا و دلار باز صندوقهای پشتوانه طلا و سکه هست
        در فارکس که نمیتوان با سرمایه زیاد وارد شد !! در ارزهای دیجیتال نیز بنظر من کم کم صعود انها تمام است و اکثرا واگرایی منفی دارند سودهای زیادی نیز که داده بشکل زیان زیاد همچون بورس خودمان پس میگیرد اما در بورس خودمان میتوانید حداقل از سود مجامع استفاده کنید و مجددا با صبر و گذشت زمان پولدار شوید!!

ورود افراد به ارزهای دیجیتال بیشتر یک اتفاق و نحله فکری سازماندهی شده دنیای پست مدرن است با هدف کسب سرمایه های دیداری یعنی نهایتا با فروپاشی ان یک عده که این سفره های مجازی را گسترانیده اند با ان صاحب سرمایه های واقعی و دیداری و غیر مجازی ملتها میشوند
        سلام از ما بزرگوار.

مقصود این بود که ته تونل بد بینی یک درصدم به چشم فرصت نگاه کنیم شاید بازار رمز ارز برای خیلی ها جفت آس نباشه بخاطر ریسک بالایش اما به چشم جفت بی بی یا سرباز هم میتوان کارهایی در TABLE کرد ./:.winksmiley02.:/

اصلا قصد جسارت نداشتم. از اینکه باعث رنجشتون شدم عذر میخوام. من هم از پست های شما استفاده میکنم و بسیار سودمند است برایم .اوندفعه که رزومه ی فارکسیتونو قرار داده بودین بسیار خوشحال شدم که رفقایی حرفه ای و در عین حال متواضع در این فروم حضور دارند. بوقتش در مورد آن بازار مزاحمتان خواهم شد.

ارادتمند.@};-

دلار آمریکا : 23,750 [ --- ]?? یورو اروپا : 28,530 [ --- ]
        ?? پوند انگلیس : 33,410 [ --- ]
        ?? درهم امارات : 6,510 [ --- ]
        ?? لیر ترکیه : 2,930 [ --- ]
        ?? دلار کانادا : 19,210 [ --- ]
        ?? یوان چین : 3,695 [ --- ]
        ?? روبل روسیه : 313 [ --- ]

? سکه امامی : 10,160,000 [ --- ]
        ? سکه بهار : 9,860,000 [ --- ]
        ? نیـم سکه : 5,750,000 [ --- ]
        ? ربـع سکه : 3,750,000 [ --- ]
        ? سکه گرمی : 2,100,000 [ --- ]

〽️ مثقال طلا آبشده : 4,377,000 [ --- ]
        〽️ ۱گرم طلا۱۸عیار : 1,010,400 [ --- ]
        〽️ اونس جهانی طلا : 1,784 دلار [ ٪۰.۲۲+ ]

?️ ( نفت OPEC ): 64.02 دلار [ --- ]
        ?️ ( نفت Brent ): 65.54 دلار [ --- ]
        ?️ ( نفت WTI ): 61.58 دلار [ --- ]
        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/04/23, 01:01.
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

تصمیم بایدن مبنی بر افزایش مالیات سود سرمایه در آمریکا و افزایش آن به 40 درصد برای ثروتمندان، یکی از عوامل تشدید کننده ریزش بازار ارزهای مجازی میباشد.

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            دوستان میخواستم یه نکته عرض کنم در مورد بازارهای فارکس و و ارزهای دیجیتال و.........

ببینید همه این افرادی که در این بازارها هستند تقریبا همه دیگه از نگاه بنده قمار باز هستند

هرچی هستند تحلیلگر و سرمایه گذار نیستند تحلیل هم اگر میکنند حرکتهای رفت و برگشت یک بازی قمارگونه ر ا تحلیل میکنند

فقط یه قمار باز میتواند حساب مجازی باز کند به صراف مجازی اعتماد کند سرمایه نازنین خود در کیف پول مجازی!! وارد کند و با ان تریدهای مجازی کند!!

قاطی قماربازها نشوید سعی کنید همین بازار بورس خودمان را با مطالعه و مدیریت ریسک یاد بگیرید چون اگر بیاد پایین هم مثل اون بازارها کال مارجین شدن ندارد و نهایتا برگه سهمی دستتان میگیرد که به اندازه همان سهم نیز مالکیت واقعی اون شرکت مربوطه دارید سود مجامع سالیانه دارید و...........
            ! صرفا با دیدن واگراییهای منفی در اکثر این ارزها 30ساعت بعد ریزش انها شروع شد!!

به باد رفتن میلیاردها دلار از بازار ارز مجازی
            در معاملات امروز ثبت شد؛ بیت‌کوین و سایر ارزهای مجازی در معاملات روز جمعه با سقوطی سنگین مواجه شدند که ۲۶۰ میلیارد دلار از ارزش بازار ارزهای مجازی را به باد فنا داد.
            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/23, 21:57.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              همتی گفته که کره جنوبی پول میده مستقیم به بانک مرکزی !

کره جنوبی میگه من میدم اما اگه آمریکا اجازه بده !

برخی منابع داخلی هم میگن پولی در کار نیست و صرفا جابجایی پول هست داخل کره اونم برای خرید واکسن کرونا ! منوط به اجازه آمریکا !!

حالا ببینیم کدومش درست درمیاد !
              رسما اعلام کردن که از اون 7 میلیارد دلار ! پولی که تو کره جنوبی داشتن !

ظاهرا فقط 30 میلیون دلار ! بابت واکسن کرونا ! برداشت شده !! اونم خودشون دادن به فروشنده واکسن ! نه بانک مرکزی ایران !!

نظر

• CHESTER.2020
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 1255

?? دلار آمریکا : 23,880 [ ٪۰.۲۱- ]
                ?? یورو اروپا : 28,800 [ --- ]
                ?? پوند انگلیس : 33,470 [ ٪۰.۲۴- ]
                ?? درهم امارات : 6,590 [ ٪۰.۷۶+ ]
                ?? لیر ترکیه : 2,890 [ ٪۰.۸۷- ]
                ?? دلار کانادا : 19,430 [ --- ]
                ?? یوان چین : 3,715 [ ٪۰.۲۷- ]
                ?? روبل روسیه : 322 [ ٪۱.۲۴+ ]

? سکه امامی : 10,050,000 [ ٪۱.۰۰- ]
                ? سکه بهار : 9,850,000 [ --- ]
                ? نیـم سکه : 5,650,000 [ ٪۱.۷۷- ]
                ? ربـع سکه : 3,630,000 [ ٪۳.۳۱- ]
                ? سکه گرمی : 2,100,000 [ --- ]

〽️ مثقال طلا آبشده : 4,370,000 [ ٪۰.۰۷- ]
                〽️ ۱گرم طلا۱۸عیار : 1,008,800 [ ٪۰.۰۷- ]
                〽️ اونس جهانی طلا : 1,777 دلار [ --- ]
                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11254

کلوز امشب 23900

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

هرات امروزی ☀️ 24,020 خــریـدار ?

سبزه ⛳️ 23,900 معامله ? نـــقـدۍ ✅?

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11254

دلارتهران24010-23980
                      آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/04/25, 15:36.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11254

بازارخبر خورد ومجددا رفت برا حمایت های قبلی
                        دلار23700-23720

نظر

• نوروزی نیا
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 426

23550
                          جالبه هر چی یه انتخابات نزدیکتر میشیم قیمت دلار رو پایینتر میارن

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

?? دلار آمریکا : 23,670 [ ٪۰.۲۱- ]
                            ?? یورو اروپا : 28,550 [ ٪۰.۲۱- ]
                            ?? پوند انگلیس : 33,180 [ ٪۰.۲۱- ]
                            ?? درهم امارات : 6,540 [ ٪۰.۳۱- ]
                            ?? لیر ترکیه : 2,865 [ ٪۰.۱۷- ]
                            ?? دلار کانادا : 19,260 [ ٪۰.۲۱- ]
                            ?? یوان چین : 3,680 [ ٪۰.۲۷- ]
                            ?? روبل روسیه : 319 [ ٪۰.۳۱- ]

? سکه امامی : 10,000,000 [ ٪۱.۰۵- ]
                            ? سکه بهار : 9,740,000 [ ٪۰.۷۲- ]
                            ? نیـم سکه : 5,650,000 [ --- ]
                            ? ربـع سکه : 3,600,000 [ --- ]
                            ? سکه گرمی : 2,050,000 [ ٪۲.۴۴- ]

نظر

• نوروزی نیا
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 426

23620

نظر

• نوروزی نیا
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 426

23740

نظر

در حال کار...
                                X