فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

45.100

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8863

البته من رشد اصلی دلار را تا 58.200 میبینم.

و به نظر میرسد کفش 45.112 باشد !!

حال حساب کن شاخص را

ورای 2.4 میلیون.

چه خبر از بهرام خان؟

نظر

• shimaalovelygirl
        ستاره دار (1)
        • Jul 2022
        • 1124

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        البته من رشد اصلی دلار تا 58.200 میبینم.

و به نظر میرسد کفش 45.112 باشد !!

حال حساب کن شاخص را

ورای 2.4 میلیون.
        آقای گالیور تحلیل شاخص هموزن را یکی از اساتید گرامی در تاپیک بغل قرارداده ولی من هیچی نفهمیدم ازش.میشه شما زحمت بکشید با زبان ساده بیان کنید که چرا باید هموزن این

مدلی با خاک یکسان شود؟با تشکر از شما

درود
        در جواب سوال شما عرض کنم موج اصلاحی که تموم شده قرار نیست که تا ابد مث یک خط راست بالا بریم....سهم ها و شاخص ها باید استراحت و اصلاح کنند فرصت ورود مجدد بدهند...پس در آینده باید منتظر شکار باشیم
        اینکه گفتم کمک حال باشیم برای تصمیم بهتر در اینده....شاخص کل هنوز سناریو تکمیل نیست بخاطر همین باید زمان بدیم تکمیل کند و من وارد بازی شاخص کل نخواهم شد

من تحلیلم رو زدم...از بازار هم خروج زدم (15 درصد فقط اونم نوسانی) و اینجا هم گفتم کما اینکه اشتباه باشه اشکالی نداره همین دیدگاه های مختلف هست روند بازار ها رو می سازد....نتیجه رو در آینده خواهیم دید

در مورد هم وزن فعلا سناریو زیر رو احتمال میدم ...سناریو اول شتابدار هست با موج 3 ممتد که زمان موج 4 اصلاحی زمانبر تر خواهد شد و اینکه چقدر از موج 3 را اصلاح کند میشه هدف موج 5 را تخمین زد

سناریو دوم هم بصورت زیگزاگ هست که اینجا تموم بشه که احتمال این سناریو کمتر هست فعلا باید جلو بریم

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

شاخص با دلار بالای ۴۰ باید بالای ۲.۷۰۰ باشه، و این را خوب میدونن و بازی سهم ها در قیمت های فعلی همه برای جمع کردن هست.
          حتی ممکنه چند ماه بازی را ادامه بدن ولی با قیمت های فعلی دلار، صعود شاخص به محدوده ۳ میلیون حتمی هست.
          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/01/23, 14:02.

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4926

به نظر شما ایا دلار میتواند تا 20 روز دیگر از 45 هرار تومان به 35هزارتومان ریزش داشته باشد؟

نظر

• ordeal
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 608

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
              به نظر شما ایا دلار میتواند تا 20 روز دیگر از 45 هرار تومان به 35هزارتومان ریزش داشته باشد؟
              دلار کف و سقفش برای امسال ۳۹ و ۴۷ هست اگر منظورتان برای ۲۲ بهمن هست خیلی بعید زیر ۴۰ بیاد
              اول دفتر به نام ایزد دانا
              صانع پروردگار حی توانا

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

همتی: با تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی، تثبیت بلندمدت نرخ ارز مقدور نخواهد بود / با توجه به شرایط بسیار سخت اقتصادی، افزایش شدید مالیات ‌ها آثار نامطلوبی در جامعه دارد

همتی،رییس کل پیشین بانک مرکزی نوشت: لایحه بودجه ارائه شده برای سال ۱۴۰۲، متأسفانه همچنان اشکالات همیشگی ساختاری را در بر دارد و ویژه گی های یک سند مالی محکم و متوازن برای دخل و خرج سالانه دولت را ندارد . تاکید بر درآمدهای غیر قابل تحقق و فروض غیر واقعی و رشد نامتوازن هزینه های جاری، کسری پنهان بودجه و نیز تاکید بیش از حد بر مالیات، از مشخصات لایحه بودجه است. با توجه به شرایط بسیارسخت اقتصادی مردم، افزایش شدید مالیات ها می تواند آثار نامطلوبی در جامعه داشته باشد.

عبدالناصر همتی، رییس کل پیشین بانک مرکزی با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود، نکاتی را درباره لایحه بودجه ۱۴۰۲ و وضعیت تورم، نرخ ارز و نرخ بهره نوشت.

وی نوشت: لایحه بودجه ارائه شده برای سال ۱۴۰۲، متأسفانه همچنان اشکالات همیشگی ساختاری را در بر دارد و ویژه گی های یک سند مالی محکم و متوازن برای دخل و خرج سالانه دولت را ندارد . تاکید بر درآمدهای غیر قابل تحقق و فروض غیر واقعی و رشد نامتوازن هزینه های جاری، کسری پنهان بودجه و نیز تاکید بیش از حد بر مالیات، از مشخصات لایحه بودجه است. با توجه به شرایط بسیارسخت اقتصادی مردم، افزایش شدید مالیات ها می تواند آثار نامطلوبی در جامعه داشته باشد.
                علت العللِ معضل تورم مزمن و درد بی درمان اقتصاد ایران زیاده خواهی و زیاده خرجی دولت ها بوده و هست که به صورت همان کسری بودجه سالانه و عملیات فرا بودجه ای ظهور پیدا می کند، این موضوع در یک دهه اخیر با فشار تحریمها وکاهش شدید درآمدهای ارزی افزایش یافته است .

بانک مرکزی باید قدرت پاس نکردن چک های بی محل دولت را داشته باشد ، اما در کشور ما روند امور و تأمین مالی به نحو دیگری است. تا زمانی که رابطه مالی دولت و بانک مرکزی و درآمدهای نفتی اصلاح اساسی نشود تغییر جدی را در این خصوص نخواهیم دید. بطور مثال، نهادها و وزارتخانه ها ، حتی نهادهای نظارتی، شب عید همه از بانک مرکزی پی گیرند تاتخصیص های بی محل را به نحوی از محل پول پر قدرت تامین کنند. که این خود بخشی از همان حکمرانی غلط اقتصادی است.

عامل اثر گذار دیگر بر تورم معضل ناترازی روبه تزاید بانک‌ها است و تا فکر جدی برای رفع این مشکل مزمن بیش از دو دهه گذشته، چه در بانکهای خصوصی وچه در بانکهای دولتی نشود، تاثیر این عامل درتورم تداوم خواهد داشت.بر اساس آخرین گزارش آماری اضافه برداشت بانکها از بانک مرکزی از رقم۱۶۰ هزارمیلیاردتومان عبور کرده است.این رقم بی‌سابقه است. بعلاوه، نتیجه «ریپو»، یعنی ارائه اوراق دولتی نزد بانکها به بانک مرکزی جهت دریافت منابع موردنیاز،که یک انبساط پولی است درپایان دی ماه ،به رقم ۱۱۲ هزارمیلیارد تومان رسیده است.
                بنابراین، در پایان دی ماه جمع برداشت بانکها از دو روش به رقمی بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان میرسد که حتماً پایه پولی را ،که در واقع همان چاپ پول پرقدرت است، افزایش میدهد.این میزان برداشت بانکها بتدریج با عدد ۸ ضریب فزاینده نقدینگی، منجر به حجم بیشتری از نقدینگی میشود و اگر همانطور که قبلا نیز تذکر دادم، چاره جویی نشود، براساس منطق علم اقتصاد، و با توجه به نرخ رشد پایین اقتصادی، نتیجه اش بالا رفتن سطح قیمتها یعنی تورم خواهد شد.با توجه به محدودیت های ارزی، تورم حاصله میتواند فشار بر بالا رفتن نرخ ارز را هم تشدید کند .
                کنترل نرخ ارز در گرو چاره جویی برای تورم است . تا زمانی که رشد پایه پولی و رشد حجم نقدینگی در حدود ۳۵-۴۰ درصد باشد و نرخ تورم در محدوده ۴۰-۵۰ درصد بماند وچاره جویی نشود، بدون تزریق قابل توجه ارز، تثبیت بلندمدت نرخ ارز مقدور نخواهد بود.که البته این روش تثبیت بدون حل معضل تورم بالا،باعث تقویت نرخ حقیقی ارز و موجب تحدید صادرات و تولید و تشدید واردات و خروج سرمایه خواهد شد.

از نظر تئوری، برای کنترل تورم باید سیاست پولی انقباضی باشد و این یعنی باید نرخ بهره واقعی مثبت شود تا در کنار سایر اقدامات شاید بتوان در کوتاه مدت نرخ تورم را مهار کرد. لازمه این سیاست نیز این است که تکلیف بانکهای ناتراز مشخص شودتا بالابردن نرخ سود بتواند موجب کاهش تقاضا و فشار تورمی بشود. در چنین شرایطی، به صورت جدی باید ترازنامه بانکها را کنترل و مراقب کرد و از ذخایر بانک مرکزی محافظت نمود و تلاش جدی در کم کردن انبساط ترازنامه بانک مرکزی به عمل آورد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

دلار متشکل ارزی 435,000
                  زمان اعلام 11.30
                  نرخ پایانی روز قبل :393,762
                  @};-@};-/:.Heart.:/

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

سامانه «ناخدا» یا همان سامانه‌‌ نظام مدیریت خدمات ارز ایران قرار است تا دو هفته دیگر راه‌‌اندازی شود و ارز خدماتی و غیر بازرگانی که مصارف ۳۸ گانه‌‌ای دارد را تامین کند
                    در سامانه ناخدا نیازهای ارزی خدماتی و غیر‌بازرگانی که ۳۸ مصداق برای آن در بانک مرکزی تعریف شده است، تامین خواهد شد. محل تامین این ارز، بازار مبادله ارز و طلا خواهد بود و قیمت آن نیز بر مبنای نرخ بازار متشکل ارزی است. ارز درمانی، ارز ماموریت، امور دانشجویی، فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی و فرصت تحقیقاتی دانشجویان و هزینه‌‌های درمانی اعضای هیات علمی، حق عضویت و حق ثبت‌نام در سازمان‌‌ها و مجامع بین‌‌المللی و محافل علمی و هزینه چاپ مقالات علمی در خارج از کشور، هزینه شرکت در نمایشگاه‌‌های خارج از کشور، حق‌‌الوکاله در رابطه با دعاوی خارجی، اصل و سود سرمایه‌‌گذاری خارجی، هزینه فدراسیون‌‌های ورزشی و کمیته‌‌های متولی ورزشی، هزینه دفاتر خارج از کشور، هزینه اجاره و اشتراک شبکه‌‌های اطلاعاتی‌(اینترنت، رویترز و...)، هزینه برگزاری همایش‌‌های بین‌‌المللی، هزینه انجام آزمایش‌‌های علمی و فنی، انتشار آگهی در خارج از کشور و دریافت گواهی‌‌های بین‌‌المللی‌(استاندارد، کیفیت و...)، هزینه خرید امتیاز پخش فیلم و دریافت‌‌های ماهواره‌‌ای و ارتباطی، هزینه‌‌های شرکت‌‌های بیمه ایرانی، هزینه اعزام زائرین به عمره مفرده و عتبات عالیات‌(عراق)، هزینه ثبت‌نام جهت شرکت در آزمون‌‌های بین‌‌المللی از جمله TOEFL، GRE، IELTS و... که توسط سازمان سنجش آموزش کشور در داخل کشور برگزار می‌‌شود، بخشی از مصارف خدماتی ارز هستند.

نظر

• سهامدار خرد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 2323

اگه واقعا چشم انداز دلار به نظر اکثریت روند صعودی داره چرا سهام و بخصوص سهام دلار غیر نفتی درجا واحیانا منفی هستند
                      یه چیزی اینجا جور درنمیاد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2779

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                        اگه واقعا چشم انداز دلار به نظر اکثریت روند صعودی داره چرا سهام و بخصوص سهام دلار غیر نفتی درجا واحیانا منفی هستند
                        یه چیزی اینجا جور درنمیاد
                        فعلا جو انداختند رو دلار و طلا تا دولت ارز و طلا و سکه رو نقد کنه و کسری بودجه رو تامین کنه...بعد دلار تا ۴۰ میاد پایین

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8863

44.230

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1319

روح جعفر بسم الله میگه

دلار آزاد حدود 50

دلار صادراتی حدود 40

دلار اساسی حدود 30

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8863

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                              آقای گالیور تحلیل شاخص هموزن را یکی از اساتید گرامی در تاپیک بغل قرارداده ولی من هیچی نفهمیدم ازش.میشه شما زحمت بکشید با زبان ساده بیان کنید که چرا باید هموزن این

مدلی با خاک یکسان شود؟با تشکر از شما

درود
                              در جواب سوال شما عرض کنم موج اصلاحی که تموم شده قرار نیست که تا ابد مث یک خط راست بالا بریم....سهم ها و شاخص ها باید استراحت و اصلاح کنند فرصت ورود مجدد بدهند...پس در آینده باید منتظر شکار باشیم
                              اینکه گفتم کمک حال باشیم برای تصمیم بهتر در اینده....شاخص کل هنوز سناریو تکمیل نیست بخاطر همین باید زمان بدیم تکمیل کند و من وارد بازی شاخص کل نخواهم شد

من تحلیلم رو زدم...از بازار هم خروج زدم (15 درصد فقط اونم نوسانی) و اینجا هم گفتم کما اینکه اشتباه باشه اشکالی نداره همین دیدگاه های مختلف هست روند بازار ها رو می سازد....نتیجه رو در آینده خواهیم دید

در مورد هم وزن فعلا سناریو زیر رو احتمال میدم ...سناریو اول شتابدار هست با موج 3 ممتد که زمان موج 4 اصلاحی زمانبر تر خواهد شد و اینکه چقدر از موج 3 را اصلاح کند میشه هدف موج 5 را تخمین زد

سناریو دوم هم بصورت زیگزاگ هست که اینجا تموم بشه که احتمال این سناریو کمتر هست فعلا باید جلو بریم

نه به این که به خاطر اشتباه خودم در سال 99 با خاک یکسانم کردی.
                              نه این که الان نظرم را میخواهی !؟

رفاه را خریدی؟
                              من روی وثوق هم مثبتم.

رفاه تک سهم بودم.
                              قبل منفی خارج شدم و نشستم واسه شکار گدنا.
                              گدنا هم امروز خروج زدم.

ولی یک مقدار تابان نیرو سپاهان گرفتم که گزارش بدی داد.
                              تکنیکالش خوب بود و متاسفانه نشستم پاش و منتظر تکمیل موج 4 و آغاز موج 5 صعودی بلند مدتش هستم.

همه اوردرها نمیتونه صرفاً سود و منفعت باشه.
                              تو جنگ و دعوا هم نمیتونی فقط طرف را بزنی.
                              مشت هم میخوری چه بسا موشک و تیر.

امروز سیمانی ها چطور بودند!؟

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8863

نظر

در حال کار...
                                X