فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

یک پیش بینی از فیمت دلار برای میان مدت
    اگر داده های قیمتی این نمودار صحیح و درست و بدون خطا باشد از نظر من دلار تمایل به اصلاح دارد.
    این نمودار در میان مدت، بالای شش ماه تمایل به ریزش تا قیمت های 19 هزار تومن رو نشون میده .
    کف قبلی دلار 20600 تومن بوده بگمان من میتونه اون کف شکسته بشه و قیمت 19 هزار تومن در میان مدت دیده بشه البته حمایت خیلی قویی در 24 هزار تومن دیده میشه که بنظر من میتونه با نوسانی شکسته بشه.
    قیمت فعلی دلار 27300 تومن.
    این یک پیش بینی هست و عاری از اشتباه نیست و گذشت زمان درست یا غلط بودن اونو اثبات خواهد کرد پس کسی مبنای معاملات خود قرار ندهد
    27 دی 1400.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Si@v@sh
      Banned
      • Jan 2022
      • 210

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      اگر داده های قیمتی این نمودار صحیح و درست و بدون خطا باشد از نظر من دلار تمایل به اصلاح دارد.
      این نمودار در میان مدت، بالای شش ماه تمایل به ریزش تا قیمت های 19 هزار تومنی رو نشون میده .
      کف قبلی دلار 20600 تومن بوده بگمان من میتونه اون کف شکسته بشه و قیمت 19 هزار تومن در میان مدت دیده بشه البته حمایت خیلی قویی در 24 هزار تومن دیده میشه که بنظر من میتونه با نوسانی شکسته بشه.
      این یک پیش بینی هست و عاری از اشتباه نیست و گذشت زمان درست یا غلط بودن اونو اثبات خواهد کرد پس کسی مبنای معاملات خود قرار ندهد
      27 دی 1400.

این تارگتها رو با ذره بین دیدید یا با چشم غیرمسلح؟البته ببخشیدا.قصدم جسارت نیست.ی وقت آزرده خاطر نشید.از این منظر سوال برام پیش اومد که شما مدام تکرار کردید «دیده میشه».بنده هرچی نگاه کردم دلار زیر۲۵تومن یافت نکردم.

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

این نمودار در میان مدت، بالای شش ماه تمایل به ریزش تا قیمت های 19 هزار تومن رو نشون میده .
        27 دی 1400.

از پیش بینی دلار میزان صحت بقیه پیش بینی هات هم مشخص میشه

مشت نمونه خروار است. دلار 19 هزار تومنی رو خود دولت مکرمه هم پیش بینی نکرده و بودجه اش رو بر اساس دلار 23 هزار تومنی بسته

بیخود نیست که خودرو زیان ده میخری و تبلیغ میکنی. این نقاشی کش ها همیشه یه جاشون میلنگه

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
          از پیش بینی دلار میزان صحت بقیه پیش بینی هات هم مشخص میشه

مشت نمونه خروار است. دلار 19 هزار تومنی رو خود دولت مکرمه هم پیش بینی نکرده و بودجه اش رو بر اساس دلار 23 هزار تومنی بسته

بیخود نیست که خودرو زیان ده میخری و تبلیغ میکنی. این نقاشی کش ها همیشه یه جاشون میلنگه
          شما سهام دلاری بخرید من سهام خودرویی .ببینیم کدوم بازدهی بیشتری خواهد داشت.
          اما توهین کردن کار نادان هایی مثل تو هست.سابقه من نشون میده من کی هستم.
          دلار بودجه ای هم وحی منزل نیست،قابل تغییره.امسال 23 تومن بسته سال بعد میتونه تغییر کنه.دلار بازار آزاد با هیجان میتونه به قیمت هایی که ما میگیم برسه.
          اینو زمان نشون خواهد داد که حرف من درسته یا نه؟
          ولی آدم هایی مثل تو اون زمان حضور نخواهند داشت که نتیجه درستی رو توی چشمشون فرو کنم.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/01/18, 09:05.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

همه ما به نفع مون هست که دلار پایین باشه و ثبات داشته باشه ولی باید واقع نگر باشیم

دلار زیر 25 تومن باعث خروج سرمایه ها از کشور میشه و بازارگردان اجازه ان را نخواهد داد

ضمن اینکه واقعیات اقتصاد کلان نیز اجازه نمیده با این حجم کسری بودجه و افزایش سهمگین نقدینگی اگر دلار بین 25 تا 28 امسال بسته بشه بازم عالیه

اینکه برخی دوستان دلار را تا چند ماه بعد بالای 40 تومن می بییند و برخی منتظر دلار زیر 20 تومن هستند هر دو نگاه غیر دقیق و غیر علمی به اقتصاد کلان است

فعلا نرخ ارز نه پایین زیادی دارد و نه بالای زیادی

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              همه ما به نفع مون هست که دلار پایین باشه و ثبات داشته باشه ولی باید واقع نگر باشیم

دلار زیر 25 تومن باعث خروج سرمایه ها از کشور میشه و بازارگردان اجازه ان را نخواهد داد

ضمن اینکه واقعیات اقتصاد کلان نیز اجازه نمیده با این حجم کسری بودجه و افزایش سهمگین نقدینگی اگر دلار بین 25 تا 28 امسال بسته بشه بازم عالیه

اینکه برخی دوستان دلار را تا چند ماه بعد بالای 40 تومن می بییند و برخی منتظر دلار زیر 20 تومن هستند هر دو نگاه غیر دقیق و غیر علمی به اقتصاد کلان است

فعلا نرخ ارز نه پایین زیادی دارد و نه بالای زیادی
              وقتی دلار 5 هزار تومن هم بود از رییس جمهور تا بزرگترین اقتصاددان ها هم پیش بیین نمی کردند دلار بشه 32 هزار تومن، ولی شد.
              کی گفته کف دلار 25 تومنه؟
              دلار میاد پایین.آما پرنوسان و زمانبر
              خواهید دید.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

وحی منزل نیست که .همونطوری که بالا رفته همونطور هم میتونه تا 19 هزار تومن پایین بیاد.
                قرار نیست چون بودجه امسال با هر قیمتی بسته شد تا ابد دلار در اون قیمت بمونه.
                وقتی درآمدهای نفتی دولت افزایش پیدا کنه،مجبورا دلار رو میارند پایین،چون با دلار 25 تومن هیج کاهش قیمت کالایی صورت نمیگیره.

نظر

• am!n
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 236

وقتی دلار 5 هزار تومن هم بود از رییس جمهور تا بزرگترین اقتصاددان ها هم پیش بیین نمی کردند دلار بشه 32 هزار تومن، ولی شد.
                  کی گفته کف دلار 25 تومنه؟
                  دلار میاد پایین.آما پرنوسان و زمانبر
                  خواهید دید.
                  این پیش بینی منو یاد حرفای صادق الحسینی میندازه که آخرش به غلط کردن افتاد
                  فاصله 92تا94 هم یادمه خیلیا سر همین مسخره بازیهای دلار تارگتهای 1000تومن و 1500تومن برای دلار میدادن ولی زمان همه چیز را اثبات کرد
                  دلار با توافق و بی توافق بازم بالا میره و سقف میزنه فقط سرعتش با توافق کمتر میشه
                  درجاییکه هنوز توافقی نشده و دلار افتی نکرده هرماه به این شدت خروج سرمایه از کشور داریم،منتظرید با توافق همه بشینن دلار وارد کشور کنند که اینطوری افت کنه بیاد زیر20/:.mellowsmiley.:/گور پدر سهام دلاری و ریالی،یک چیزی بگید که با عقل جور دربیاد
                  کدام دوره تاریخی مملکت همچین ریزش دلاری در طولانی مدت داشتیم که الان منتظرش هستید

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

مملکت زیر فشار اقتصادی کمرش خم شده،روزی نیست که تجمعی مقابل مجلس و نهادهای دولتی صورت نگیره فکر کردید اونایی که اون بالا نشستند این چیزها رو نمی بینند و فقط بفکر بالا بردن دلار هستند؟ نه عزیزم.اونا هم احساس خطر کرده اند.وضعیت اقتصادی همینجوری بمونه خیلی اتفاقات گران برای سیستم سیاسی اتفاق میفته بخاطر همون به زور هم که شده دلار رو پایین خواهند آورد
                    خواهید دید.
                    بحث در مورد دلار تموم.
                    بالا برید پایین بیایید نجات بازار در شرایط کنونی فقط بدست گروه خودروست اگر گروه خودرو بالا نره میخواهید گروه پتروشیمی و معادن و فلزات که نمیدونند دلار یک سال بعد چی میشه بالا بره؟
                    فکر میکنید برای چی پی بر ایی این گروه الان 4-5 هست یا حتی سه؟
                    برای اینکه میخوان تکلیف دلار مشخص بشه.
                    وسلام

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

دلاراگرپایین بیایداصلا ممکن نیست خیلی هاتریلیاردرمیشود
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

...

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                          این پیش بینی منو یاد حرفای صادق الحسینی میندازه که آخرش به غلط کردن افتاد
                          فاصله 92تا94 هم یادمه خیلیا سر همین مسخره بازیهای دلار تارگتهای 1000تومن و 1500تومن برای دلار میدادن ولی زمان همه چیز را اثبات کرد
                          دلار با توافق و بی توافق بازم بالا میره و سقف میزنه فقط سرعتش با توافق کمتر میشه
                          درجاییکه هنوز توافقی نشده و دلار افتی نکرده هرماه به این شدت خروج سرمایه از کشور داریم،منتظرید با توافق همه بشینن دلار وارد کشور کنند که اینطوری افت کنه بیاد زیر20/:.mellowsmiley.:/گور پدر سهام دلاری و ریالی،یک چیزی بگید که با عقل جور دربیاد
                          کدام دوره تاریخی مملکت همچین ریزش دلاری در طولانی مدت داشتیم که الان منتظرش هستید
                          نادان هایی مثل قبل وقتی خودرو قبل از افزایش سرمایه روی 270 تومن بود و من پیشنهاد خرید خودرو میدادم (صدها پست در گروه خودرو و تاپیک خودم موجوده) بمن انگ سفته بازی و بیسوادی میزدند ولی همون 270 تومن که با احتساب افزایش سرمایه میشد 13 تومن تا 800 تومن رفت.بازدهی نجومی.
                          الان به غلط کردن افتادن اگرکسی باشه اون من نیستم نادان ها و جاهلینی مثل شما و اون افراد خواهند بود.
                          سر و کله زدن با برخی افراد واقعا آدم رو پیر میکنه.
                          اینا یه حرفی رو از گوشه کنار میشوند فکر میکنند دیگه اون حرف وحی منزل و غیر قابل تغییره.
                          دلار هموطور که بالا رفته میتونه پایین بیاد.تازه 19 هزار تومن مگه چقدر تغییره که مقابلش جبهه گرفتید؟
                          اصحاب کهف که نیستید،مگه دلار 3800 تومنی دوران اوایل روحانی یادتون رفته؟هشت سال قبل
                          همون دلاره.میتونه تا 19 تومن بیاد پایین.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/01/18, 10:05.

نظر

• سعید سعیدی
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 248

من از سالهای خیلی پیش همیشه دلار داشتم و الان هم مقدار کمی دارم. همیشه هم در مقاطع زمانی مختلف خریدار و فروشنده هستم.
                            من از اواخر سال 89 و ابتدای سال 90 شروع کردم به خرید حواله دلار از مناطق. شاید تاریخ و قیمتهایی که الان می نویسم کمی الان دقیق نباشه. اگه اشتباه نکنم حدود 1035 تا 1050 حواله میخریدم.
                            تو مهر ماه 90 فکر کنم دلار حدود 1200 و بالاتر بود. اونزمان بعضی اوقات تو بورکس مطلب مینوشتم. یادمه یه ای دی بود به نام سهند که تاپیکش خواننده داشت. ظاهرا پدر این اقا بورس باز بود. خودش خیلی چیز خاصی نبود ولی خوب بلد بود مطلب بنویسه، ظاهرا پزشک هم بود. یه روز تو همون دوران تو تاپیک ایشون که داشتن در مورد دلار بحث میکردن، نوشتم که از نظر من در یه بازه بلند مدت با توجه به اوضاع کشور و روندی که در پیش گرفته شده، به نظرم دلار از قیمتهای 15 هزار تومن بیشتر خواهد شد. این اقا با یه لحن تند و بد در جواب من نوشت که جناب ما اینجا بحث علمی میکنیم و یه مقدار مطلب دیگه نوشت که الان یادم نیست، اما برخورد بدی داشت. من جوابی ندادم. تو همون تاریخ دلار اوج گرفت ولی چند سال بعد دلار خیلی بیشتر رشد کرد. زمانی که دلار از 15 هزار تومن رد شد خیلی دوست داشتم جواب در خوری به توهین این اقا بدم اما دیگه بورکسی نبود به نظرم تو اون تاریخ.

این مطلب امروز یادم افتاد و نوشتم. اما دوستان عزیز تغییر روند قیمتی دلار صرفا زمانی اتفاق می افته که رژیم حاکم تغییر رویه بده. چه از نظر سیاسی و چه از نظر تصمیمات اقتصادی. و الا هر افتی موقتی خواهد بود. تا زمانیکه این کشور از لحاظ سیاسی و اقتصادی به ثبات نسبی نرسه، اوضاع بر همین منوال خواهد بود.

نظر

• am!n
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 236

نادان هایی مثل قبل وقتی خودرو قبل از افزایش سرمایه روی 270 تومن بود و من پیشنهاد خرید خودرو میدادم (صدها پست در گروه خودرو و تاپیک خودم موجوده) بمن انگ سفته بازی و بیسوادی میزدند ولی همون 270 تومن که با احتساب افزایش سرمایه میشد 13 تومن تا 800 تومن رفت.بازدهی نجومی.
                              الان به غلط کردن افتادن اگرکسی باشه اون من نیستم نادان ها و جاهلینی مثل شما و اون افراد خواهند بود.
                              سر و کله زدن با برخی افراد واقعا آدم رو پیر میکنه.
                              اینا یه حرفی رو از گوشه کنار میشوند فکر میکنند دیگه اون حرف وحی منزل و غیر قابل تغییره.
                              دلار هموطور که بالا رفته میتونه پایین بیاد.تازه 19 هزار تومن مگه چقدر تغییره که مقابلش جبهه گرفتید؟
                              اصحاب کهف که نیستید،مگه دلار 3800 تومنی دوران اوایل روحانی یادتون رفته؟هشت سال قبل
                              همون دلاره.میتونه تا 19 تومن بیاد پایین.
                              نادان هایی مثل تو هم فکرمیکنن فقط خودشون خودرو 270 خریدند
                              اونزمان که زامیاد و خپارس و وساپا70-80 تومن بود هم من خریدم،ولی امروز همونا چند هستن؟وساپا 80 تومنی امروز 400 هم نمیخرن/:.wacsmiley.:/بازدهی از دلار هم کمتر
                              کمتر خالی ببند،بله شما هم مثل سایر عصاتیغ مارکت حتما خودرو 270 قبل مجمع خریدی و دقیقا روی 800 سیو سود کردین و مثل بهرام چاحان روی کف 160 هم سوار شدین:.thumbsupsmileyanim

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                                سکه 13.230.000 تومان که به نظرم فرصت سیو سود و فروشه / دیروز سکه رفاه رو 12.670.000 فروختند جالبه یکی از فروشنده ها صندوث طلای کهربا بود

هر کی دیروز صندوق های طلا خرید بوده امروز شیرین 5 درصد سود خالص داشت .

دلار هم افزایشی شده 29850 تومان البته امیدوارم این پولبک باشه و بعد روند اصلاحی تا مرز 28 هزار تومان

تتر روند کاهشی داشته و خودش سیگناله برای دلار

23 اذر
                                دلار 27100 تومان

دلار هرات 26800 تومان

سکه 12.100.000 تومان

در مورد بازار طلا و سکه و دلار و حتی بورس اخطار لازم داده شد و امیدوارم دوستان استفاده کنند ، البته میدونم کاربرانی مثل محسن و کاربر تازه وارد Si@v@sh و ... ناراحت هستند و ولی واقعیت این است که با بازیگر اصلی بازار ارز دولت هست و قیمت واقعی دلار هم بین 25 تا 27 هزار هست

در ضمن اگر واقعا برجامی رخ بدهد و درست و درمان باشه پولهای بلوکه شده و فروش نفت میتونه میلیاردها دلار 25 هزاری وارد کشور کنه که در این شرایط کشور کف دلار رو دیگه دولت تعیین میکنه دو تا تازه وارد تالار فقط به خاطر اینکه فول سهم هستند

نظر

در حال کار...
                                X