فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

///
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        بشر همینه ...

برای سود شخصی اش از ۴ تا سهم دلاری ! حاضره از روی جنازه ی هم میهنان عبور کنه ... ولو مرگ هم میهن به خاطر گرسنگی ناشی از تحریم های فلج کننده باشه ....
        با سلام بر بهرام خان اخلاق مدار
        دو دقیقه صبر می کردی از پست قبلی تا بعدیت تا بلکه برخی پاسخت را بدهند!نه که خود گویی و خود بخندی که یعنی این منم بهرام نامدار(دیگر نمی دانم از کجا نامدار گشتی چرا که پیش از این یک خان معمولی بودی)
        هرچه آدم چیزی نمی گوید برخی جری و پر رو می گردند!
        خویشتن بی سبب بزرگ منما.
        من خودم از کسانی می باشم که طرفدار توافق می باشم و می دانم در این انجمن خیلی از کاربران اینگونه می باشند.
        اما لطفا ادای انسان مداران یا اخلاق مداران را در نیاور. من درست و غلطی اش را نمی گویم اما تو خودت اگر خیلی اخلاق مدار و نگران مرگ هم میهنان بودی و اینگونه وسواسگونه می پاییدی نمی رفتی سهام الاغ های آهنی و حلبی سازی ها و ارابه های مرگ را بخری که 50 بار دیگر تحریم بگردیم هیچ جنایتکار و قاتلی به پای این حلبی سازها در کشتن هموطنانمان نمی رسد.ضمنا لعنت به ترامپ و بایدن هر دو همزمان. من یک ایرانی می باشم و دلم برای ایران می تپد. مع هذا مثل تو بند شلوار سهامم را هم به بایدن و کذا گره نزده ام و سهامم ایرانی می باشد و بایدنی نمی باشد کما اینکه سابق بر این به شورت ترامپ هم آویزان نبودم.
        با تشکر
        کارگروه ضربتی شناسایی و برخورد با ادای خیرخواهان و دلسوزان ملت ایران را درآوران در انواع البسه و اقمشه
        مرگ بر خون مردم در شیشه کننده در هر لباسی با سهام خودرویی یا با تحریم نمودن و گرانی
        مرگ بر زالوصفتان
        امام قلی خان
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
          با سلام بر بهرام خان اخلاق مدار
          دو دقیقه صبر می کردی از پست قبلی تا بعدیت تا بلکه برخی پاسخت را بدهند!نه که خود گویی و خود بخندی که یعنی این منم بهرام نامدار(دیگر نمی دانم از کجا نامدار گشتی چرا که پیش از این یک خان معمولی بودی)
          هرچه آدم چیزی نمی گوید برخی جری و پر رو می گردند!
          خویشتن بی سبب بزرگ منما.
          من خودم از کسانی می باشم که طرفدار توافق می باشم و می دانم در این انجمن خیلی از کاربران اینگونه می باشند.
          اما لطفا ادای انسان مداران یا اخلاق مداران را در نیاور. من درست و غلطی اش را نمی گویم اما تو خودت اگر خیلی اخلاق مدار و نگران مرگ هم میهنان بودی و اینگونه وسواسگونه می پاییدی نمی رفتی سهام الاغ های آهنی و حلبی سازی ها و ارابه های مرگ را بخری که 50 بار دیگر تحریم بگردیم هیچ جنایتکار و قاتلی به پای این حلبی سازها در کشتن هموطنانمان نمی رسد.ضمنا لعنت به ترامپ و بایدن هر دو همزمان. من یک ایرانی می باشم و دلم برای ایران می تپد. مع هذا مثل تو بند شلوار سهامم را هم به بایدن و کذا گره نزده ام و سهامم ایرانی می باشد و بایدنی نمی باشد کما اینکه سابق بر این به شورت ترامپ هم آویزان نبودم.
          با تشکر
          کارگروه ضربتی شناسایی و برخورد با ادای خیرخواهان و دلسوزان ملت ایران را درآوران در انواع البسه و اقمشه
          مرگ بر خون مردم در شیشه کننده در هر لباسی با سهام خودرویی یا با تحریم نمودن و گرانی
          مرگ بر زالوصفتان
          امام قلی خان
          درود بر امامقلی ...

عرض کردم بشر ...

و نگفتم بنده معصوم و بی عیب و نقص ...

درست می فرمایید که اکثریت خوانندگان طالب توافق اتمی هستند ( منهای ۳ کاربر )

امامقلی ! حلبی ساز و فرغون ساز و لگن ساز گفتن برای شما نان و آب نمی شود ... چون بازی را هنوز درک نکرده ای ...

اما سهم برجامی و بایدنی که اشاره داشتم ، ولصنم خودت از قضا در گروه برجامی است ...

پس بهتره دعاگوی همان بایدن بشوی که نانت در زنده ماندن بایدن است ( لبخندی یا نیشخندی هم بزنیم )

بازی اینجاست ( اصل بازی ) ....

اصل بازی را صرفا ۵ درصد سهامداران می توانند بازی خوانی کنند و ۹۵ درصد ول معطل ...

در تاپیک هدف شاخص اشاره واضحی به صندوق یا بلوک خودرویی داشتم که بسیاری استفاده بردند ...

نوش جانشان ....

[
          .

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

جالبه!
            عبدل...
            ورداشته نامه نوشته خیر سرش...

ولی خدایی یک حرف حق زده!

به خاندوزی گفته...این خودرو با این زیان انباشته ...که تا سالهای سال! سود که هیچی...توف هم کف دست سهامدارش نمیندازه:D

یه جورایی خیلی ریزز! گفته بابا این سهم دوزار هم نمی ارزه...

داره با آمار ثابت میکنه که خودرو حتی برای سهامدار درصدی اش هم سودی نمیده...سهامدار خرد که تکلیفش معلومه:D

ناکس اینم بلده!
            گفته...بهترین راه اینه
            که بلوکی ردش کنیم بره!!

اگر معنیه دیگه داره شما بگین!!
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/12/10, 01:27.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2185

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              رئیس جمهور در جمع دانشجویان دانشگاه شریف: عده‌ای در تلاشند همراه با مذاکرات نرخ ارز را بالا ببرند

������خبر دقیق داریم عده‌ای شبانه روز در تلاش هستند همزمان با مذاکرات، نرخ ارز را بالا ببرند و مذاکرات را به اقتصاد گره بزنند تا خواسته های خود را به ملت تحمیل کنند.
              ������رییس‌جمهور در واکنش به سوال دانشجویی که چرا این افراد را معرفی نمی‌کنید گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی پیگیر موضوع هستد.
              ������برخی از این افراد در داخل و برخی نیز در خارج از کشور در محافل و فضای مجازی و واقعی به دنبال بالا بردن قیمت ارز هستند/ ایرنا

توهم توطئه دارند هنوز آقایان!!....
              توهم توطئه ناشی از بی سوادی آقایان است!
              اگه مذاکرات ربطی به معیشت مردم و اقتصاد و نرخ ارز نداره
              پس اصلاً چه نیازی به مذاکره داریم؟!

واکنش بازار ارز به مذاکرات یک واکنش طبیعی هست
              ربطی به سودجویان نداره
              طبیعتاً اگه چشم انداز مثبت بود ، نرخ ارز کاهشی میشد
              میگفتند عده ای سود رِسان !!! سعی در کاهش نرخ ارز دارند
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

میرتاج‌الدینی: ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی به تدریج حذف می‌شود

?نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به جزئیات نشست روز گذشته این کمیسیون با مسعود میرکاظمی گفت: به گفته رئیس سازمان برنامه، به‌جز دارو و گندم دیگر کالا‌هایی که مشمول دریافت ارز ترجیحی می‌شدند به مرور از دریافت ارز ۴۲۰۰ حذف خواهند شد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11258

? دیپلمات های اروپایی: ایران پذیرفته مذاکرات بر اساس متونی که در آخرین دور در ژوئن توافق شده بود از سر گرفته شود
                  ? منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده ایران: هیچ تجدید نظری در موضع ما نبوده؛ پیش نویس‌های پیشنهادی را پس نگرفته‌ایم

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2185

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    جالبه!
                    عبدل...
                    ورداشته نامه نوشته خیر سرش...

ولی خدایی یک حرف حق زده!

به خاندوزی گفته...این خودرو با این زیان انباشته ...که تا سالهای سال! سود که هیچی...توف هم کف دست سهامدارش نمیندازه:D

یه جورایی خیلی ریزز! گفته بابا این سهم دوزار هم نمی ارزه...

داره با آمار ثابت میکنه که خودرو حتی برای سهامدار درصدی اش هم سودی نمیده...سهامدار خرد که تکلیفش معلومه:D

ناکس اینم بلده!
                    گفته...بهترین راه اینه
                    که بلوکی ردش کنیم بره!!

اگر معنیه دیگه داره شما بگین!!
                    این درسته ولی یک احتمال هم وجود داره که داره سیگنال فروش کاذب میده.

اون مقدار سهام دولتی که قرار بود تا پایان 1400 فروش بره ، کدوم شرکتها بودند ؟؟؟
                    به خودرویی های دولتی نمیخوره که توی این لیست باشند ؟!
                    یعنی اینقدر سودده و ارزنده هستند که قراره فعلاً نگهش دارند برای دولت ؟!
                    حالا ضرورتی داشت که در نامه سرگشاده سهام خودرو رو بی آبرو کنه ؟!
                    بهتر نبود محرمانه باشه بلکه بتونند در قیمت بالاتری بفروشند ؟!
                    عبدلی میخواد قیمت واگذاری رو بکشه پایین که چی بشه ؟!
                    چه کسی از پایین اومدن قیمت واگذاری بلوک دولتی سهام خودرویی ، سود میکنه ؟!

بیابید پرتقال فروش را '@-@
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

شایدم منظور خراب کردن بازارش باشه... که بدهند به خودی ها!

ولی واقعیتش اینه که حرف جدیدی در نامه اش نیست! فقط به واقعیات اذعان کرده!

در کل از کار این جماعت قوم الظالمین! ما کی سردرآوردیم که این دومین بارش باشه:D

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                        آقا ما امروز 2 تا خبر (یکی کاهش قیمت دلار به 18.5 طبق پیش بینی اکونومیست برای سال 2023 و یکی کاهش قیمت طلا رو) رو برای دوستان در واتس اپ و در این سایت و چند جای دیگه منتشر کردم...

بالای 80 درصد جواب ها چی بود؟؟؟
                        جوابها به طور خلاصه اینا بود

1- دلار باید بشه 45 تومن
                        2- یک عده با خوشحالی تمام میگفتن دلار میره بالاتر
                        3- عده ای با خوشحالی تصویر قیمت دلار امروز رو میفرستادن
                        4-...

تنها 20 درصد بودن که موافق کاهش قیمت ها بودن و از پائین آمدن دلار خوشحال میشدن....

خواهشن برای هم فیلم بازی نکنیم... اکثریت دلال شدید و اکثریت نون تون در بالا رفتن قیمت دلار هست...

از بابای بورسی گرفته تا دلال خودرو مسکن و طلا.... هر کسی در توان خودش یه چیزی قایم کرده و منتظره بره بالا....

دیگه اشک تمساح ریختن که مردم تو زباله دنبال غذا هستن یا مردم پول دارو ندارن همش کشک هست... اکثریت از بالا رفتن دلار خوشخال هستید ...

باور کنید اگر فردا طوری بشه که مثلا دلار بشه 5 هزار تومن... اصلا ملت میریزن تو خیابون... اعتراض میکنن چرا میخواد بیاد پائین؟

برای همین میگم ما ایرانی ها داغون و خرابیم... ابتدا خودمون رو درست کنیم.

درود بر لایف کبیر ...

ok
                        .

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          ? دیپلمات های اروپایی: ایران پذیرفته مذاکرات بر اساس متونی که در آخرین دور در ژوئن توافق شده بود از سر گرفته شود
                          ? منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده ایران: هیچ تجدید نظری در موضع ما نبوده؛ پیش نویس‌های پیشنهادی را پس نگرفته‌ایم

جواب اروپایی ها به پیش نویس باقری! به طور خلاصه این بوده که: داداش اینا که نوشتی شوخیه! یا جدیه؟

راست میگم..دقیقا با همین مضمون جواب دادن!

باقری دو روز قبل فرمودند : منطق قوی و استدلال آهنین و انقلابیه ما در پیش نویس اینقد قوی بود! که اروپایی ها مجبور شدن برای پیدا کردن جواب به کشورهاشون مراجعه کنن !!!

این حرف باقری دقیقا واو انداز! حرفای جلیلی هست که اون زمان میگفت!

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

با اصلاح کلمه توجیه ...
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

نظر

• trojan
                                ستاره دار(1)
                                • Nov 2013
                                • 881

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

ظاهرا خريدار بلوك خودرو ، شركت كروز هست

نظر

در حال کار...
                                X