کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من در این نظام و ساختار دلار زیر 27 تومن تو کتم نمیره مگر اینکه رئیسی بخواد بره دست دور گردن بایدن بندازه و باهاش عکس یادگاری بگیره که با وجود نخهای نامرئی ای که به دستان پوتین وصله چنین امری محاله!! laughingsmiley
شیب هیجان کاهش دلار هم تا اینجا زودتر و تندتر از انتظارم رخ داد ، نزدیک شده ولی هنوز مقدار دیگه ای از تخلیه هیجانیش مونده،به نظرم باید یه حرکت دیگه بزنه و در 28 یا در 27 تومن ( بستگی به شیب و زمان ) کار تثبیت کف دلار رو انجام بده و بعد برگرده بالا.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دلار 28600 هست الان. این قیمتی که من میدم نه از پشت لپ تاپ بلکه مستقیم از سبزه میدان تهران هست. قیمت شهرستان هم نیست
همچنان منتظر دلار 20 هزار تومنی بعضی ها میمانیم. البته من به این نتیجه رسیدم این اشخاص ریاضی هم بلد نیستن. حتی درصد سود و زیان رو هم بلد نیستن خساب کنن. اختلاف 40 درصدی پیش بینی شون براشون برد حساب میشه چه انتظاری میشه داشت!!
خیلی ها اون عددی که دوست دارن بشه رو به عنوان تحلیل در میکنن. غافل از اینکه بازار به جیب ما نگاه نمیکنه و بزرگترین اشتباه اینکه که ادم خودش رو گول بزنه
دلار 20 تومنی مورد ادعای رو یادداشت کردم. بعدا ریاضی هم یادش میدم که بفهمه تفاوت 3000 تومن با 4200 تومن چند درصد هست.
خیلی ها اون عددی که دوست دارن بشه رو به عنوان تحلیل در میکنن. غافل از اینکه بازار به جیب ما نگاه نمیکنه و بزرگترین اشتباه اینکه که ادم خودش رو گول بزنه
دلار 20 تومنی مورد ادعای رو یادداشت کردم. بعدا ریاضی هم یادش میدم که بفهمه تفاوت 3000 تومن با 4200 تومن چند درصد هست.
خوشحالم که من یه نظری رو در دی ماه سال قبل در مورد دلار داده ام و اون نظر شب و روزت رو ازت گرفته و مدام در هر پستی اون رو بالا میاری و میخوای به همه ثابت کنی که اون محقق نخواهد شد.اینکه اینقدر ذهنت مشغول نظر منه نشون دهنده قدرت پیش بینی من هست وگرنه چه نیازی هست اینقدر به نظر من اهمیت بدی؟
ادامه بده ولی در آخر تو رو سیاه خواهی شد،اخرین نفری که باید باهاش کل کل کنی من هستم حالا اینو بعدا خواهی فهمید.
سابقه من مشخصه ،جنابعالی هم لطف کن یه تاپیک بزن و در مورد سهام نظرت رو بگو تا ببینیم چند مرده حلاجی.
البته اگر کسی بهت خبر رانتی نده،بعید میدونم بتونی قیمت دو روز بعد یه سهم رو هم پیش بینی کنی.
اما در مورد دلار من 19 تومن گفته ام نه بیست تومن.هزار تومنش رو کم کن.
یه چند روز دیگه که برجام امضا بشه،خود دولت کاهش دلار رو در بوق کرنا خواهد کرد تا دلار های خانگی رو از مردم جمع کنه اون وقت جنابعالی همچنان در آرزوی دلار 30 تومنی خواهی بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
عرض ادب
آقا سجاد بنظرتون با این حجم از نقدینگی و چاپ پول و ریخت و پاش ها امکان ریزش قیمت دلار تا این قیمتی که فرمودید امکان داره؟!
ارادت
تقریبا یک فرمول برای قیمت دلار با توجه به حجم نقدینگی وجود دارد که در 20 سال گذشته عمدتا جواب داده است.
1- وضعیت کشور عادی و توافق اجرا و تحریم بانکی برداشته شده است. نقدینگی بین 200 تا 250 میلیارد دلار ( یعنی با 5000 همت دلار بین 20 تا 25 هزار تومان )
2- توافق برجام انجام نشود و وضعیت به همین منوال فعلی ادامه یابد. نقدینگی بین 150 تا 180 میلیارد دلار ( دلار بین 27 هزار تا 34 هزار تومان با نقدینگی 5000 همت فعلی )
3- توافق انجام نشود و وضعیت جنگی شود. نقدینگی حدود 100 تا 120 میلیارد دلار ( دلار حدود 42 تا 50 هزار تومان با نقدینگی فعلی )
عرض ادب
آقا سجاد بنظرتون با این حجم از نقدینگی و چاپ پول و ریخت و پاش ها امکان ریزش قیمت دلار تا این قیمتی که فرمودید امکان داره؟!
ارادت
درود بر شما
ببینید نقدینگی بسیار زیاد ریال و چاپ پول 3هزار میلیارد تومنی روزانه رو من هم میبینم و میدونم ولی چیزی که باید به اون توجه داشت جو ناشی از لغو تحریم ها و استفاده دولت از این موقعیت برای پایین کشیدن قیمت دلار برای مهار تورم و جمع کردن دلارهای خانگی میتونه دلار رو حداقل برای مدت کوتاهی به اون قیمت هایی که من گفتم برسونه.
بهرحال من نظرم اینه و بهش اعتقاد دارم هیچ اصراری هم بر درستی صد در صد نظرم ندارم ولی یکی دو نفری هستند که با تمسخر و توهین جو این تاپیک رو مسموم و منحرف میکنند.
توافق هسته ای انجام نشود و دلار بالای 35 هزار تومن برود شخصا اینجا حاضر میشم و بابت پیش بینیم عذرخواهی خواهم کرد.
موفق و پرسود باشید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر