فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهان
    ستاره دار (1)
    • Aug 2022
    • 1774

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

فکر میکنم با این سود بانک و اوراقی ک دارن میدن تمام بازارها در رکود همچنان بمونه
    سقف دلارم حداکثر بنظر 75 برای امسال باشه
    دلار نیما هم 51
    مدتی دلار رو 50 کنترل کردن . حالا شده 60

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

دلار نیمایی 41.600..

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        دلار نیمایی 41.600..
        دلار نیمایی امروز 41800.. ببینیم فاصله 50درصدی با بازار آزاد کم میشه یا....

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

افرادی که 15ماه قبل دلار 60هزارتومانی را خریدند الان با احتساب سود بانکی 40درصد در زیانند یعنی تفاوت اینکه همان سرمایه را 15ماه قبل اگر سپرده کرده بودند!!!

دست راست این افراد احتمالا زیر سر افرادی خواهد رفت که امسال دلار بالای 65و 67هزارتومان و سکه 47میلیونی خریدند!!!
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

درهفته پایانی اردیبهشت بازدهی 2ماهه ابتدایی سال دلار 2.5درصد کاهشی بوده... ببینیم با آمار نقدینگی روند به چه شکل پیش میره ... فعلا عددی درسال جدید اعلام نشده... قبلا عرض شد با 10kهمت شدن نفدینگی کف دلار 70 خواهد شد... این عدد درپایان 1402.. زیز 8k بوده...

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

عرض شود به حضورتان معمولا رسم هست وقتی خواستند یه امار از یه بازار بدهند سقفها و کفهای انرا مینویسند نه امار سالیانه در حالیکه باتوجه به اینکه هنوز اردیبهشت هستیم و موضوعیت هم ندارد چندسال حالا گذشته باشد برای

امار سالانه باز یه چیزی...... مثل امار شاخص کل که سقهای ان مینویسند که فلان تاریخ در فلان سقف همه خریدند یا تاچ کرده و الان به نسبت سقف خودش اینقدر بالاتره یا پایینتره

جالبه اینه که دلاریون برای ما سقف شاخص و سهام مینویسند و بازار خدا زده ما را با ان تخریب میکنند و ما برای انها امار سالانه میدهیم تا زیان خریداران بینوای در سقف انها دیده نشود !! در حالیکه هنوز یه فصل هم رد نکرده !!!

به هرحال دلار به ریال با توجه به سقف محکمی که در 25فروردین در 71هزارتومان ایجاد کرد و دو روز کاری نیز با حجم بالا در این سقف اوار کردند دلار در کف خریده خودشان روی سر افراد تازه وارد با وعده 200هزارتومان دوماهه!!!

اکنون هنوز کمتر از یکماه نگذشته که خریداران در زیان حدود 20درصدی هستند!!!

و طبق تحلیلهای قبلی و هشدارهایی که داده شد اصلاح زیادی را متحمل شده است و امروز نیز احتمالا مرز روانی 60هزارتومان را از دست داد و به کانال 50هزار تومان سقوط کرد!!!!!!!!!!!

ایا این ابر سهم به زباله دانی تاریخ میرود ؟؟؟ یا اینکه پس از ماهها نزول و اصلاح فرسایشی با خسته کردن خریداران اماتور انها را با زیان خارج میکنند و مجددا یک سیکل صعودی را اغاز میکنند؟؟

برای پاسخ به این سوال باید اخبار هفته ها و ماههای اینده را دنبال کرد تا پاسخ انرا یافت چون فعلا همه چیز در وضعیت مبهمی قرار دارد....

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

خیلی ها دنبال دارو هستند که باید ازاد بخرند ، برخی هم دنبال جوسازی و بالابردن دلار هستند بدون انکه بدانند نمیتوانند هیچ نقشی در این بازارها داشته باشند جز اینکه بازنده شوند

، ریزش دلار یعنی نفس کشیدن یه ملت که زیر بار فشار دارن له میشوند

گرچه این 20درصدی هم که دلار و طلا تا اینجای کار اصلاح کرده تاوانش را همین افراد عادی بیخبر از بازارهای مالی داده اند و مافیا متاسفانه باز هم موفق عمل کرده!!!

چند تا از دوستان را در خرید دلار بالای 65تومان منصرف کردم در فضای غیر مجازی
                اما یکی دیگه از انها که متاسفانه سرمایه زیادی هم نداشت قبول نکرد

صدمیلیون تومان داشت کلا بعنوان کل پس انداز!!!! در بانک که ماهیانه دومیلیون تومان میگرفت و کمک خرجش بود رفت همه را داد دلار در 66تومان ازقضا بالاتر هم رفت!! که زیر چشمی نگاه من میکرد
                طبق معمول رفتار این افراد نفروخته و همچنان نگه داشته حالا بالای 10درصد از اصل سرمایه ندارد و ماهیانه 2میلیون تومانش هم ندارد

صعود دلار تا محدوده 55 بنظرم با موافقت بانک مرکزی برای فروش ارزهایش بود برای کسری بودجه و پایان سال بودن تا 20درصد ریال بیشتر جمع اوری کند
                زمانیکه خبرهای جنگ اسراییل منفی تر شد رسانه های خارجی هم امدند کمک خریداران و تقریبا همه افراد عادی بسیج شدند برای خرید

و قیمت از کنترل بانک مرکزی خارج شد!!!!!!!با خبرهای غیر مترقبه جنگ برخی نیز ادعای تحلیلگری کردند در این بازار و باورشان شده بود که چیزی میدانند

اصلا حساب نمیکردند که این صعود بالای 60تومان کاملا شانسی بوده و طبق اخبار جنگ بوده!!
                اینترنشال و بقیه رسانه ها نیز طبق معمول همیشه نقش بزرگی داشت در زیان به افراد عادی و با سرمایه خرد ،، که چندبار نیز عرض شد که این کانال را فعلا اینروزها ببندید تا زیان نکنید و اگر ببندید دلار اماده ریزش هست........

حالا یه احتمال که در نظر بگیریم این هست که دوستان توجه کنید عرض شد احتمال نه وحی منزل
                این احتمال در نظر بگیریم که ممکنه تا اخرین نفر یار و همکاران خودشان را ببرند در سپرده 30درصدی تضمینی و تا اخر دلارشان نیز در قیمتهای بالا خالی کنند
                و بعد کاسه توافق را سر بکشند چه شود!!!!!!!! احتمالش نیز همچنان دور است برای همه جز برای بنده که دارم این احتمالات را مینویسم
                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/05/15, 01:54.

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1115

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                  خیلی ها دنبال دارو هستند که باید ازاد بخرند ، برخی هم دنبال جوسازی و بالابردن دلار هستند بدون انکه بدانند نمیتوانند هیچ نقشی در این بازارها داشته باشند جز اینکه بازنده شوند

گرچه این 20درصدی هم که دلار و طلا تا اینجای کار اصلاح کرده تاوانش را همین افراد عادی بیخبر از بازارهای مالی داده اند و مافیا متاسفانه باز هم موفق عمل کرده!!!

صدمیلیون تومان داشت کلا بعنوان کل پس انداز!!!! در بانک که ماهیانه دومیلیون تومان میگرفت و کمک خرجش بود رفت همه را داد دلار در 66تومان ازقضا بالاتر هم رفت!! که زیر چشمی نگاه من میکرد
                  طبق معمول رفتار این افراد نفروخته و همچنان نگه داشته حالا بالای 10درصد از اصل سرمایه ندارد و ماهیانه 2میلیون تومانش هم ندارد

صعود دلار تا محدوده 55 بنظرم با موافقت بانک مرکزی برای فروش ارزهایش بود برای کسری بودجه و پایان سال بودن تا 20درصد ریال بیشتر جمع اوری کند
                  زمانیکه خبرهای جنگ اسراییل منفی تر شد رسانه های خارجی هم امدند کمک خریداران و تقریبا همه افراد عادی بسیج شدند برای خرید

و قیمت از کنترل بانک مرکزی خارج شد!!!!!!!با خبرهای غیر مترقبه جنگ برخی نیز ادعای تحلیلگری کردند در این بازار و باورشان شده بود که چیزی میدانند

اصلا حساب نمیکردند که این صعود بالای 60تومان کاملا شانسی بوده و طبق اخبار جنگ بوده!!
                  اینترنشال و بقیه رسانه ها نیز طبق معمول همیشه نقش بزرگی داشت در زیان به افراد عادی و با سرمایه خرد ،، که چندبار نیز عرض شد که این کانال را فعلا اینروزها ببندید تا زیان نکنید و اگر ببندید دلار اماده ریزش هست........

حالا یه احتمال که در نظر بگیریم این هست که دوستان توجه کنید عرض شد احتمال نه وحی منزل
                  این احتمال در نظر بگیریم که ممکنه تا اخرین نفر یار و همکاران خودشان را ببرند در سپرده 30درصدی تضمینی و تا اخر دلارشان نیز در قیمتهای بالا خالی کنند
                  و بعد کاسه توافق را سر بکشند چه شود!!!!!!!! احتمالش نیز همچنان دور است برای همه جز برای بنده که دارم این احتمالات را مینویسم
                  بزک نمیر بهار میاد،کمبزه با خیار میاد.به همین خیال باش پس.
                  افکارت 99درصد شبیه بهرام خان نامدار است.
                  من جز مقداری طلای زینتی،هیچگونه سکه ،دلار یا ارز دیگری ندارم.ولی خودتم می‌دونی حتی اون شخصی که به قول خودت دلار68تومنی و سکه47تومنی خریده هم،به زودی زود به بازدهی می‌رسد.البته بازدهی غیرواقعی از نوع تورمی.بعد اینکه ذکر عنوان احتمال هم برای توافق ،اونهم با رییس جمهوری که قراره بیاد،خیلی ساده لوحانه بنظرمیاد.عجیب اینجاست که تو چرا خسته نمیشی ازین نظریات متوهمانه جناب جوگیر خان یا همون بهتر متوهم خان؟ساعت۳صبح هم نشستی نظریه صادرکردی واسه خودت؟!
                  آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2024/05/15, 07:01.

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

شاید شما در یک دنیای دیگه زندگی میکنی ولی توی دنیایی که ما هستیم برجامی که ابتدای این دولت آماده احیا بود به فراموشی سپرده شد... الان با نزدیک شدن به انتخابات امریکا و احتمال بالای آمدن ترامپ دیگه چه کشکی؟ فرض کنیم اصلاً همین هفته برجامم احیا شد دوباره عمو ترامپ میاد ازش خارج میشه!

تمام تلاش تیم اقتصادی دولت رئیسی اینکه این یکسال و خرده ای که مونده تا پایان دوره، از سرزیر پولهای چاپ شده بدون پشتوانه از بانکها و اوراق به بازارها جلوگیری کنن... نمیدونم میتونن موفق بشن یا نه ولی اگه موفق نشن رشد وحشتناکی در بازارها خواهیم داشت... دلار 200 هزار تومنی، سکه 100 میلیونی، بورس 8 میلیون واحدی مهناز خانم و .... به سرعت اتفاق خواهد افتاد...

اگه کسی الان بتونه یه وام سنگین بگیره و سرمایه گذاری کنه و حدود دو سه سال پس نده میلیاردر خواهد شد.

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

روز گذشته روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیر‌رسمی بازار تهران مجددا کاهشی بود. در حالی که انتظار می‌رفت نرخ دلار پس از عبور از حمایت 61 هزار تومانی در کانال 60 به ثبات برسد، این ارز به افت قیمت خود ادامه داد‌ و در روز گذشته در نیمه نخست کانال 59 معامله شد. به نظر می‌رسد دلار در حال بازگشت به کریدور قیمتی خود در زمستان سال گذشته است. به عقیده برخی از کارشناسان افت نرخ‌های بیشتر در بازار ارز غیررسمی نیازمند مصرف بیشتر از ذخایر ارزی کشور است.

دلار در کدام کانال قیمتی به آرامش می‌رسد؟ پس از کاهش سطح ریسک‌های سیاسی بازار و بازگشت معامله‌گران کلان به معاملات ارزی، روند کاهشی نرخ ارز آغاز شد. معامله‌گران با توجه به شروع بازار سال جدید در کانال 60 هزار تومانی احتمال بازگشت نرخ دلار به کانال 59 هزار تومانی را نادیده می‌گرفتند. اما در بازار 2 روز گذشته نه تنها قیمت اسکناس آمریکایی به کانال 59 عقبگرد کرد، بلکه در این کانال نیز دچار افت قیمت شد و به سطوح قیمتی ابتدای آن رسید.

حال سوال اصلی این است که آیا کانال‌شکنی‌های قیمت دلار ادامه خواهد داشت یا کانال 59 محل استراحت شاخص ارزی خواهد بود؟ بررسی‌های به‌عمل آمده از روند معاملات اسکناس دلار در سال گذشته نشان می‌دهد که برخلاف کانال‌های 60 و 61 هزار تومانی، کانال 59 حمایت محکم‌تری به‌نظر می‌رسد. مدت زمان حضور نرخ دلار در این کانال در اسفند سال گذشته سبب شده برخی فعالان بازار از احتمال استراحت دلار در این بازه سخن به میان بیاورند. اما در صورتی که حمایت 59 نیز از دست برود سطوح قیمتی کانال 57 می‌تواند مقصد احتمالی نرخ اسکناس آمریکایی باشد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                        بزک نمیر بهار میاد،کمبزه با خیار میاد.به همین خیال باش پس.
                        افکارت 99درصد شبیه بهرام خان نامدار است.
                        من جز مقداری طلای زینتی،هیچگونه سکه ،دلار یا ارز دیگری ندارم.ولی خودتم می‌دونی حتی اون شخصی که به قول خودت دلار68تومنی و سکه47تومنی خریده هم،به زودی زود به بازدهی می‌رسد.البته بازدهی غیرواقعی از نوع تورمی.بعد اینکه ذکر عنوان احتمال هم برای توافق ،اونهم با رییس جمهوری که قراره بیاد،خیلی ساده لوحانه بنظرمیاد.عجیب اینجاست که تو چرا خسته نمیشی ازین نظریات متوهمانه جناب جوگیر خان یا همون بهتر متوهم خان؟ساعت۳صبح هم نشستی نظریه صادرکردی واسه خودت؟!
                        ساعت دو شب من بیدارم که طبیعی هست خودت 6صبح چه میکنی؟ پامیشی ظرفهات میشوری دستت تاول میزنه دوتا غر هم سر ما میزنی؟ بمن چه؟

این سهم شناسیت هم مثل ادم شناسیت هست دیگه؟ اخه من چه شباهتی دارم به بهرام من چندین سال هشدار دادم رو خودروییها اون سیگنال خرید!! من بیشتر سهام بنیادی کار میکنم اون سهام زیانده و حبابی و بعضا کوچک اون ورشکست کرد رفت من هستم!!

چرا خسته نمیشم از نظریات متوهمانه را نفهمیدی؟ بگم خدایی؟ حالت گرفته شود؟ من خودمم میدونم که یه حرف برای یه بار کافیه اما وقتی در هر هشداری یه سطح حمایت میشکند که قبلش من دارم اعلام میکنم.....
                        بازهم نظرت اینه نگم؟؟
                        خلاصه منکه اینجوری در موردت فکر نمیکنم اول که بگم اصلا فکر نمیکنم شیمایی و بنظرم یه مرد گردن کلفت پشت این ایدی هست دوم این داستانهای سرمایه پدرم رو اوردم و...اصلا باور نمیکنم چون هر وقت پیدات میشود دقیقا رو کفهای مهمه و میای میگی نفروشید و بازار بعد از ان صعود میکند و هنگام صعود هم اصلا پیدات نیست

یه چیزی میگم خدایی باور کن یکی دو روز قبل از اینکه پیدات شود دیدم نمودارها حمایت رو نشان میده و نیامدی گفتم این شیما چرا پیداش نشد پس؟ نکنه باز قرار این حمایت رو هم بشکند دیدم اومدی و دقیقا رو اخرین کندل منفی بازار که همه میفروختند اعلام فول سهم شدن کردی انهم با فروش صندوق سود ثابت !!!!!!! اگر از این نقطه صعود کردیم باز دیگه مطمئن میشم ازت که ختم روزگاری و کلی برای خودت استادی

اما مطمئنم که در مورد دلار باهم زاویه داریم و این طبیعی هست چون باهمه این موارد در صورتی که شانسی نباشد باز در حد مچ انداختن بامن نیستی....
                        آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/05/16, 01:47.

نظر

• ordeal
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 608

دیسکانت سیاسی دولت برای ارز
                          آنقدر شرایط مردم خرابه که دلار آوردند چسبوندند به نرخ تعادلی و شاید پایین تر هم بیارند پس این رویه تا تابستون ادامه خواهد داشت
                          اول دفتر به نام ایزد دانا
                          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

طرف هر از بر نمیدونه بمن میگه در یه دنیای دیگه سیر میکنی؟؟!!! اگر اینجوره پس چرا طبق تحلیل من اصلاح کرد و طبق تحلیل شما جنگ نشد و دلار نرفت از همان محدوده به 200تومان شما؟؟

میخای ثابت کنم هر و از بر نمیدونی عمویبی؟؟

میشه هر و بر بازار بدونی سهمت زنجان باشه و اعتقاد به دلار 200تومانی و فروپاشی اقتصادی داشته باشی؟؟ جز اینکه دلار 200تومانی و فروپاشی اقتصادی تحلیل خودت باشد و سهم زنجان یکی دیگه برات انتخاب کرده باشد؟؟؟

زنجان پر از بدهی ریالی هست پر از بدهی دلاری هست هزینه ساختش در برابر تورم بالا 10برابر میشود اگر اوضاع بریزد بهم دیگه کی بهش منابع میده کی دیگه محصولش میخرد اصلا دیگه راه نمیافتاد به این زودیها چندسال دیگه باید به تاخیر بیفتد؟؟؟؟؟ باید هرسال افزایش از اورده بدهد سود وامهایش را بدهد !!!یانه؟
                            این سهم تحلیلش برعکس صعود دلار و بهم ریختن اوضاع باید انجام داد

هرچی دلار پایینتر اوضاع سیاسی بهتر سهم زنجان ارزنده تر هرچی اوضاع خرابتر دلار بالاتر زنجان بدتر زنجان با دلار 70تومان نصف این قیمت هم نمیارزید خدا روشکر که نمیدونی با دلار که صعود کرد سهم با کله باز افتاد پایین ......ولی خب حیف شد دیگه الان گفتم فهمیدی و حقت نبود....
                            شاخه زیر پای خودش را میبرد و کلی ادعایش ادم رو مبهوت میکند

حالا اگر بحث را مثل یه ادم بالغ فهمیده شروع میکردند باز خوب بود و میشد یه همفکری مفید انجام داد

با یکی دوتا توهین شروع میکنند و ادعای چیز فهمی نیز دارند که هم باید یادشان داد هم توهین رو گرفته باشی

تجربه زیادی دارم از این گفتگوها با این افراد نهایتا هم در دلشان ازت یاد میگیرند مثل همین الان که کلید تحلیل رو میدم ! هم اینکه مغزت رو شخم میزنند با مغلطه و.......
                            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/05/16, 13:39.

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

اینقدر مطمئن هستند اکثریت که دلار صعود میکند که هر تارگتی دیدند میدهند برای صعود!!!!
                              از نظر تکنیکی همین اطمینان کافیه برای ریزشش

وقتی اکثریت در یه بازار مالی یه فکر میکنند اون فکر دیگه عملی نمیشود

باید اقلیت یه فکر رو بکنند تا بعد کدهای بزرگتر با بازار سازی بدهند به اکثریت که کد کوچکتر دارند...

این اتفاق تازه افتاده!!!!!!! پس روند احتمالا ماهها فرسایشی و نزولی میشود تا اکثریت خالی کنند و ان اقلیت که فروختند بالای 65باز خریدار شوند....

دلار لحظه ای تهران فردایی⏳ 57,960
                              ?فروش

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1136

خدارو شکر ی سری همه بلاک کردن
                                طرف می‌گفت با 20٪ طلا زیر قیمت خریدار نیس

فردا پس فردا آمار یه جایی لو می‌ره و مطمئنن تو لیست حقوق بگیراش قطعا چند نفری از این سایت میشه پیدا کرد

نظر

در حال کار...
                                X