کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نه..منظورم جهانیه....غربیها تاحالا همچین تورمهایی ندیده بودند...راحت با تکنیکال حال میکردن...از وقتی تورم افسار کسیخته وارد معادلاتشون شد اونا هم مثل ما شدن....بد نیست اونوریا هم بفهمن ماچی میکشیم....
اون موقعه ها صندوق ها نبودند.
بازارگردان هم نبود
الگوریتم هم نبود.
کلاً ما بودیم و چند تا کارگزار در طبقات فوقانی که هی از آسانسور میرفتیم بالا و پایین و فرم سفارش پر میکردیم.
هر چی علم پیشرفت میکند متاسفانه امکانات سو استفاده و فساد بیشتر میشود و نه برعکس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک ایرانخودرویی بود که همیشه مثبت بود. عینهو همین صندوقهای درپیت فعلی
یعنی هر روز چند درصدی مثبت بود.
گاه گداری هم نوسان درست حسابی میکرد.
حالا به خاطر اخبار یا گزارشهاش.
ااینطوری نبود که بازار را بکشن پایین نیست و نابود کنند و بعد براش امامزاده بسازن !!!
ببخشید تکنیکال از چه زمانی علم محسوب شده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارادت
جان جی مورفی برا اینکه گولم بزنه که کتابشو بخرم....دست کم دوبار از واژه ساینس به جای انالیز استفاده کرده....منم ساده....رفتم خریدم...
تقریبا 20ساله دارن سرم کلاه میذارن....وجدان که ندارن...
از این به بعد بیشتر حواسمو جمع میکنم دوست عزیز....
جان جی مورفی برا اینکه گولم بزنه که کتابشو بخرم....دست کم دوبار از واژه ساینس به جای انالیز استفاده کرده....منم ساده....رفتم خریدم...
تقریبا 20ساله دارن سرم کلاه میذارن....وجدان که ندارن...
از این به بعد بیشتر حواسمو جمع میکنم دوست عزیز....
ببخشید تکنیکال از چه زمانی علم محسوب شده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارادت
درود و ارادت.
دو نوع علم داریم. علم تجربی و علم نظری.
در هر دو نوع استقراء حاکم است.. گرچه مواردی میتوان در فیزیک نوین سراغ گرفت که استقراء شکست خورده است.
باری .. هر دو نوع علم حاصل تجمیع و تدوین تجربیات تجربی و نظری است..
در تکنیکال میتوان تجربیات را ملاک قرار داد و این تجربیات گرچه یکسان نیستند اما با تقریب مناسبی میتوان ان را علم نامید..
ارادت و همیشه ارادت
درود و ارادت.
دو نوع علم داریم. علم تجربی و علم نظری.
در هر دو نوع استقراء حاکم است.. گرچه مواردی میتوان در فیزیک نوین سراغ گرفت که استقراء شکست خورده است.
باری .. هر دو نوع علم حاصل تجمیع و تدوین تجربیات تجربی و نظری است..
در تکنیکال میتوان تجربیات را ملاک قرار داد و این تجربیات گرچه یکسان نیستند اما با تقریب مناسبی میتوان ان را علم نامید..
ارادت و همیشه ارادت
سلام وعرض ادب و احترام
زمانیکه حاصل نگرش و خروجی آن چندگانه است مفهوم علم و اطلاق آن سنخیت پیدا نمیکند
زمانیکه حاصل نگرش و خروجی آن چندگانه است مفهوم علم و اطلاق آن سنخیت پیدا نمیکند
ارادت
البته تخصصی در این زمینه ندارم....اما گمان کنم اگه ماتاریخ را علم در نظر بگیریم...شاید به قول دوستمون جناب ویون بتوان باتقریب تکنیکال راعلم فرض کرد...شاید هم رفتار شناسی تاریخی که در ناحیه علوم اجتماعی است....حتی شاید بتوان رگه هایی از روانشناسی رفتاری راهم در آن لحاظ کرد....حالا از ریاضیات محض وکاربردی آن هم نمیتوان چشم پوشی کرد....
ترس از مالیات و حذف یارانه، تقاضای دلار سهمیه ای را به بازار آزاد برگردانده است و با افزایش محدودیت ها در بازار توافقی فشار بر بازار آزاد زیاد خواهد شد
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر