فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8706

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    تکبیررررررر
    عاشقتم

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3048

سلام وعرض ادب واحترام

هر نوشته ای زمانی ارزش پیدا میکند که بار علمی داشته باشد
      از نظر بنده کاهش قیمت ارز و جذاب بودن قیمت اکثر سهام بنگاه های اقتصادی بازار سرمایه موجبات رشد بازار سرمایه را رقم خواهد زد

ارادت

نظر

• سهامدارعمده
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1198

روزهای آینده متوجه خواهید شد چرا تتر با اختلاف زیاد از دلار داره معامله میشه اونم هر روز با درصد بالا
        جناب طیب فکر نکنم دیگه ببینمت ولی اگه عمری باقی بود و سایتی همینجا همو خواهیم دید بای
        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

بله بار علمی
          ولی همه چی تو کتب و آکادمی ها نیس .
          از نشانه ها وگراها و خروج پرقدرت اصحاب قدرت و ثروت و یکه تازان که حرف اول رو تو ایران میزنن نتیجه حاصل شد که بعدا اینم تو کتب چند سال آینده تدریس خواهد شد.و به تجارب شما افزوده .
          منتظر مینشینیم.یا علی
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
            عاشقتم
            خداعاقبتمون رو بخیرکنه

تازه گیا خیلی عاشق میشی

یک وقت از دکترزیبائی برات بگیرم

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8706

بگیر

شاید عروقمون بعد سال 99 بالاخره باز شد !!

بالاخره نگفتی این ربع سکه ها تاریخ تحویلشون کی هست !!؟؟

آیا الان میشه فروختشون !!؟؟

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1468

بگیر

شاید عروقمون بعد سال 99 بالاخره باز شد !!

بالاخره نگفتی این ربع سکه ها تاریخ تحویلشون کی هست !!؟؟

آیا الان میشه فروختشون !!؟؟
                خبرندارم

مگه گرفتی؟

من فقط توکارسک تمامم

3روزپیش 29 خریدم

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8706

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                  خبرندارم

مگه گرفتی؟

من فقط توکارسک تمامم

3روزپیش 29 خریدم
                  عاشقتم

5 پهلوی هم داری !!؟؟

الان نصف سکه ها تقلبیه که حتی استاداش هم نمیتوانند شناسایی کنند.

سکه فقط سکه قدیم.

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

درود
                    دیدم که دوستان صحبت از آشفتگی تحلیل ها کرده اند...که دوستی گفته اگر دلار بالا برود بورس صعود میکند....اگر دلار ریزش کند برای بورس بهترتر! است....

و داستان تناقضی که همواره بین قیمت دلار و بورس هست! و گاهاً دوستان به تحلیلی که خودتناقض نباشد نمیرسند! یکی میگوید باید بورس را صعودی کنند تا دلار را کنترل کنند...یکی میگه دلار رفته بالا پس چرا بورس نمیره بالا:D

ولی به یک معنی همه این صحبتها درست است! فقط نیاز به دقت دارد!

یادآوری میکنم: در درازمدت طبق اصل خلل ناپذیر همه کالاها خود را با تورم عمومی تنظیم میکنند. بنابراین دلار که شاخص مناسبی از تورم است وقتی رشد کند قطعا بقیه بازارها هم با آن همسو خواهند بود و بورس هم قاعدتا صعود خواهد کرد..... اگر کسی شک دارد به این اصل خوب به تاریخ ده بیست سال قبل یک نگاهی بیندازد:D

ولی در شرایط عادی و در کوتاه مدت و بخصوص شرایط استنایی ملتهب (جنگ و ناآرامی و ....) داستان اندکی پیچیده میشود! در این شرایط و در کوتاه مدت شرایط دلار و طلا و کالاهای بادوام داستان متفاوتی با سایر کالاهای سرمایه ای پیدا میکند ( فعلا در شرایط مشابه این هستیم!)

سخن کوتاه کنم!

حالت اول و محتمل: اگر فردا و فرداها (روزهای آخر سال) رخداد و اخبار بسیار خاصی نباشد (محتمل ترینش را من اعتصاب بازار میدونم و یا شلوغی داخل تشدید نشود...یا تیر و ترقه ای در نشود) آنگاه با احتمال بسیار بالا دلار در محدوده 50هزار تومن نوسان خواهد زد و میتوانیم بگوییم که سقف میان مدت دلار (همین 54 تومن امروز 5اسفند) رویت شده. تایید این امر شرایط هیجانی قیمت امروز دلار بود(با دیروز و پریروز فرق داشت...و این یعنی سقف جدید داره تشکیل میشه ) فوقش یکی دو روز نوسان سنگین صعودی بزنه و بعدش اصلاح تا محدوده 50 و احتمالا زیر 50هزار تومن.

من این حالت را محتمل میدونم. بنابراین از فردا اگر التهاب نداشته باشیم باید منتظر یک صعود نسبتا شارپ در بورس باشیم. اونم در حالی که دلار نوسانهای نزولی داره.

حالت دوم:
                    اگر فردا و فرداها التهابات داشته باشیم....هیچ تحلیلی قابل اتکا نیست! ولی حدس میزنم شرایط بحرانی میشه و دلار و طلا و کالاهای بادوام قیمتهای نجومی تر و بورس به فناتر میره!
                    این حالت دوم که عرض میکنم طی دو سه هفته اخیر بازار باهاش درگیر هست..یعنی در این فضا هستیم . و بازار یه جورایی به پیشواز این التهاب رفته....و شروع این التهاب هم قطع جریان دلار از عراق بود! و قبلش امارات. (تحریمهایی که بایدن چشم پوشی میکرد و این بزهای اخوش! فکر میکردند که نیازی به مذاکره ندارند و هی میامدند پوز میدادند که درامدهای ارزی کشور کلی بالا هم رفته!!!! ولی تیم بایدن فعلا گفته تحریمها اجرایی بشه و اینا تازه به خودشون امدن بی عقل ها! )

یک نگاهی به اخبار بندازید متوجه التماسهای تلویحی دولت محرومان برای مذاکرات میشید! ولی این طرف غربی هست که میگه دیگه مذاکرات در دستور کار نیست! بگین غلط کردیم:D ولی من فکر میکنم چاره ای جز یک توافق نیست..
                    و بهترین حالت این هست که طی هفته های آتی خبرهایی از نوعی توافق ضعیف شنیده بشه. دوستان خاطرشون باشه از دو سه سال قبل این مخلص بر این باور بودم که برجام و توافق نخواهد شد ولی یک توافقی به مراتب ضعیف تر از برجام در دسترسه!

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
                    ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم:D
                    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/02/25, 01:04.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      درود
                      دیدم که دوستان صحبت از آشفتگی تحلیل ها کرده اند...که دوستی گفته اگر دلار بالا برود بورس صعود میکند....اگر دلار ریزش کند برای بورس بهترتر! است....

و داستان تناقضی که همواره بین قیمت دلار و بورس هست! و گاهاً دوستان به تحلیلی که خودتناقض نباشد نمیرسند! یکی میگوید باید بورس را صعودی کنند تا دلار را کنترل کنند...یکی میگه دلار رفته بالا پس چرا بورس نمیره بالا:D

ولی به یک معنی همه این صحبتها درست است! فقط نیاز به دقت دارد!

یادآوری میکنم: در درازمدت طبق اصل خلل ناپذیر همه کالاها خود را با تورم عمومی تنظیم میکنند. بنابراین دلار که شاخص مناسبی از تورم است وقتی رشد کند قطعا بقیه بازارها هم با آن همسو خواهند بود و بورس هم قاعدتا صعود خواهد کرد..... اگر کسی شک دارد به این اصل خوب به تاریخ ده بیست سال قبل یک نگاهی بیندازد:D

ولی در شرایط عادی و در کوتاه مدت و بخصوص شرایط استنایی ملتهب (جنگ و ناآرامی و ....) داستان اندکی پیچیده میشود! در این شرایط و در کوتاه مدت شرایط دلار و طلا و کالاهای بادوام داستان متفاوتی با سایر کالاهای سرمایه ای پیدا میکند ( فعلا در شرایط مشابه این هستیم!)

سخن کوتاه کنم!

حالت اول و محتمل: اگر فردا و فرداها (روزهای آخر سال) رخداد و اخبار بسیار خاصی نباشد (محتمل ترینش را من اعتصاب بازار میدونم و یا شلوغی داخل تشدید نشود...یا تیر و ترقه ای در نشود) آنگاه با احتمال بسیار بالا دلار در محدوده 50هزار تومن نوسان خواهد زد و میتوانیم بگوییم که سقف میان مدت دلار (همین 54 تومن امروز 5اسفند) رویت شده. تایید این امر شرایط هیجانی قیمت امروز دلار بود(با دیروز و پریروز فرق داشت...و این یعنی سقف جدید داره تشکیل میشه ) فوقش یکی دو روز نوسان سنگین صعودی بزنه و بعدش اصلاح تا محدوده 50 و احتمالا زیر 50هزار تومن.

من این حالت را محتمل میدونم. بنابراین از فردا اگر التهاب نداشته باشیم باید منتظر یک صعود نسبتا شارپ در بورس باشیم. اونم در حالی که دلار نوسانهای نزولی داره.

حالت دوم:
                      اگر فردا و فرداها التهابات داشته باشیم....هیچ تحلیلی قابل اتکا نیست! ولی حدس میزنم شرایط بحرانی میشه و دلار و طلا و کالاهای بادوام قیمتهای نجومی تر و بورس به فناتر میره!
                      این حالت دوم که عرض میکنم طی دو سه هفته اخیر بازار باهاش درگیر هست..یعنی در این فضا هستیم . و بازار یه جورایی به پیشواز این التهاب رفته....و شروع این التهاب هم قطع جریان دلار از عراق بود! و قبلش امارات. (تحریمهایی که بایدن چشم پوشی میکرد و این بزهای اخوش! فکر میکردند که نیازی به مذاکره ندارند و هی میامدند پوز میدادند که درامدهای ارزی کشور کلی بالا هم رفته!!!! ولی تیم بایدن فعلا گفته تحریمها اجرایی بشه و اینا تازه به خودشون امدن بی عقل ها! )

یک نگاهی به اخبار بندازید متوجه التماسهای تلویحی دولت محرومان برای مذاکرات میشید! ولی این طرف غربی هست که میگه دیگه مذاکرات در دستور کار نیست! بگین غلط کردیم:D ولی من فکر میکنم چاره ای جز یک توافق نیست..
                      و بهترین حالت این هست که طی هفته های آتی خبرهایی از نوعی توافق ضعیف شنیده بشه. دوستان خاطرشون باشه از دو سه سال قبل این مخلص بر این باور بودم که برجام و توافق نخواهد شد ولی یک توافقی به مراتب ضعیف تر از برجام در دسترسه!

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
                      ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم:D

مهدی جان دروود
                      بسیار زیبا بود
                      مخصوصا بزهای اخوش اش?

نظر

• bourse-ziba
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 109

به نظر میاد خط ماشه را رد کرده !!!

حالا که رد کرده هدف بعدی چنده؟

نظر

• amir12
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 704

قالیباف درباره جلسه غیرعلنی پیرامون نوسانات ارز: به جمع‌بندی خوبی رسیدیم

/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/ آدم میمونه با کدوم قسمت از اعضای بدنش به این فرمایشات بخنده !!!

نظر

• farzadi
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 134

قیمت لحظه‌ای دلار تهران, [25/02/2023 11:37]
                            دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,220 معامله شد✅
                            دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,200 خــریـدار?
                            دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,250 فروشنده?

درهم 15,200 تومن * 3.67 = 55,784 تومن قیمت واقعی دلار

نظر

• سبحان 10
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1149

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
                              دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,220 معامله شد✅
                              دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,200 خــریـدار?
                              دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,250 فروشنده?

درهم 15,200 تومن * 3.67 = 55,784 تومن قیمت واقعی دلار
                              صبح تا 53600 هم پایین امد دوباره رفت بالای 54000

نظر

• farzadi
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 134

قیمت لحظه‌ای دلار تهران, [25/02/2023 11:42]
                                دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,400 معامله شد✅
                                دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,350 خــریـدار?
                                دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 54,400 فروشنده?

نظر

در حال کار...
                                X