کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام قربان
اين سايتي كه براي قيمت دلار شما معرفي كرديد درست كار مي كنه؟
مثلا الان دلار بيرون 35 تومنه ولي تو اين سايت ميگه 33!!!
سلام
بله، درسته. چند مدل دلار داریم؛
(1401/8/26)
آزاد: 35300
صرافی: 33500 [سقف سالانه: 2 هزار دلار]
اوراقی که اخیراً معرفی شد و از هفتۀ آینده بانکها ارائه میکنند: نرخ مشابه با مورد بالا با سررسید 3 ماهه [سقف: 4 هزار دلار]
مسافرتی از نوع هوایی و زمینی با بلیت و پاسپورت: به ترتیب 500 و 300 یورو بر پایۀ دلار حدود 28 الی 30 هزار تومانی (رقم دقیق رو نمیدونم)
نیما، حواله، تِتِر و... هم که بحثش جداست.
اون سایتی که گذاشتم مربوط میشه به مورد دوم (صرافی). دست بر قضا چند روز پیش حوالی ساعت 9 صبح با یکی از دوستان از بانک اومدیم بیرون و اونجا یک صرافی بود که پشت شیشه زده بود میتونید از طریق my.ice.ir ثبتنام کنید. رفیق ما همونجا با موبایل ثبتنام کرد (مشخصات فردی، میزان دلار مورد نیاز، صرافی مورد نظر) و درجا هم تحویل گرفت. فکر میکردم مثل گذشته که از ساعت 11 به بعد نرخ میاومد، اینبار هم بهش میگن برو بعداً بیا، ولی همون لحظه دادن.
سلام
منظورم مدلهاي مختلف فروش دلار نبود.
اگر من الان داخل صرافي اين سايت بشوم و از طريق my.ice.ir ثبت نام نكرده باشم(چون فرموديد "مي تونيد")آيا حضورا به من دلار 33 مي دهد
يا حتما بايستي در اين سايت ثبت نام بكنم و از طريق اين ساين فقط 2000 تا با قيمت 33 به من مي دهد؟
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سلام
منظورم مدلهاي مختلف فروش دلار نبود.
اگر من الان داخل صرافي اين سايت بشوم و از طريق my.ice.ir ثبت نام نكرده باشم(چون فرموديد "مي تونيد")آيا حضورا به من دلار 33 مي دهد
يا حتما بايستي در اين سايت ثبت نام بكنم و از طريق اين ساين فقط 2000 تا با قيمت 33 به من مي دهد؟
این سایت، صرافی نیست. صرفاً واسط بین مشتری و صرافیهاست. موقع ثبتنام، فهرستی از صرافیهای شهر شما رو نمایش میده که باید از داخلش انتخاب کنید. اون صرافیای که رفیق ما ازش گرفت، گفت فقط و تنها در صورتی که در سایت ثبتنام کرده باشید میتونیم بهتون بفروشیم. از طرفی دو، سه صرافی نزدیک منزل ما که پیش از این همیشه دهها نفر جلوی درب ورودش تجمع میکردن هم در این یکی، دو هفته خلوت شدن. احتمالاً به این خطر که اونها هم فقط از طریق ثبتنامِ قبلی فروش دارن. حالا ممکنه صرافیهای کوچکتر و گمنامتری هم باشن که بدون ثبت در سایت بفروشن. اطلاعی ندارم. اگر احیاناً به خاطر ثبت نشدن اطلاعات در سامانه دارید میپرسید، در نهایت فرقی نمیکنه. اگر حتی صرافی بدون ثبتنام در این سایت هم به شما دلار بده، تمامی مشخصات فردی و بانکی موقع خرید ثبت میشه و SMS میآد و در کل راهی برای «ثبت نشدن» اطلاعات نزد دولت وجود نداره. مگر اینکه شخص بیخیال این 2 هزار دلار (و اون 4 هزار دلار بانکی) بشه و در صورت نیاز، از بازار آزاد خریداری کنه.
بیش از 60-70 درصد افراد مال خودشونه که میان جلوی صرافی ها شلوغ میکنند و بعد مردم عادی را میشکند طرف صرافی ها.
اکثر مردم عادی اصلاً چنین پولهایی ندارند.
اگر بانک مرکزی واقعاً اینقدر دلار دارد پس واسه چی دلار 35 هست؟
اگر هم ندارید که میدونیم ندارید این بچه بازی ها واسه چیه؟؟
شاید یک هفته دو هفته یا یک ماه سرگرم کند مرردم را ولی بعدش چی؟
چیزی که مسلمه اینها دوست دارند همه چی را خودشان رقم بزنند.
هیچی دست مردم و کسبه و صنایع نیوفتذ.
خودشان ببرند بالا و بیاورند پایین.
یادتونه مرداد 99 که مردم به صورت گسترده وارد بازار سرمایه شدند و انچنان ترسی افتاد بینشان.
چون این قدرت بود.
اگر منهدمش نمیکردند .این عمق بازار میتوانست برای خودش تصمیمگیر باشد.
در هر صورت خود کرده را تدبیر نیست.
ترسو مرد
دقیقا
مردم میتونستند یک یک شرکتها رو از دست حقوقی ها در بیاورند
دقیقا به این دلیله دولت مخالف داغ شدن بورسه
فکر کنید مردم بیایند هر چی دولت و تفاله های حقوقی اش سهم ایرانخودرو دارن رو بخرن ولو نفری تنها ۱۰ هزار سهم!
۱ میلیون سهامدار میتونند ۱۰۰ میایارد سهم بخرن! و خیلی از حقیقی ها این وسط صد ها میلیونی بخرند
این امر به کل سهمها تسری پیدا خواهد کرد
دقیقا
مردم میتونستند یک یک شرکتها رو از دست حقوقی ها در بیاورند
دقیقا به این دلیله دولت مخالف داغ شدن بورسه
فکر کنید مردم بیایند هر چی دولت و تفاله های حقوقی اش سهم ایرانخودرو دارن رو بخرن ولو نفری تنها ۱۰ هزار سهم!
۱ میلیون سهامدار میتونند ۱۰۰ میایارد سهم بخرن! و خیلی از حقیقی ها این وسط صد ها میلیونی بخرند
این امر به کل سهمها تسری پیدا خواهد کرد
حقوقی مثل خر دارد از حقیقی بار میکشد.
هر کسی هم میداند که کل بازار در دست شستا و وبانک و بانکهای دیگر و تدبیرها هستند. به عبارتی دولتی و فوق دولتی.
نظر