فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirparsamosavi
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 606

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

هیچ توافقی در کار نخواهد بود

به این دلیل که هم اکنون نیز اکثر زیردستان بایدن ، ایران را بزرگترین حامی تروریست می دانند .

آنتونی بلینکن وزیر خارجه پیشنهادی کابینه بایدن:

رژیم ایران را بزرگ‌ترین حامی تروریست می‌دانم.

شرایطشون برای برگرداندن تحریمها هم کاملاً واضح است:

1) توسعه برنامه موشکی بالیستیک ایران باید متوقف شود :

«جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی دولت رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گفت که واشنگتن بر این باور است که موضوع موشک‌های بالستیک ایران باید بر روی میز مذاکره باشد.

2)ایران باید از حمایت از گروه‌های تروریستی در منطقه خاور میانه، از جمله حزب الله لبنان، حماس و گروه فلسطینی جهاد اسلامی دست بردارد.

3)ایران باید از حمایت نظامی از شبه نظامیان شیعه حوثی دست بردارد و به سمت دست یافتن به یک راه حل سیاسی مسالمت آمیز در یمن گام بردارد.

4)کلیه نیروهای نظامی تحت امر ایران در سراسر سوریه باید از آن کشور خارج شوند.

5) ایران باید به رفتار تهدیدآمیز در برابر همسایگانش که بسیاری از آنها متحدان آمریکا هستند ، پایان دهد، از جمله تهدید اسرائیل به نابودی و پرتاب موشک به عربستان سعودی و امارات متحده عربی. این شامل تهدید کشتیرانی بین المللی و عملیات خرابکارانه سایبری نیز می‌شود.

خب شما پیش خود تصور کرده اید ایران به کدام یک از خواسته های فوق تن در می دهد ؟

شما تصور کردید بایدن می آید و می گوید من هیچ شرطی ندارم و همه تحریمها را بر می دارم و کلیه پولهای بلوکه شدن ایران را آزاد می کنم ، فقط به شرطی که به من بیچاره اجازه دهند به برجام برگردم؟

هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود ، چون هیچ کدام از شروط فوق توسط ایران اجرا نخواهد شد .

پس بیخود به قیمت دلار زیر 20 هزار تومان دلخوش نباشید !

برای چی نمودار دلار برای سال 1402 قیمت 75 هزار تومان را نشان می دهد ؟

اون افرادی که تصور دلار زیر 20 هزار تومان دارند ، این آرزو برایشان، همچنان آرزو باقی خواهد ماند

ایران امکان نداره هیچ کدام از 5 شرط فوق را قبول کند .
    آخرین ویرایش توسط amirparsamosavi؛ 2021/01/21, 18:04.

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
      من هم انتخاب بایدن رو پیش بینی کردم . هم اعلام کردم رو 30 فروختم. هم اعلام کردم دلار باید زیر 20 بیاد (فقط انتظار داشتم سریع بیاد ولی دیر میره).چه در پیغام خصوصی که بعضیا پرسیدن چه در فروم. هم بحث ریزش شاخص در دهها پست تا شاخص یک ملیونی. بیت کوین که کلا اسپم هست یک جایی برمیگرده جایی که باید باشه! برجامم الان با قطعیت میگم امضا میشه! ظریف هم اگر کاندید بشه انتخاب میشه نیازیم نیست کسی بهش رای بده!!!!/:.yead.:/

تو فروم کلا خیلی استاد زیاد داریم .ملت هنوز نفهمیدن به کی گوش کنن/:.yead.://:.yead.://:.yead.:/

یک چیزی وجود داره به نام اخبار و فیلم کردن مردم دنیا و یک چیزی وجود داره به نام حقایق پشت پرده و روابط پشت پرده و.....که قابل بحث نیست......
      من یادمه زمانی که شاخص حول و حوش دو میلیون بود شما از شاخص 1200 و 1100 می گفتی که غیر قابل قبول به نظر می رسید اما اتفاق افتاد.الان یه عده ای از شاخص 800 تا 900هزار واحد و دلار 20 تومانی و پایین تر صحبت می کنن،به نظر شما این اتفاق می افته؟کف شاخص و کف دلار رو چطور پیش بینی می کنید؟

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
        هیچ توافقی در کار نخواهد بود

به این دلیل که هم اکنون نیز اکثر زیردستان بایدن ، ایران را بزرگترین حامی تروریست می دانند .

آنتونی بلینکن وزیر خارجه پیشنهادی کابینه بایدن:

رژیم ایران را بزرگ‌ترین حامی تروریست می‌دانم.

شرایطشون برای برگرداندن تحریمها هم کاملاً واضح است:

1) توسعه برنامه موشکی بالیستیک ایران باید متوقف شود :

«جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی دولت رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گفت که واشنگتن بر این باور است که موضوع موشک‌های بالستیک ایران باید بر روی میز مذاکره باشد.

2)ایران باید از حمایت از گروه‌های تروریستی در منطقه خاور میانه، از جمله حزب الله لبنان، حماس و گروه فلسطینی جهاد اسلامی دست بردارد.

3)ایران باید از حمایت نظامی از شبه نظامیان شیعه حوثی دست بردارد و به سمت دست یافتن به یک راه حل سیاسی مسالمت آمیز در یمن گام بردارد.

4)کلیه نیروهای نظامی تحت امر ایران در سراسر سوریه باید از آن کشور خارج شوند.

5) ایران باید به رفتار تهدیدآمیز در برابر همسایگانش که بسیاری از آنها متحدان آمریکا هستند ، پایان دهد، از جمله تهدید اسرائیل به نابودی و پرتاب موشک به عربستان سعودی و امارات متحده عربی. این شامل تهدید کشتیرانی بین المللی و عملیات خرابکارانه سایبری نیز می‌شود.

خب شما پیش خود تصور کرده اید ایران به کدام یک از خواسته های فوق تن در می دهد ؟

شما تصور کردید بایدن می آید و می گوید من هیچ شرطی ندارم و همه تحریمها را بر می دارم و کلیه پولهای بلوکه شدن ایران را آزاد می کنم ، فقط به شرطی که به من بیچاره اجازه دهند به برجام برگردم؟

هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود ، چون هیچ کدام از شروط فوق توسط ایران اجرا نخواهد شد .

پس بیخود به قیمت دلار زیر 20 هزار تومان دلخوش نباشید !

برای چی نمودار دلار برای سال 1402 قیمت 75 هزار تومان را نشان می دهد ؟

اون افرادی که تصور دلار زیر 20 هزار تومان دارند ، این آرزو برایشان، همچنان آرزو باقی خواهد ماند

ایران امکان نداره هیچ کدام از 5 شرط فوق را قبول کند .
        این شروط را از خودت گفتی یا از زبان بایدن؟
        تنها چیزی که آنها فعلا گفتند آن هست که در نظر دارند از توافق هسته ای به عنوان پایه ای برای رسیدن به توافقات بیشتر با ایران استفاده کنند.

نظر

• MORTEZA66
          عضو عادی
          • Jun 2020
          • 94

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
          من یادمه زمانی که شاخص حول و حوش دو میلیون بود شما از شاخص 1200 و 1100 می گفتی که غیر قابل قبول به نظر می رسید اما اتفاق افتاد.الان یه عده ای از شاخص 800 تا 900هزار واحد و دلار 20 تومانی و پایین تر صحبت می کنن،به نظر شما این اتفاق می افته؟کف شاخص و کف دلار رو چطور پیش بینی می کنید؟
          باید دید شاخص در محدوده 1 تا 1050 چه واکنشی نشون میده و چه اخباری بیرون میاد.بله در صورت شکست 1 احتمال 800 کاملا هست.نکته بعدی وقتی بانک مرکزی در زمان شاخص یکملیونی گفته حباب بزرگی بورس داره پس پایینتر کاملا محتمله.فعلا که 22 بهمن داره میاد فکر نکنم الان بخاد بره اونجا. /:.yead.:/
          دلار مطمینن باید بره زیر 20 (کف دلار بین 15 تا 20 است) مخصوصا اگر ظریف کاندید بشه خیلی به 15 نزدیک خواهد شد و بشدت مردم رو از اومدن یک تندرو خواهند ترسوند و کاری میکنن همه برن رای بدن دوباره برای احیای برجام و..... به نوعی همه چیز میفته گردن ترامپ .....نه دولت اصلاحات.....
          آخرین ویرایش توسط MORTEZA66؛ 2021/01/21, 20:04.

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
            باید دید شاخص در محدوده 1 تا 1050 چه واکنشی نشون میده و چه اخباری بیرون میاد.بله در صورت شکست 1 احتمال 800 کاملا هست.نکته بعدی وقتی بانک مرکزی در زمان شاخص یکملیونی گفته حباب بزرگی بورس داره پس پایینتر کاملا محتمله.فعلا که 22 بهمن داره میاد فکر نکنم الان بخاد بره اونجا. /:.yead.:/
            دلار مطمینن باید بره زیر 20 (کف دلار بین 15 تا 20 است) مخصوصا اگر ظریف کاندید بشه خیلی به 15 نزدیک خواهد شد و بشدت مردم رو از اومدن یک تندرو خواهند ترسوند و کاری میکنن همه برن رای بدن دوباره برای احیای برجام و.....
            بانک مرکزی گفته سکه ارز حباب بزرگی دارند نه بورس
            میشه سندش رو بیاورید‌ در مورد حباب بورس؟

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              انصافا قبل از انتخابات امریکا شما چقدر شانس برای پیروزی بایدن در نظر گرفته بودی؟ اصلا رفتن ترامپ کل جریان بازی رو تغییر داد، واقعا کی میتونه بگه این جور چیزها رو میشه از قبل برنامه ریزی و طراحی کرد.

من قبلا هم بارها به این نکته اشاره کردم میشه در مورد بیت کوین یا سهام ایران خودرو که بر پایه هیچ منطق اصولی و بنیادی بالا پایین نمیرن از تکنیکال استفاده کرد اما بررسی تکنیکال دلار کار اشتباهی هست.

دلار کاملا منطبق بر فاند حرکت میکنه و عوامل دخیل در فاند دلار انقدر زیاد و متنوع و پیچیده و تنیده در مسایل سیاسی و غیره هستن که اصلا هیچ چیزی براحتی قابل پیش بینی نیست چه برسه طراحی.

تا شب قبل از پیروزی بایدن همه خریدار بودن و فرداش همه فروشنده. مگه میشد پیش بینی کرد انصافا.
              جرا همه چیزو با هم قاطی میکنی !؟

کی گفته که نمودار و چارت معناش اینه که فاند رو ندید بگیریم !؟؟

در مورد بایدن و ترامپ و اینکه چه کسی میتونست پیش بینی کنه یا نکنه به تکنیکال ربط نداره !

شما قاعدتا باید صبر میکردی نتیجه مشخص بشه و بعدش اقدام میکردی ! ولی ریسک کردی و نتیجه ریسک هم برخلاف پیش بینی شما بوده !

خیلی ها این ریسک رو نپذیرفتن چه در بازار جهانی ! چه بازار داخلی ! و منتظر مشخص شدن نتیجه شدن !

حالا شما که مدعی هستی ایرانخودرو و بیت کوین فقط میشه تکنیکال بررسی کرد ! حداقل یک نموداری از اینها بذار !

نظر

• MORTEZA66
                عضو عادی
                • Jun 2020
                • 94

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                بانک مرکزی گفته سکه ارز حباب بزرگی دارند نه بورس
                میشه سندش رو بیاورید‌ در مورد حباب بورس؟
                اینها چیزهایی هست که در یک سری ژورنال های خارجی که البته پولی هم هستند نوشته شده (مصاحبه های خصوصی کردن) و مطمینا کسی در ایران خبر نداره مگر اعضای بانک مرکزی و دولت و کله گنده ها.........قبلا اینو در یک پست اشاره کردم چند ماه پیش حتی کسی منظور اون جمله رو هم نفهمید.......خوبه یک نفر پیدا شد بپرسه منظور چی هست...../:.yead.:/

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

ممکن است دلار پایینتر هم بیاد اما صحبت از دلار 8هزارتومانی با کدام منطق و استدلال؟؟آنهم صحبت با قاطعیت!!! وقتی مجلس در بودجه دلار 17500 رو لحاظ میکند و حجم نقدینگی کشور هرروز بالاتر میرود و حتی خود دولتی ها هم نهایت حرف از دلار 15هزار میزنن! این حرفهای بی پایه و اساس و غیرمنطقی ممکن است موجب به اشتباه افتادن برخی تازه کار و فروش سهم هاشون در کمترین قیمت بشه که مسولیت اخلاقی دارد. همین دوروز اخیر دارایکم و پالایش 20 درصد رشد کردند که معادل سود بانکی 1سال اخیر بود.
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• هندوکش
                    Banned
                    • Dec 2015
                    • 83

به خدا این دلار 8000 تومنی مثل خوره افتاده به جون من یکی که فقط یک سوم از اصل سرمایه اولیه من مانده توی این کثافتخونه بورس!!یعنی قراره این یک سوم هم بشه یک پنجم!؟ آخه من بدبخت و بیچاره چه گناهی تو زندگیم کردم که همه دار و ندارم و هست و نیستم توی این قمارخونه نابود بشه و از بین بره؟ دوستان و اساتید محترم این تالار خواهشآ یکی تون حرف راست رو بهم بزنه؟ اگه قراره دلار بشه 8000 تومن خوب من هم این تتمه پولم را از این آشغال خونه بورس بکشم بیرون!؟ من که آب پاک رو واسه همیشه ریختم توی دستهام و امیدی به بدست آوردن حتی اصل پولم را ندارم! من و حتی خونوادم حتی اینده مان و به زندگی توی این مملکت خراب شده از دست داده ایم! و حتی در خرید مایحتاج روزانه خودمان عاجزیم! لااقل شما بنده رو راهنمائی کنید که چه کنم؟ اگه قراره دلار بشه 8000 تومان! پس لابد شپنای 4000تومان خریدم رو که الآن شده 900 تومن! میشه 200 تومان!؟ آیا شما صلاح میدونید فردا همین شپنا را 1000تومان بفروشم تا با دلار 8000 تومان یه وقت نشه 200 تومان؟ لطفآ من رو راهنمائی کنید! همگی خیر ببینید انشالله. ممنونم از همه تون
                    آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/01/22, 14:00.

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
                      به خدا این دلار 8000 تومنی مثل خوره افتاده به جون من یکی که فقط یک سوم از اصل سرامیه اولیه من مانده توی این کثافتونه بورس!!یعنی قرار این یک سوم هم بشه یک پنجم!؟ آخه من بدبخت و بیچاره چه گناهی تو زندگیم کرد که همه دار و ندارم و هست و نیستم توی این قمارخونه نابود بشه و از بین بره؟ دوستان و اساتید محترم این تالار خواشآ یکی تون حرف راست ر بهم بزنه؟ اگه قراره دلار بشه 8000 تمون خوب من ه این تته پولم رو از این آشغال خونه بورس بشم بیرون!؟ من که آب پاک رو واسه همیشه ریختم توی دستم و امیدی به بدست پآوردن حتی اصل پولم ندارم! من و حی خونوادم حی ایدمون و به زنگی وی این ملکت خراب شده از دست دادیم! و حی نمیتوانیم زعهده خری مایحتاج روزانه خومان عاجزیم! لااقل شما بنه رو راهنمائی کنید که چه کنم؟ اگه قرار دلار بشه 8000 تومان! پس لابد شپنای 4000تومان خریدم رو که الآن شده 900 تومن! میشه 200 تومان!؟ شما صلاح میدونید فردا همین شپنا رو 1000تومان بفروشم تا با دلار 8000 تومان یه وقت نشه 200 تومان؟ لطفآ من رو راهنمائی کنید! همگی خیر ببینید انشالله. ممنونم از همه تون
                      دلار 8 تومان!

کاربری بود در تالار منحل شده....جبار سینگ..
                      گیر سه پیچ داده بود....دلار تا بهمن ماه 4500 تومان خواهد شد....آنموقع دلار 13 تومان بود..
                      دیگه براش عادت شده بود...طوطی وار روزی 10 بار تکرار میکرد....
                      دلار تا 19 تومان رفت...بهمن ماه هم تمام شد....کاربران بهش هجوم آوردند...آخرش گفت غلط کردم...
                      تارگت ها و قیمتهایی ندهیم....که آخرش به غلط کردم ختم بشود...
                      با روح و روان سهامداران زیان دیده بازی نکنیم...
                      سواد اقتصادی نداریم...تحلیل نمیدانیم.... مجبور نیستیم...با حرفهای آب دوغ خیاری جلب توجه کنیم...
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• هندوکش
                        Banned
                        • Dec 2015
                        • 83

با دلار 8000 تومانی چه کنم به خدا!؟

من موندم که چی کسی رو نفرین کنم و چه کسی رو دعا کنم!؟ خودم بلانسبت شما و همه دوستان یه غلطی کردم تاوان سنگینش را هم دارم میدهم! اما با دلار 8000تومانی چه کنم؟ لطفآ من حقیر را راهنمائیم کنید؟ با تشکر از همگی تون

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                        دلار 8 تومان!

کاربری بود در تالار منحل شده....جبار سینگ..
                        گیر سه پیچ داده بود....دلار تا بهمن ماه 4500 تومان خواهد شد....آنموقع دلار 13 تومان بود..
                        دیگه براش عادت شده بود...طوطی وار روزی 10 بار تکرار میکرد....
                        دلار تا 19 تومان رفت...بهمن ماه هم تمام شد....کاربران بهش هجوم آوردند...آخرش گفت غلط کردم...
                        تارگت ها و قیمتهایی ندهیم....که آخرش به غلط کردم ختم بشود...
                        با روح و روان سهامداران زیان دیده بازی نکنیم...
                        سواد اقتصادی نداریم...تحلیل نمیدانیم.... مجبور نیستیم...با حرفهای آب دوغ خیاری جلب توجه کنیم...

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

من موندم که چی کسی رو نفرین کنم و چه کسی رو دعا کنم!؟ خودم بلانسبت شما و همه دوستان یه غلطی کردم تاوان سنگینش را هم دارم میدهم! اما با دلار 8000تومانی چه کنم؟ لطفآ من حقیر را راهنمائیم کنید؟ با تشکر از همگی تون
                          عزیز جان...این دلار 8 تومانی را کی به زبان شما انداخته؟!..
                          خصوصی تان هم فعال نیست...
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

ما این دلار 8000 تومانی شما را که نمیدانیم از کجا اوده ای با 100 درصد سود 16 هزار تومان خریداریم

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

دلار آبی خرید 23000
                              دلارآبی فروش 23200
                              دلار حواله ای 23500

نظر

• هندوکش
                                Banned
                                • Dec 2015
                                • 83

سلام دوست عزیز

در این تالار اساتید زیاد هستند از استاد دلار 8000 توانی گرفته تا استاد دلار 4500تومانی حرف من نیست!! من کیم!؟ من چیم!؟ توی همین تاپیک به دو صفحه قبل رجوع کنید تا منظور من را متوجه شوید! لطفآ راهنمائی کنید ازتون ممنونم

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                عزیز جان...این دلار 8 تومانی را کی به زبان شما انداخته؟!..
                                خصوصی تان هم فعال نیست...

نظر

در حال کار...
                                X