فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postهفته قبل داشتم چارت دلار به ریال را چک میکردم البته میدانید که یه دیتای خالی هست بدون حجم معاملات!! کسی خبری از حجم معاملات در این بازار ندارد برای همین دیتایی از حجم نیز منتشر نمیشود برای همین تحلیلش بسیار سخت هست!!
به هر حال داشتم با خودم فکر میکردم که دلار اگر بخواد بیاد بطرف حمایت 20تومان قبلش ممکن هست تا 26و 26500یه صعود کند و همچنین اگر بخواد بیاد بطرف سقف قبلی!! ممکن هست قبلش یه سر به زیر 25وتا24هم بیاد!!!
که این دومی اتفاق افتاده!!!
حالا این فعلا یه فرضیه هست ببینیم چی پیش میاد بازارگردان فعلا 4چش مواظبش هست انشالله که همین محدوده بتواند نگهدارد ثباتش در این محدوده بنفع همه هست
در کل بنده صعود دلار را دوست ندارم و بنفع امنیت اجتماعی و اقتصادی نمیبینم بیشتر تعادل ان محدوده 24تا25هست که بنفع همه خواهد بودشد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
دولت روحانی چند ماه اخیر حداکثر بهره را از جوسازی های برجامی برد و دلار ۳۲ تومنی را برای تحویل به دولت بعدی تا تونست پایین آورد.
البته سخنرانی دیروز کمی برنامه این یه هفته آخر دولت را به هم ریخت.
این وسط فقط بورس با تارگت دلار ۱۵ تومنی ریزش کرد! تقریبا اکثر کالاها و ملک و خودرو و ... با دلار بالای ۳۰ معامله میشنآخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/07/29, 11:43.
نظر
-
تکنیکال دلار (آپدیت ) :
دلار گارد صعودی گرفته است ...
26,120 تومان مقاومت دارد ...
در صورت عبور و تثبیت در قیمت های بالاتر از این مقاومت , هدف دلار سقف قبلی خواهد بود , محدوده ی 32,000 تومان
از منظر rsi هم روی مقاومت است ...
قیمت در محدوده ی حساسی است و ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/07/29, 14:42..
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
راستی چرا مهر ماه هر سالی سقوط دلار داریم؟اول دفتر به نام ایزد دانا
صانع پروردگار حی توانا
نظر
-
من از تحلیل بعضی دوستان تعجب می کنم که انتظار کاهش نرخ ارز را دارند!!! واقعا وقتی قیمتها روزانه و هفتگی در حال افزایش است کاهش نرخ ارز چه منطق اقتصادی می تواند داشته باشد!! اصولا اگر بخواهند با شرایط کنونی اقتصاد کاهش نرخ ارز و مهمتر از اون تثبیت در یک دامنه مطمئن مقدور نیست .
نظر
-
در اصل توسط ordeal پست شده است View Postمرداد سال 1401 نرخ بهینه دلار 32000 میشه به نظرم نمی زارن دلار بره بالاتر اگر فنر در بره همین دو ماهه تا 46 می ببرن و مهر 1400 دوباره دچار ریزش میکنن
راستی چرا مهر ماه هر سالی سقوط دلار داریم؟
مهر سال ۱۳۹۱ دلار از حوالی ۲۰۰۰ رفت تا ۳۸۰۰ که شارپترین صعود دلار تا امروز بوده یعنی حدود ۹۰% طی یکی دو روز کشید بالا
مهر۱۳۹۱ خودم شخصا میدان فردوسی بودم و دلار ۳۸۰۰ فروختم
پ.ن: قیمت تعادلی دلار فعلا ۳۵تومنه و دیر یا زود خواهد رسید
با روند کنونی اگر اصلاح نشود دلار ۵۰هزار تومنی و ۱۰۰ هزارتومنی نیز میسر است
نظر
-
در اصل توسط کلاغ پست شده است View Postاطلاعات شما کافی نیست
مهر سال ۱۳۹۱ دلار از حوالی ۲۰۰۰ رفت تا ۳۸۰۰ که شارپترین صعود دلار تا امروز بوده یعنی حدود ۹۰% طی یکی دو روز کشید بالا
مهر۱۳۹۱ خودم شخصا میدان فردوسی بودم و دلار ۳۸۰۰ فروختم
پ.ن: قیمت تعادلی دلار فعلا ۳۵تومنه و دیر یا زود خواهد رسید
با روند کنونی اگر اصلاح نشود دلار ۵۰هزار تومنی و ۱۰۰ هزارتومنی نیز میسر است
سقوطی که من میگم سیاست انقباضی که بانک مرکزی از سال 97 پیش گرفته و در مقاطع سه ماهه نرخ دلار با نرخ تورم برابر میشه و در زمان سقوط با اورشوت کردن دلار بصورت مصنوعی به دو برابر می رسونن بعد با ریزش بیش از نرخ بهره همه بازارها رو دچار ریزش و رکود میکنن
احتمالا داستان دلار در سال 96 و 91 دیگه تکرار نشه...اول دفتر به نام ایزد دانا
صانع پروردگار حی توانا
نظر
-
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postتا لب مرز25500 هم روز کاری قبل رشد کرد وفعلا گارد احتیاط گرفته خریدار
حداقل انتظار شخصی این هست که تا 6ماه اینده ازمحدوده مقاومتی 26500-26700 دلارعبور نکنه
وپایین تر از23-22هم عملا به تاریخ پیوسته حتی با هرگونه توافقی باامریکا
بسیار بعید هست تا قبل از اوایل دی ماه 1400سطح ذکرشده شکسته بشه ....
نظر
-
باز دلار کشید بالا
از فردا مجدد سهام دلاری استارت میزننخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر