فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3115

سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی

موضوع قیمت دلار و تورم و نقدینگی ووو همش مرتبط با سیاست گذاری هاست و بیشترین عامل تاثیر کننده در این مقطع سیاست گذاری های خارجی است

در صورتیکه سیاست گذاری خارجی در این مقطع حتی مقداری تغییر کند تاثیرات خیلی مهمی می‌تونه بر نرخ تورم و قیمت ارز داشته باشه
    البته تنیدگی سیاست گذاری های خارجی و داخلی غیر قابل تفکیک است ولی در مقاطعی سیاست گذاری های خارجی هر چند کوتاه مدت می‌تونه تاثیر گذار باشه

والا همه می‌دونن که با این سیاست گذاری های فعلی قیمت ارز و نرخ تورم افزایشی است مگر تغییرات هر چند نسبی بوجود بیاد

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 682

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post

درود پیمان گرامی

سپاس بابت به اشتراک گذاشتن این پژوهش ارزشمند. بسیار بهره بردم.

آیا امکانش هست اطلاعات بیشتری ارائه بدید ؟ مثل نوع رگرسیون ( چندگانه خطی ، پانل دیتا و ... ) ، ضرایب و نتایج آزمونهای معناداری ؟
      اینطور که من متوجه شدم عوامل نرخ تورم و رشد نقدینگی و نرخ بهره و رشد GDP ایران و آمریکا در بازه 5 ساله را برای پیش بینی نرخ ارز در نظر گرفتید اما در نهایت نرخ ارز را برمبنای قیمت نفت در پایان سال پیش بینی کردید. اگر ممکن هست بیشتر توضیح بدید . مثلاً حداقل و حداکثر پیش بینی نرخ دلار در قیمت نفت ۷۶ دلار چگونه بدست آمده اند.
      درود اکوی عزیز
      ممنون از توجه تان
      همونطور که گفتم رگرسیون خطی با چند متغیره که جزئیاتش را قبلا عرض کردم. من اطلاعات را جمع کردم. ضرایب با کمک هوش مصنوعی و بهره گیری از پایتون محاسبه شده است. بطور مثال تفاوت تورم ایران و امریکا ضریب بیشتری را دارد. یکی از متغیر ها شاخص دلار بود که ضریب خودش را داشت. حتی چالشهای تحریم هم ضرایب 0 و 1 و -1 گرفت
      با توجه به اینکه تحریم ایران به نظرم نمیتونه معاملات جهانی نفت را خیلی تحت تاثیر قرار بده (یعنی ما در تجارت جهانی اصلا نقشی نداریم) ولی نفت باقیمت الان که حدودا 66 دلاره با حدود 10 دلار تلورانس هم یکی از متغیرهایی است که افزایش یا کاهش آن میتونه ارزش ریال را دستخوش تغییر کنه که فکر کنم نیاز به توضیح بیشتر نباشه
      در تمامی محاسبات سه قیمت پایه و خوش بینانه و بدبینانه در نظر گرفته شد. ماحصل کار 54 عدد برای 6 ماه آتی بدست اومد که خلاصه اون را قبلا در قالب 9 عدد و با در نظر گرفتن قیمت پایه و خوش بینانه و بدبینانه و باقیمتهای نفت 10+/-66 دلار تقدیم کردم.
      منظور بنده این بود که دوستان دیگه مثل شما احتمالا مبانی را برای محاسبه بدانند و بشه مقایسه ای کرد و این اعداد را به چالش کشید.
      آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/09/09, 02:05.

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 682

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی

موضوع قیمت دلار و تورم و نقدینگی ووو همش مرتبط با سیاست گذاری هاست و بیشترین عامل تاثیر کننده در این مقطع سیاست گذاری های خارجی است

در صورتیکه سیاست گذاری خارجی در این مقطع حتی مقداری تغییر کند تاثیرات خیلی مهمی می‌تونه بر نرخ تورم و قیمت ارز داشته باشه
        البته تنیدگی سیاست گذاری های خارجی و داخلی غیر قابل تفکیک است ولی در مقاطعی سیاست گذاری های خارجی هر چند کوتاه مدت می‌تونه تاثیر گذار باشه

والا همه می‌دونن که با این سیاست گذاری های فعلی قیمت ارز و نرخ تورم افزایشی است مگر تغییرات هر چند نسبی بوجود بیاد
        درود طیب جان
        بله وضعیت فعلی مملکت با همین فرمون سرنوشتی قابل پیش بینی دارد ولی چنانچه بتوانیم به درک بهتری برسیم (تا اینکه فقط بشنویم که اتاق بازرگانی بگه قیمت دلار 165 هزار تومنه و یا اختلاس گر بزرگ (ب.ز) قیمت را بدون مکانیسم ماشه 150 هزار تومن اعلام کنه) بشه تصمیم بهتری گرفت. مهم اینه که چقدر میشه به این محاسبات تکیه کرد.
        به شخصه اگه سال پیش بهم میگفتن قیمت دلار یا طلا در بازه 1 ساله تا 100% رشد میکنه به هیچ عنوان در بورس وقتم را تلف نمیکردم. همه شنیدند ولی باور نکردنداین همه تحلیل کن و نقاشی بکش و آخرش نگاه میکنی می بینی از در آمد ثابت هم سود سرمایه گذاریت کمتر شده.
        مشکل اینجاست که اگه اشتباه نکنم دیوان محاسبات قیمت دلار را تا سال 1406 منتشر کرده بود را باور میکردیم الان نگران صیدی و مکانیسم و بازارگردان و کثافت کاری های حقوقی ها و غیره نبودیم. این همه سرمایه های مردم پودر نمیشد. اعصاب و روح روان مستهلک نمیشد.
        باید قبول کرد گاهی واقعیت فراتر از امید و آرزوی های ماست. اگه فقط 30 تا 50 درصد پرتفو را به طلا و مشتقات آن اختصاص داده بودیم ، افت قیمت سهام را هج کرده بودیم.
        ارادت

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5106

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post

درود
          محاسبات رو بروز کردم کمترین قیمت در جدول عدد 100/275 تومان است. با همان توضیح که هنوز به این نتایج و محاسبات نمیشه استناد کرد
          100 رو به پایین شکست!
          چیزی که من میبینم به نظر میاد این فیک بریک اوت باشه و زیر 99 نره و در کندل هفتگی اونو به صورت یک شادو ثبت کنه.

با این وقفه یحتمل در برگشت به 120 نرسه اما باید حداقل محدوده 117 تا 118 رو بتونه ببینه 🤔

ببینیم هفته بعد چطور پیش میره ...
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
          X