دلار را بالای 100 هزار تا 3520 هم میدهند
فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
-
-
-
شاهین جان مردم عجیبی هستیم یک روز میگفتیم مگه میشه دلار 2000 تومان بشه امروز میگیم اینشاالله دلار بشه 2000 تومان همه یه نفسی بکشن امیدوارم یک روزی ایرانی اصیل بشیم وبه خود واقعی برسیم آن وقت آرزو کنیم که به انسانیت برسیم
پاینده وپیروز باشی شاهین جانمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
...اگر این دلار اومد زیر 3200 من اسممو میزارم مندسن....هنوز اتفاقی نیافتاده و گشایشی حاصل نشده بزودی هیجان این اخبار خوش ناشی از مذاکرات فروکش میکنه و واقع بینی نبود دلار کاغذی و زهر تحریمهایی که تازه یواش یواش داره اثراتش ظاهر میشه قیمت واقعی دلار رو معلوم میکنه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...اگر این دلار اومد زیر 3200 من اسممو میزارم مندسن....هنوز اتفاقی نیافتاده و گشایشی حاصل نشده بزودی هیجان این اخبار خوش ناشی از مذاکرات فروکش میکنه و واقع بینی نبود دلار کاغذی و زهر تحریمهایی که تازه یواش یواش داره اثراتش ظاهر میشه قیمت واقعی دلار رو معلوم میکنه....
نظر
-
....عزیزم مثلا چند نمونه ازا ین سهام دلاری رو معرفی کنید....
...کنور...؟؟؟...باتوجه به طرح توسعه و فروش با قیمتی حداقل 10 درصد پایین تراز فی جهانی....
....یا فولاد...یا فملی...یا کچادو کگل که اصلا فروش صادراتی ندارندکگل یه مقدار کم....تا همین یکی دوماه پیش صحبت این بود که بازار به اندازه رشد دلار بازدهی مورد انتظار رو نداشته در ضمن همه شرکتها سود خودشونو محتاطانه دیدن....
...من با نظر شما موافق نیستم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
نظر
-
بازار طلا و دلار به این راحتی ها ریزش نمیکند ! توافق نزدیک است !
دلار بالای 1 خط را 3460 هم میدهند.
نقدی سکه را 1355 هم میدهند
نظر
-
-
-
ساعت 14:30بازار سبزه ميدون
دلار فروش3440تا 3460 خريد 3360 تا 3380
سكه فروش 1340تا 1345 خريد 1290 تا 1295
آبشده فروش 569خريد 559
نظر
-