کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان اگر سوال مبتدیانه است ببخشید از این چیزا سر در نمیارم و تو کارش نبودم
وابستگی تتر و دلار به چه صورتی است و با چه نسبتی و اصلا ایا ارتباطی هست ؟
بیفور جان...تتر میخوای چیکار!
تتر همون دلار دیجیتاله! ولی در بازار جهانی نسبت به دلار تقریبا نوسانش صفره (بسیار ناچیزه...)
لذا عملا فرقی ندارن. و برای ملت دلار بخر ایران هم معمولا همیشه خدا تتر چند درصدی از دلار اسکناس گرون تر هست.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
تیم فنی آژانس اتمی به تهران می آیند
خبرنگار نشریه والاستریت ژورنال از احتمال سفر تیم فنی آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران در روزهای آینده، در چارچوب توافق اخیر ایران و آژانس اتمی خبر داد.
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد !!....جوری میگه در ایام عید بانک مرکزی تعطیل نیست که انگار وقتی که دلار از ۳۰ تا ۶۰ یه نفس رفت ..بانک مرکزی تعطیل بود !!
تتر
۵۰۹۰۱ تومان!!!
بن سلمان !جزجیگر بزنی پس چه غلطی داری میکنی
درهم و دلار تزریق کن تو سبزه میدون!!
حضرات داخلی نقش شلغم رو ایفا میکنند
چشم شون به دست کره جنوبی و عربستان امارات هست تا یه درهمی دلاری بندازن جلوشون اینا دلارداری کنند!!
همسایه ها یاری کنید تا اینا مملکت داری کنند!!!
نظر