فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3134

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    من یک دلارهم ندارم ....سرم هم به تنم نمی ارزد !!کلا در زندگی ضررم
    بیش از نفعم بوده برای ولی خرید دلار.‌طلا ..یا کالا به قصد حفظ ارزش سرمایه و کاور تورم ایرادش چی هست ؟؟؟حتی سفته بازان و اربیتراژ کارها را هم نمیشود ملامت کرد....
    واقعا ایراداش رو نمی بینید؟!

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

سلطانی‌زاده با بیان اینکه عرضه ارز و امکان خرید افزایش پیدا کرده است، گفت: امروز تا ساعت 12، به غیر از ارز عرضه شده در بازار متشکل ارزی، 1.5 میلیون یورو ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان عرضه شده که فقط 500 هزار یورو تقاضا برای آن وجود داشته و منجر به خرید شده است. این نشان می‌دهد عرضه ارز توسط صادرکنندگان از تقاضای ارز پیشی گرفته و قیمت‌ها نزولی شده است.

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

انس از دیروز در حدود ۵۰ دلار ریخته و دلیل کاهش سکه تا مرز ۱۶ میلیون بیشتر همین موضوع بود
          انس ۱۷۸۰ یک شنبه و دلار ۳۳۱۰۰ سکه ۱ روزه در ۱۶۳۸۰ صف خرید قفل بودن و تو بازار هن کسی سکه نمیفروخت .
          خدا به کم اینها اومد و انس ریخت .
          هم اکنون انس ۱۸۳۰ دلار
          دلار فردایی هم ۳۳ هزار تومان ۵۰ کم و زیاد معامله میشه
          سکه هم ۱۶ میلیون معامله میشه
          بانک مرکزی اگر دلار داشت این همه مصاحبه نمیکرد ، کلا تمام زورشون این بود امروز همه انتطار داشتیم دلار بیاد تا ۳۲ ولی با اینکه ارزپاشی شد خبری نبود
          ما خودمون طلا و سکه و صندوق ها رو فروختیم که پایین بخریم که خبری نشد یعنی همه مثل من
          در مورد دلار صنایع صادرات محور این نکته ضروری هست که اگر قراره ارز رو تو بازار بفروشن پس نیما چیه
          دوما دلار نیما بره بالا یک تورم ۳۰ درصدی داریم و خیلی شرکتها که ارز نیمایی دریافت میکنند و قیمت های انها دستوری است و اجاره افزایش قیمت ندارن مثل غذایی و برخی از دارویی ها و تایر و شوینده و قطعات و خودرو ... ضرر میکنند
          کلا دولت تمایل نداره دلار نیما بره بالا و یه مقدار ارز پتروشیمی ها دارن اونجا باید بفروشن و همه اینها فیلم هست ، در زمان احمدی نژاد و روحانی هم همین داستان ها بود
          به نظرم دلار میره سمت ۳۶ و اونجا خودش ارام میگیره نیاز به دخالت نیست

نکته بعدی خود دولت تو بازار نیما خریداره و هر چی هم ارز میفروشه از اونجا تهیه میکنه ، اگر ارز زیاد خر نبود به پتروشیمی ها بگه بفروشید خخخخ
          البته خدا لعنت کنه باعث و بانی این افزایش رو کشور رو به این روز انداختن وگرنه کسی از بالا رفتن دلار خوشحال نمیشه
          آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2022/06/13, 20:13.

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

من معتقدم تصمیمات انسان کلا شخصی گرفته میشه و شخصیت هر انسانی تو همه تصمیماتش تاثیر داره

امروز اتاق بازرگانی هم رسما به بخشنامه های متعدد بانک مرکزی اعتراض کرد و اون رو عامل تشنج تو بازار دونست

همونطور که گفتم صالح آبادی پدرخوانده بازارسرمایه بوده و هست و کلیه مدیران فعلی و قبلی بازار سرمایه بیش از 15 سال هست بصورت مستقیم یا غیرمستقیم دست نشانده ایشون هست. ایشون با توجه به شخصیتی که داره دوست داره بگیر و ببند راه بندازه و دائم تحکم نشون بده

این تو بازار بورس جواب میداد چون بازار بورس و قوانینش تا همین 3 سال پیش خیلی ناآشنا بود برای همگان

ولی بازار پول خیلی خیلی فرق داره با بازار سرمایه. با فرمان بازار سرمایه نمیشه رفت تو بازار پول

این اشتباه استراتژیک یک بازار سرمایه ای هست که میره بازار پول

یادم هست چند سال پیش یکی از کارگزاری های رفت یه صرافی ثبت کرد و تو بهبوجه دلار شروع کرد به خرید دلار از بانک مرکزی و توزیعش. این وسط تخلف هم کرد و بعدش اومدن صرافی رو بستن و مدیرعاملش زندانی شد. دلیل بزرگ این تخلف این بود که این کارگزاری تو بازار بورس همه کاری و تخلفی کرده بود و فکر میکرد بازار پول هم مثل همونجاست!!

الان هم صالح آبادی همچین اشتباهی رو دار مرتکب میشه. بخشنامه های متعدد محدود کننده اقتصاد بیمار و رو به موت، محدود کردن تراکنش های مالی، جرم انگاری حمل ارز و ... همه تصمیمات اشتباهی بود که در زمان بدی اتخاذ شد

نظر

• shabah
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 764

یه موضوع جالب اینه که در گذشته مردم از مبادله کالا به کالا استفاده میکردن. بعد پول و اوراق و برات ایجاد شد و بعد مردم اومدن یه گفتن یا جایی به نام بانک ایجاد کنیم و بهش حقوق بدیم که از پول های ما مراقبت کنه و وظیفه تهاتر و تسویه رو انجام بده

الان موضوع در ایران چپه شده

بانک اومده ولی نعمت شده و میگه اجازه نمیدم به پولت دسترسی داشته باشی، من میگم چقدر میتونی خرج کنی، چقدر میتونی جابجا کنی!!!!

اصلا کارکرد بانک قرار نبود این باشه! بانک حق نداره من نوعی رو از نقل و انتقال منع کنه. من همونطور که در گذشته میتونستم بی نهایت پول فیزیکی جابجا کنم باید الان هم بتونم. اینکه نهادی بیاد تمیز بودن پول رو بررسی کنه کاملا موضوع مجزایی هست

تو دنیا هم هیچ بانکی نمیاد بگه نمیتونی این مقدار پول جابجا کنی. ولی بعدش میتونه بیاد سورس پول رو بررسی کنه و توضیح بخواد. این دو موضوع جداگانه ای هستن!

این روش بانکداری که ایران داره گام به گام جلو میره هر چه بیشتر مردم رو به طرف اسکناس های معتبر و طلا سوق خواهد داد

پیش بینی من اینه با ادامه این روند غلط که روز بروز داره بدتر میشه دلار کم کم جایگاهش مهمتر بشه

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

یه نکته ای هم در مورد اجازه فروش توافقی ارز پتروشیمی ها و صادر کنندگان به صرافی نهفته بود

اونم اینکه قبلا پتروشیمی ها اجازه داشتن ارز حاصل صادرات رو تو سامانه نیما و به نرخ مصوب دستوری عرضه کنن و تقاضا کننده هم که معمولا یه شرکت و شخص مجوز دار واردت کننده بود اون رو خریداری میکرد و استفاده میکرد

ولی تقاضای ارز که فقط اشخاص حقوقی و وارد کنندگان مجاز نیستن! مسافر، کسی که میخواد چیزی بخره، توریست، پس انداز کننده و ... همه نیازمند دلار هستند و نیازشون هم کاملا قانونی هست!!

همین مصوبه بانک مرکزی نشون میده که تزریق دلار به بازار یا اصلا صورت نمیگرفته یا خیلی کم بوده و پاسخگوی نیاز نبوده و بانک معظم مرکزی با روسای بسیاز متخصصش تازه به این نتیجه رسیده که باید این بازاری که به نظرش غیرقانونی بود رو به رسمیت بشناسه و سیراب کنه. وظیفه سیراب کردنش رو هم گذاشته گردن شرکت های پتروشیمی و این نشون میده خودش ظاهرا عرضه ای نداره!!

نظر

• azad.60
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 347

۲ نوع دلار تقریبا در حالت کلی داریم : اسکناس و حواله ( مشابه پول و شبه پول به لحاظ نقد شوندگی)

چون ۲ نوع هستند بالطبع قیمت متفاوتی هم دارند.

نیاز تجاری و بازرگانی عمدتا حواله است، نیاز سفته بازی و احتیاطی اسکناس.

حالا قیمت رو چه چیزی تعیین میکنه؟ کمیابی (کلید واژه اقتصاد)، کمیابی چیه؟ مازاد تقاضا یعنی چی؟ در هر سطح قیمت فرضی، تقاضا منهای عرضه

لذا مهمه که هر ۲ سمت رو باهم ببینید ( دوستان علاقه مند میتونن ماجرای water-diamond paradox رو بخونن)

تو بانک هم همینه، بانک ممکنه منابع نقد شونده محدودی داشته باشه، لذا اگه مشتری های زیادی دم بانک برای دریافت سپرده صف بکشن، بانک با وجود داشتن منابع به مشکل liquidity بر میخوره، اصطلاحا میشه bank run ، لذا ممکنه در عین کفایت یا solvency ورشکست شه

حالا به دلیل تحریم و FATF دسترسی به اسکناس خیلی محدوده (سمت عرضه)، اگه نهاد رگولاتور برای تقاضا تنظیم گری نکنه، بلایی شبیه بانک می تونه سرش بیاد

لذا، بانک مرکزی می تونه بعضی نیاز های ارزی رو به رسمیت بشناسه، برخی رو نه

ریشه مشکل کجاست؟ چاپ پول بی رویه و بی حساب و کتاب(تورم)، عدم ارتباط بین المللی و کم هزینه با سایر نهاد های مالی (برجام)

(ماجرای جلسه با پتروشیمی ها هم تاجایی که من متوجه شدم بحث اسکناسه)

ارادت
                  آخرین ویرایش توسط azad.60؛ 2022/06/13, 23:56.

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                    یه نکته ای هم در مورد اجازه فروش توافقی ارز پتروشیمی ها و صادر کنندگان به صرافی نهفته بود

اونم اینکه قبلا پتروشیمی ها اجازه داشتن ارز حاصل صادرات رو تو سامانه نیما و به نرخ مصوب دستوری عرضه کنن و تقاضا کننده هم که معمولا یه شرکت و شخص مجوز دار واردت کننده بود اون رو خریداری میکرد و استفاده میکرد

ولی تقاضای ارز که فقط اشخاص حقوقی و وارد کنندگان مجاز نیستن! مسافر، کسی که میخواد چیزی بخره، توریست، پس انداز کننده و ... همه نیازمند دلار هستند و نیازشون هم کاملا قانونی هست!!

همین مصوبه بانک مرکزی نشون میده که تزریق دلار به بازار یا اصلا صورت نمیگرفته یا خیلی کم بوده و پاسخگوی نیاز نبوده و بانک معظم مرکزی با روسای بسیاز متخصصش تازه به این نتیجه رسیده که باید این بازاری که به نظرش غیرقانونی بود رو به رسمیت بشناسه و سیراب کنه. وظیفه سیراب کردنش رو هم گذاشته گردن شرکت های پتروشیمی و این نشون میده خودش ظاهرا عرضه ای نداره!!

به نظرم این تصمیم که شرکتها ارزشون رو در بازار آزاد بفروشن...یک تصمیم و یک اتفاق مثبتی است :D

این کار درست است. نقد واقع بینانه نباید با حب و بقض باشد...من هم نمیخوام سر به تن این بی عرضه ها باشه...:D

هر چند به نظر این مخلص هم...این بخشنامه تاثیر چندانی در مهار دلار نخواهد داشت...

الان این شرکتها اسکناس چندانی ندارن برای فروش...ولی راهش که باز بشه حواله هم میان در بازار آزاد نقد میکنن...

به هر حال این بخشنامه برای شرکتها خوبه...برای خود بازار ارز هم خوبه...

دقت کنیم هر تصمیمی که بازار را رقابتی و منصفانه تر کنه...و ما به بدیهی های اقتصاد بازار آزاد نزدیک بشیم...یک رخداد مثبته. برای کل اقتصاد خوبه
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

دلار جهانی بدجور قوی شد

این مقدار تقویت دلار جهانی بدون شک باید در محاسبات قیمت دلار داخل هم در نظر گرفته بشه!

فعلا به هر ضرب و زور دلار حدود 500 تومنی ارزون شده! احتمالا بیشتر هم بیاد پایین.

ولی انتظار ریزش زیادی نمیره به نظرم!

مشخصه بازار دلار سفته :D

حتی طرفداران نزول دلار هم (حتی خود صالح آبادی هم!) به نظرم کاهش زیادی از این قیمتها برای دلار متصور نیستن!

مملکت گل و بلبل هم بشه دیگه دلار زیر سی تومن بیا نیست :D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

به نظرم این تصمیم که شرکتها ارزشون رو در بازار آزاد بفروشن...یک تصمیم و یک اتفاق مثبتی است :D

این کار درست است. نقد واقع بینانه نباید با حب و بقض باشد...من هم نمیخوام سر به تن این بی عرضه ها باشه...:D

هر چند به نظر این مخلص هم...این بخشنامه تاثیر چندانی در مهار دلار نخواهد داشت...

الان این شرکتها اسکناس چندانی ندارن برای فروش...ولی راهش که باز بشه حواله هم میان در بازار آزاد نقد میکنن...

به هر حال این بخشنامه برای شرکتها خوبه...برای خود بازار ارز هم خوبه...

دقت کنیم هر تصمیمی که بازار را رقابتی و منصفانه تر کنه...و ما به بدیهی های اقتصاد بازار آزاد نزدیک بشیم...یک رخداد مثبته. برای کل اقتصاد خوبه
                        با نظر شما موافقم و حب و بغضی سعی کردم تو نوشته ام نباشه

من هم با عرضه دلار به بازار موافقم و معتقدم اولا باید نیاز مردم به رسمیت شناخته بشه و بگیر و ببند فقط قیمت رو بالا میبره و اینکه من برم دلار بخرم حق من هست و کسی نمیتونه بگه چرا! همونطور که سهم میخرم

خیلی از تلاطم بازار رو هم نتیجه کارهای اخیر بانک مرکزی میدونم. تجربه نداشتن ولی به نظر فهمیدن چیکار کردن و سعی در برگشت دارن

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

امروز سکه رو تا 16.100 بردند من تعجب کردم دقیقا سکه حباب 2 میلیونی داره ب دلار 32700 تومانی که یکم زیاده

الان که باید بانک مرکزی تو سکه رفاه فروشنده باشه و بیاره پایین اینکارو نمیکنه / مشخص بود اون عرضه های سنگین تو 15 م کد به کد به خودشون بود

انس هم حمایت مهم 1837 رو شکسته شاید تا 1800 بیاد

دلا فعلا کنترلی شده

فعلا صندوق ها هم زیر ناو اومدن / 2 روز پیش 2 درصدی بالای ناو میخریدن

نظر

• ordeal
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 608

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                            دلار جهانی بدجور قوی شد

این مقدار تقویت دلار جهانی بدون شک باید در محاسبات قیمت دلار داخل هم در نظر گرفته بشه!

فعلا به هر ضرب و زور دلار حدود 500 تومنی ارزون شده! احتمالا بیشتر هم بیاد پایین.

ولی انتظار ریزش زیادی نمیره به نظرم!

مشخصه بازار دلار سفته :D

حتی طرفداران نزول دلار هم (حتی خود صالح آبادی هم!) به نظرم کاهش زیادی از این قیمتها برای دلار متصور نیستن!

مملکت گل و بلبل هم بشه دیگه دلار زیر سی تومن بیا نیست :D
                            آقا مهدي يه سوال دارم
                            اگه شاخص دلار آمريكا مدام قوي شه و نرخ بهره بره بالا
                            و در ايران نيز نرخ هاي بهره رو ببرن بالا

ميدونم كه بايد كاموديتي ها و طلا و نفت بريزند
                            اما چه بر سر طلا و مسكن و بورس ايران مي آيد؟
                            اول دفتر به نام ایزد دانا
                            صانع پروردگار حی توانا

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              امروز سکه رو تا 16.100 بردند من تعجب کردم دقیقا سکه حباب 2 میلیونی داره ب دلار 32700 تومانی که یکم زیاده

الان که باید بانک مرکزی تو سکه رفاه فروشنده باشه و بیاره پایین اینکارو نمیکنه / مشخص بود اون عرضه های سنگین تو 15 م کد به کد به خودشون بود

انس هم حمایت مهم 1837 رو شکسته شاید تا 1800 بیاد

دلا فعلا کنترلی شده

فعلا صندوق ها هم زیر ناو اومدن / 2 روز پیش 2 درصدی بالای ناو میخریدن
                              به نظرت دلار رو چه قیمتی مناسب خرید میشه؟

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                                به نظرت دلار رو چه قیمتی مناسب خرید میشه؟
                                به نظرم دلار تو 29-30 کهخریدنی است یا سکه متناسب با این اعداد

اما احتمال میدم دلار تا سقف شکسته شده پولبک بزنه که اونجا باید به بازار نگاه کرد که اگر خریدار قوی باشه تو 32 بخریم

نظر

در حال کار...
                                X