فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    خبرنگار سیاست خارجی:
    ������در شهریور به این نکته رسیدند که تا اواسط دسامبر (اواخر آذر) زمان بخرند تا پروژه موردنظر محقق شه‌ و سپس در ۲۰۲۲ به پای میز مذاکره‌ برن تا به خیال خودشان از آمریکا امتیازات بیشتری بگیرند!
    ������کاش یک عاقلی پیدا شه بگه حرکت خطرناک و بیهوده‌ای رو شروع کردید،به جای ابتلا به کرونا فداکاری کنید.

حالا كره شمالي با چندين بمب اتم چه امتيازي گرفت كه اين پشمك به سرها بخوان بگيرن؟!
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11250

دلار 27880-27900

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

قیمت لحظه‌ای دلار تهران, [۰۳.۱۱.۲۱ ۱۸:۵۹]
        دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,930 معامله شد✅
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11250

شمخانی: درصورت عدم تغییر شرایط فعلی، نتیجه مذاکره از قبل روشن است

دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت:
          ?هیچ نشانه‌ای از تَنَبُه متجاوز نبود؛ رییس‌جمهور فاقد اختیار آمریکا، حاضر به ارائه تضمین نیست.

? در صورت عدم تغییر شرایط فعلی، نتیجه مذاکره از قبل روشن است.

? تفاوت امروز با ایام جنگ: به برکت انقلاب، قدرت و توان مقاومت همه‌جانبه ایران، بومی، مستمر و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی است.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            قیمت لحظه‌ای دلار تهران, [۰۳.۱۱.۲۱ ۱۸:۵۹]
            دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,930 معامله شد✅

ظاهرا برخی کاربران به شدت نرخ دلار را پیگیری می کنند و برای رشد سهام دلاری شان , حتی از یک جنگ و ویرانی میهن هم استقبال می کنند ...

خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم :

حادثه ای در دریای عمان اتفاق افتاده بین ایران و بایدن دموکرات و بیشتر به یک سناریو قبل از توافق می ماند ...

نوعی بالا بردن
            فتیله تنش برای هدف جوش دادن سریع توافق اتمی ...

این حادثه بدتر از حادثه ی زمان
            اوبامای دموکرات نبود ...

دلار واکنشی نشان داد و
            طبیعی هم هست ...

کف دلار با وجود توافق اتمی 26,000 تومان است , سهام دلاری مشکل خاصی ندارند و
            نگران نباشید ...

.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
              ظاهرا برخی کاربران به شدت نرخ دلار را پیگیری می کنند و برای رشد سهام دلاری شان , حتی از یک جنگ و ویرانی میهن هم استقبال می کنند ...

حادثه ای در دریای عمان اتفاق افتاده بین ایران و بایدن دموکرات و بیشتر به یک سناریو قبل از توافق می ماند ...

نوعی بالا بردن

اوبامای دموکرات نبود ...

دلار واکنشی نشان داد و
              طبیعی هم هست ...

نگران نباشید ...

دوست عزیز چرا بهتان میزنی:D کی جنگ طلبه:D

من که این روزها همش گفتم، یک ریسک بزرگ سهامداری این روزها یکی اش جنگه! اونوقت میگی از جنگ استقبال میکنم؟!

باز اگر جنگ در جهت سرمایه گذاری ام بود ، من چون آدم مال پرستی هستم!!! شاید ازش استقبال هم میکردم:D

ولی جنگ بشه که کل بورس هر سهمی هم خریده باشی با عن یکی میشه که...چی میگی برادر بهرام؟

در تحلیلهات هم همینطوری نتیجه گیری میکنی دیگه:D

خوب پس فتیله تنش رفته بالا ، این یعنی توافق نزدیکه..داریم بهش نزدیک میشیم!!:D

مثلا...
              چند تا پهباد طرفین از هم بزننن دو تا انفجار هم اسراییل راه بندازه....فتیله بالاتر بره...دیگه نقطه جوش توافق خیلی میره بالا....:D

دقیقا باز چه نشانه های دیگه ای هست که توافق قریب الوقوع رو نشون میده؟ این استدلال فتیله ای که خدایی مو لای درزش نمیره:D

گرفتی ما رو خدایی :D
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

البته خبر درگیری سپاه در افزایش قیمت دلار بی تاثیر نبوده.

ولی دقت کنیم دلار قبلش هم صعودی بود و به نظرم این خبر فقط روند رو تقویت کرده.

من فک میکنم این حادثه اصلا حادثه نبوده!. یا اینکه یک چیز کوچک رو گنده اش کردن...خلاصه خالی بندیه:D

اصلا سپاه در دریای عمان نیست . اونجا دست ارتشه. خلیج فارس دست سپاهه.

بعدم خبرش مضحک بود واقعا.

اخبار میگه سه تا ناو آمریکایی با همه استعداد دنبال کردن نفتکش رو پس بگیرن! ولی هیچ غلطی نتونستن بکنن:D

فک کن یو اس اس اینترپرایز با اون یکی یو اس اس چی چی که روی هر کدوم هفتاد تا جنگنده اف35 و اف... نشسته! تمام فرماندهان و افسران و .... آمریکایی روی عرشه این سه تا ناو!!! با دهانهای باز به فانتوم هاشون تکیه کردن و هاج و واج :D

تعقیب هم کردن ولی آخرش مقهور اقتدار قایقهای تندرو شدن :D

خالی بندیه ضایعی هست

-------------------------------

به هر حال هرچی باشه نشانه افزایش تنش هست.

اینکه در آینده تنش کاهش پیدا کنه یا اصلا صلح کنن یا توافق کنن، موضوعی است که مربوط به آینده است.

ولی فعلا تنشها و تضادها و مشکلات داره بیشتر میشه.

هرچند همچنان اصرار به انجام مذاکرات و توافق هست.

هرچند همچنان هم محتمل ترین گزینه رسیدن به نوعی توافق هست.

ولی فعلا بحث بر سر زمان رسیدن به توافق (که به نظر میرسه زود نخواهد بود) و جزئیاتش و اتفاقات دیگه ای که ممکنه رخ بده....

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11250

زمان قطعی اولین مذاکره هسته‌ای ایران و ۴+۱ در دولت رییسی مشخص شد

?زمان اولین مذاکره هسته‌ای ایران با ۴+۱ در دولت جدید توسط ایران تعیین شد و احتمالاً تا ساعتی دیگر توسط یک مقام ارشد مذاکره کننده ایران رسماً اعلام خواهد شد.
                  ?پیش از این در دیداری که علی باقری با مقامات اروپایی داشت ایران و‌ اروپا برای بررسی زمان مذاکره هسته ای توافق کرده بودند.
                  ?ایران اعلام کرده موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران و اجرای کامل تعهدات طرف مقایل دستور کار اصلی مذاکرات خواهد بود./تسنیم

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

نوعی بالا بردن

اوبامای دموکرات نبود ...

دلار واکنشی نشان داد و
                    طبیعی هم هست ...

نگران نباشید ...

جوهر نوشته ی بنده
                    خشک نشده , خبر رسید ...

کار هر کسی نسیت تحلیل بازی های کلان سیاسی و اقتصادی ...

.....................................

چه گفتیم :

نوعی بالا بردن فتیله تنش برای هدف جوش دادن سریع توافق اتمی ...

.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

جوهر نوشته ی بنده
                      خشک نشده , خبر رسید ...

کار هر کسی نسیت تحلیل بازی های کلان سیاسی و اقتصادی ...

.....................................

چه گفتیم :

نوعی بالا بردن فتیله تنش برای هدف جوش دادن سریع توافق اتمی ...

کانال پیش بینی نجومی محتمشی....قبل همه چندین ماه پیش گفته توافق میشه..ولی نه به زودی....سال اینده...شاید ..

به سرعت و به زودی کمی بعیده توافق

...

بعدم هر وقت توافق شد تازه بازار سهام تصمیم میگیره از سهام دلاری شیفت بده......که البته بیشتر نوسانگیران این شیفت رومیدن...

+++

تازه ۸ اذر میخوان برن مذاکره روشروع کنن..

امریکا اگه شروط جدیدی نگنجانه!!!! شاید ب توافق نزدیک بشیم

هنوز خیلی خیلی زوده....تا کسی بتونه قاطعانه بگه توافق میشه یا نه!!
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/03, 22:46.
                      ///

نظر

• niki
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 248

توافقی درکار نخواهد بود چون منافع هیات حاکمه در وجود تنش در منطقه خواهد بود , اما از سوی دیگر جنگی هم در کارنخواهد بود چون خط قرمز هیات حاکمه فلسفه وجودی خودشان می باشد , پس از کنار خانواده بودن و گذر عمر لذت ببرید همچنان که اگر کسی در چهل سال گذشته دائم دنبال این مسائل بوده است فقط عمر خود را هدر داده است

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11250

عباس عبدی تحلیلگر سیاسی:
                          ?برای اعلام کردن زمان مذاکرات نیازی به انتشار خبرهای آنچنانی از درگیری خیالی نظامی نیست. مذاکره کنید. مذاکره کار خوبی‌ست.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

۱۰ پیش‌بینی از قیمت دلار | دلار تا پایان سال چقدر می‌شود؟

قیمت دلار در بازار آزاد همچنان در کانال ۲۷ هزار تومان نوسان دارد. آیا این روند تا پایان امسال تغییری خواهد کرد؟

به گزارش همشهری آنلایت به نقل از تجارت‌نیوز، قیمت دلار در بازار آزاد همچنان در کانال ۲۷ هزار تومان نوسان دارد. آیا این روند تا پایان امسال تغییری خواهد کرد؟ در این گزارش پیش‌بینی ۱۰ کارشناس بازارهای مالی را می‌توانید ببینید.

نیما میرزایی: قیمت دلار با برجام ۲۵ هزار تومان و بدون برجام نهایتا ۳۰ هزار تومان خواهد شد. اگر اصلاحی هم صورت بگیرد ممکن است تا ۲۴ هزار تومان ارزان شود.

مریم محبی: قیمت دلار ۲۰ هزار تومانی بعید است و دلار ۳۰ هزار تومانی تا پایان سال ممکن است البته اگر دستوری کاهش ندهند.

میلاد صادقی: نرخ واقعی دلار ۲۷ هزار تومان است و تا پایان سال بالاتر از ۲۸ هزار تومان نمی‌شود.

مجتبی دیبا: پایین‌تر از ۲۵ هزار تومان بعید است و تا پایان سال ۳۰ هزار تومان بعید نیست.

نیما آگاهی: کف قیمت نهایتا ۲۵ هزار تومان است و سقف قیمت رقمی بین ۳۱ هزار تا ۳۳ هزار تومان خواهد بود.

محمد حشمتی: بالای ۳۰ هزار تومان بعید است و کف قیمت هم ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

علی صادقین: با برجام ۲۱ تا ۲۲ هزار تومان و بدون برجام ۳۸ تا ۴۲ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود. در روند فعلی یعنی با و بدون برجام ۳۰ هزار تا ۳۲ هزار تومان برای دوره تا پایان سال پیش‌بینی می‌شود.

مهدی سماواتی: طبق نظرسنجی از سه هزار نفر فعال اقتصادی ممکن است تا پایان سال به ۳۲ هزار تومان شود.

برزو حق شناس: برای نیمه دوم سال بعد پیش‌بینی می‌شود قیمت دلار سقف‌های قبلی را می‌گیرد و سقف‌های جدید می‌زند.

امید موسوی: تا پایان امسال ۳۰ هزار تا ۳۵ هزار تومان قابل پیش‌بینی است.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3143

شاید قیمتهای امروز دلار تا مدتی بالاترین باشد!!!

البته شاید.ممکنه نظرم کاملا غلط باشه.

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

27850-27900 ....

نظر

در حال کار...
                                X