فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوروزی نیا
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 426

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    مطلب بالا نقل قولی بود از اقتصاد نیوز.کسی با این نوشتارها فریب نمی خوره ،از شما تعجبم چرا این قدرگارد می گیری،چند حالت برات متصورم ،احتمالا یا دلار زیاد داری،یا قیمت بالای دلار خیلی بهت حال می ده،یا این که دوست داری دلار بشه صد هزار تومان ،تو از ضرر سهام بورسیت در بیایی!!! حالا هر چند پدر بقیه ملت در بیاد
    یه جوری هم نوشتی ملت رو فریب ندی ،انگار من اگه بگم دلار فردا میشه صد هزار تومان یا میشه پانزده هزار تومان، فردا ملت صف می کشن برای فروش یا خرید.الان کسی به حرف حسن روحانی و رییس کل بانک مرکزی نمی کنه ،چه برسه به این دو خط نوشته
    :D
    تا حالا تو عمرم دلار نخریدم و تو گفتارم صداقت دارم.....

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
      تا حالا تو عمرم دلار نخریدم و تو گفتارم صداقت دارم.....
      نوشته هات نشون می دون ،خیلی دوست داری دلار گرون بشه، حالا چرا؟ نمی دونم:D

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

گران شدن قیمت دلار و در این قیمت ماندن
        دست بچه های بالا میباشد نه بچه های پایین آدرس اشتباه نده
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

گران شدن قیمت دلار و در این قیمت ماندن
          دست بچه های بالا میباشد نه بچه های پایین آدرس اشتباه نده
          دقیقا

نظر

• رگنار
            عضو فعال
            • Feb 2014
            • 390

درود آقا سید

چند روز قبل یکی از بچه های بازار لایو گذاشت در خصوص دلار و پیشینه افزایش قیمتها و دلایل و عواقبش. یه حرف قشنگی زد گفت من طرفدار افزایش قیمت دلار نیستم اما طرفدار واقعی بودن قیمت دلار هستم! منم به شخصه همین نظر رو دارم.
            الان 50 ساله همه دولتها همین اشتباه رو میکنن، از همون هویدا بگیر که تو جلسه دادگاهش با افتخار میگفت 13 ساله قیمت این خودکار تغییر نکرده تا همین حسن کلید. همه اینها تو سالهایی که دلار نفتی مفت دستشان آمده نرخ دلار رو بصورت مصنوعی پایین نگه داشتن و بعد از اون در اثر دو عامل تحریم یا رشد نقدینگی یه جامپ در نرخ دلار داشتیم. البته هویدا تا حدود زیادی تونست قیمت کالاها رو ثابت نگه داره اینها اون رو هم نمیتونن.
            خلاصه ما همیشه دو دوره اصلی در اقتصادمون داریم،

1. وقتی تحریم نیستیم، که به جای اینکه دلارهای نفتی رو خرج زیرساختها و افزایش تولید و رشد اقتصادی بکنیم و اجازه بدیم نرخ دلار هم هر سال بالاتر بره میریم همه رو خرج واردات اجناس بنجل چینی میکنیم(هزینه های سیاست خارجی در منطقه و اختلاسها و.. بماند) در این حالت تولید به فنا میره و واردات رونق داره. اقشار کارمند و متوسط جامعه چند سالی حس خوبی دارن که دیگه اوضاع خوبه و قدرت خریدشون حفظ شده امانمیدونن که این موقت هست و اتفاقا به ضررشون چون بعد چند سال یا در اثر تحریم یا در اثر جامپ نقدینگی وارد فاز بعدی میشیم!

2. دوره بعدی دوران تحریم هستش، اینجا چون قبلا دلارها رو خرج واردات کردیم و نرخ ارز رو بصورت مصنوعی پایین نگه داشتیم بصورت اجتناب ناپذیری یه جامپ در قیمت دلار و تورم کالاها داریم. البته باید گفت که همین دوران هم به شدت به نفع حاکمیت(حکومت و دولت، بانک ها ، صندوق های بازنشتگی و..) هستش چون معمولا اینها بزرگترین بدهکاران هستن که البته بیشترین دارایی ها رو هم دارن، تو این دوران تورمی اینها با افزایش قیمت دارایی خودشان رو از ورشکستگی نجات میدن. منتها در این دوران فاصله طبقاتی حتما بصورت برگشت ناپذیری زیاد میشه. تو این سالها خیلی چیزها اینقدر ضربه دیده که واقعا دیگه درست نمیشه یکی از موارد اصلیش همین فاصله طبقاتی در اثر شوک های تورمی هستش.

خلاصه اینکه چیزی که الان من به عنوان یک شهروند انتظار دارم اینه که دولت(و حاکمیت بطور کلی) دست از این کارها برداره، یعنی الان که وارد فاز برداشتن تحریم ها شدیم و درآمدهای دلاری اینها زیاد میشه بازم نیان همه رو خرج واردات کنن، تولید رو زمین بزنن، سود بانکی رو زیاد کنن و غیره، تا شاهد جامپ بعدی در قیمت دلار نباشیم(با این حجم از نقدینگی، احتمال تحریمها در دوره بعدی دولت آمریکا، و کاهش تولید از طریق پایین نگه داشتن نرخ دلار ، جامپ بعدی در نرخ دلار اجتناب ناپذیره).
            دلار باید به اندازه قانونی خودش هر سال بره بالا یعنی با توجه به میزان نقدینگی، تفاضل تورم ایران و آمریکا، و ناترازی در واردت و صادرات و... باید هر سال بره بالا، اگر این اتفاق بیفته همه چی روال طبیعی خودش رو میره، نه رکود چند ساله داریم نه جامپ چند ماهه.

الان خیلی ها از همین میترسن، امروز دبیر صادر کنندگان صنف لوازم خانگی با حالت خواهش گفته دولت واردت لوازم خانگی رو تا 5 سال ممنوع کنه، یه مسول اقتصادی دیگه گفته تقویت پول ملی به معنای پایین آوردن مصنوعی نرخ دلار نیست بلکه به معنی اصلاح ناترازی بانکها، جلوگیری از رشد حجم نقدینگی، حمایت از تولید و صادرات(با نرخ به رسمیت شناختن نرخ واقعی دلار) و.. هستش.

من یکی از بردارهام تریلی داره و بارهاش رو به مقصد مرزهای غرب کشور میاره، تو همین دو سه هفته که دلار اینطور شده غیر از میلگرد دیگه هیچ باری ندارن مثلا قبلا بار اصلی شون کاشی از یزد به مقصد عراق بود. یعنی از همین الان تولیدکننده ترجیح میده تا جایی که بتونه با این نرخ دلار صادرات نکنه، میدونن موقت آمده پایین و....

و البته این رو هم بگم اگر دولت بعدی هم بخواد مثل دولتهای قبلی با این قضیه برخورد کنه قطعا میتونه برای مدتی حتی دو سه سال هم نرخ دلار رو همین جاها نگه داره و مقبولیتی بین عوام مردم بدست بیاره(معمولا در دور اول دولتها از اینکارها زیاد میکنن، سیاستهای انقباضی جهت کنترل تورم و...) اما واقعا اینکار اشتباه هستش.

سبز باشید
            آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/05/11, 19:07.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

ارزش پول ملی و نرخ ارز را باید با کنترل میزان نقدینگی و کاهش سود بانکی و رشد اقتصادی کشور مهار کرد نه با حرف و ارز پاشی و سیاسی بازی که رفتارهای پوپولیستی و گذرا هست.

نظر

• نوروزی نیا
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 426

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                ارزش پول ملی و نرخ ارز را باید با کنترل افزایش میزان نقدینگی و کاهش سود بانکی و رشد اقتصادی کشور مهار کرد نه با حرف و ارز پاشی و سیاسی بازی که رفتارهای پوپولیستی و گذرا هست.
                شرم بر عوام فریب
                قربون دهنت....این رو به کاربر اقا سید اون یکی zess هم بگید ......

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                  درود آقا سید

چند روز قبل یکی از بچه های بازار لایو گذاشت در خصوص دلار و پیشینه افزایش قیمتها و دلایل و عواقبش. یه حرف قشنگی زد گفت من طرفدار افزایش قیمت دلار نیستم اما طرفدار واقعی بودن قیمت دلار هستم! منم به شخصه همین نظر رو دارم.
                  الان 50 ساله همه دولتها همین اشتباه رو میکنن، از همون هویدا بگیر که تو جلسه دادگاهش با افتخار میگفت 13 ساله قیمت این خودکار تغییر نکرده تا همین حسن کلید. همه اینها تو سالهایی که دلار نفتی مفت دستشان آمده نرخ دلار رو بصورت مصنوعی پایین نگه داشتن و بعد از اون در اثر دو عامل تحریم یا رشد نقدینگی یه جامپ در نرخ دلار داشتیم. البته هویدا تا حدود زیادی تونست قیمت کالاها رو ثابت نگه داره اینها اون رو هم نمیتونن.
                  خلاصه ما همیشه دو دوره اصلی در اقتصادمون داریم،

1. وقتی تحریم نیستیم، که به جای اینکه دلارهای نفتی رو خرج زیرساختها و افزایش تولید و رشد اقتصادی بکنیم و اجازه بدیم نرخ دلار هم هر سال بالاتر بره میریم همه رو خرج واردات اجناس بنجل چینی میکنیم(هزینه های سیاست خارجی در منطقه و اختلاسها و.. بماند) در این حالت تولید به فنا میره و واردات رونق داره. اقشار کارمند و متوسط جامعه چند سالی حس خوبی دارن که دیگه اوضاع خوبه و قدرت خریدشون حفظ شده امانمیدونن که این موقت هست و اتفاقا به ضررشون چون بعد چند سال یا در اثر تحریم یا در اثر جامپ نقدینگی وارد فاز بعدی میشیم!

2. دوره بعدی دوران تحریم هستش، اینجا چون قبلا دلارها رو خرج واردات کردیم و نرخ ارز رو بصورت مصنوعی پایین نگه داشتیم بصورت اجتناب ناپذیری یه جامپ در قیمت دلار و تورم کالاها داریم. البته باید گفت که همین دوران هم به شدت به نفع حاکمیت(حکومت و دولت، بانک ها ، صندوق های بازنشتگی و..) هستش چون معمولا اینها بزرگترین بدهکاران هستن که البته بیشترین دارایی ها رو هم دارن، تو این دوران تورمی اینها با افزایش قیمت دارایی خودشان رو از ورشکستگی نجات میدن. منتها در این دوران فاصله طبقاتی حتما بصورت برگشت ناپذیری زیاد میشه. تو این سالها خیلی چیزها اینقدر ضربه دیده که واقعا دیگه درست نمیشه یکی از موارد اصلیش همین فاصله طبقاتی در اثر شوک های تورمی هستش.

خلاصه اینکه چیزی که الان من به عنوان یک شهروند انتظار دارم اینه که دولت(و حاکمیت بطور کلی) دست از این کارها برداره، یعنی الان که وارد فاز برداشتن تحریم ها شدیم و درآمدهای دلاری اینها زیاد میشه بازم نیان همه رو خرج واردات کنن، تولید رو زمین بزنن، سود بانکی رو زیاد کنن و غیره، تا شاهد جامپ بعدی در قیمت دلار نباشیم(با این حجم از نقدینگی، احتمال تحریمها در دوره بعدی دولت آمریکا، و کاهش تولید از طریق پایین نگه داشتن نرخ دلار ، جامپ بعدی در نرخ دلار اجتناب ناپذیره).
                  دلار باید به اندازه قانونی خودش هر سال بره بالا یعنی با توجه به میزان نقدینگی، تفاضل تورم ایران و آمریکا، و ناترازی در واردت و صادرات و... باید هر سال بره بالا، اگر این اتفاق بیفته همه چی روال طبیعی خودش رو میره، نه رکود چند ساله داریم نه جامپ چند ماهه.

الان خیلی ها از همین میترسن، امروز دبیر صادر کنندگان صنف لوازم خانگی با حالت خواهش گفته دولت واردت لوازم خانگی رو تا 5 سال ممنوع کنه، یه مسول اقتصادی دیگه گفته تقویت پول ملی به معنای پایین آوردن مصنوعی نرخ دلار نیست بلکه به معنی اصلاح ناترازی بانکها، جلوگیری از رشد حجم نقدینگی، حمایت از تولید و صادرات(با نرخ به رسمیت شناختن نرخ واقعی دلار) و.. هستش.

من یکی از بردارهام تریلی داره و بارهاش رو به مقصد مرزهای غرب کشور میاره، تو همین دو سه هفته که دلار اینطور شده غیر از میلگرد دیگه هیچ باری ندارن مثلا قبلا بار اصلی شون کاشی از یزد به مقصد عراق بود. یعنی از همین الان تولیدکننده ترجیح میده تا جایی که بتونه با این نرخ دلار صادرات نکنه، میدونن موقت آمده پایین و....

و البته این رو هم بگم اگر دولت بعدی هم بخواد مثل دولتهای قبلی با این قضیه برخورد کنه قطعا میتونه برای مدتی حتی دو سه سال هم نرخ دلار رو همین جاها نگه داره و مقبولیتی بین عوام مردم بدست بیاره(معمولا در دور اول دولتها از اینکارها زیاد میکنن، سیاستهای انقباضی جهت کنترل تورم و...) اما واقعا اینکار اشتباه هستش.

سبز باشید
                  جناب رگنار با سلام
                  من در مورد قیمت واقعی دلار اظهار نظری نکرده ام ،چون مبنای محاسباتش رو نمی دونم و حتی یک دلار هم ندارم.موضوع اصلی اینه که در مورد نرخ دلار بین اقتصاددانان،بانک مرکزی و حتی اعضای اتاق بازرگانی اختلاف نظر زیادی وجود داره.این اختلاف این قدر زیاده که در مبانی محاسباتی میشه واقعا شک کرد.دلار 17000تومان روحانی تادلار 35000تومان اتاق بازرگانی بیشتر از 100% با هم اختلاف دارند.از این ها که بگذریم مشکل اینجاست تا مطلبی ،حتی به صورت نقل قول ،اینجا می گذاری،طرف بلافاصله می نویسه،ملت رو فریب نده،واقعا نباید به این جمله ها خندید؟یعنی دارندگان دلار همه در این تاپیک جمع شدن و با یک نقل قول فریب می خورند؟:D
                  ختم کلام، اینم بگم من خودم به خاطر سرمایه گذاری در طلا از افزایش دلار خیلی بیشتر سود می کنم تا از پایین اومدنش.بنابراین،نفع خاصی از کاهش دلار عایدم نمیشه.اما واقعی شدن قیمت دلار رو هم بعید می دونم اتفاق بیفته،چون عوامل زیادی در اون دخیل هستند،دولت،کسری بودجه،باندبازی،تحریم،میزان فروش نفت،و ....
                  آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2021/05/12, 05:39.

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

اینکه اینقدر تحلیلگران و اقتصاد دانها نگران ارزپاشی دولت هستند جای تعجب داره! یکی نیست بهشون بگه شما فکر کردید اگه دولت ارزپاشی نکنه، ذخیره ارزی برای این مملکت تشکیل میشه یا دلارها صرف زیرساختهای مملکت میشه؟ نه دوستان عزیز! این پولها یا در کشورهای دوست فلسطین، لبنان، یمن، سوریه و... هزینه میشه یا از جیب اختلاسگران و آشغال زاده ها سر درمیاره یا در برنامه های احمقانه هسته ای و موشکی و... تباه میشه. پس صورت مسئله اصلی اینکه آیا هدر دادن دلارهای نفتی بهتره در ایران انجام بشه یا در خارج از ایران؟ من فکر میکنم در حالت اول، برای زندگی من مفیدتر هست، شما رو نمیدونم!

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

?? دلار صرافی ملی : 22,039 [ ٪۰.۶۹- ]
                      ?? یورو صرافی ملی : 26,536 [ ٪۲.۰۲+ ]

?? دلار آمریکا : 22,510 [ ٪۰.۲۷+ ]
                      ?? یورو اروپا : 27,380 [ ٪۰.۲۹+ ]
                      ?? پوند انگلیس : 32,140 [ ٪۰.۵۰+ ]
                      ?? درهم امارات : 6,200 [ ٪۰.۱۶+ ]
                      ?? لیر ترکیه : 2,740 [ ٪۰.۱۸- ]
                      ?? دلار کانادا : 18,860 [ ٪۰.۳۲+ ]
                      ?? یوان چین : 3,540 [ ٪۰.۲۸+ ]
                      ?? روبل روسیه : 307 [ ٪۰.۳۳+ ]

? سکه امامی : 9,980,000 [ ٪۰.۲۰- ]
                      ? سکه بهار : 9,640,000 [ ٪۰.۷۳+ ]
                      ? نیـم سکه : 5,550,000 [ ٪۰.۹۰- ]
                      ? ربـع سکه : 3,550,000 [ ٪۱.۴۱- ]
                      ? سکه گرمی : 2,050,000 [ --- ]

〽️ مثقال طلا آبشده : 4,277,000 [ ٪۰.۷۲+ ]
                      〽️ ۱گرم طلا۱۸عیار : 987,300 [ ٪۰.۷۲+ ]
                      〽️ اونس جهانی طلا : 1,833 دلار [ ٪۰.۰۵- ]

?️ ( نفت OPEC ): 67.1 دلار [ ٪۰.۸+ ]
                      ?️ ( نفت Brent ): 69.22 دلار [ ٪۱.۵۴+ ]
                      ?️ ( نفت WTI ): 65.94 دلار [ ٪۱.۷۹+ ]
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• eco777
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 678

یک گفتگوی بسیار خوب در مورد اثر برجام ، تراز پرداختها ، بودجه 1400 و ... بر نرخ ارز .

تهدید لنگر دلار برای اقتصاد ایران

تهدید لنگر دلار برای اقتصاد ایران | بورسان Bourseon

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

دوباره تا محدوده ۲۴ تا ۲۶ میرسه، زیر این قیمت ها نمیتونه دوام بیاره زیاد

نظر

• نوروزی نیا
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 426

22800

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11255

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              دوباره تا محدوده ۲۴ تا ۲۶ میرسه، زیر این قیمت ها نمیتونه دوام بیاره زیاد
                              درود
                              این برگشت یک کلک نهایی ازهمتی هست تا23-23200 هم جاداره بیاد وبعدش بره برا20-21 دم انتخابات

نظر

• نوروزی نیا
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 426

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود
                                این برگشت یک کلک نهایی ازهمتی هست تا23-23200 هم جاداره بیاد وبعدش بره برا20-21 دم انتخابات
                                چه تفاوتی بین 23 با 21 هست!!!!!؟...فکر کردی اینا انتخابات براشون مهمه؟خودشون هم بیخیال کاهش مصنوعی دلار شدن...

نظر

در حال کار...
                                X