کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک پیش بینی از فیمت دلار برای میان مدت
اگر داده های قیمتی این نمودار صحیح و درست و بدون خطا باشد از نظر من دلار تمایل به اصلاح دارد.
این نمودار در میان مدت، بالای شش ماه تمایل به ریزش تا قیمت های 19 هزار تومن رو نشون میده .
کف قبلی دلار 20600 تومن بوده بگمان من میتونه اون کف شکسته بشه و قیمت 19 هزار تومن در میان مدت دیده بشه البته حمایت خیلی قویی در 24 هزار تومن دیده میشه که بنظر من میتونه با نوسانی شکسته بشه.
قیمت فعلی دلار 27300 تومن.
این یک پیش بینی هست و عاری از اشتباه نیست و گذشت زمان درست یا غلط بودن اونو اثبات خواهد کرد پس کسی مبنای معاملات خود قرار ندهد
27 دی 1400.
این نظر من در مورد دلار در تاریخ 27 دی 1400 هست .کسی 15 هزار تومن اینجا می بینه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز بانک مرکزی در محدوده 28 تا 28.200 خریدار دلار بود و دلیل برگشت دلار به کانال 29 هزار کف زنی بازارگردان بود فعلا
متاسفانه یا خوشبختانه دلیل رشد بازار و حباب سکه همین که دیروز بانک مرکزی خرید زد
جالبه میگن تو محدوده ۳۰۰۰-۲۹۵۰۰فروشنده هست و رشد بازار در بعداظهر کم شد و یه جورایی قفل و حجم معمالات کاهش پیدا کرد
فعلا کف دلار رو بانک مرکزی تعییین خواهد کرد نه تحلیل بنیادی و نه تکنیکال
سکه حتی تا مرز ۱۴ میلیون رشد کرد ولی با کاهش دلار و عرضه بازار گردان ارام شد و حدود ۶۰۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد
دلار هم کاهش ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومانی رو داشت و هم اکنون ۲۹۲۰۰
شاخص خان چرا 2 نفر دیگه می خوان ازدواج کنند برن حجله بقیه شروع می کنن سوت و جیغ و کف و رقصیدن و قر دادن وسط مجلس
حاج گنجشک خان خانان:D
سوت و جیغشون در راستای فرزند اوری و ادامه نسل بشری است/:.yead.:/
البته شام عروسی و میوه و شیرینی مفت هم بی تاثیر نیست/:.yead.:/
مفت باش
کوفت باشه:D
مال ح باشه
مال یزید ابن ابوسفیان باشه
بدهند اونا بزنن/:.yead.:/
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر است دیگر ، هرکسی میتونه چه رو به بالا و چه رو به پایین نظراتش رو بگه ، اصلا قصد تمسخر ندارم اما چون دقیقا همزمان با پافشاریتون رو این نظر در یک جای دیگه گفتید این مردم به مهناز صادقی ها احتیاج دارند که بهشون توهمات رو نشون بدن! برام این شبهه به وجود اومد که الان شما خودت داری جا پای مهناز صادقی میگذاری؟! /:.mellowsmiley.:/
شاه هم اگر زنده بشه و برگرده برای رسوندن دلار به 8000 تومان باید کوه های زیادی رو در مملکت جابجا کنه آخه دوست عزیز ، رو چه حسابی ؟ چه کتابی ؟! /:.wacsmiley.:/
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر