پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
شایعه سازی و گفتار درمانی حکومتی تنها راهکار حکومت با خزانه تهی از دلار
با این چرندیاتی که در دنیای مجازی چرخش میدن سعی در کنترل و افزایش عرضه و کاهش تقاضا را دارند سه روز قبل خواستم سهمیه ارزی خودم را بگیرم چندتا صرافی رفتم موفق نشدم
این مطلب هم توی یکی از گروهها الان دیدم
من دیروز ۲۲۰۰ سهمیه ام را گرفتم زیر ۲۷ تومن امروز با پسرخاله ام رفتیم سهمیه اون را هم بگیریم دو تا صرافی اول که مامور ایستاده بود و سفت و سخت رد میکرد به بهانه پنج شنبه و نام نویسی و نبود سهمیه خلاصه صرافی سوم را پیدا کردیم و اونهم شانسی و با ادعای اینکه مشتری اون صرافی هستیم و اشتراک داریم منتظر شدیم و ۲۲۰۰ دلار را گرفتیم ۲۶۸۹۰ اما خودم شاهد بودم مامور دم صرافی به همون بهانه های قبلی از هر ۵ نفر راحت ۴ نفر را دست به سر میکرد
تقاضا بسیار زیاد و عرضه کمه
اگر توافق یا گشایشی در راه بود قطعا با میل و رغبت به مردم ارز میفروختند
گول خالی بندها و ریالیها و مزدوران نظام و عوامل بانک مرکزی را نخورید.
سوال اینجاست اگر واقعا دلاری قراره برسه چرا توی اوج قیمت به مردم نمیفروشند!؟
شایعه سازی و گفتار درمانی حکومتی تنها راهکار حکومت با خزانه تهی از دلار
با این چرندیاتی که در دنیای مجازی چرخش میدن سعی در کنترل و افزایش عرضه و کاهش تقاضا را دارند سه روز قبل خواستم سهمیه ارزی خودم را بگیرم چندتا صرافی رفتم موفق نشدم
این مطلب هم توی یکی از گروهها الان دیدم
من دیروز ۲۲۰۰ سهمیه ام را گرفتم زیر ۲۷ تومن امروز با پسرخاله ام رفتیم سهمیه اون را هم بگیریم دو تا صرافی اول که مامور ایستاده بود و سفت و سخت رد میکرد به بهانه پنج شنبه و نام نویسی و نبود سهمیه خلاصه صرافی سوم را پیدا کردیم و اونهم شانسی و با ادعای اینکه مشتری اون صرافی هستیم و اشتراک داریم منتظر شدیم و ۲۲۰۰ دلار را گرفتیم ۲۶۸۹۰ اما خودم شاهد بودم مامور دم صرافی به همون بهانه های قبلی از هر ۵ نفر راحت ۴ نفر را دست به سر میکرد
تقاضا بسیار زیاد و عرضه کمه
اگر توافق یا گشایشی در راه بود قطعا با میل و رغبت به مردم ارز میفروختند
گول خالی بندها و ریالیها و مزدوران نظام و عوامل بانک مرکزی را نخورید.
سوال اینجاست اگر واقعا دلاری قراره برسه چرا توی اوج قیمت به مردم نمیفروشند!؟
نظر