در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
دلار ... ۱۰۰ هزاربازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر
-
نظر
-
-
درود
پریشب تا 4.5 صبح درگیر محاسبه قیمت دلار تا پایان سال از روش رگرسیون خطی و لحاظ نمودن چند متغیر بودم.....که البته برای منی که اقتصاد نخوانده ام کمی سخت و زمانبر بود و ممکن است از اساس دچار اشکال باشد
گفتم نتایج را اینجا بگذارم تا دوستانی که دستی بر آتش دارند بررسی و نقد کنند
از آنجائیکه دیتای من تا 26 آگوست بود پس تا 26 فوریه (اواخر سال 1404) محاسبه انجام شده
با فرض قیمت نفت 66 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 133/490 تومن......خوش بینانه 102/405..... بدبینانه 152/690
با فرض قیمت نفت 76 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 124/950 تومن......خوش بینانه 101/560..... بدبینانه 142/540
با فرض قیمت نفت 56 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 141/740 تومن......خوش بینانه 109/600..... بدبینانه 162/850
در این مدل نرخ تورم و رشد نقدینگی و نرخ بهره و رشد GDP ایران و آمریکا در بازه 5 ساله در نظر گرفته شده است. متاسفانه آماری در خصوص کسری بودجه وجود نداره. کسری بودجه میتوانست مدل و خروجی را دقیقتر بکنه.
هر چند تاثیر تنش هم کمی در مدل نقش داشته ولی وقوع جنگ احتمالی میتواند نتایج را تغییر دهد.
قطع به یقین احتمال خطا در این محاسبات وجود داره. لذا ممنون میشم دوستانی که نظری در خصوص پارامترهای گفته شده دارند اعلام بفرمایند تا اصلاحات انجام شود.
ارادت
👍 1نظر
-
در اصل توسط پیمان پست شده است View Postدرود
پریشب تا 4.5 صبح درگیر محاسبه قیمت دلار تا پایان سال از روش رگرسیون خطی و لحاظ نمودن چند متغیر بودم.....که البته برای منی که اقتصاد نخوانده ام کمی سخت و زمانبر بود و ممکن است از اساس دچار اشکال باشد
گفتم نتایج را اینجا بگذارم تا دوستانی که دستی بر آتش دارند بررسی و نقد کنند
از آنجائیکه دیتای من تا 26 آگوست بود پس تا 26 فوریه (اواخر سال 1404) محاسبه انجام شده
با فرض قیمت نفت 66 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 133/490 تومن......خوش بینانه 102/405..... بدبینانه 152/690
با فرض قیمت نفت 76 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 124/950 تومن......خوش بینانه 101/560..... بدبینانه 142/540
با فرض قیمت نفت 56 دلاری قیمت به روش رگرسیون دلار 141/740 تومن......خوش بینانه 109/600..... بدبینانه 162/850
در این مدل نرخ تورم و رشد نقدینگی و نرخ بهره و رشد GDP ایران و آمریکا در بازه 5 ساله در نظر گرفته شده است. متاسفانه آماری در خصوص کسری بودجه وجود نداره. کسری بودجه میتوانست مدل و خروجی را دقیقتر بکنه.
هر چند تاثیر تنش هم کمی در مدل نقش داشته ولی وقوع جنگ احتمالی میتواند نتایج را تغییر دهد.
قطع به یقین احتمال خطا در این محاسبات وجود داره. لذا ممنون میشم دوستانی که نظری در خصوص پارامترهای گفته شده دارند اعلام بفرمایند تا اصلاحات انجام شود.
ارادت
بهای دلار رابطه مستقیم با شرایط سیاسی داره.
سقف سال ۶۷ که حدود ۱۸۰ تومان بود را غالبا معیار میگیرم و در اعداد فیبوناچی ضرب میکنم.در بهار امسال به ۶۱۰ فیبوناچی واکنش نشون داد و مذاکرات غیر مستقیم شروع شد.
پس از ۶۱۰ عدد بعدی ۹۸۷ هست که سقف حدود ۱۷۷ هزار تا ۱۸۰ هزار را نشون میده.
بعید نیست لمس دلار در این سقف مصادف با نتیجه رسیدن مذاکرات پنهانی باشه که مدتها در جریان بوده.مانند سال ۶۷ که به گفته جواد لاریجانی از سال ۶۲ مذاکرات شروع شد و سال ۶۷ به نتیجه رسید.
پس در آن صورت میتوان انتظار کف شکنی های پیاپی را داشت.
سناریو دیگری هم میتوان تصور کرد و آن ابر تورم و سقف ها در پی هم و...که در آن صورت باید از روش های دیگری برای محاسبات استفاده کرد.
👍 1نظر
نظر