فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3777

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    بعد از ۶ ماه سرکوب بی امان بورس، سرمایه های خیلی زیادی خارج شدن و مشابه دفعات قبلا اصطلاحا پارک شدن برای ورود مجدد. اگر این پول های پارک شده به بورس رکب بزنن و برن سمت بازار ارز و طلا، افزایش قیمت و تورم وحشتناکی را رقم خواهند زد. اگر این اتفاق شروع بشه رفتار گله ای شکل خواهد گرفت و به عموم مردم هم سرایت خواهد کرد و به خرید ارز و طلا تشویق خواهند شد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

بعد از ۶ ماه سرکوب بی امان بورس، سرمایه های خیلی زیادی خارج شدن و مشابه دفعات قبلا اصطلاحا پارک شدن برای ورود مجدد. اگر این پول های پارک شده به بورس رکب بزنن و برن سمت بازار ارز و طلا، افزایش قیمت و تورم وحشتناکی را رقم خواهند زد. اگر این اتفاق شروع بشه رفتار گله ای شکل خواهد گرفت و به عموم مردم هم سرایت خواهد کرد و به خرید ارز و طلا تشویق خواهند شد.
      یک سال دیگه همین موقع حمله شروع میشه ب طلا و دلار....
      ///

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

الان اختلاف دلار در بازار آزاد و دولتی ده هزار تومن هست
        یعنی هر کد ملی که 2 هزار دلار می تونه بگیره توی چند روز میشه 20 میلیون سود کرد.
        کسی از دوستان استفاده کرده که شرایط خرید و دریافتش به چه صورت هست؟؟؟؟؟
        اگه دوستان کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه. متشکرم.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Bourse-Plan
          عضو فعال
          • Jun 2020
          • 491

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          الان اختلاف دلار در بازار آزاد و دولتی ده هزار تومن هست
          یعنی هر کد ملی که 2 هزار دلار می تونه بگیره توی چند روز میشه 20 میلیون سود کرد.
          کسی از دوستان استفاده کرده که شرایط خرید و دریافتش به چه صورت هست؟؟؟؟؟
          اگه دوستان کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه. متشکرم.
          نگرفتم، ولی تو تلگرام کسانی که گرفتند گفتند که؛

(1) بعد از اینکه به صورت آنلاین یا حضوری حساب ارزی باز کردید و تأیید هویت شدید،
          (2) مبلغ 90 میلیون تومان بابت 2200 دلار (از قرار 41355 تومان به نرخ 1402/8/16) داخل دو کارت بانکی می‌ریزید،
          (3) به یکی از صرافی‌های منتخب مراجعه می‌کنید [در برخی مناطق از ساعت 5 صبح تو صف می‌ایستند]،
          (4) صرافی حواله/معرفی‌نامه می‌ده،
          (5) یک هفته بعد با معرفی‌نامه به یکی از شعب ارزی بانک مد نظر مراجعه می‌کنید،
          (6) بانک 2000 دلار اسکانس به شما می‌ده و 100 دلار رو به عنوان کارمزد ازتون کم می‌کنه و 100 دلار رو هم بلوکه می‌کنه که 6 ماه بعدش می‌تونید برداشت کنید.

مسائل جانبی و اینکه یارانۀ افراد قطع می‌شه یا نه و بعدها مالیات و داستان مضاعفی داره یا نه رو هم نمی‌دونم. سودش به تاریخ امروز، با احتساب کسر کارمزد 100 دلاری و فرض اینکه ارزش 100 دلار بلوکه شده 6 ماه دیگه همین حدودها باشه، تقریباً 16 میلیون تومان می‌شه. باید حساب و کتاب کنید ببنید می‌ارزه یا نه.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post

(2) مبلغ 90 میلیون تومان بابت 2200 دلار (از قرار 41355 تومان به نرخ 1402/8/16) داخل دو کارت بانکی می‌ریزید،
            (3) به یکی از صرافی‌های منتخب مراجعه می‌کنید [در برخی مناطق از ساعت 5 صبح تو صف می‌ایستند]،
            (6) بانک 2000 دلار اسکانس به شما می‌ده و 100 دلار رو به عنوان کارمزد ازتون کم می‌کنه و 100 دلار رو هم بلوکه می‌کنه که 6 ماه بعدش می‌تونید برداشت کنید.

مسائل جانبی و اینکه یارانۀ افراد قطع می‌شه یا نه و بعدها مالیات و داستان مضاعفی داره یا نه رو هم نمی‌دونم. سودش به تاریخ امروز، با احتساب کسر کارمزد 100 دلاری و فرض اینکه ارزش 100 دلار بلوکه شده 6 ماه دیگه همین حدودها باشه، تقریباً 16 میلیون تومان می‌شه. باید حساب و کتاب کنید ببنید می‌ارزه یا نه.
            یعنی بابت 90 میلیون تراکنش بانکی یارانه قطع میشه؟
            من توی ماه گذشته بخاطر اینکه یه وام 50 تومنی بتونم بگیرم کلی پول قرض کردم ریختم توی حسابم که معدل حساب ایجاد بشه.
            البته کلی که نه. همون 90 تومنی ریختم یه مدت موند بعدش پول افراد رو دادم و وامم رو گرفتم. یارانم قطع نشد که.

مثلا یکی میره یه ماشین 300 تومنی توی یک ماهی میخره تراکنش حسابش اینقدر میشه یارانش قطع میشه؟

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

میشه اون کانال تلگرامی رو برای من بفرستید؟
              اگه اینجا معذورات داره لطفا پی ویم بفرستید. متشکرم.

نظر

• Bourse-Plan
                عضو فعال
                • Jun 2020
                • 491

یعنی بابت 90 میلیون تراکنش بانکی یارانه قطع میشه؟
                من توی ماه گذشته بخاطر اینکه یه وام 50 تومنی بتونم بگیرم کلی پول قرض کردم ریختم توی حسابم که معدل حساب ایجاد بشه.
                البته کلی که نه. همون 90 تومنی ریختم یه مدت موند بعدش پول افراد رو دادم و وامم رو گرفتم. یارانم قطع نشد که.

مثلا یکی میره یه ماشین 300 تومنی توی یک ماهی میخره تراکنش حسابش اینقدر میشه یارانش قطع میشه؟

والا در جریان جزئیات قضیه و یارانه و این مسائل نیستم. شاید اصلاً چنین چیزی نباشه. ممکنه برای ترسوندن مردم باشه که نگیرن. نمی‌دونم. این مراحل رو کاربری تو گروهی تلگرامی به نام «بورس‌باز» نوشته بود.

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

والا در جریان جزئیات قضیه و یارانه و این مسائل نیستم. شاید اصلاً چنین چیزی نباشه. ممکنه برای ترسوندن مردم باشه که نگیرن. نمی‌دونم. این مراحل رو کاربری تو گروهی تلگرامی به نام «بورس‌باز» نوشته بود.
                  حالا منم پول خریدش و ندارم./.:biggrinsmiley.:/
                  توو فکرم یکی و پیدا کنم پول و بده درصدی سودش و تقسیم کنم باهاش

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

حالا منم پول خریدش و ندارم./.:biggrinsmiley.:/
                    توو فکرم یکی و پیدا کنم پول و بده درصدی سودش و تقسیم کنم باهاش
                    آیا صرافی با قیمت آزاد اونو میخره؟ فروش سر خیابون به دلال هم ریسک های خودشو داره!

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

آیا صرافی با قیمت آزاد اونو میخره؟ فروش سر خیابون به دلال هم ریسک های خودشو داره!
                      کسی که بخره رو دارم. به دلال نمی فروشم.
                      صرافی هم که فک نکنم بخره
                      من یه طلافروشی می شناسم میخره.
                      من هر وقت طلا بهش میفروشم فقط یه شماره شبا بهش میدم و میرم.
                      رسید هم نمی گیرم. بخوام بگیرم هم نمیده/.:biggrinsmiley.:
                      خودش فردا میزنه به حساب
                      یا مثلا میگه دو روز دیگه پولتو میزنم حسابت یا میگه فردا
                      دیگه اون روزی که میگه صد در صد تو حسابمه.
                      اینقدر طرف اعتبار داره.
                      توو شیراز همه طلا فروشا از اون میخرن.
                      دلار هم خرید و فروش میکنه.
                      آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2023/11/07, 18:54.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

درود
                        مگه مسافرتی دلار نمیدن
                        من شنیدم اون طرف گیت فرودگاه میدن
                        بلیط سفر خارجی هم میخوان
                        این راحتیا نی که بشه زرنگ بازی گرفت ونقد کرد
                        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• eco777
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 678

تا جائیکه من میدونم در حال حاضر هر فرد در هر 365 روز میتونه یکبار یا ارز دولتی بگیره که جناب Bourse-Plan توضیح دادن و یا ارز مسافرتی بگیره که شرایطش در لینک زیر اومده .
                          ارز مسافرتی چیست؟ شرایط دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۲ | مجله علی بابا
                          آخرین ویرایش توسط eco777؛ 2023/11/07, 22:07.

نظر

• Omid_Khan
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 714

فکر نمیکنم چندان مشکل یا ریسک خاصی وجود داشته باشه (البته در حالت کلی میگم، شاید یه زمانی برای یه کسی هم مشکلاتی بوجود بیاد)! من خودم پارسال یوروهایی را که از صرافی خریده بودم به دلال خیابان فردوسی تهران فروختم! اتفاقا آدم خوبی هم بود و خیلی هم به من اعتماد داشت! اول کل پول را ریخت به کارتم و بعد من یوروها را بهش دادم!

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                              فکر نمیکنم چندان مشکل یا ریسک خاصی وجود داشته باشه (البته در حالت کلی میگم، شاید یه زمانی برای یه کسی هم مشکلاتی بوجود بیاد)! من خودم پارسال یوروهایی را که از صرافی خریده بودم به دلال خیابان فردوسی تهران فروختم! اتفاقا آدم خوبی هم بود و خیلی هم به من اعتماد داشت! اول کل پول را ریخت به کارتم و بعد من یوروها را بهش دادم!
                              مشکل اصلی، البته از نظر بنده که آدمی وسواس و حساس در هرگونه معامله‌ای هستم، اینه که منبع/واریزکننده وجه مشخص نیست. چند ماه پیش می‌خواستم گوشی بخرم و از اون حوالی رد می‌شدم. به یکی‌شون گفتم 300 دلار دارم و گفت باشه، رفت به یک پیرمردی که روی موتور نشسته بود گفت: «کارت بده.» و یارو هم از توی کیفی که 40، 50 تا کارت بانکی داخلش بود یکی رو داد. واضحه که این تعداد کارت برای خود(شون) نیست. تا 6 ماه بعدش منتظر بودم سر 15 میلیون ناقابل پلیس بیاد سراغم و بگه از یک کارت دزدی به حساب شما پول واریز شده یا حتی اینکه طرف رو به جرم دلالی دستگیر کنن و با رصد تراکنش‌هاش، بیان سراغ من و بگن چرا از حساب ایشون به حساب شما پول واریز شده البته می‌دونم که احتمالش خیلی نیست. ولی به هرحال امکان‌پذیره. مشکل دوم اینه که برای ارقام بالاتر که محدودیت سقف برداشت روزانه مطرح می‌شه و کارت به کارت، اینترنتی یا خودپرداز، منتفی می‌شه، کار کمی گره می‌خوره و ریسکی‌تر می‌شه.

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

موضوع ارتباط گرفتن ارز دولتی و قطع یارانه سال پیش مطرح شد که البته رسما تایید نشد، منتها این بخاطر تراکنش نبود. البته تراکنش بالا یکی از دلایل قطع یارانه میتواند باشد اما این بخاطر آن موضوع نبود.
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X