کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک تجربه ای که فعالین این حوزه دارند و باعث میشه برای خرید دچار تردید شوند همین بالا بردن ناگهانی ارز است. ظاهرا توافقی امروز اوردن بالای ۴۱
براساس تجارب گذشته ای که دارند معمولا وقتی چنین اتفاقی صورت میگیرد بعدش یک ریزش از سقف قیمتی صورت گرفته. حالا باید دید تاریخ تکرار میشود یا نه ما رانت اطلاعاتی از وضعیت نداریم!!!!
البته این مورد در دولت های گذشته اتفاق افتاده نامشخص دولت فعلی هم چنین برنامه ای رو دنبال میکند یا خیر
این حجم حضور مردم برای خرید دلار و سکه و طلا برای من تو پاساژی که بودم عجیب و بیسابقه بود.
دورد دوست عزیز
هر موقع افراد عادی به سمت کالای هجوم میبرنند باید از اون کالا فرارکرد
به نظرم مثل سال1399 که مردم هجوم اوردند بورس باعث ریزش شدید شد
الان هم تو سکه وطلا ودلار مردم هجوم اورند وباعث ریزش سکه ودلار خواهند شد
و دولت نوسان خوبی از مردم خواهد گرفت
دورد دوست عزیز
هر موقع افراد عادی به سمت کالای هجوم میبرنند باید از اون کالا فرارکرد
به نظرم مثل سال1399 که مردم هجوم اوردند بورس باعث ریزش شدید شد
الان هم تو سکه وطلا ودلار مردم هجوم اورند وباعث ریزش سکه ودلار خواهند شد
و دولت نوسان خوبی از مردم خواهد گرفت
دقیقا
همون جا یاد زنبیل به دستان در صف جلو دفاتر پیشخوان افتادم.
ولی خب در این چند سال کم نبوده مواردی که چنین صف هایی در مقابل صرافی ها ایجاد شده و در مقایسه با بورس برنده بودن.
برای ما بدون رانت ها فقط گذر زمان وضعیت مشخص میکند.
هرکی هم بیاد رو نمودار و حساب و کتاب و فلان بخواد جهت مشخص کند صرفا حدس و گمان. چه بالا چه پایینش صرفا شانسیه.
الان در مورد بورس هم از شاخص ۲۱۰۰ که بازار ریخت تو هر مرحله اومدن گفتن آره اینجا کف ولی بازم ریخت.
تو مورد آخری که پیش بینی ها درست درومد. همه در فضای مجازی پشت بازو گرفتن آی دیدی گفتم.
من خودم تو مرداد ماه کف بازار پیش بینی کردم. ولی اون کف به صورت فیک برای چند روز شکست و بعد خرکی اومد بالا.
پشت بازو گرفتن نداره. همه مون خطا میکنیم حسابی هم خطا میکنیم.
موارد زیادی داریم فلان سهم خریدن بعد حسابی از اون قیمت ها پایینتر اومده بعد چند ماه که قیمت برگشته و مقداری بالاتر رفته باز اومدن پشت بازو گرفتن آی دیدی گفتم آی دیدی گفتم.
خلاصه همه بدون استنثنا شاگرد بازارن استادی وجود ندارد.
من نیم ساعت پیش میدان فردوسی بودم از چند نفر سوال کردم . 42 هم می فروختند به نظرم مقداری ترسیده بودند !
کمی عرضه دلار زیاد بشه خیلی ها از ترس ریزش سنگین ممکنه تا 38 هزار هم بفروشند .
اگر دلار از ۲۵ به ۳۵ رسیده بود همه اعتراض داشتن به گرانی دلار ولی وقتی به ۴۵ میبرن و برمیگرده روی ۳۵ همه از ارزانی دولت خوشحال هم میشن. ولی در نهایت این کلاهبرداری و ابزار سفته بازی دولت هست که هر دفعه دلار را گران میکند ولی با عنوان کنترل و کاهش قیمت. دلار بالای ۳۰ که تا چند ماه پیش پذیرفتنی نبود، حالا شده آرزو !!
در حالیکه نرخ تورم مصرف کننده ۱.۰۲ درصد افزایش داشته و طبق محاسبات من نرخ دلار ۳۷۱۰۵ هست بانک مرکزی دلار را مصنوعی امکان داره تا ۴۵ برسونه بعدش تا عید دلار تا ۳۸ برسونه بشرطی که تورم ماهانه از این به بعد حدود یک درصد باشه
فکر می کنم دلار سقف خودش زده واقعا بازارها کشش بالای 45 ندارند
با تورم 46 درصد در سال تا اردیبهشت 1402 فرصت داریم تا از دلار 37 یا 38 استفاده کنیم
نظر