فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی مصلحMTM
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 1656

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

دلار54250
    سکه 32000000
    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

قیمت دلار ۴۴ هزار تومان شد
      ​قیمت هر اسکناس دلار در مرکز مبادله ارز و طلای ایران به ۴۴ هزار و ۶۴۶ تومان و نرخ حواله دلار به ۳۸ هزار و ۸۲۳ تومان رسید.

قیمت دلار ۴۴ هزار تومان شد
      به گزارش منیبان، بر اساس معاملات بازار مبادله ارز و طلای ایران قیمت هر اسکناس دلار (پنجشنبه، ۱۱ اسفندماه) ۴۴ هزار و ۶۴۶ تومان و قیمت حواله دلار ۳۸ هزار و ۸۲۳ تومان، هر اسکناس یورو ۴۷ هزار و ۵۴۷ تومان و بهای حواله یورو ۴۱ هزار و ۳۳۷ تومان، هر اسکناس درهم ۱۲ هزار و ۱۵۶ تومان و هر حواله درهم ۱۰ هزار و ۵۷۱ تومان کشف شد.

مرکز مبادله ارز و طلای ایران دوم اسفندماه ۱۴۰۱ با حضور محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، مدیران بانک مرکزی آغاز به کار کرد.

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

در اصل توسط مجتبی مصلحMTM پست شده است View Post
        دلار54250
        سکه 32000000
        درود

الان سکه رو ۳۰ هم نمیخرن
        ۲۹ و خورده ای با منت میخرن

نظر

• pahlevan
          ستاره دار (1)
          • Sep 2020
          • 439

یادش بخیر...
          زمانی که سلطان سکه اعدام کردند سکه زیر سه میلیون تومان بود..

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1784

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
            در مورد کاربر اولی باید بگم وقتی بازدهی شما بسیار از تورم پایین تر بوده و کلی عقب هستی این شمایی که نباید اظهار نظر بکنی و الا که من هم پای تورم خودم رو حفظ کردم.
            در مورد کاربر دومی هم عرض کنم به نظرم شما تتر رو با بیت کوین و اتریوم و سایر رمز ارزها اشتباه گرفتی و هیچ اطلاعاتی در مورد تتر نداری .
            واینکه فرمودی اگه من از بورس کلا خارج شدم پس چرا در موردش نظر میدم به خاطر این دو دلیل هس ابتدا یه عده دیگه رو مثل خودتون بدبخت نکنید ماشین و ملک بالای صد درصد بازدهی داشته شما بعد ده پانزده درصد رشد دوباره سهمتون برمیگرده جای قبلی اگه همه تون راضی هستین پس چرا همش در حال آه وناله هستین. دوم من با بورس بزرگ شدم و همچنان پیگیر هستم.
            کلام آخر: توافق نشه بورس در آینده بسیار نزدیک قفل در صف فروش خواهد شد.
            اگه توافق بشه بعددو سه روز مثبت هیجانی در گروه بانکی و خودرو یه ریزش میکنه بعد اون ریزش میشه به عنوان بهترین بازار وارد شد. وبه دید بلند مدت با خیال راحت سرمایه گذاری کرد.
            برای من جالبه ک چ توافق بشه چ نشه هر دو بورس ریزش میکنه . پس واقعا چی شده بعد دو ماه پیداتون شده برای مطلب زدن و هشدار دادن !!!!! اونم دقیقا تا بازار یکم منفی شد !!!
            شما خیالت راحت باشه ک بازار از یکی دو هفته آینده روند صعودی میگیره و مثل سابق فقط تماشا میکنی . اینکه ما چرا آه و ناله میکنیم دلیل بر وضعیت کشور هست ک هر جایی فعالیت میکنی ب زور رشد تورم رو میگیری و این یعنی هر چی سود کنی پای تورم میره . واگرنه کی ب کیه ،منم از اول سال 500 درصد گرفتم /:.yead.:/ مثل شما ک رو تتر گرفتی

در آخر ب شما باید بگم که تکلیف روشنه . چ توافق بشه چ نشه بورس ریزش میکنه . پس شما ک حرفه ای هستی نباید اینجا باشی . اجازه بدید ما غیر حرفه ای ها یا ناشی ها کار خودمون رو انجام بدیم

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

فقط دو سه روزه که دلار و سکه و خودرو و … کمی آرام گرفتن، صدای رئیس جمهور را در آوردن /:.yead.:/
              استراحت و توقف کافیه زود سوار بشید جا نمونید…
              رئیس جمهور: می‌خواهند قطار پیشرفت را متوقف کنند، چون کشوری با اینقدر پیشرفت همه را حیرت زده می‌کند.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3769

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                در مورد کاربر اولی باید بگم وقتی بازدهی شما بسیار از تورم پایین تر بوده و کلی عقب هستی این شمایی که نباید اظهار نظر بکنی و الا که من هم پای تورم خودم رو حفظ کردم.
                در مورد کاربر دومی هم عرض کنم به نظرم شما تتر رو با بیت کوین و اتریوم و سایر رمز ارزها اشتباه گرفتی و هیچ اطلاعاتی در مورد تتر نداری .
                واینکه فرمودی اگه من از بورس کلا خارج شدم پس چرا در موردش نظر میدم به خاطر این دو دلیل هس ابتدا یه عده دیگه رو مثل خودتون بدبخت نکنید ماشین و ملک بالای صد درصد بازدهی داشته شما بعد ده پانزده درصد رشد دوباره سهمتون برمیگرده جای قبلی اگه همه تون راضی هستین پس چرا همش در حال آه وناله هستین. دوم من با بورس بزرگ شدم و همچنان پیگیر هستم.
                کلام آخر: توافق نشه بورس در آینده بسیار نزدیک قفل در صف فروش خواهد شد.
                اگه توافق بشه بعددو سه روز مثبت هیجانی در گروه بانکی و خودرو یه ریزش میکنه بعد اون ریزش میشه به عنوان بهترین بازار وارد شد. وبه دید بلند مدت با خیال راحت سرمایه گذاری کرد.
                درود....به نظرم اگر کسی بتونه نسبت به سرمایه اش تورم موجود و آتی رو در بازار بورس کاور کنه ...خیلی هم عالی هست ....ولی اینکه دایما بگیم ویا باور داشته داشیم ..بقیه بازارها ...حباب دارند..با ارز فلان قیمت پرایس شده اند..یا نمی ارزند !!همان باوری که شاید بیشتر بورسی هایی که در سه سال گذشته باهاشون سروکار داشتم و از جمله خودم !!داشتیم و خودمون رو تا حد زیادی از فرصت کسب سود تو بازارهای دیگه محروم کردیم ...تعصب داشتن .مثلا.و تعریف و تمجید کردن از بورس .یا هربازار دیگر در درجه اول ...به ضرر سرمایه خودمان هست ..با حلوا حلوا کردن یا بد گفتن بازار بالا پایین نمیشه ..برای امثال من که حتی آماتور هم حساب نمیشیم ...مدیریت سرمایه و تقسیم سرمایه بین بازارها ...شاید سودش کمتر از تمرکز صرف در یک بازار خاص باشه ..اما استرس کمتر و ریسک کمتری هم داره ...

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3769

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد: نرخ ارز در بودجه ۱۴۰۲ شناور شد

محمدرضا پورابراهیمی:
                  ?بانک مرکزی اگر به جای نرخ ارز شناور، نرخ ثابت در نظر گیرد باعث ایجاد التهاب در بازار غیر رسمی می‌شود.
                  ?مجلس برای جلوگیری از التهاب و در اجرای قانون در بودجه سال آینده نرخ ارز (قیمت دلار) را شناور در نظر گرفت./خبرآنلاین....

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1116

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    درود....به نظرم اگر کسی بتونه نسبت به سرمایه اش تورم موجود و آتی رو در بازار بورس کاور کنه ...خیلی هم عالی هست ....ولی اینکه دایما بگیم ویا باور داشته داشیم ..بقیه بازارها ...حباب دارند..با ارز فلان قیمت پرایس شده اند..یا نمی ارزند !!همان باوری که شاید بیشتر بورسی هایی که در سه سال گذشته باهاشون سروکار داشتم و از جمله خودم !!داشتیم و خودمون رو تا حد زیادی از فرصت کسب سود تو بازارهای دیگه محروم کردیم ...تعصب داشتن .مثلا.و تعریف و تمجید کردن از بورس .یا هربازار دیگر در درجه اول ...به ضرر سرمایه خودمان هست ..با حلوا حلوا کردن یا بد گفتن بازار بالا پایین نمیشه ..برای امثال من که حتی آماتور هم حساب نمیشیم ...مدیریت سرمایه و تقسیم سرمایه بین بازارها ...شاید سودش کمتر از تمرکز صرف در یک بازار خاص باشه ..اما استرس کمتر و ریسک کمتری هم داره ...
                    از تشکرهایی که زیر پست های ریزش بورس و تشویق به فروش جناب سهامدار عمده زدی،واضحه که چه میزان از مدیریت سرمایه ات به سهام تعلق دارد.نیاز به صرف تمرکز روی بازار بورس که اصلاً ندارید،پس ابدآ استرس به خود راه ندهید.موفق باشید.

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3769

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                      از تشکرهایی که زیر پست های ریزش بورس و تشویق به فروش جناب سهامدار عمده زدی،واضحه که چه میزان از مدیریت سرمایه ات به سهام تعلق دارد.نیاز به صرف تمرکز روی بازار بورس که اصلاً ندارید،پس ابدآ استرس به خود راه ندهید.موفق باشید.
                      ...اولا بنده زیر پست شما هم لایک زدم ...وخیلی از دوستان ..حتی اگر با همه یا قسمتیش موافق نباشم یا برخلاف نظرم باشه ...حالا ایشون گفته بفروشید یا عزیز دیگه ای بگه بخرید ...اسلحه که نذاشتن پس کله مان ...این ماییم که حالا در نهایت تصمیم می گیریم ...حالا اجازه بدید ..بقیه نظراتشون در مورد بازار رو بنویسن و به اشتراک بزارند..خیلی ها سرهمین برخوردها قهر کردن ..حالا درست یا غلط بودن..صحباتشون رو بازار ..مشخص می کنه...و بازار بهشون پاداش متناسب رو میده ..ما هم میتونیم ...از اشتباهات یا انتخابات درست اینا درس بگیریم....

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3067

سلام وعرض ادب و احترام

موضوع سایر بازارها در کشور ما متاسفانه فرق های زیادی با سایر کشورها داره

و به اصطلاح سایر بازارها در کشور ما کالاهای مصرفی است و متاسفانه به کالای سرمایه گزاری تبدیل شده

در کجای دنیا خودرو کالای سرمایه گزاری محسوب ؟!!!میشه و برای اینکه مردم نسبت به تورم آسیب نبینند خودرو میخرند و در پارکینگ ها نگهداری میکنند ؟!

موضوع اصلی برمیگرده به نوع ساختارهای غلط و ضد مردمی کشور ماوبا
                        این حجم تورم که نشانی از ناکارآمدی مدیران کشور داره والا با ساختارهای درست خودرو و مسکن وووو کالای مصرفی محسوب میشه و مردم فقط برای نیاز مصرفیشون از این نوع کالا ها میخرند نه برای سرمایه گزاری

و متاسفانه قشر آگاه جامعه به این موضوع نپرداخته و بهمین دلیل مافیا و ساختارهای دولتی بوجود آورنده مافیای کشورمان از این موضوع سوئ استفاده میکنند

از نظر بنده نباید مردم را تشویق به خریدن کالاهای مصرفی برای سرمایه گزاری کرد و بلکه بالعکس باید روشنگری کرد تا عده ای به خواسته هایشان نرسند

ارادت
                        آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/03/03, 22:22.

نظر

• shimaalovelygirl
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2022
                          • 1116

...اولا بنده زیر پست شما هم لایک زدم ...وخیلی از دوستان ..حتی اگر با همه یا قسمتیش موافق نباشم یا برخلاف نظرم باشه ...حالا ایشون گفته بفروشید یا عزیز دیگه ای بگه بخرید ...اسلحه که نذاشتن پس کله مان ...این ماییم که حالا در نهایت تصمیم می گیریم ...حالا اجازه بدید ..بقیه نظراتشون در مورد بازار رو بنویسن و به اشتراک بزارند..خیلی ها سرهمین برخوردها قهر کردن ..حالا درست یا غلط بودن..صحباتشون رو بازار ..مشخص می کنه...و بازار بهشون پاداش متناسب رو میده ..ما هم میتونیم ...از اشتباهات یا انتخابات درست اینا درس بگیریم....
                          با همه این تفاسیر،اگر مایلید، شما نیز نظرتان را در مورد بازار بورس طی ماه‌های آتی، بیان کنید و دیدگاهی غیر از دیدگاه صفر و خنثی،به اشتراک بگذارید...

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3067

ارزش هر نوع نوشته ای دقیقا در بار علمی آن است

متاسفانه عده ای از دوستان بدون دلایل علمی مطالبی را مطرح می‌کنند که درست نیست مخصوصا دوستان با سابقه و با تجربه

یاد آوری میکنم کاری با عملکردهای مافیایی ندارم چون این حیطه تحلیل ریشه ای داره و با اصول ریشه ای میشه در این بخش موضوعی مطرح کرد نه باتحلیل های بریده شده مثل تحلیل شرکت ها و یا صنایع

البته این موضوع مطروحه هر چند نسبی باید مد نظر قرار بگیره

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3769

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              سلام وعرض ادب و احترام

و به اصطلاح سایر بازارها در کشور ما کالاهای مصرفی است و متاسفانه به کالای سرمایه گزاری تبدیل شده

در کجای دنیا خودرو کالای سرمایه گزاری محسوب ؟!!!میشه و برای اینکه مردم نسبت به تورم آسیب نبینند خودرو میخرند و در پارکینگ ها نگهداری میکنند ؟!

این حجم تورم که نشانی از ناکارآمدی مدیران کشور داره والا با ساختارهای درست خودرو و مسکن وووو کالای مصرفی محسوب میشه و مردم فقط برای نیاز مصرفیشون از این نوع کالا ها میخرند نه برای سرمایه گزاری

و متاسفانه قشر آگاه جامعه به این موضوع نپرداخته و بهمین دلیل مافیا و ساختارهای دولتی بوجود آورنده مافیای کشورمان از این موضوع سوئ استفاده میکنند

از نظر بنده نباید مردم را تشویق به خریدن کالاهای مصرفی برای سرمایه گزاری کرد و بلکه بالعکس باید روشنگری کرد تا عده ای به خواسته هایشان نرسند

ارادت
                              سلام و ارادت ...البته من با کلیت فرمایش شما مخالفتی ندارم ...ولی دیکه سیستم این طوری هست .وزن ما چقدر هست تو این سیستم ؟؟...تو ثبت نام سکه شرکت نکردم !!یارانه ثبت نام نکردم !!وقتی همه دلار می خریدن من نخریدم !!دور اول که پولم رو از بورس خارج کردم ..فقط در حد نیاز و ضرورت ملک و ماشین گرفتم .با وجود سابقه تو بازار خودرو ..وامکان کار در اون تا پای خرید کشنده تو گمرک هم رفتم ولی درنهایت ...باقی رو از بازار خارج نکردم ....شاید حتی براتون عجیب باشه که ماشینم رو پارسال فروختم و به سرمایه بورسی ام اضافه کردم....در مجموع برایند این کارها افتضاح بوده برام ...و یه دلیلش ..دیدکاهی بود که به دیدگاه شما نزدیک تر بود !!فکر می کردم و انتظار داشتم که اقتصاد طبق این دیدگاه پیش بره .هم اخلاقی تره هم درست تره ..هم آینده بهتری برای سرمایه و خودمون در پی داره ..ولی دیدیم که بازارها به چه سمتی رفتند ..در مقایسه با بازدهی دیگر بازارها ...عقب موندم بد جور ...به نظر من هم اینکه سرمایه سمت احتکار و دپو و فریز املاک و کالای فیزیکی بره نادرست هست ..ولی ..رویه و روند بازار خلافش بوده ...ما هم می تونیم مثلا با این دیدگاه پیش بریم ولی با احساس جاماندکی ..ضرر و زیان و عقب ماندن از بازاروآب شدن سرمایه مون چه کنیم ؟؟؟نهایت ..بازدهی چند درصد از فعالین بازار تونسته معادل سود بانکی شده ؟؟

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام وعرض ادب و احترام

ارادت
                                این تفکر شما درست است ولی یک شرط دارد اینکه حداقل 80 درصد جامعه هم به این تفکر برسند که اگر 80 درصد جامعه درست بود دیگه این خیانتکاران سران کشور ما نبودند

نظر

در حال کار...
                                X