کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
زیاد سخت نگیرید و پیچیده هم فکر نکنید. دو شب قبل رئال مادرید با ساده بازی کردن لیورپول را برد. به همین راحتی. اقتصاد هم چنین است. هم حرف شما ممکن است درست باشد و هم حرف آنها. نقدینگی تا پایان سال بیش از 5000 همت می شود. یک فرمول خیلی ساده و آسان برای تخمین قیمت دلار. از بدترین شروع می کنم 1- حالت شکست کامل برجام و حتی امکان حملات به کشور . ارزش نقدینگی حدود 100 تا 130 میلیارد دلار یعنی دلار بین 38 تا 50 هزار . 2 - شکست برجام ولی عدم وجود تهدید نظامی شاخص علیه کشور . ارزش نقدینگی بین 130 تا 170 میلیارد دلار یعنی دلار بین 30 تا 38 هزار تومان. 3 - برجام نهایی می شود ولی تمام تحریمها لغو نمی شود. نقدینگی بین 170 تا 200 میلیارد دلار یعنی دلار بین 25 تا 30 هزار تومان.4- برجام نهایی می شود و تحریمهای اصلی هم لغو می شوند. نقدینگی می تواند بین 200 تا 300 میلیارد دلار بازی کند یعنی دلار بین 20 تا 30 هزار تومان و حتی دلار به همان 23 هزار تومان بودجه برسد مشابه سالهای 92 تا 95 که از دلار بودجه هم گاهی پایین تر می امد.
سلام
ارتباط مطلب شما را با مطلب خود متوجه نشدم!
بدون ورود به مطلب شما که اعداد و ارقام تا چه حد درست است که هرکدام جای بحث دارد اما مطلب من این بود که برخی همه چیز را میخواهند فقط با نمودار تعیین کنن. البته تکنیکال کار خوب هم کم نداریم اما اینکه هرکسی یک چارت و نرم افزار جلویش بگزارد و تصور کند تکنیکالیست است درست نیست و اگر هم باشد همه چیز را نمودار نباید دید. برخی دیدم قیمت تن ماهی و ماکارونی و... رو هم با چارت میخواهند پیش بینی کنند!! برفرض چارت گفت دلار ۸ هزار میشود( یکی تا چندی پیش میکفت البته نمودار نگذاشت) باید چشم بسته بگوییم این عدد میشود؟! حتی انتشار آن مطلب هم خودش ممکن است باعث گمراهی تازه کاران شود.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
سلام
ارتباط مطلب شما را با مطلب خود متوجه نشدم!
بدون ورود به مطلب شما که اعداد و ارقام تا چه حد درست است که هرکدام جای بحث دارد اما مطلب من این بود که برخی همه چیز را میخواهند فقط با نمودار تعیین کنن. البته تکنیکال کار خوب هم کم نداریم اما اینکه هرکسی یک چارت و نرم افزار جلویش بگزارد و تصور کند تکنیکالیست است درست نیست و اگر هم باشد همه چیز را نمودار نباید دید. برخی دیدم قیمت تن ماهی و ماکارونی و... رو هم با چارت میخواهند پیش بینی کنند!! برفرض چارت گفت دلار ۸ هزار میشود( یکی تا چندی پیش میکفت البته نمودار نگذاشت) باید چشم بسته بگوییم این عدد میشود؟! حتی انتشار آن مطلب هم خودش ممکن است باعث گمراهی تازه کاران شود.
با عرض معذرت فکر کنم در جواب یک دوست دیگر می خواستم ارسال کنم که در جواب پیام شما ارسال شد.
❓❓به دنبال علت افزایش قیمت سکه و دلارید؟؟؟
به جز تغییر سمت و سوی انتظارات تورمی ناشی از بن بست برجامی.علت را در بررسی حسابهای مشکوک بانکی بررسی کنید
برای پولهای مشکوک ،کدام مقصد راحت تر از بازار سکه و دلار؟؟؟؟
بررسی حسابهای مشکوک بانکی طرح خوبی است
اما نه در بدترین زمان ممکن
کاش تدبیری بود...."هرچه رییسی در جراحی اقتصادی رشته بود این افزایش نرخ دلار و طلا پنبه خواهد کرد!!
تاچندی پیش صحبت از دلار ۸هزار
و بعد اینکه ایا ۱۳ میشود یا نه
بعد مدتی از اینکه زیر ۲۰ میاید یا نه
بعد از آن صحبت از اینکه آیا زیر۲۵میاید یا نه بود
و ...
و الان حرف از اینست که آیا به زیر ۳۱ برمیگردد یا خیر!!
دراینکه روند کلی ارز طی این چند دهه صعودی بوده که شکی نیست و اصلاحات و افت ها همیشه مقطعی بوده
بعد از هررشد هم طبیعیه کمی اصلاح و استراحت کند
و بلافاصله برخی میایند و میگویند دیدید گفتیم؟!!
البته من از رشد ارز خوشحال نیستم و خودم هم اهل خرید دلار نیستم اما واقعیت را باید گفت.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نه چندان دور دلار ازاد 35 هزار
دلار نیمایی 28 هزار
سکه 16 میلیون
شاخص کل 000 700 1
را رد خواهد کرد
حجم نقدینگی 5000 هزار را رد کرده است که رقم بزرگی است .
دولت هم علی رغم شعارهای قبلی پایه پولی وحجم نقدینگی را کاهش نمی دهد.
بنابراین امسال هم شاهد تورم کالایی بالای 50 درصد خواهیم بود.
تا زمانی که اراده ای جدی برای تصحیح 3 پارامتر
بی انضباطی وناترازی بودجه
پایه پولی
حجم نقدینگی
وجود نداشته باشد
تورم کالایی بالای 50 درصد ورشد محسوس ارزدر کشور حاکم خواهد بود.
تا زمانی که اراده ای جدی برای تصحیح 3 پارامتر
بی انضباطی وناترازی بودجه
پایه پولی
حجم نقدینگی
وجود نداشته باشد
تورم کالایی بالای 50 درصد ورشد محسوس ارزدر کشور حاکم خواهد بود.
مواردی که اشاره کرده اید معلول هستند !!! علت چیز دیگری است ! شما صرفا به موارد اقتصادی اشاره کرده اید
نظر