کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من بانک مرکزی و دولت زور اضافی می زنند برای ثبات نرخ ارز !!!! نوسانات نرخ ارز در ظاهر به خاطر مولفه های اقتصادی است لیکن ریشه اصلی رشد نرخ ارز و نوسانات آن کاملا موضوعات سیاسی و امور مربوط به سیاست خارجی است . تا زمانی که اون مسائل حل نشود به طور قطع و یقین تاکید می کنم قطع و یقین ! نرخ ارز همچنان صعودی و بی ثباتی همچنان ادامه دار خواهد بود .
به نظر من بانک مرکزی و دولت زور اضافی می زنند برای ثبات نرخ ارز !!!! نوسانات نرخ ارز در ظاهر به خاطر مولفه های اقتصادی است لیکن ریشه اصلی رشد نرخ ارز و نوسانات آن کاملا موضوعات سیاسی و امور مربوط به سیاست خارجی است . تا زمانی که اون مسائل حل نشود به طور قطع و یقین تاکید می کنم قطع و یقین ! نرخ ارز همچنان صعودی و بی ثباتی همچنان ادامه دار خواهد بود .
...این کنترل ها و بگیر ببندها برای مدیریت جو عمومی جامعه هست ..قیمت کالاهای اساسی .و سرمایه ای ...منعکس کننده قیمت واقعی دلار هست ...یا دقیق تر بگیم افت ارزش ریال هست ...
بنظر من دلار یه بالای اساسی زد و تا انتخابات دور بعدی توان رد شدن از این عدد رو نداره بزودی وقتی اکثریت متوحه شدن با شیب نزولی میره بسمت ۳۷-۳۷ تومن
و بورس با انرژی و شاداب تر خواهد شد و بی رقیب
بنظر من دلار یه بالای اساسی زد و تا انتخابات دور بعدی توان رد شدن از این عدد رو نداره بزودی وقتی اکثریت متوحه شدن با شیب نزولی میره بسمت ۳۷-۳۷ تومن
و بورس با انرژی و شاداب تر خواهد شد و بی رقیب
بخش عمده رشد بورس مدیون رشد دلار و انتظارات تورمی است . اگر دلار تثبیت شود از جذابیت بازار بورس هم کاسته خواهد شد .
هیچ برجامی نمی شه اگرم بشه کوتاه مختصر مثل دوره قبلی. تازه الان دنیا قطب غرب و شرق شده. جنگ عراق و الان جنگ اوکراین. ایرانم جبهه شرق. هزینه های حاکمیت هم که بالاست و دزدی و رانت ها و حقوق مزایاهای نجومی برقرار و پر صلابت. پس تورم هم سایه اش مستدام. الان فروش اخزا رسیده به ۱۴۰۴. تا آخر سال می رسه به ۱۴۰۵. یعنی درآمد چندین سال جلوتر پیش خور کردن.
الان معلوم نیست این نرخ توافقی دقیقا چی هست و بر چه اساس بدست میاد؟!!
الان قیمتی که سایت بازار متشکل ارزی برای دلار اعلام کرده با قیمت بازار کمتر از 1000 تومان تفاوت داره و عجیبه که قیمت یورو را بالاتر از بازار آزاد اعلام میکنه!
خوب این یعنی چی؟ چرا یورو را باید اینقدر بالا اعلام کنه؟ با این اوضاع، دیگه این سهمیه 2000 یورویی ثبت نامی برای چیه؟!!
خودشون را مسخره کردن یا مردم را؟! dollar2_1401-10-18_rwah.jpg
نظر