فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

قیمت دلارازروی مظنه طلا27562تومان
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

دلار بالای ۲۸۰۰۰ تومن بسته شد امروز
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

[QUOTE=دودو;961732]دلار بالای ۲۸۰۰۰ تومن بسته شد امروز[/QUOTE

حاجی این چه امضا داری
        حمله به ایران؟
        دیگه فکر می کنی
        از عربا کسی بمونه؟
        حتی خود عرب ستان؟
        اونوقت یه سر انگشتی حساب کن قیمت نفت؟
        امریکا و اروپا هم که ....
        مردم دیگه رسما قاط زدند
        داداش یه چیزبگو ....مسخره ت نکنن
        نه جنگ است نه ته توافقی
        همین جور کشششششششششششش میدن
        تامام
        شاید این صبح چمعه بیاید
        گیر یه قوم .......... افتادیم...........
        داداش قبول کن ید
        دزد زده
        همه مال تون رو برده
        پلاسکو اتش زدند و تامام
        گریه کردن
        خود زدند
        خاک غلطیید
        و تامام
        یه ساله نشتستیم
        دزدا پول پالایش یکم پس بدهند
        بابا نمیدن
        پول پالایش یکم همه شده پهباد روسی زدن این وور اون ور ترقه بازی و اقدارخاله بازی....
        دادن حاجی پوتین
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11254

?پیش‌شرط جدید آمریکا برای بازگشت به برجام؛ آزادی شهروندان آمریکایی

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران:

?ایران باید چهار شهروند آمریکایی را آزاد کند؛ در غیر این صورت واشنگتن نمی‌تواند هیچ اقدامی برای نجات توافقنامه هسته‌ای انجام دهد.
          ?درست است که این دو موضوع جدا از یکدیگر هستند ولی تصور رسیدن به توافق هسته‌ای در حالی که چهار شهروند آمریکایی در ایران زندانی هستند برای مقامات ما کمی دور از ذهن است.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            ?پیش‌شرط جدید آمریکا برای بازگشت به برجام؛ آزادی شهروندان آمریکایی

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران:

?ایران باید چهار شهروند آمریکایی را آزاد کند؛ در غیر این صورت واشنگتن نمی‌تواند هیچ اقدامی برای نجات توافقنامه هسته‌ای انجام دهد.
            ?درست است که این دو موضوع جدا از یکدیگر هستند ولی تصور رسیدن به توافق هسته‌ای در حالی که چهار شهروند آمریکایی در ایران زندانی هستند برای مقامات ما کمی دور از ذهن است.
            اگر توافق کنن این خواسته آمریکا چیز مهمی نیست

احتمالا تحت عنوان اقدام بشر دوستانه اینا انجام میدن..

در خود برجام واسه شیرینیه معامله چند نفری رو آزاد کردندفکر کنم...(دقیق یادم نیست جزئیاتش)

ولی تیتر خبر ..نوشته پیش شرط جدید آمریکا!

احتمالا اصل خبر اینه که این شرط (آزادی شهرونداش) جز خواسته های حداقلی آمریکاست در مذاکرات!

این شرط هست نه پیش شرط!

وگرنه اگر تیتر درست باشه....و واقعا پیش شرط باشه...که یعنی اول همین الان باید ایران شهرونداش رو آزاد کنه....تا بشینن پای مذاکرات!:D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

قیمت دلارازروی مظنه طلا28153تومان
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

نایب رئیس مجلس: بن خرید برای ۶ قلم جنس یا افزایش یارانه جایگزین ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌شود

علی نیکزاد عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی استان که در محل سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دو مبحث در مجلس و دولت بررسی می‌شود که طبق آن یا یارانه‌هایی پرداخت خواهد شد و یا برای ۶ قلم جنس اساسی بن خرید اختصاص داده می‌شود.

فارس: علی نیکزاد عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی استان که در محل سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دو مبحث در مجلس و دولت بررسی می‌شود که طبق آن یا یارانه‌هایی پرداخت خواهد شد و یا برای ۶ قلم جنس اساسی بن خرید اختصاص داده می‌شود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

نماینده مجلس:
                  دولت درباره حذف ارز ترجیحی حرف مفت می‌زند/ اظهارات رییس سازمان برنامه و بودجه زننده است

پاک فطرت، نماینده شیراز در مجلس:

?اینکه دولت می‌گوید حذف ارز ترجیحی را جبران می‌کنیم و مثلاً دارو و نهاده‌های دامی را مدل دیگری تامین می‌کنیم، حرف مفت است و ممکن است دو ماه بتوانند این کار را بکند، ولی بعد دیگر توان اداره کار را ندارد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

فرق معامله 18میلیارد ارز ترجیجی 4200تومنی تا 28هزار تومنی آزاد میشه بیش از 400همت. رشد دلار سال دیگه رو هم در نظر نمیگیریم.

برای جبران این 400همت....100همت فقط در بودجه دیدن که سوبسید بدن به مصرف کننده!

همونم تازه همه میگن دو ماه اش رو میدن بعدش هم هیچی:D

یعنی در بهترین حالت هم 300همت کمتر جبران میشه و اگر 100 همت ارز ترجیجی رو هم میدزدیدن قبلا(که اثرش روی قیمتها نمی آمد) بازم 200میلیارد کمتره و افزایش قیمت کالاهای اساسیه مردم باید جبرانش کنه!

یعنی 200-300 همت سال دیگه دولت نمیده و باید قیمتا بره بالا معادلش! سرانه میشه 3.5 میلیون تا 4.5 میلیون میشه !

یعنی متوسط مخارج سرانه کالاهای اساسی هر ایرانی 3-4میلیون سال دیگه بیشتر میشه!

یعنی حدودا به هر خانوار 4-5 نفره باید سالی 15-20میلیون کارت به کارت کنن تا بگیم جبران کردند!
                    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/01/29, 00:21.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• azad.60
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 347

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      فرق معامله 18میلیارد ارز ترجیجی 4200تومنی تا 28هزار تومنی آزاد میشه بیش از 400همت. رشد دلار سال دیگه رو هم در نظر نمیگیریم.

برای جبران این 400همت....100همت فقط در بودجه دیدن که سوبسید بدن به مصرف کننده!

همونم تازه همه میگن دو ماه اش رو میدن بعدش هم هیچی:D

یعنی در بهترین حالت هم 300همت کمتر جبران میشه و اگر 100 همت ارز ترجیجی رو هم میدزدیدن قبلا(که اثرش روی قیمتها نمی آمد) بازم 200میلیارد کمتره و افزایش قیمت کالاهای اساسیه مردم باید جبرانش کنه!

یعنی 200-300 همت سال دیگه دولت نمیده و باید قیمتا بره بالا معادلش! سرانه میشه 3.5 میلیون تا 4.5 میلیون میشه !

یعنی متوسط مخارج سرانه کالاهای اساسی هر ایرانی 3-4میلیون سال دیگه بیشتر میشه!

یعنی حدودا به هر خانوار 4-5 نفره باید سالی 15-20میلیون کارت به کارت کنن تا بگیم جبران کردند!
                      یعنی مثلا اکه مرغ ۴۲ هزار تومنه ساله دیگه بشه ۲۸۰ هزار تومان؟ بعید میدونم

شاید ۸۲ هزار تومان بشه ولی ۲۸۰ هزار تومان خیلی دور از ذهنه (گفته میشه مرغ وارداتی ۲ تا ۲.۵ دلاره)

دولت هم اینجوری دیده که فقط به ۵ دهک پایین بده، محاسبات دولت در این زمینه خیلی عجیب و غلط به نظر نمیاد

تورم پدیده پولیه، مادامی که پول بی ضابطه چاپ میشه و تورم در سطوح ۴۰-۵۰% هست، انتظار رشد اقتصادی هم نمیشه داشت

پس قدرت خرید سال به سال کمتر میشه و خانوار ها احساس فقر بیشتری می کنند(نمیشه انتظار معجزه داشت!)

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                        یعنی مثلا اکه مرغ ۴۲ هزار تومنه ساله دیگه بشه ۲۸۰ هزار تومان؟ بعید میدونم

شاید ۸۲ هزار تومان بشه ولی ۲۸۰ هزار تومان خیلی دور از ذهنه (گفته میشه مرغ وارداتی ۲ تا ۲.۵ دلاره)

دولت هم اینجوری دیده که فقط به ۵ دهک پایین بده، محاسبات دولت در این زمینه خیلی عجیب و غلط به نظر نمیاد

تورم پدیده پولیه، مادامی که پول بی ضابطه چاپ میشه و تورم در سطوح ۴۰-۵۰% هست، انتظار رشد اقتصادی هم نمیشه داشت

پس قدرت خرید سال به سال کمتر میشه و خانوار ها احساس فقر بیشتری می کنند(نمیشه انتظار معجزه داشت!)

یارانه کالاهای اساسی که به طور کامل با ارز 4200تهیه نمیشه!
                        بخشی از هزینه ها با ارز 4200بود. بقیه که سرجاشه

برای محاسبه افزایش قیمت هر یک از کالاها باید اعداد دقیقتری از حجم مصرف و ... داشت. هرچند وقتی قیمت تغییر میکنه ، حجم فروش هم تغییر میکنه. ولی در نهایت باید حجم کالاهای اساسی را داشت تا این 300همت رو بهش تقسیم کنیم ، افزایش قیمت بدست میاد...

من نفهمیدم شما 42هزار مرغ بشه 280 را چطوری حساب کردید. (7برابر ! یعنی اندازه دلار ترجیجی به ازاد! این محاسبه درست نیست)

از روی مرغ وارداتی 2دلاری هم نمیشه افزایش قیمت مرغ رو حساب کرد. وگرنه که الان با ارز 4200 باید مرغ کیلویی کمتر از ده هزار تومن میبود:D

----------------------------------------

حدس خودم این هست که رشد قیمتها در اثر حذف ارز ترجیجی احتمالا 100-150درصدی میشه. (که کم نیست!)

من متوسط افزایش هزینه مردم در اثر حذف ارز رو حساب کردم. که حساب کردنش ساده است...ضرب دو رقم ارز ترجیجی ضربدر اختلاف قیمت با بازار ازاد!! حالا این 300-400همت با چنددرصد افزایش قیمت جبران میشه....بحث دیگه اس. که کالاهای مختلف وضعیت متفاوتی خواهند داشت.

نظر

• azad.60
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 347

یارانه کالاهای اساسی که به طور کامل با ارز 4200تهیه نمیشه!
                          بخشی از هزینه ها با ارز 4200بود. بقیه که سرجاشه

برای محاسبه افزایش قیمت هر یک از کالاها باید اعداد دقیقتری از حجم مصرف و ... داشت. هرچند وقتی قیمت تغییر میکنه ، حجم فروش هم تغییر میکنه. ولی در نهایت باید حجم کالاهای اساسی را داشت تا این 300همت رو بهش تقسیم کنیم ، افزایش قیمت بدست میاد...

من نفهمیدم شما 42هزار مرغ بشه 280 را چطوری حساب کردید. (7برابر ! یعنی اندازه دلار ترجیجی به ازاد! این محاسبه درست نیست)

از روی مرغ وارداتی 2دلاری هم نمیشه افزایش قیمت مرغ رو حساب کرد. وگرنه که الان با ارز 4200 باید مرغ کیلویی کمتر از ده هزار تومن میبود:D

----------------------------------------

حدس خودم این هست که رشد قیمتها در اثر حذف ارز ترجیجی احتمالا 100-150درصدی میشه. (که کم نیست!)

من متوسط افزایش هزینه مردم در اثر حذف ارز رو حساب کردم. که حساب کردنش ساده است...ضرب دو رقم ارز ترجیجی ضربدر اختلاف قیمت با بازار ازاد!! حالا این 300-400همت با چنددرصد افزایش قیمت جبران میشه....بحث دیگه اس. که کالاهای مختلف وضعیت متفاوتی خواهند داشت.
                          دوست عزیز وقتی ۴۰۰ همت رو محاسبه میکنید، به طور ضمنی دارید فرض می کنید که الان کالاهای اساسی با ۴۲۰۰ پرایس شده و شما میخوای با ۲۸ هزار تومانی adjust ا ش کنی

یعنی مینای محاسبه ۴۰۰ همتی تون غلطه، چون already این کالاها دلارشون مثلا ۱۷-۱۸ هزارتومنه تو بازار

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                            دوست عزیز وقتی ۴۰۰ همت رو محاسبه میکنید، به طور ضمنی دارید فرض می کنید که الان کالاهای اساسی با ۴۲۰۰ پرایس شده و شما میخوای با ۲۸ هزار تومانی adjust ا ش کنی

یعنی مینای محاسبه ۴۰۰ همتی تون غلطه، چون already این کالاها دلارشون مثلا ۱۷-۱۸ هزارتومنه تو بازار
                            این 400 همت معادل ارزش کل کالاهای اساسی یک سال نیست! چنین فرض ضمنی که غلطه رو من نکردم:D

عرض کردم فقط سوبسید تعلق گرفته اینقدره! هزینه های دیگر هم هست که اونا سرجاشه.

یعنی مثلا اگر فرض کنیم دولت ارز ترجیجی رو رایگان بدهد! کالاهای اساسی که رایگان یا قیمت صفر که نمیشه:D

پس حذف سوبسید 4200 ...و جایگذاری دلار 28 تومنی...باعث رشد هشت برابری قیمت این کالاها نمیشه...

دولت سوبسید کالاهای اساسی میده....کالاهای اساسی رو که با ارز 4200 نمیده! فقط بخشی رو میده!

اگر همش ارز 4200بود که الان مرغ باید کیلویی زیر 10تومن بود...توضیح دادم که:D

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

مرغ 2 دلاره

پس وارد کننده میتونه به قیمت60-70 هزار وارد کنه

و احتمالا بالای 120-100 هزار هم این مرغ وارداتی در داخل قیمت فروش اش میشه....که همین حدود قیمتی هم احتمالا برای تولید کننده ایرانی دربیاد با حذف ترجیجی

که میشه همون حدود 100درصد یا بیشتر افزایش قیمت این اقلام
                              حالا با یک تلورانسی حدود همینه
                              ---------------------------------------------

دست کم دولت محترم باید به کارت مرغ ما باشندگان ایران! کیلویی 50تومن رو بریزه تا یربه یر شیم

به کارت نان هم بهمچنان

کارت دارو!

خلاصه قیمت مرغ و تخمش و روغن و دارو و نان! دو سه برابر میشن...

ولی جای نگرانی نیست!

دولت اضافه قیمت رو کارت به کارت میکنه :D

میدونین حتی اگر دولت به قولش عمل هم بکنه این عمل به شدت تورم زا هست! :D

اونوقت وضعیت بورس رو بگو

اخه چی قراره ارزون بشه یا شده که سهام تون رو هفته پیش اونجوری حراج کردین نامسلمونا :D

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/01/29, 03:40.

نظر

• Si@v@sh
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 210

مرغ 2 دلاره

پس وارد کننده میتونه به قیمت60-70 هزار وارد کنه

و احتمالا بالای 120-100 هزار هم این مرغ وارداتی در داخل قیمت فروش اش میشه....که همین حدود قیمتی هم احتمالا برای تولید کننده ایرانی دربیاد با حذف ترجیجی

که میشه همون حدود 100درصد یا بیشتر افزایش قیمت این اقلام
                                حالا با یک تلورانسی حدود همینه
                                ---------------------------------------------

دست کم دولت محترم باید به کارت مرغ ما باشندگان ایران! کیلویی 50تومن رو بریزه تا یربه یر شیم

به کارت نان هم بهمچنان

کارت دارو!

خلاصه قیمت مرغ و تخمش و روغن و دارو و نان! دو سه برابر میشن...

ولی جای نگرانی نیست!

دولت اضافه قیمت رو کارت به کارت میکنه :D

میدونین حتی اگر دولت به قولش عمل هم بکنه این عمل به شدت تورم زا هست! :D

اونوقت وضعیت بورس رو بگو

اخه چی قراره ارزون بشه یا شده که سهام تون رو هفته پیش اونجوری حراج کردین نامسلمونا :D

چیزی قرار نیست ارزون بشه.همه چی و در رأس انها،دلار حتی با دستیابی به توافق آبکی ولو با سوت و هورا افرادی ازجمله بهرام خان،مجددا صعودی خواهدشد.فقط شلوار ماست که تو این بورس،بعد از گذاشتن یک تراول در جیب چپ و یک تراول در جیب راست،به زیرکشیده و نزولی شده...

نظر

در حال کار...
                                X