فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

هرچه حرف درمانی روی ارز بیشتر میشه یعنی کفگیر به ته دیگ خورده،
    همه کاهش قیمت ها ناشی از ارزپاشی انتخاباتی و تحویل پایان دولت می باشد و موقت.
    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/05/10, 18:27.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      من دو تا کف براش در نظر دارم
      21800 که همین قیمت امروزه و واکنشش مشخص خواهد کرد
      20400 در صورت شکست کف بالا
      5 روز بالای 20400 موند و امروز رو به بالا جهش کرد.
      این یعنی کف دلار مشخص شد و احتمالا تا مدتی طولانی دلار بین همینجا تا 23 حداکثر 24 هزار تومان در نوسان خواهد ماند.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

تعدادی از معامله گران باور دارند، بازار ارز بار دیگر دچار افت قیمت خواهد شد. آن ها اعتقاد دارند، بازارساز برای حفظ اعتبار خود یک بار قیمت را به زیر مرز ۲۰ هزار تومانی هدایت خواهد کرد. البته رفتار بازارساز در روز دوشنبه به گونه ای بود که نشان می داد از افزایش یکباره قیمت شوکه نشده است. صرافی های بانکی قیمت فروش دلار را نزدیک به ۸۰۰ تومان بالا بردند و سعی کردند اجازه ورود تقاضای کاذب به بازار را ندهند. به نظر می رسد بازارساز حداقل در روز دوشنبه برای کاهشی کردن قیمت ها، عجله ای نداشت یا حاضر نبود بهای سنگینی برای آن بپردازد. سناریوی دیگر این است که حجم تقاضا به اندازه ای بود که بازارساز توان پایین بردن قیمت را نداشت. سناریویی که کمی دور از ذهن به نظر می رسد.

نظر

• نوروزی نیا
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 426

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
          تعدادی از معامله گران باور دارند، بازار ارز بار دیگر دچار افت قیمت خواهد شد. آن ها اعتقاد دارند، بازارساز برای حفظ اعتبار خود یک بار قیمت را به زیر مرز ۲۰ هزار تومانی هدایت خواهد کرد. البته رفتار بازارساز در روز دوشنبه به گونه ای بود که نشان می داد از افزایش یکباره قیمت شوکه نشده است. صرافی های بانکی قیمت فروش دلار را نزدیک به ۸۰۰ تومان بالا بردند و سعی کردند اجازه ورود تقاضای کاذب به بازار را ندهند. به نظر می رسد بازارساز حداقل در روز دوشنبه برای کاهشی کردن قیمت ها، عجله ای نداشت یا حاضر نبود بهای سنگینی برای آن بپردازد. سناریوی دیگر این است که حجم تقاضا به اندازه ای بود که بازارساز توان پایین بردن قیمت را نداشت. سناریویی که کمی دور از ذهن به نظر می رسد.
          با این گفتار درمانی ها دلار پایین نمیاد برادر من.......خودتون هم میدونید دلار 6 ماه دیگه بالاتر از این قیمت های حال حاضره.....ملت رو فریب ندید

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            درود زیر 20-21 این قدر تقاضا بالاست که میبینید در برگشت ها حتی در یک روز نوسانات به بالای 5درصد میرسه!... البته به نظرم مجددا تا حوالی 21یک بار دیگه میارن پایین..

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود زیر 20-21 این قدر تقاضا بالاست که میبینید در برگشت ها حتی در یک روز نوسانات به بالای 5درصد میرسه!... البته به نظرم مجددا تا حوالی 21یک بار دیگه میارن پایین..
              من هم انتظار یه پایین دیگه در دلار داشتم که شپنا مثل دسته گلم رو که دیروز از صف فروش خرید زده بودم امروز اول وقت رد کردم.... ?
              مگر اینکه امروز تا عصر خبرایی شه و دلار بریزه....

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                من هم انتظار یه پایین دیگه در دلار داشتم که شپنا مثل دسته گلم رو که دیروز از صف فروش خرید زده بودم امروز اول وقت رد کردم.... ?
                مگر اینکه امروز تا عصر خبرایی شه و دلار بریزه....
                اره ... یک رکب دبش زدند امروز ‌./:.yead.:/ ولی خیالی نیست یک هفته ای باید صبر کرد برا شکار دیگر...فملی فولاد در حد سود بانکی سالانه با فردا تقریبا برگشت زدن

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

اره ... یک رکب دبش زدند امروز ‌./:.yead.:/ ولی خیالی نیست یک هفته ای باید صبر کرد برا شکار دیگر...فملی فولاد در حد سود بانکی سالانه با فردا تقریبا برگشت زدن
                  فملی تا اینجا وظیفش رو خوب انجام داد و از اینجا به بعد شپنا لیدری رو ازش گرفت و بنظرم از این پس فملی نسبت به بقیه بازار گرون باشه و شاخص ساز فقط شپنا

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11250

F.U:#دلار 21 . 2 . 00 #روزانه

دلار با عبور از 22000 احتمال رشد تا 23300-23500 را تقویت کرد و بنظر این پتانسیل وجود دارد.

مقاومت اولیه دلار حال 22420 الی 22700 مخصوصا حدود 22700 می باشد که احتمالا از این حدود اصلاحی هم داشته باشد.

حمایت اولیه دلار حال 21700-800 است.

حدود 23500-24500 مهمترین مقاومت پیش روست. از این حدود می بایست وضعیت بعدی مشخص شود. درصورت عبور از این محدوده ( با احتمال کمتر ) قیمت می تواند مجدد تا حدود 26000 تومان رشد کند.
                    و درصورت عدم عبور از 23500-24000 یکبار دیگر کاهشی خواهد شد که در این کاهش درصورت اخبار جدیدتر و بهتر از برجام ممکن است کف جدید در 18500-19500 تشکیل شود اما با این اخبار فعلا احتمالا از مقاومت های اعلامی صرفا یک کاهش فرسایشی به قیمت های امروز رخ دهد.
                    آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/05/11, 13:59.

نظر

• نوروزی نیا
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 426

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                      فملی تا اینجا وظیفش رو خوب انجام داد و از اینجا به بعد شپنا لیدری رو ازش گرفت و بنظرم از این پس فملی نسبت به بقیه بازار گرون باشه و شاخص ساز فقط شپنا
                      جناب خزایی درست نیست وقتی سهمی رو میفروشید فرداش بیاید بد اون سهم رو بگید.تا دیروز فملی ازرنده بود الان نیست؟؟!!!!نوسانتون رو گرفتید نوش جونتون ولی این رفتار بعد از فروش سهمتون درست نیست....فملی رفت بالا چون قیمت جهانی افزایشی شد و دلیل داشت...حالا شما بگو شپنا دلیل رشدش چی میتونه باشه...قیمت مس در حال حاضر 10500 دلار...
                      آخرین ویرایش توسط نوروزی نیا؛ 2021/05/11, 14:28.

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                        جناب خزایی درست نیست وقتی سهمی رو میفروشید فرداش بیاید بد اون سهم رو بگید.تا دیروز فملی ازرنده بود الان نیست؟؟!!!!نوسانتون رو گرفتید نوش جونتون ولی این رفتار بعد از فروش سهمتون درست نیست....قیمت مس در حال حاضر 10500 دلار...
                        من روزانه ترید میکنم، فملی تا قبل از انتخابات 1400-1500 رو میبینه و بعدش میریزه تا 1000 و سپس از اواخر شهریور ماه موج جدید صعودی استارت میخوره و حداقل تا سقف قبلی و در حالت خوشبینانه 5600...

نظر

• نوروزی نیا
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 426

22450

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
                            با این گفتار درمانی ها دلار پایین نمیاد برادر من.......خودتون هم میدونید دلار 6 ماه دیگه بالاتر از این قیمت های حال حاضره.....ملت رو فریب ندید
                            مطلب بالا نقل قولی بود از اقتصاد نیوز.کسی با این نوشتارها فریب نمی خوره ،از شما تعجبم چرا این قدرگارد می گیری،چند حالت برات متصورم ،احتمالا یا دلار زیاد داری،یا قیمت بالای دلار خیلی بهت حال می ده،یا این که دوست داری دلار بشه صد هزار تومان ،تو از ضرر سهام بورسیت در بیایی!!! حالا هر چند پدر بقیه ملت در بیاد
                            یه جوری هم نوشتی ملت رو فریب ندی ،انگار من اگه بگم دلار فردا میشه صد هزار تومان یا میشه پانزده هزار تومان، فردا ملت صف می کشن برای فروش یا خرید.الان کسی به حرف حسن روحانی و رییس کل بانک مرکزی نمی کنه ،چه برسه به این دو خط نوشته
                            :D

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

مطمئنم دولت می تونه با ایجاد جو روانی ،دوباره قیمت ها رو به مرز همون 20-21 تومن برسونه،مشکل اینجاست که دولت خودش بزرگترین نوسان گیر بازار ارزه،روزی 80 میلیون دلار اسکناس بالای 30.000تومن روزانه عرضه می کرد و بعدش با 4 تا خبر درست و نادرست در مورد برجام ،مجددا خریداران 30.000تومانی رو به عنوان فروشنده،جلو صرافی ها به خط کرد.کسانی که از ترس ریزش شدید دلار،برای فروش روی 21000تومن از هم سبقت می گرفتند.اینو خودم با چشم های خودم دیدم که میگم.
                              اینم بگم من حتی یک دلار هم ندارم:D

نظر

• نوروزی نیا
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 426

22530

نظر

در حال کار...
                                X