فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postبعد از ۶ ماه سرکوب بی امان بورس، سرمایه های خیلی زیادی خارج شدن و مشابه دفعات قبلا اصطلاحا پارک شدن برای ورود مجدد. اگر این پول های پارک شده به بورس رکب بزنن و برن سمت بازار ارز و طلا، افزایش قیمت و تورم وحشتناکی را رقم خواهند زد. اگر این اتفاق شروع بشه رفتار گله ای شکل خواهد گرفت و به عموم مردم هم سرایت خواهد کرد و به خرید ارز و طلا تشویق خواهند شد.///
نظر
-
الان اختلاف دلار در بازار آزاد و دولتی ده هزار تومن هست
یعنی هر کد ملی که 2 هزار دلار می تونه بگیره توی چند روز میشه 20 میلیون سود کرد.
کسی از دوستان استفاده کرده که شرایط خرید و دریافتش به چه صورت هست؟؟؟؟؟
اگه دوستان کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه. متشکرم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postالان اختلاف دلار در بازار آزاد و دولتی ده هزار تومن هست
یعنی هر کد ملی که 2 هزار دلار می تونه بگیره توی چند روز میشه 20 میلیون سود کرد.
کسی از دوستان استفاده کرده که شرایط خرید و دریافتش به چه صورت هست؟؟؟؟؟
اگه دوستان کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه. متشکرم.
(1) بعد از اینکه به صورت آنلاین یا حضوری حساب ارزی باز کردید و تأیید هویت شدید،
(2) مبلغ 90 میلیون تومان بابت 2200 دلار (از قرار 41355 تومان به نرخ 1402/8/16) داخل دو کارت بانکی میریزید،
(3) به یکی از صرافیهای منتخب مراجعه میکنید [در برخی مناطق از ساعت 5 صبح تو صف میایستند]،
(4) صرافی حواله/معرفینامه میده،
(5) یک هفته بعد با معرفینامه به یکی از شعب ارزی بانک مد نظر مراجعه میکنید،
(6) بانک 2000 دلار اسکانس به شما میده و 100 دلار رو به عنوان کارمزد ازتون کم میکنه و 100 دلار رو هم بلوکه میکنه که 6 ماه بعدش میتونید برداشت کنید.
مسائل جانبی و اینکه یارانۀ افراد قطع میشه یا نه و بعدها مالیات و داستان مضاعفی داره یا نه رو هم نمیدونم. سودش به تاریخ امروز، با احتساب کسر کارمزد 100 دلاری و فرض اینکه ارزش 100 دلار بلوکه شده 6 ماه دیگه همین حدودها باشه، تقریباً 16 میلیون تومان میشه. باید حساب و کتاب کنید ببنید میارزه یا نه.
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postنگرفتم، ولی تو تلگرام کسانی که گرفتند گفتند که؛
(2) مبلغ 90 میلیون تومان بابت 2200 دلار (از قرار 41355 تومان به نرخ 1402/8/16) داخل دو کارت بانکی میریزید،
(3) به یکی از صرافیهای منتخب مراجعه میکنید [در برخی مناطق از ساعت 5 صبح تو صف میایستند]،
(6) بانک 2000 دلار اسکانس به شما میده و 100 دلار رو به عنوان کارمزد ازتون کم میکنه و 100 دلار رو هم بلوکه میکنه که 6 ماه بعدش میتونید برداشت کنید.
مسائل جانبی و اینکه یارانۀ افراد قطع میشه یا نه و بعدها مالیات و داستان مضاعفی داره یا نه رو هم نمیدونم. سودش به تاریخ امروز، با احتساب کسر کارمزد 100 دلاری و فرض اینکه ارزش 100 دلار بلوکه شده 6 ماه دیگه همین حدودها باشه، تقریباً 16 میلیون تومان میشه. باید حساب و کتاب کنید ببنید میارزه یا نه.
من توی ماه گذشته بخاطر اینکه یه وام 50 تومنی بتونم بگیرم کلی پول قرض کردم ریختم توی حسابم که معدل حساب ایجاد بشه.
البته کلی که نه. همون 90 تومنی ریختم یه مدت موند بعدش پول افراد رو دادم و وامم رو گرفتم. یارانم قطع نشد که.
مثلا یکی میره یه ماشین 300 تومنی توی یک ماهی میخره تراکنش حسابش اینقدر میشه یارانش قطع میشه؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postنگرفتم، ولی تو تلگرام کسانی که گرفتند گفتند که؛
اگه اینجا معذورات داره لطفا پی ویم بفرستید. متشکرم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postیعنی بابت 90 میلیون تراکنش بانکی یارانه قطع میشه؟
من توی ماه گذشته بخاطر اینکه یه وام 50 تومنی بتونم بگیرم کلی پول قرض کردم ریختم توی حسابم که معدل حساب ایجاد بشه.
البته کلی که نه. همون 90 تومنی ریختم یه مدت موند بعدش پول افراد رو دادم و وامم رو گرفتم. یارانم قطع نشد که.
مثلا یکی میره یه ماشین 300 تومنی توی یک ماهی میخره تراکنش حسابش اینقدر میشه یارانش قطع میشه؟
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postوالا در جریان جزئیات قضیه و یارانه و این مسائل نیستم. شاید اصلاً چنین چیزی نباشه. ممکنه برای ترسوندن مردم باشه که نگیرن. نمیدونم. این مراحل رو کاربری تو گروهی تلگرامی به نام «بورسباز» نوشته بود.
توو فکرم یکی و پیدا کنم پول و بده درصدی سودش و تقسیم کنم باهاش
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postآیا صرافی با قیمت آزاد اونو میخره؟ فروش سر خیابون به دلال هم ریسک های خودشو داره!
صرافی هم که فک نکنم بخره
من یه طلافروشی می شناسم میخره.
من هر وقت طلا بهش میفروشم فقط یه شماره شبا بهش میدم و میرم.
رسید هم نمی گیرم. بخوام بگیرم هم نمیده/.:biggrinsmiley.:
خودش فردا میزنه به حساب
یا مثلا میگه دو روز دیگه پولتو میزنم حسابت یا میگه فردا
دیگه اون روزی که میگه صد در صد تو حسابمه.
اینقدر طرف اعتبار داره.
توو شیراز همه طلا فروشا از اون میخرن.
دلار هم خرید و فروش میکنه.آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2023/11/07, 18:54.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
درود
مگه مسافرتی دلار نمیدن
من شنیدم اون طرف گیت فرودگاه میدن
بلیط سفر خارجی هم میخوان
این راحتیا نی که بشه زرنگ بازی گرفت ونقد کردثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
-
تا جائیکه من میدونم در حال حاضر هر فرد در هر 365 روز میتونه یکبار یا ارز دولتی بگیره که جناب Bourse-Plan توضیح دادن و یا ارز مسافرتی بگیره که شرایطش در لینک زیر اومده .
ارز مسافرتی چیست؟ شرایط دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۲ | مجله علی باباآخرین ویرایش توسط eco777؛ 2023/11/07, 22:07.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postآیا صرافی با قیمت آزاد اونو میخره؟ فروش سر خیابون به دلال هم ریسک های خودشو داره!
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postفکر نمیکنم چندان مشکل یا ریسک خاصی وجود داشته باشه (البته در حالت کلی میگم، شاید یه زمانی برای یه کسی هم مشکلاتی بوجود بیاد)! من خودم پارسال یوروهایی را که از صرافی خریده بودم به دلال خیابان فردوسی تهران فروختم! اتفاقا آدم خوبی هم بود و خیلی هم به من اعتماد داشت! اول کل پول را ریخت به کارتم و بعد من یوروها را بهش دادم!یا حتی اینکه طرف رو به جرم دلالی دستگیر کنن و با رصد تراکنشهاش، بیان سراغ من و بگن چرا از حساب ایشون به حساب شما پول واریز شده
البته میدونم که احتمالش خیلی نیست. ولی به هرحال امکانپذیره. مشکل دوم اینه که برای ارقام بالاتر که محدودیت سقف برداشت روزانه مطرح میشه و کارت به کارت، اینترنتی یا خودپرداز، منتفی میشه، کار کمی گره میخوره و ریسکیتر میشه.
نظر
-
موضوع ارتباط گرفتن ارز دولتی و قطع یارانه سال پیش مطرح شد که البته رسما تایید نشد، منتها این بخاطر تراکنش نبود. البته تراکنش بالا یکی از دلایل قطع یارانه میتواند باشد اما این بخاطر آن موضوع نبود.اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر
نظر